Διαφημίσεις

σμαρτ 33

Ο Έξυπνος αγαπάει το θέαμα

Η όραση μας είναι το σπουδαιότερο όπλο του ανθρώπου κατά την στιγμή που εμφανίζεται ο κίνδυνος…Είναι η όραση μας που μας προστατεύει από τον κίνδυνο και η ικανότητα μας να την κρατάμε ενεργοποιημένη. Αν σκεφτούμε ότι ζούμε σε ένα κόσμο εχθρικό όπου η απειλή να τραυματιστούμε ή και να σκοτωθούμε καραδοκεί πίσω από την στροφή της εθνικής οδού Πάτρας-Κορίνθου…θα είχαμε συνέχεια τα μάτια μας ανοιχτά. Όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι κρατάμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα για να μην καταλήξουμε εκτός του δρόμου βγαίνοντας από την στροφή και πάμε μια ώρα πριν της ώρας μας.

Η λειτουργεία των ματιών μας όμως δεν μας προστατεύει πάντα…και δεν έχει πάντα την ίδια ιδιότητα… ιδίως όταν το βλέπειν είναι απενεργοποιημένο… για παράδειγμα όταν δεν βρισκόμαστε σε ένταση μέσα στο αυτοκίνητο στην εθνική οδό… τα μάτια μας υπολειτουργούν και δεν βλέπουν την απάτη που είναι μπροστά στα μάτια μας. Ο κίνδυνος όμως δεν έχει εξαφανιστεί και μας πολεμάει με το θέαμα και τον άρτο.

Ο Έξυπνος 33 όμως στην φωτογραφία έχει πάρει εκατομμύρια δολάρια για να το προβάλλει…γνωρίζοντας την κακή λειτουργία της οράσεως μας και το χρησιμοποιεί συνεχώς εναντίον μας…εδώ η προβολή σαν θέαμα προς κατανάλωση. Σαν Θέαμα και Άρτος για τους υπνωτισμένους καταναλωτές.
Η υπολειτουργία της όρασης μας είναι ο οικοδόμος του υποσυνείδητου μας χτίζοντας το κατασκεύασμα των τεκτόνων στο μυαλό μας και στην ψυχή μας…Γι αυτό ονομάζονται και ελευθεροτέκτονες διότι οικοδομούν την συλλογική συνείδηση του ανθρώπου και την πραγματικότητα.

Η ανθρωπότητα.. το θέαμα…και η σκέψη μας όλα είναι δικά τους. Εκτός και αν ενεργοποιήσουμε το βλέπειν…
ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *