Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Σαν γνήσιος συνωμοσιολόγος πιάνομαι από τις λέξεις. Σήμερα το μεσημέρι στη στρατιωτική παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον ασύρματος με τον πιλότο του Ζεύς (του F16 αεροπορικών επιδείξεων) κλείνοντας τη συνομιλία μέσω ασυρμάτου είπε μια φράση, που για τους στρατιωτικούς που έχουν ιστορική μνήμη του προκαλεί πολλά συναισθήματα και όπως μου είπε καλός φίλος στρατιωτικός αυτό μοιάζει να έχει πυροδοτήσει εξελίξεις και μόνο τυχαίο δεν είναι :

Να είστε υπερήφανοι για την αποστολή σας! ο Θεός μαζί σας!

Πότε όμως στην ιστορία οι Έλληνες στρατιωτικοί άκουσαν το “Ο Θεός μαζί σας”;

Από τα στοιχεία που μου έδωσε ο φίλος, αυτή η φράση (επακριβώς όπως εκστομίσθηκε) έχει χρησιμοποιηθεί τρεις φορές.

  • Η πρώτη στη διαταγή έναρξης εφαρμογής του σχεδίου άμυνας της χώρας κατά την Ιταλική εισβολή τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου.
  • Η δεύτερη το 1974, στη διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης προς την ΕΛΔΥΚ, όπου έδιναν την εντολή να αμυνθούν του εδάφους της ηρωικής Κύπρου, μέχρι εσχέτων.
  • Η τρίτη το βράδυ των Ιμίων, το 1996, στη διαταγή του Αρχηγού στόλου «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν χρειαστεί όλοι σας θα φανείτε αντάξιοιτης ενδοξου ιστορίας του ΠΝ. Καλή τύχη και ο Θεός Μαζί σας».

Μήπως ο Πάκης πυροδότησε εξελίξεις που δεν μας είναι γνωστές;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

20 σχόλια στο “Πυροδότησε εξελίξεις ο Παυλόπουλος σήμερα;”
  1. Ρε ποιος ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ …. ο “πακης” ειναι ο Προκόπης Παυλόπουλος !!!!

    Πιωμένοι είσαστε;;;;

  2. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΝΥΝ…ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ?
    ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΠΑΜΕ) …ΤΙ ΠΙΟ ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ?

  3. Πρώτον δεν μιλάμε για τον Παπούλια αλλά για τον “Πάκη”, αλλά είναι εκ παραδρομής και το παραβλέπουμε.

    Δεύτερον. Η τωρινή Κυβέρνηση από όλους που έχουν σχέση με πολιτική, θεωρείται ΕΙΚΟΝΙΚΗ , ΑΨΥΧΗ, και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ, έως ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ.
    ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που έκαναν στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ και όσα ακολούθησαν, ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και οι καπάκι εκλογές που έκαναν για να το μπαλώσουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ και τα μπέρδεψαν περισσότερο αφού έχασαν και ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ.

    ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΟΥΝ με μαθηματική ακρίβεια ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ του μνημονίου μετά από το “ΟΧΙ” του λαού.

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ότι ελπίδα έχουν, θα έρθει από τον ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ να επιτεθεί στην ΕΛΛΑΔΑ ή με την δημιουργία ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.
    Ότι είναι θα το καθορίσουν οι ΕΚΛΟΓΕΣ στην Τουρκία, και αν τις κερδίσει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, επειδή αυτός ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα πρέπει να βρούνε τρόπο να τον ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ.

    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ επειδή είναι ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ Μουσουλμάνος και γνωρίζει τις προφητείες όπως και εμείς.
    Στην Ορθοδοξία οι προφητείες λένε πως την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους, θα τους στείλουμε στην “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ”.
    Αλλά και οι προφητείες των Μουσουλμάνων ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ. Πως την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικά τους Έλληνες ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.

    Αυτά τα γνωρίζει ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ και δεν πρόκειται να επιτεθεί στην Ελλάδα. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    1. ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ??
      Στην Ορθοδοξία οι προφητείες λένε πως την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους, θα τους στείλουμε στην «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ».
      ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ?
      ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΙΓΓΟΥΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ Η ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ!!!
      ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!) Ή ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” (ΠΙΘΑΝΟΝ) ΚΗΝΥΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ???
      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ “ΝΑΤΟ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗ?
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ>ΙΡΑΝ>ΙΡΑΚ (ΤΙΓΡΗΣ & ΕΥΦΡΑΤΗΣ) >ΣΥΡΙΑ > ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
      ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”??
      ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ?
      ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ” ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ?

  4. Και άλλαξε μωρέ Ζαχαρία τον τίτλο και γράψε το “Πάκη”, γιατί όλα τα “ζωντανά” θα μείνουν σ’ αυτό το εκ παραδρομής λάθος και θα χάσουν το ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

  5. Τι πιο απλό …δυνατό…ομόψυχο…για τους χαλεπους μας καιρούς ..Κυριε..?
    Τι βάζετε στο μυαλό σας και τα αναλύουν οι ξένες μυστικέςυπηρεσίες ..?
    Α μωρέ Ζαχαρία…δεν έχουμε τίποτα άλλο δεν έχουμε από τα πάρα πάνω επίθετα…..! τουρλώνουμε τους πισινούς μας….κλανουμε ..και μας ρίχνουν κλωτσιές…εκεί φτάσαμε….!
    Το μόνο που κρύβουμε μέσα μας είναι ο θυμός….δύναμη πηγαία…μην μας τον ξεφουσκώνεις..με τις Συνομοσιολογικές σου σαχλαμάρες….και την αχαλίνωτη φαντασία σου…κι άλλοι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν έτσι …στην πορεία έδειξαν την αξία τους…παρέμειναν ..η αφανίστηκαν….κάνε λοιπόν χαμηλες πτήσεις….να γνωρίσεις το τοπίο….! Εμεις δε ..να μην σου ρίχνουμε…..πυραύλους …εδάφους…άντε παλικάρι μου…!!!..με περίσκεψη ένας…Μπάρμπας…!!!

  6. ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ…ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ….ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ…ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΄΄ΞΕΡΟΥΜΕ΄΄….

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  7. Metaksu mas ti fash htan auti twra me to onoma tou ti rolo paizei sto pedio kai profanws den egine kapoio la9aki…etsi den einai file mou….Ζαχαρία?

    1. Ας μην βλέπουμε παντού φαντάσματα, έκανα μια μακακία, δεν ξέρω πως μου ήρθε. Σημασία έχουν τα υπόλοιπα που γράφω νομίζω.

      1. Φίλε Ζαχαρία μην απολογήσαι για ενα εκ παραδρομής λάθος και μην παίρνεις κατάκαρδα τα σχόλια των συνελλήνων! Είμαστε λαός ΖΩΤΑΝΟΣ, γεμάτοι από την ενέργεια του Ήλιου, από το πνεύμα του Πατέρα Δημιουργού και με πλούσιο γονίδιο από τους προγόνους μας!
        Έχουμε στο αίμα μας το πείραγμα και την πλάκα και την ένταση, δίνοντας έτσι χρώμα στη ζωή! Εδώ μέσα σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι προς εσάς!
        Το μήνυμα που έπρεπε πάντως το πήραμε!

      2. ζαχαρια λαθος δεν ητα ειναι τοσο ανυπαρκτος ο λεγαμενος που ειναι φυσικο να εχεις μεινει στον προηγουμενο ανδρεικελο που ηταν και”” αντιστασιακος “” !!

  8. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΑΤΥΠΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΜΠΡΙΤΑΚ & ΗΛΙΑΚΗΣ), ΑΠΟ ΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΣΙΑΛΜΑΣ), ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ “Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ”, ΔΕΝ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ….
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ F-16, ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥ Ή ΒΟΛΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ Ή ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ (SIM Ή SIMULATION) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΗΡΗΜΆΔΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ….

  9. Η αληθεια ειναι πως παρακολουθωντας την παρελαση, οταν το ακουσα αυτο, ανατριχιασα ολιγον τι, και σκεφτηκα πως για να πει τετοια ατακα, ενας Θεος ξερει τι μας περιμενει…Υποψιαζομαι πως καπου εδω μπαινει το “κοντος ψαλμος αλληλουια”. Θα μαθουμε λιαν συντομως…

  10. στη συνέχεια ο παυλόπουλος στο μήνυμα μετά την παρέλαση προς τον λαό είπε ο Θεός μαζί μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek