Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Είπα να πάω για ύπνο, αλλά δεν με αφήνουν τα γεγονότα.

Πριν από λίγο διάβασα για τα τέσσερα ναυάγια που συνέβησαν σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. ΣΕ ΟΛΑ είχαμε πνιγμένα μικρά παιδιά. Έχω πεί πολλές φορές ότι οι Τούρκοι διακινητές δεν λογαριάζουν από ανθρώπινες ψυχές. Δεν τους νοιάζει καν αν είναι αθώες παιδικές ψυχές. Όλα στο όνομα των 1300 δολαρίων το κεφάλι.

Aπό το πρωί στη Σάμο τα σωστικά συνεργεία μαζεύουν συνεχώς άψυχα σώματα, από τα τρία ναυάγια που έγιναν στο Αγαθονήσι, στον Άγιο Κωνσταντίνο και το Ποσειδώνιο της Σάμου! Πριν από λίγο ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από τα ναυάγια αφού εντοπίστηκαν άλλα τρία πτώματα στο Αγαθονήσι, ανεβάζοντας σήμερα τον αριθμό στους 7 νεκρούς!

Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα και δυο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι 5 χρόνων και ένα κοριτσάκι 2 ετών! Αναζητείται και ένας νεαρός άνδρας, ενώ το πρωί διασώθηκε άλλο ένα μικρό παιδί από το πλήρωμα σκάφους του Λιμενικού της Σάμου, που κατάφεραν και το επανέφεραν στη ζωή με τεχνητές αναπνοές.

Το απόγευμα στο ναυάγιο του Ποσειδωνίου είχαμε άλλους 3 νεκρούς, ενός νεαρού άνδρα 22 περίπου ετών και και 2 μικρών παιδιών ηλικίας περίπου 1 έτους! Το πρωί στο ναυάγιο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο ανασύρθηκε νεκρό ένα (1) κοριτσάκι πέντε μόλις ετών ενώ αναζητούνται άλλοι 2 ενήλικες!

Ανοιχτά της Μυτιλήνης (συγκεκριμένο στο τουριστικό χωριό Μόλυβος που βρίσκεται στο βόριο μέρος του νησιού) ο κατάλογος των νεκρών προσφύγων που επιχειρούν το ταξίδι από την κόλαση προς την Ευρώπη έχει σήμερα αυξηθεί κατά επτά. Εκεί – ένα σκάφος ανατράπηκε και όλοι οι επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Στο λιμάνι του Μολύβου σκάφη του Λιμενικού, ψαράδικα της περιοχής, αλλά και τουρκικά αλιευτικά, βγάζουν συνεχώς επιζώντες. Ανάμεσά τους πολλά μικρά παιδιά, βρέφη και γυναίκες.

Όπως πάντα εμείς στα Κατοχικά Νέα δεν θα ανεβάσουν εικόνες από τους νεκρούς – και ιδιαίτερα από τα παιδιά- Οι ιστοσελίδες των κομιστών και των εισαγγελάτων είναι γεμάτες…

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Εκατόμβη νεκρών – πνιγμένων σε τέσσερα ναυάγια ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου”
  1. Φίλε Ζαχαρία εκτιμώ απεριόριστα την πληροφόρηση που μας παρέχεις μέσα από τα Κατοχικά εδώ όμως σε βρίσκω πάρα πολύ υπερβολικό και υπερευαίσθητο . Εκατόμβη με 7 νεκρούς και μάλιστα ανθρώπους οι οποίοι έρχονται παράνομα στην χώρα μου έχοντας αναλάβει πλήρως την ευθύνη των πράξεών τους απέναντι στον εαυτό τους? Δηλαδή για τους 7.000 και βάλε συμπατριώτες μας που έχουν αυτοκτονήσει τι τίτλο θα έπρεπε να έχει ανάλογο άρθρο? Προσωπικά πλέον με βρίσκει αδιάφορο το τι συμβαίνει με όλους αυτούς που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα για να πατήσουν το χώμα της, να αναπνεύσουν τον αέρα της και να καταχραστούν την φιλοξενία της και ανάλογη στάση θα έπρεπε να τηρήσουν και τα κατοχικά. Η Ελλάδα πεθαίνει το έχετε καταλάβει αυτό, όλοι αυτοί που εισβάλουν με το έτσι θέλω καρφιά στο φέρετρό της είναι ας πάνε πίσω από εκεί που ήρθαν και ας πράξουν τα δέοντα για να επιβιώσουν, νισάφι πιά…

    1. Η Ελλάδα βοήθησε μεσω του ΝΑΤΟ και με ίδια στρατεύματα να γίνει εμπόλεμη ζώνη το Αφγανιστάν, το Ιρακ, η Γιουγκοσλαβία. Η Ελλάδα δηλώνει ΦΙΛΗ των ΗΠΑ που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν τους Ταλιμπάν και άλλα ανθρωποειδή που δολοφονούν κορίτσια επειδή πάνε σχολείο, καίνε γυναίκες γιατί κυκλοφορούν μόνες, κόβουν τα χέρια χειρούργων γιατί τόλμησαν να σπουδάσουν ενώ ήταν γυναίκες, αποκεφαλίζουν χριστιανούς, αλλά δεν πηράζει γιατί δεν είναι μέσα στα σύνορά μας. Οι Έλληνες φώναζαν για την “εισβολή” των σοβιετικών (με πρόσκληση απο την επίσημη κυβέρνηση του Αφγανιστάν) που βομβάρδιζαν τους Ταλιμπάν. Μας αρέσει δεν μας αρέσει “εμείς” τους χαλάσαμε το σπίτι και τη ζωή, και τώρα “εμείς” και οι φίλοι μας δυτικοί δεν τους θέλουμε ούτε ζωγραφιστούς. Ναί έχουμε οικονομική κρίση. Ναί δεν χωράμε όλοι στο οικόπεδο Ελλάδα. Αλλά δεν φταίνε οι πρόσφυγες που είμαστε Νενέκοι. Ο θεός να μας συγχωρέσει, εμείς βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια όχι μόνο ταδικά μας αλλά και άλλων που δεν τους ξέραμε.

  2. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να πνιγονται σχεδον παντα παιδακια με σωσιβια γιαμαχα και οταν τα παιδια ειναι μολις το 1/10% ολων οσων μπαινουνε; εχω πειστει πλεον οτι τα πνιγουνε για να περασουνε στην ελληνικη κοινη γνωμη οτι πρεπει να τους καλοδεχομαστε οσους καταφεραν να φτασουνε ως εδω. Δηλαδη τους φονιαδες που δεν μπηκανε στον κοπο να τα βοηθησουνε αφου ολοι οι υπολοιποι φορανε και αυτοι σωσιβια αρα θα μπορουσανε να τα σωσουνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *