Διαφημίσεις

agio-oros

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!

ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΕΡΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ.
ΚΡΥΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.
ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ- ΚΑΡΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ.

ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ, Η ΦΙΛΟΣ, Η ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,
ΤΟ ΨΩΜΙ, ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΕΚΕΙ.

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ;

ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ”ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ”
ΚΑΙ ”ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ” ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΓΗ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ: “ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ” ΠΟΥ
ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ …

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ …

ΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ …

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ … ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ …

ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ …

ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ …

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΗΠΕΙΡΟΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ
Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ …

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ;

ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ.

”Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω” . (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

”Θα βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προλάβουν να τους εισπράξουν” (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

”Η το άλογο στο αλώνι (Ιούλιος), ή το βόδι στο χωράφι (Νοέμβριος).”
(ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ
ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ !!!

anargyros61.blogspot.gr

http://www.volcanotimes.com/2015/10/blog-post_257.html#more



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

59 σχόλια στο “ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!”
  1. Τι όμορφος κόσμος, Αγγελικά πλασμένος. Ο κάλος στον εγκέφαλο του ανθρώπου(που είναι ο ίδιος ο εγκέφαλος αυτός ο κάλος εδώ που τα λέμε, έχετε δει εικόνες), μαζί με τα καλά και τα όμορφα, από ότι έχει δείξει η ιστορία, κουβαλάει και την ΠΑΡΆΝΟΙΑ σαν σκιά, που κάνει το φως του Θεού και του
    πολιτισμού να κρύβεται κάτω από τα πυκνά μαύρα σύννεφα μιάς τρελής ιδέας, όλοσδιόλου λάθος μα εντούτοις, όλοσδιόλου ΠΕΙΣΤΙΚΉΣ (!!!), ότι είμαστε αθάνατοι, σημαντικοί, αψεγάδιαστοι( ε, και αν έχουμε κανένα ψεγαδάκι, εντάξει, δέν είναι τίποτα σπουδαίο και είναι και γλυκούλι{!!!} ), (σχεδόν)τέλειοι και ότι διαφέρουμε ο ένας από τον άλλον. Διαρκώς πνιγμένοι σε μια υπαρξιακή ΑΓΩΝΊΑ, προσπαθούμε- ανεπιτυχώς – να βγούμε στο φως του Ήλιου μέσα από το σκοτεινό πηγάδι των παθών μας, του οποίου τα τοιχώματα είναι όμως πολύ γλυστερά, χωρίς προεξοχές για να πιαστούμε, έτσι, ή παρατάμε τον αγώνα και συμβιβαζόμαστε ο κάθε ένας/μια με τον τρόπο του/της, ακόμα και συσχηματιζόμενοι με αυτό από το οποίο θέλουμε να ξεφύγουμε(τι ωραίο που είναι το πηγάδι… … τι? δεν είναι? … ) ή, συνεχίζουμε τις άκαρπες αγωνιώδεις σπασμωδικές προσπάθειες. Και δεν εννοούμαι να καταλάβουμε ή/και να ΑΠΟΔΕΧΤΟΎΜΕ, αρνούμενοι πεισματικά, με απίστευτα έντεχνους τρόπους, ότι με όλα αυτά, τρέχουμε να ξεφύγουμε από τον μεγαλύτερο ΤΡΌΜΟ που έχει συναντήσει ποτέ ο άνθρωπος, από όταν έγινε άνθρωπος. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΑΤΑΡΑΧΗ ΑΟΡΙΣΤΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ που ΟΛΟΙ μέσα μας βαθιά έχουμε την επίγνωση της ύπαρξής της. Και που ξέρουμε ότι μας περιμένει. Αμετάκλητα. Και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτό. Είμαστε ανήμποροι.
    Δηλαδή, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΌ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ. Δεν το θέλουμε ρε παιδί μου. Ακόμα και οι θεούσηδες και οι θεούσες (ίσως και ειδικά αυτοί), φεύγουν τρέχοντας πανικόβλητοι βρίσκοντας παρηγοριά στα μεγάλα λόγια. Όσο πιο μεγάλα τα λόγια, τόσο πιο μικρή η σιωπή, όμως, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ?! Όσο πιο μεγάλα τα λόγια για το Θεό, τόσο πιο μακρυά από αυτό?! (Δεν λέω ΑΥΤΟΝ γιατί δεν είμαι θεούσος).
    Δειλιάζουμε γιατί η ΠΙΣΤΗ μας είναι ευθέως ανάλογη με το κουράγιο μας στην σιωπή, και δεν έχουμε πολύ κουράγιο στην σιωπή. Ασε που είναι και βαρετή!!!! Ολα τα άλλα είναι κουραφέξαλα. Εδώ ακόμα και απο τους μοναχούς κρατάμε προφητείες που έχουν να κάνουν με τον φθαρτό κόσμο!!!!! Τον κόσμο του θορύβου!!!! Όχι τις διδασκαλίες τους για το Θεό, αλλά τις προφητείες τους για τα φθαρτά. Δηλαδή ο Πατροκοσμάς μόνο προφητείες έχει πει?!

  2. Άντε ρε, μας πρήξατε με την τρομολαγνεία σας. Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα τούτα τα επαναλαμβανόμενα;

  3. Άντε ρε, μς πρήξατε με την τρομολαγνεία σας. Ποιος είναι υπεύθυνος για όλες αυτές τις επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις;

  4. ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Αρχιεπισκόπου Παρθένιου Βεζυρέα για την περιουσία της Εκκλησίας! ” Που πάνε όλα αυτά ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ; Γιατί πεινάνε οι Έλληνες; Τίποτα δεν κάνετε!!! Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει!”
    Δημοσιεύθηκε: 28/10/2015 20:28 MakelarisaComment: 0
    ekklisia

    “Η κρίση και η αβεβαιότητα,οι υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις κι εσείς Ελληνες αδελφοί να ζείτε σε ένα αυριο που δεν ξέρετε τι θα σας ξημερώσει…

    700 εκατ.ευρώ χωρίς την περιουσία των Μητροπόλεων και των Μονών είναι μόνο ένας πρόχειρος υπολογισμός της εκκλησιαστικής περιουσίας.

    Τα έσοδα αυτω από ενοίκια ακινήτων κυρίως καλύπτουν ολόκληρη την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος όπως μας λένε.

    Μια καλοστημένη επιχείρηση που απαρτίζεται από αδέρφια,ανήψια,βαφτιστηρια Μητροπολιτών καθώς και διπλοθεσίτες κληρικούς που λαμβανουν και δευτερο μισθό εκτος αυτόν του δημοσίου.

    Κι εσύ Ελληνα αδερφε τρεχα να βρεις μεροκάματο να ταίσεις και να μεγαλώσεις τα παιδια σου…να πληρώσεις το νοικι σου…να ζεις με κομμένο ρευμα το 2015…

    Υποχρέωση νομίζω είναι για όλους να γίνει κατι από τη μεριά του κρατους με αυτό το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας.

    Δίνουμε λένε…και κανουμε φιλανθρωπικο έργο…ταίζουμε και κοιμίζουμε κόσμο.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΙΟΙ!!!!

    Και λέω με το χέρι στην καρδιά τίποτα διοτι το έργο δεν τον κάνετε από την τσέπη σας.

    Εταιρίες κανουν δωρεές τροφιμα,κυρίες του φιλοπτώχου προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ,εφοπλιστές χτίζουν τους ναους σας,λείψανα Αγίων κανουν βόλτες σε ενορίες (δήθεν για ενδυνάμωση του κόσμου) μαζευοντας σε κάθε τους περιφορά εκατοντάδες και μην πω χιλίαδες ευρω…..

    parthenios1

    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ::::

    ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:::::

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ::::

    Γιαυτό λοιπόν καλοί μου πατέρες και αδελφοί ο κόσμος μας γύρισε την πλατη,γιαυτο απαρνηθηκε την εκκλησία,γιαυτο κανείς νέος πλέον δεν αναγνωρίζει τίποτα εκκλησιαστικό.

    ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΑΥΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!!

    Συγχωρέστε με.

    1. Εδώ υπάρχει το γνωστό πρόβλημα…
      Καλά τα λέει…
      Αλλά αυτός που τα λέει έχει χάσει το έρεισμα στον κόσμο, λόγο λαθεμένων επιλογών…

      1. διστυχος σημερα η ανιδιοτελια χαθηκε στο κοσμο λεν πραγματα πολλα κι απ αυτα ζητιμα αν ενοουν τα μισα τελος παντον ζουμε τους εσχατους καιρους ……………… το νασαι ανθρωπος πια πραγματικα ειναι μεγαλη μαγκια !!!

      2. Δηλ. Ζαχαρια , .. αν δωθει η εκκλησιαστικη περιουσια θα λυθει το προβλημα ;;

        Και ΄γω κανω μια σκεψη ..!
        Αποκλειεται να ειναι σχεδιο της στοας .., ωστε να αφαιμαξουν και αποδυναμωσουν την εκκλησια ;;
        Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , εκτος της αποδυναμωσης , θα επιφερει και συνειδησιακο κατατρεγμο στον Ελληνα και για αυτο που εγινε ( σε μια μεριδα Ελληνων) …,
        και ξεφρενο μπαχαλο ( πλιατσικο) , μαζι με εξευτελισμο σε καθε τι εκκλησιαστικο (απο αλλη μεριδα Ελληνων και οχι μονο ) !!!
        Τωρα…, το οτι οι επικεφαλεις της εκκλησιας (στην παρουσα φαση …εδω και αρκετα χρονια)…, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ …, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ !!!!
        ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ;; χχμμμμμ !!!!!!

  5. μάλλον καταλαβαίνετε ότι μας έχουν για πέταμα, την ίδια στιγμή που ο γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός χώρος της Ελλάδος είναι τόσο κρίσιμος, που όλοι μας θέλουν κοντά τους. Όχι όμως με τρόπο δίκαιο, αλλά με τρόπο της πλήρους αποδυνάμωσής μας.

    Επίσης, ξένα κράτη μέσω διαφόρων αγοράζουν τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, γιατί θέλουν να ασκούν τις επιρροές τους στον ελληνικό λαό. Εδώ θα πρέπει να ανατρέξουμε στα έτη μετά την επανάσταση του 1821 και να δούμε πως τότε υπήρχαν πολιτικά κόμματα ξένης επιρροής. Τότε με κόμματα, σήμερα με κανάλια ΜΜΕ.

    Ο πόλεμος στην περιοχή μας γίνεται και πάλι για οικονομικούς λόγους. Πετρέλαια, φυσικά αέρια, σφαίρες επιρροής, λιμάνια, μοίρασμα του κόσμου για άλλη μια φορά από τις μεγάλες δυνάμεις που συγκρούονται ποικιλοτρόπως. Κι εμείς και πάλι στο «παγωτό»…. Ο Ρώσος υπερασπίζεται ορθοδόξους για τους δικούς του οικονομικούς λόγους, αφού βέβαια άφησε τόσα χρόνια να κατασφαχτούν (υποκρισία ε;), και στο παιχνίδι και ο Ρώσος Πατριάρχης να μιλά για ιερό πόλεμο!!! Κι εμείς εδώ αγρόν αγοράζουμε.

    Ο Αμερικανός βγάζει τα άπλυτα της γερμανικής βιομηχανίας στην φόρα προκαλώντας απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Γερμανός τρέχει στην Τουρκία για να δει τι μπορεί να αρπάξει από την επικείμενη διάλυσή της. Η Τουρκία ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη Ρώσου, που είναι θέμα χρόνου να την αποτελειώσει. Ο Βρετανός θέλει κι αυτός να κάνει μπίζνες με τον Ρώσο και βγάζει άπλυτα στην φόρα του Αμερικάνου για την ISIS…Ο Ισραηλινός το βιολί βιολάκι όλα τα χρόνια, θεωρεί στις πράξεις του, όπως πάντα έκανε, ότι ο μη-Εβραίος ζει για να τον υπηρετεί και έτσι κινεί τα τραπεζικά, πολιτικά, οικονομικά και κυρίως πνευματικά νήματα σε όλον τον πλανήτη καταστρέφοντας κάθε έννοια παιδείας στους λαούς για να χάσουν την εθνική τους ταυτότητα και να μαθαίνουν τα παιδιά το τρίπτυχο σεξ, χρήμα, και θάνατος. Μπορείτε εύκολα να ανατρέξετε στα βιβλία των παιδιών μας.
    Ο Αλβανός χρησιμοποιείται ως πολεμικό όργανο εκβιαστικό κατά της Ελλάδος αν δεν ικανοποιήσει τα ισοπεδωτικά σχέδια των ξένων σε βάρος μας. Το ίδιο και ο Τούρκος και μάλιστα πρόσφατα. Ο Αλβανός ήταν με το δάκτυλο στην σκανδάλη τον Ιούλιο σε περίπτωση που η ανθελληνική κυβέρνησή μας έκανε πράξη το αντιμνημονιακό ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Ο Τούρκος μαζί είναι και τώρα για το θέμα των μεταναστών και της συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, αυτό που πρότεινε ο Γερμανός. Αλλά τα κοιτάσματα, ο «Έλληνας» τα έχει χαρίσει ήδη στους ξένους, με εκείνο το ταμείο που έφτιαξε. Μάλλον εδώ κρύβουν όλη την αλήθεια, απότι φαίνεται. Το πράγμα είναι πολύ χειρότερο…..
    Είμαστε περικυκλωμένοι από εχθρούς, οι οποίοι είναι και εντός των πυλών!

    Η «Ορθόδοξη» Εκκλησία έχει πάρε δώσε με μασόνους, τούρκους, εβραίους, και όλους τους προδότες, έχοντας κι αυτή ως θεό της το χρήμα, την δόξα και την σαρκολατρεία. Το Ορθόδοξη το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί σήμερα δυστυχώς οι Ιεράρχες δεν ακολουθούν Ορθοδοξία με τις πράξεις τους. Μας πρόδωσαν. Εκεί στην «Ιερά Σύνοδο» ακούτε;;;

    Τώρα, μετά από αυτά το ολίγα που προαναφέρθηκαν, ακόμα περιμένετε ΝΑ γίνει ο πόλεμος; Και τώρα δηλαδή τι γίνεται;;;
    Ακόμα περιμένετε να μας προδώσουν;;; Να μην έχουμε κυβέρνηση;;; Και τώρα δηλαδή τι έχουμε;;; Έχουμε Ελληνική κυβέρνηση ή αχυρανθρώπους πιόνια;;; Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν μπάλα με τα μυαλά μας ! Δήθεν τσακώνονται μεταξύ τους για την Ελλάδα και το πρόγραμμα, δήθεν κάνουν σκληρές διαπραγματεύσεις, κι ένα σωρό άλλα… τόσο κοιμισμένο σε έχουν συνέλληνα!
    Ακόμα περιμένετε να έρθει η φτώχεια και να πούμε το ψωμί ψωμάκι; Και τώρα δηλαδή τι γίνεται;;;
    Για όσους λοιπόν ακόμα περιμένουν να γίνουν πράξη οι προφητείες, τα μαντάτα είναι άλλα: ήδη συμβαίνουν όσα λέγονται στις προφητείες. Ξυπνάτε κοιμισμένοι !!!!

    Σαν ακροατές κοιτάτε και περιμένετε να γίνουν γεγονότα και δεν βλέπετε πως στο τώρα ήδη γίνονται όλα. Περιμένετε σφαίρες και δεν βλέπετε πως με την πένα όλα γίνονται· ε άντε πέφτει και καμιά σφαίρα. «Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους» έλεγε ο Πατροκοσμάς… Και ναι, ο Ρώσος εκπληρώνει την προφητεία το Αγίου Αγαθαγγέλου, ε και; Εμείς τι εκπληρώνουμε είναι το θέμα; Τι;;; Θα έρθει ο μαρμαρωμένος λέτε…. Κι εσύ τι είσαι δηλαδή; Ξεμαρμάρωτος βασιλεύς του εαυτού σου;;; ή του σπιτικού σου;;; μήπως αποφασίζεις εσύ για σένα ως βασιλέας που είσαι; Μάλλον όχι ! Άρα μαρμαρωμένος είσαι καημένεεεεεεε !!!!!

    Ο Ιωάννης των προφητειών είναι ανάμεσά μας και κάνει έργο Θεού. Κι εσύ κοιμάσαι, ακούς τους προδότες που τον βρίζουν και σου μπαίνει το μικρόβιο της αμφιβολίας : τον πέτυχαν τον σκοπό τους τα κοράκια ! αυτό ήθελαν. Μπράβο σου Έλληνα ! Τόσο μαρμαρωμένος είσαι !!! Να η απόδειξη.

    afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/10/blog-post_26.html

  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 7 ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ?? ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ……..ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ….ΧΑΑΑΧΧΑΑΑΑΑΧΧΑΑ

  7. Γιατι τοση αντιδραση????
    Τι ειναι αυτο που σας ενοχλει στις προφητειες??
    Αν ενοχλειστε καποιοι τοσο πολυ ,μην διαβαζετε το αρθρο!!!!

    1. Σε όλα τα μπλοκ σχολιάζουν αντίχριστοι τρολ οβριοί επί πληρωμή ……

      HASBARA …….

      Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

      avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

      1. Χαχαχαχαχα δεν πας καλά….. Συγνώμη δηλαδή επειδή δεν πιστεύουμε στον χριστιανισμο και πιστεύουμε μόνο στην Ελλάδα είμαστε Εβραίοι; Χαχαχα και η θρησκεία σου που έχει ως ρίζα τον ιουδαΐσμο γιατί δεν την κατηγορείς;τυφλό μίσος είναι ότι πιο βαρβαρο. Άνθρωπε πίστευε όπου θέλεις και άφησε τους υπόλοιπους να πιστεύουν όπου θέλουν. Αν κοιτάξουμε πρώτα να κάνουμε τους εαυτούς μας καλύτερους και να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν και όχι που μας χωρίζουν. Το σκοτάδι με φως το πολεμας όχι με σκοτάδι.

      2. Μιλάς κι εσύ για Εβραίους, όταν μέσα στις εκκλησιές υμνολογείτε τον Ισραήλ, δοξάζετε ως ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ σας τον Αβραάμ και την οικογένειά του, όταν οι παπάδες σας στους γάμους εύχονται στη νύφη να είναι γόνιμη σαν τη Θάμαρ, όταν υποστηρίζετε ότι ο Ιησούς κατάγεται ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΔ, όταν τη Λαμπρή το ιερατείο σας τη λέει Πάσχα από το Πεσάχ, την έξοδο των Εβραίων δηλαδή απότην Αίγυπτο, όταν οι “άγιοι τόποι” για εσένα και τουσ ομοίους σου είναι το… ΙΣΡΑΗΛ, όταν η γραφές ομολογούν ότι ο Ιησούς διώχνοντας τους αργυραμοιβους από τον ναό του… ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, φώναζε “κάνατε οίκο ανοχής τον… ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ”!
        Μια Ιερουσαλήμ και έναν ναό του Σολωμόντα που αποτελούν ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ:
        α) τους χριστιανούς
        β) τους μουσουλμάνους
        γ) τους… ΜΑΣΩΝΟΥΣ
        δ) τους μπαμπάδες σας τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ

        μιλάς εσύ για Οβριούς και μασώνους, που ανήκεις εσύ και οι όμοιοί σου στον ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ;;;
        ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;

      3. Για να μη σας παραμυθιάζουν τα διάφορα ανθελληνικά και αντίχριστα υποκείμενα , δείτε παρακάτω πως οι αληθινοί ήρωες έπαιρναν δύναμη από το Θεό και κέρδιζαν μάχες…. Αυτό είναι που πολεμούν όλες αυτές οι φωνές …….τη δύναμη του Θεού που δίνεται απλόχερα στον Έλληνα ορθόδοξο πιστό…. Αυτό θέλουν να χτυπήσουν… Τον συνδετικό κρίκο ορθοδοξίας – Έλληνα γιατί αυτό το δίδυμο κερδίζει……

        Αυτοί δεν θέλουν να κερδίσεις…. Σε θέλουν χαμένο στις αμφιβολίες και τον αποπροσανατολισμό….. ποιον θα πιστέψεις ? Τους νικητές προγόνους σου η τους πράκτορες του Σορος ? Δεν έμαθες ακόμη από τα λάθη σου? Δες λοιπόν…… και σκέψου…:

        «Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστη μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριά μας… Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνει καλά…;».
        (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)…

        «Μάχου υπέρ πίστεως και Πατρίδος…Είναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα, να κρημνίσωμεν από τα νέφη την ημισέληνον, δια να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ου πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν…».
        (Αλέξανδρος Υψηλάντης)

        «…Έλληνες ποτέ μην ξεχνάτε το χρέος σε Θεό και σε Πατρίδα! Σ’ αυτά τα δύο σας εξορκίζω ή να νικήσουμε ή να πεθάνουμε κάτω από την Σημαία του Χριστού»
        (Γρηγόριος – Δικαίος Παπαφλέσσας)

        «Όταν σηκώσαμεν την σημαίαν εναντίον της τυραγνίας ξέραμεν ότι είναι πολλοί αυτείνοι και μαχητικοί κι’ έχουν και κανόνια κι’ όλα τα μέσα. Εμείς σε ούλα
        είμαστε αδύνατοι. Όμως ο Θεός φυλάγει και τους αδύνατους, κι’ αν πεθάνωμεν πεθαίνομεν δια την Πατρίδα μας, δια την Θρησκείαν μας και πολεμούμεν όσο μπορούμε εναντίον της τυραγνίας κι’ ο Θεός βοηθός…».
        (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

        «…Ως Χριστιανός ορθόδοξος και υιός της ημετέρας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, ορκίζομαι …να διαμείνω πιστός εις την Θρησκείαν μου και
        εις την Πατρίδα μου. Ορκίζομαι να χύσω και αυτήν την υστέρα ρανίδα του αίματός μου υπέρ της Θρησκείας και της Πατρίδος μου. Να χύσω το αίμα μου, ίνα νικήσω
        τους εχθρούς της Θρησκείας μου ή να αποθάνω ως Μάρτυς δια τον Ιησούν Χριστόν…».
        (Ο όρκος των Ιερολοχιτών)

        «Νέοι, πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…»
        «Ως μία βροχή έπεσεν εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί μας και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι
        και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση…».
        (Θ. Κολοκοτρώνης)

        «…Η τυραγνία των Τούρκων – την δοκιμάσαμε τόσα χρόνια – δεν υποφέρονταν πλέον. Και δι’ αυτήνη την τυραγνία, οπού δεν ορίζαμεν ούτε βιόν ούτε τιμή
        ούτε ζωή (ξέραμεν κι’ ότ’ ήμασταν ολίγοι και χωρίς τα’ αναγκαία του πολέμου) αποφασίσαμεν να σηκώσομεν άρματα εναντίον της τυραγνίας. Είτε θάνατος είτε
        λευτεριά».
        (Ιω. Μακρυγιάννης )

        «Ο Έφορος της Ελλάδος Θεός ενέπνευσεν εις τας καρδίας των εχθρών μας άκραν δειλίαν και φόβον. Ελπίζω δε εντός ολίγου, με την βοήθειαν του Τιμίου
        Σταυρού και των θεοπειθών της πατρίδος ευχών, να σας χαροποιήσω…».
        (Ανδρέας Μιαούλης)

        «Μία δύναμις με άρπαξε από την λιτανεία πριν φύγουμε από τα Ψαρά για την Χίο. Μία δύναμις θεϊκή με γιγάντωσε…Αυτή η θεία δύναμις μου έδωσε θάρρος
        δια να φθάσω με το πυρπολικό μου στην Τουρκική Ναυαρχίδα…Οι Τούρκοι ήταν τόσοι ώστε εάν έπτυον επάνω μας θα μας έπνιγαν αναμφιβόλως…Εις το όνομα του
        Κυρίου φώναξα εκείνη τη στιγμή. Έκανα τον Σταυρό μου και πήδηξα στη βάρκα. Οι φλόγες του πυρπολικού μεταδόθηκαν στην Ναυαρχίδα που τινάχθηκε στον αέρα
        και παρέσυρε στον θάνατο χιλιάδες Τούρκους…».
        (Κωνσταντίνος Κανάρης)

        «Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο
        όπου έκλαιγα την Ελλάς… Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα
        στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του.
        – Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι. – Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλληκάρια… Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρη πίσω την υπογραφή του».
        (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

        «Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους έθνη δεν υπάρχουν».
        «…Κι’ αν είμαστε ολίγοι…παρηγοριώμαστε μ’ έναν τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν, κι΄όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν…».
        «…Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι’ αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι, όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσωμεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί, να την φυλάμε κι’ όλοι μαζί και να μη λέγη ούτε ο δυνατός «εγώ», ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση, ή χαλάση, να λέγη εγώ, όταν όμως αγωνίζονται πολλοί να φκειάνουν, τότε να λένε «εμείς». Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ». Και εις το εξής να μάθωμεν γνώση, αν θέλωμεν να φκειάσωμεν χωριόν,
        να ζήσωμεν όλοι μαζί….».
        (Ιω. Μακρυγιάννης)

        «Το Ελληνικόν Έθνος, αφ’ ού υπέκυψεν εις τον βάρβαρον και σκληρότατον ζυγόν της Οθωμανικής τυραννίας, υστερήθη όχι μόνον την ελευθερίαν του, αλλά και παν είδος μαθήσεως…και ήτον ενδεχόμενον να εκλείψη διόλου από το Έθνος η Ελληνική γλώσσα, εάν δεν την διέσωζεν η Εκκλησία προς ήν οφείλεται και κατά τούτο ευγνωμοσύνη».
        (Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός)

        «Μόνον του Ευαγγελίου η διδαχή εμπορεί να σώση την αυτονομίαν του Γένους, όταν μάλιστα κηρύττεται από ποιμένας φίλους της αληθείας και της δικαιοσύνης»
        (Αδ. Κοραής)

        «…Τούτο παρακαλώ να τους παραγγείλετε να πράττωσιν εις το εξής, παριστάνοντες εις αυτούς, ότι πολεμούν όχι μόνον υπέρ πατρίδος, αλλά και υπέρ πίστεως».
        (Αδ. Κοραής προς Γ. Κουντουριώτην, 1824)

        «…Μόνη η δικαιοσύνη φέρει την ελευθερίαν, την δύναμιν και την ασφάλειαν. Όπλα χωρίς δικαιωσύνην, γίνονται όπλα ληστών, ζώντων εις καθημερινόν κίνδυνον
        να στερηθώσι την δύναμιν από άλλους ληστάς, ή και να κολασθώσιν ως λησταί από νόμιμον εξουσίαν. Η ανδρεία χωρίς την δικαιοσύνην είναι ευτελές προτέρημα,
        η δικαιοσύνη, αν εφυλάσσετο από όλους, ουδέ χρείαν όλως είχε της ανδρείας. Και αυτή του Θεού η παντοδυναμία ήθελ’ είσθε χωρίς όφελος διά τους ανθρώπους,
        αν δεν ήτον ενωμένη με την άπειρον δικαιοσύνην του…».
        (Αδ, Κοραής προς Οδυσσέα Ανδρούτσον, 1824)

        «…Αχ, διά τους οικτιρμούς του Θεού, ο οποίος είναι όλος αγάπη, διά το όνομα της Πατρίδος, η οποία είναι όλη αρετή, ας καθαρίσωμεν την ψυχήν μας,
        και εις αυτήν την ώραν του κινδύνου, από τον ρύπον της διχονοίας, ας θάψωμεν εις τον τάφον της λησμονησίας τα άγρια και ανόητα πάθη μας, ας πλύνωμεν τας
        μεμολυσμένας καρδίας εις το ιερόν λουτρόν της αγάπης, ο πατριωτισμός ας λαμπρύνη, εις το εξής τον θολωμένον νουν μας, η ειλικρίνεια ας βασιλεύση εις την
        καρδίαν μας, η αγάπη κα η σύμπνοια ας προπορεύωνται, ως νεφέλη πυρός, όλων των βουλών μας και όλων των έργων μας».
        (Σπ. Τρικούπης)

        «Κι’ όσο αγαπώ την πατρίδα μου δεν αγαπώ άλλο τίποτας. Ναρθή ένας να μου ειπή ότι θα πάγη ομπρός η πατρίδα, στρέγομαι να μου βγάλη και τα δυό μου
        μάτια. Ότι αν είμαι στραβός, και η πατρίδα μου είναι καλά, με θρέφει, αν η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια νάχω, στραβός θανά είμαι. Ότι σ΄αυτείνη θα ζήσω,
        δεν έχω σκοπό να πάγω αλλού».
        (Ιω. Μακρυγιάννης)

        «Είναι καιρός…να κρημνίσωμεν από τα νέφη την Ημισέληνον διά να υψώσωμεν το σημείον, δι’ ού πάντοτε νικώμεν, λέγω τον Σταυρόν και ούτω να εκδικήσωμεν
        την πατρίδα και την ορθόδοξον ημών πίστιναπό την ασεβή των ασεβών καταφρόνησιν»;
        (Αλ. Υψηλάντης)

        «…Η ημέρα εκείνη, την οποίαν επιθυμούσαν οι πατέρες μας να την ιδούν, έφθασε και ο Νυμφίος έρχεται…Έφθασεν ο καιρός διά να λάμψη πάλιν ο Σταυρός
        και να λάβη πάλιν η Ελλάς, η δυστυχής Πατρίς μας, την ελευθερίαν της…».
        «Ότι και αν εκάμαμεν, είτε εγώ, είτε οι συνάδελφοί μου, είτε ως εταίροι, είτε ως αγωνισταί, ήτο έμπνευσις και έργον της Θείας Προνοίας, και ουδέν
        ηθέλομεν πράξει άνευ της εμπνεύσεως ταύτης».
        (Άνθιμος Γαζής)

        «ΙΔΟΥ ο Θεός μεθ’ ημών, ος επάταξεν έθνη πολλά και απέκτεινε βασιλείς κραταιούς. Ο Παντοκράτωρ Θεός δεν μας αφήνει εις την διάκρισιν του εχθρού.
        Αλλά είναι σύμμαχός μας, καθώς πολλάκις το είδομεν και άμποτε εις το εξής διά της δυνάμεως του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού και διά της ενεργείας και γενναιότητός
        σας να αφανισθή ο εχθρός εξ ολοκλήρου…».
        (Π. Μαυρομιχάλης προς τον Θ.Κολοκοτρώνη)

        «ΧΩΡΙΣ αρετή και θρησκεία δεν σχηματίζεται κοινωνία, ούτε βασίλειον».
        (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

        «Ο Θεός είναι μετά της Ελλάδος και υπέρ της Ελλάδος και αύτη σωθήσεται. Επί ταύτης της πεποιθήσεως αντλώ πάσας μου τας δυνάμεις και πάντας τους πόρους».
        (Ι. Καποδίστριας)

        «Η Ιστορία και το μέλλον της Ελλάδος στηρίζονται πάνω σε τρεις λέξεις: Θρησκεία, Ελευθερία, Πατρίς».
        (Παλαιών Πατρών Γερμανός)

        «Ἐγώ εἶμαι Θεόφιλος – Σάν τό Θεό κανείς δέν ἀγαπάει τήν Ἑλλάδα»
        (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

        1. Σωστά όλα αυτά και κανείς δεν αμφισβήτησε τον αληθινό Χριστιανισμο, αυτόν που εκπορεύεται από την πραγματική διδασκαλία του θεανθρώπου, αυτό των πρώτων διακοσίων χρόνων!
          Αυτό όμως που υπάρχει σήμερα, ουδεμία σχέσηέχει με τον πραγματικό χριστιανισμό, τον οποίον “τέλοιωσαν οι αυτοκράτορες και οι αυλές τους, οι πατριάρχες και το ιερατείο, οι πάπες και οι καρδινάλιοι και όλη αυτή η ΕΛΙΤ ΕΞΟΥΣΙΑΣ της ανθρωπότητας!
          Αυτοί ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, τον ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ με προσθαφαιρέσεις, τον προσάρμοσαν στον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ και έφτιαξαν το σημερινό ΧΑΡΜΑΝΙ με τους ΑΒΡΑΜΗΔΕΣ και τις ΣΑΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ, με τη υπερ ΙΣΡΑΗΛ δοξολογία, με τους ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ και όλες αυτές τις ΙΟΥΔΑΙΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ!
          Φυσικά και είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, του αγνού Λόγου του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ όμως!
          Όλοι οι ήρωες του 1821, μέσα στην αγραμματοσύνη τους, πίστευαν στον αγνό χριστιανισμό και όχι σε αυτό το εξουσιαστικό εκκλησιαστικό Εβραικό εκτρωμα του σήμερα!
          Και μια και ανέφερες τον εγγράματο Κοραή, τον βαθιά θρησκευόμενο, ας προκαλέσουμε τους αναγνώστες να αναζητήσουν και να διαβάσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ήτοι Λόγος Περί Ελευθερίας, έργο δικό του, ώστε να διαπιστώσουν τι άποψη έιχε για τον ιουδαιοεκκλησιαστικό ψευδοχριστιανισμό και να δούμε τι σοκ θα πάθουν από το λόγο του!
          Ερώτηση όμως, γιατί ποιείς τη νύσαν για αυτά που ανέφερα παραπάνω στο σχόλιό μου;

  8. Πολύ αμφιβάλλω για την γνησιότητα των πηγών του άρθρου. Και ακόμα περισσότερο για τον σκοπό του.
    Όποιος θέλει να μάθει τι θα συμβεί (άλλα όχι το πότε), μπορεί να το βρεί στα βιβλία προοράσεων των Αγίων μας, αλλά και σε σχετικά βιντεάκια στο ίντερνετ. Ο γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός, με την ίδια του την φωνή τα περιγράφει. Ο άγιος Παϊσιος, μέσω των πνευματικών του παιδιών, στα διάφορα βιβλία με αρχή αυτά του κ. Ζουρνατζόγλου μιλάει ξεκάθαρα.
    Αυτά τα άρθρα είναι αχρείαστα και επιβλαβή.

  9. Ανατόλιε ! Μην συγχύζεσαι άδικα για τους συνειδητοποιημένους άπιστους και ειδικά για τους αντίχριστους . Γι αυτούς ισχύει το γνωστό “τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.” Εξάλλου οι όποιες απόψεις τους είναι αποτέλεσμα πρώτα απ’ όλα του υπερεγωϊσμού τους και κατόπιν της ηθελημένης άγνοιάς τους .

    1. Πως λέγανε παλιά στα χαρτάκια το “ΥΠΕΡΑΤΟΥ” ένα πράγμα; Κάτι τέτοιο θέλεις να πεις αδερφέ Ακάκιε;

    2. Παλαιότερα έκανα το λάθος και συγχυζόμουν όταν με προσέβαλλαν. Τώρα πιά δεν με πειράζει. Δεν αισθάνομαι σπουδαίος. Προσπαθώ όμως από τα μαθήματα που μου έδωσε η ζωή και ο Θεός, να βοηθήσω κάποιες μπερδεμένες ψυχές. Λίγο να τους τραβήξω από το χέρι, μήπως κατορθώσουμε να σωθούμε μαζί. Ο ένας να βοηθά τον άλλο.
      Αυτοί οι αρνητές και κατήγοροι της Ορθοδοξίας, αν δώσουν την φλόγα τους στο σωστό σκοπό, αύριο μπορεί να είναι Άγιοι και να προστρέχουμε σε αυτούς για βοήθεια. Πάμπολλα τα παραδείγματα, με κορυφαία του Αποστόλου Παύλου του πρώην διώκτη των Χριστιανών και αυτόπτη μάρτυρα του λιθοβολισμού του πρωτομάρτυρα Αγίου Στεφάνου , και του Αγίου Κυπριανού του πρώην αρχιμάγου.
      Να είσαι καλά αδελφέ.

  10. παιδες η πλακα με τις προφητειες πρεπει να τελειωσει,,,

    ολοι αυτοι οι γερονταδες στα μοναστηρια δεν ειναι πουθενα,,,το εχω πει το εχω γραψει αλλα εσεις στην κοσμαρα σας,,

    Αυτος δεν ειναι χριστιανισμος, πλεονειναι σεχταρισμος…οποιος εχει αντιθετη αποψη γιαυτο να το καταθεσει εδω και τωρα,,,

    αφηστε τα κυρελεησον και τα ντρεπομαι για την ντροπη μου πιαστε τα πνευματικα σας οπλα…
    εχετε και το ξερουν αυτοι οι τυποι μετα μαυρα. και τους σταυρους …
    εσεις βεβαια που να το ξερετε…αν το ξερατε θα τους ειχατε πιασει απο τον λαιμο και τους αναγκαζατε να κατεβασουν θεους και δαιμονες να σωσουν την πατριδα…

    δεν μπορειται να υποβαλλεται τον λαο με καταστροφολογιες,,μας πρηξατε δηλαδη για να επεμβει ο Σωτηρας πρεπει να γινει ισωμα η πατριδα και ολοκληρη η γη?

    Δεν θελουμε τετοιους Σωτηρες να κανουν κουμαντα σε καμενη γη…
    τυφλα να εχουν οι νταβατζηδες,,,

    Εχετε καταντησει σαν τους τυπους που περιμενουν τα αστροπλοια απο την ανδρομεδα,….αυτους που περιμενουν τους εξω απο δω Ελληνες να μας σωσουν,, ενω οι μεσα απο δω ελληνες τ,ον πινουν καθε μερα…..

    η πλακα τελος γελασαμε μια, γελασαμε δυο,,τωρα ηρθε η ωρα για δουλεια,,,,
    ετσι?

    παψτε πια να ειστε γιουσουφακια,,αφηστε τα κυρ ελεησον και καντε αυτο που ξερετε …

  11. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ …………….
    ΤΣΑΜΠΑ ΤΣΑΚΩΝΟΣΑΣΤΕ…………………..
    ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ……………
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ…….
    ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥΣ……………..

    ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ………..
    ΜΑΡΙΑ

  12. ΠΑΝΑΔΡΕ ΕΛΛΗΝ : Απλά τα συγχαρητήρια μου , για αυτά που έγραψες!
    Όλα κάνουν το κύκλο τους , ας θυμηθούμε πια τη καταγωγή μας και ας πράξουμε αναλόγως!!!

  13. ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΟΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΙΩΠΗΛΑ , ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ .ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ . ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ .
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ . Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΔΑΚΡΥΖΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ . ΝΑ ΑΠΕΥΧΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ . ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

  14. Προσευχηθείτε για τα Αντίχριστα troll που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την αποσύνθεση της ψυχής του έθνους. Τώρα που χάνονται οριστικά και αμετάκλητα μέσα στα βάθη του σκότους χρειάζονται την αγάπη σας όσο ποτέ.

    https://www.youtube.com/watch?v=ImimvEuvRjc

  15. Προς ολους
    Ποιος σας ειπε οτι η πιστη στο Θεο καθοριζεται απο την Εκκλησια και απο τους Μοναχους?
    Η πιστη βρισκεται ριζωμενη βαθια μεσα στην ψυχη του καθενα απο μας η δεν βρισκεται!!
    Η ακομη μπορει να βρεθει στην πορεια της ζωης του ανθρωπου!!!
    Οπως και να χει ειναι γελοιο καποιοι να προσπαθουν τοσο σκληρα και να υποτιμουν την πιστη των Χριστιανων.
    Ειναι ομως φυσιολογικο οταν κατι δεν το καταλαβαινουν, να προσπαθουν να το μειωσουν.
    Το ιδιο εγινε και με το ΧΡΙΣΤΟ, αυτοι που δεν τον καταλαβαν τον ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.
    Ευχομαι για ολους αυτους οταν ερθει η ωρα να τους λυπηθει ο Θεος!!!!
    Οσο για μας που με τοσο μενος και τοσο σθεναρα μας λοιδορητε, νομιζω πως οι περισσοτεροι εχουμε ταχθει στον εναν ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΝΑΓΑΘΟ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ και δεν μας φοβιζει- τρομαζει-αλλαζει οτι και να λετε!!!
    Γνωριζουμε επισης οι περισσοτεροι που διαβαζουμε τα κατοχικα και πιστευουμε στο Θεο, οτι καποιοι εχουν αλλαξει πολλα απο τα κειμενα των Γραφων, αλλα παλι ειναι κρυμμενα η καμμενα.
    Αυτο ομως δεν μας κανει να χασουμε την πιστη μας και ετσι προσπαθουμε να μαθουμε οσο μπορουμε περισσοτερα και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.
    Σε αντιθεση με τους λεγομενους αντιρρησιες η απιστους οι οποιοι δεν διευκρινιζουν, σε τι ακριβως πιστευουν?????
    Στο τιποτα με μπολικο καθολου η στους Πεφωτισμενους οι οποιοι ειχαν λογους για να αλλαξουν οσα αλλαξαν???
    Εσεις τι λογους ακριβως εχετε για να συντασσεστε με αυτους?????

    1. Ειλικρινά χωρίς ίχνους παρεξήγησης, σε είχα κόψει αλλιώς.Δεν σε είχα για τόσο δομημένο άτομο και με τόσο ωραία σκέψη…..μέχρι τώρα με αυτά που έλεγες σε είχα στο μυαλό μου για καμία μαυροφορεμένη σταυροφορούσα ,σαν την αγία του Αιγάλεω.
      Να μιλάς λογικά η με λογική συχνότερα …σου πάει περισσότερο και συμφωνώ σε αρκετά!Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι μαθήματα καλοσύνης ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ…την καλοσύνη δεν την έχετε μόνο εσείς…ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΟ “”ελάττωμα””…..
      όσο για το πεφωτεισμένους που μιλάς οτι αλλάξανε πράγματα ………..μάθε ότι Έλληνας σημαίνει ο φωτεινός ,ο φωτεινός νους και βγαίνει από το Σελλός=Ελλός=Ελλάς(Σέλλας η Σελήνη) που ήταν ιερείς του Δωδωναίου Δία(εξού και Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ)……και σίγουρα δεν σημαίνει Χριστιανός…και ότι κατάλαβες κατάλαβες!

      1. Εμείς οι Ελληνάρες είμαστε λίγο πιό πάνω από τους θεούς. Μην ακούτε που σας λένε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν απλά ανθρώποι και μάλιστα λαμόγια όπως και οι νέοι. Κακοήθειες. Ολόκληρο το σύμπαν φτιάχτηκε από εμάς για εμάς.

      2. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΣΙΜΩΝΙΔΗ.
        ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΦΑΣ (Ή ΔΕΛΦΥΕΣ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ > ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΕΙΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΜΗΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ” (ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ)…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ : ΔΥΤΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ ΕΛΛΑΣ – ΔΕΛΦΑΣ (ΜΗΤΡΑ) , ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΤΡΩΣΚΩΝ ΤΡΩΑΔΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΩΝΙΑ
        ΖΕΥΓΟΣ ΧΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ.
        ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΗΤΑΝ Ή ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟ-ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΤΟ 9.600 Π.Δ.Χ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΑΝ ΤΟ ΑΠΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΗΣΜΟΥΣ-ΟΙΩΝΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
        ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ.
        ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

  16. Τσεκάρετε από πάνω προς τα κάτω και δέστε τα σχόλια..πόσοι είναι οι αρχαιοΕλληνιστές και πόσοι οι χριστιανοί…δέστε ποιοι βρίζουν περισσότερο?

    Εγώ ειλικρινά δεν μου κάνει κέφι πλέων να σχολιάζω…εξάλλου μου το απαγόρευσε το Δαιμόνιο μου να μιλάω με ηθικούς Χριστιανούς λόγο του ότι είμαι αντίχριστος και δαιμονισμένος και κάθε φορά είναι τέτοια η επίδραση πάνω μου…που αναποδογυρίζει το κεφάλι μου από την καλοσύνη των Χριστιανών του σαιτ!Για να μην αναφερθώ σε άτομα εδώ …..θα πω όιτ ο μ΄νος Χριστιανός από τους μη παρεβρισκόμενους που είναι Έλληνας..είναι ο Γιάννης απο την Κοζάνη.Οι περισσότεροι άλλοι είναι απλά ΦΑΣΙΣΤΕΣ.όπου Φαιστες=απολυταρχία και απου απολυταρχία =δόγμα κα όπου δόγμα και θρηκσέια.

  17. Προσεύχομαι για ολα τα κατεστραμμένα αδέλφια μας που έπεσαν μέσα στον λάκκο με τα φίδια.

    Προσεύχομαι για τους κατεστραμμένους του ΥΣΕΕ για τους Έψιλον και τους ποδίτσες τους πατεράδες τους και γιά όλα τα αντίχριστα μιάσματα αλλά και για τις οικογένιες τους που ατύχησαν να τους γεννήσουν.

    Κύριε ελέησον τους πλανεμένους αδελφούς μας γιατί εμείς οι Χριστιανοί φταίμε που δεν τους πλακώσαμε στο ξύλο όταν μας το ζητούσαν επίμονα και τώρα που χέστηκαν μέσα στα σκατά τους είναι πολύ αργά

    Κύριε ελέησον.

  18. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…………….
    ..ΟΛΟΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΒΟΙΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΟΙ ΠΙΘΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΣ)

    tsantiri.gr/ellada/sti_mutilini_anoixan_tis_ekklisies_gia_na_filoxenisoun_tous_prosfuges_-sugkinitikes_stigmes_ston_molubo_eikones/

    μπραβο στον παπα και στουσ κατοικους…ευγε!!!

  19. Μέσα στα Μυστήρια της εκκλησίας μας, σωνώμαστε αδέρφια!
    ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΔΡΌΜΟΙ, ΣΊΓΟΥΡΑ. ΌΜΩΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΌΣ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΌΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΜΕ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΏΝΕΤΕ ΧΩΡΊΣ ΥΠΑΚΟΉ ΚΑΙ ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ!

  20. Άντε σιγά σιγά να εξαφανίζονται τα δαιμονισμένα αντίχριστα τρολ που έχουν δαιμόνια στον κώλο μπας και περάσει καμιά αχτίδα φωτός μέσα από το πυκνό σκοτάδι που προσπαθούν να επιβάλουν οι ιερόσυλοι εγωλάτρες δούλοι του Τυφώνα.

    Ιάμβλιχος για τους δαίμονες-asuras που υπάρχουν σε όλες τις παράδοσεις.

    “Οι καλοί Δαίμονες εμφανίζονται σε μας στην πραγματικότητα ενώ οι κακοί εκφράζονται μέσω σκιωδών μορφών και φαντασμάτων… Οι καλοί δεν φοβούνται το φως, ενώ οι αδύνατοι θέλουν σκοτάδι”

    Πόσο να αντέξουν στο φώς?

    Η πυκόντερη κουραδολογία σε σχέση με το θέμα έχει να κάνει με έναν λεκτικό προβληματισμό μωρόσοφων σε σχέση με την Ελληνική λέξη ‘δαίμονας’. Τρέχα γύρευε με το μέγεθος της βλακείας που έχουν σπείρει οι επί της ουσίας Σατανολάτρες οι οποίοι καίγονται μέσα στην σκιά και προσπαθούν να μας κάψουν όλους γιατί έτσι τους είπαν οι πατεράδες τους οι ποδίτσες που τους έπεισαν ότι ο νοητικός αυνανισμός έχει κάποια σχέση με τα αρχαία μυστήρια.

  21. Ο πραγματικος ανδρας και ο Ελληνας και ο χριστιανος δεν υπαρηφανευετε οτι κανει θραση στις γυναικες και οταν κιολας ειναι παντρεμενος σαν αυτον που λες Σιμωνιδη.καλα την πλακα του επαθε οταν τον Γκαλτζου που σχολιαζει τον περασε για γυναικα μολις του ειπε οτι ειναι αντρας ουτε που του ξαναμιλησε.
    τι θα ακουσουμε ακομη μα τον δια.
    ΦΩΤΗΣ

  22. Εδω κ 6-7 χρονια ερχονται καταστροφες-προφητειες το τελος του κοσμου κλπ.
    η αρχη εγινε με το λιακοπουλο κ αφου ειδε οτι ο κουτοπονηρος κοσμος τσιμπαει εμφανιστηκαν κ αλλοι “ερευνητες” να αναλυουν καθε τοσο το καθε τι.μια τους πυργους,μια τον πατροκοσμα,μια το νοστραδαμο,μια τη κουφια γη κ το κουφιο μας κεφαλι.
    Αποκορυφωμα το ημερολογιο των μαγια που τελειωνε το 2012 κ μαζι του κ ο κοσμος.
    το 2012 ηρθε κ περασε κ μετα το γυρισανε “α ξερετε τελειωνε μια περιοδος μονο,οχι ο κοσμος”
    απο τοτε η τρομολαγνεια συνεχιζει ακρατη,κ το παραξενο ειναι οτι ο κοσμος ακομα “ενημερωνεται”.
    τελικα δεν φταινε οι “προφητες” φταινε αυτοι που ασχολουνται μαζι τους.μας αξιζει.καλο μας μεσαιωνα.

  23. OEA εναντίον απατεώνων Έψιλον και αρχαιόκαυλων Δρακονιανών Μογγόλων Τουρκόσπορων που λατρεύουν τον ανάποδο Δία. Δώσε να τελαθούμε τελείως. Θα τις κάψουμε τις σαύρες.

  24. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ…ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ….ΛΟΓΙΚΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ …ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ…

    ΦΙΛΕ ΣΙΜΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ…ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ…ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ….

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ Σ΄ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ…ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΙ΄ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΛΑΘΟΣ……Μ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    ΄

  25. Επειδή ο καθένας λέει ότι γουστάρει…περί Δελφών η Ελληνική γλώσσα δεν λέει ψέματα….. (όχι ότι δεν σημαίνει και οι Δελφοί =Δελφίνι(όμως αυτό είναι η μυθολογική ερμηνεία….άλλο η μυθολογική και άλλο η επιστημονική που βγαίνει από την ίδια τη γλώσσα))

    ΔΕΛΤΑ : Το πρώτο γράμμα της λέξης, το “Δ”, είναι προσδιοριστικό της δύναμης και της ενέργειας σε ένα ανώτερο, στην περίπτωσή μας, επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο που τα ονόματα τριών ελληνικών ιερών τόπων αρχίζουν με αυτό το γράμμα (Δελφοί, Δήλος, Δωδώνη). Επίσης το όνομα του Δία, του Διονύσου (αποκλήθηκε Τρίγονος, δηλ. τρείς φορές γεννημένος – τριγωνικό και το σχήμα του δέλτα) και η ίδια η λέξη δύναμις. Ακόμα οι λέξεις δράσις, δέος, δίκη, δημιουργία, δαήμων αλλά και το σχήμα του τριγώνου που σχετίζεται άμεσα με την Πυθαγόρια Τέτρακτυ είναι το σχήμα του γράμματος.

    – ΕΛ : Το Ελ – μαζί με τα Αλ και Ηλ είναι δηλωτικά του Ηλίου (Άλιος στη Δωρική), του φωτός και της θερμότητας που εκπέμπει. Περιέχεται επίσης σε λέξεις όπως σέλας και σελήνη φανερώνοντας τη φωτεινότητά τους και χρησιμοποιήθηκε απο τους λαούς της ανατολής γα τους θεούς Βήλο και Βάαλ που, σημειωτέον, ταυτίζονται με τον Ηλιο-Απόλλωνα.
    Μια αποκωδικοποίηση του ελληνικου αλφαβήτου λέγεται πως αποτελεί επίκληση στον Ηλιο και περιέχει το Ελ όπως και το Αλ:

    – ΦΥΣ : Απο τη ρίζα Φυς προέρχονται η φύση, το φυτό, τα ρήματα φύω και φύομαι και όλα τα παράγωγα. Σημαίνουν φυτρώνω, βλασταίνω, γεννώ, αναπτύσσομαι. Απο το Φυς παράγεται και η λέξη Φως γιατί αυτό αποτελεί αιτία/λόγο βλάστησης, ανάπτυξης και πάνω απ’ όλα ζωής.

    ΔΕΛΦΟΙ, ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ
    Το “Δ” δηλώνει την αιτία/τον Λόγο που ενεργεί ώστε με το φώς και τη θερμότητα “ΕΛ” να υπάρξει γέννηση-ανάπτυξη-ζωή “ΦΥΣ”.

    άρα Δ-ωδωνη Δ-ελφοί Δ-ήλος τρεις περιοχές με Δ=δύναμη

  26. Το θαυμα ενός “”Δαιμονισμένου”” πολιτισμού….’αλλοι εκστασιάζονται με δακρυσμένες εικόνες και πολυέλεους που κουνιούνται …και δεν δίνουν σημασία σε τι χώρα ζουν και σε τι χώμα με θαύματα πατάνε με ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ !!

    reocities.com/Athens/Ithaca/5743/gr/geometry_g.htm

  27. 18 ΚΑΙ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΗΜΕΙΣ ΗΚΟΥΣΑΜΕΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΛΘΟΥΣΑΝ ΟΝΤΕΣ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ ΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΤΩ ΑΓΙΩ
    19 ΚΑΙ ΕΧΟΜΕΝ ΒΕΒΑΙΟΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗΤΕ ΩΣ ΕΙΣ ΛΥΧΝΟΝ ΦΕΓΓΟΝΤΑ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩ ΤΟΠΩ ΕΩΣΟΥ ΕΛΘΗ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΦΟΡΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΗ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΥΜΩΝ

  28. Καταρχίν στο ξαν’απα και ποιο πάω ότι Δελφοί σημαίνει (μυθολογικά μιλώντας) το Δελφίνι,που ο Απόλλωνας έφυγε από την Κρήτη και έφτασε στους Δελφούς…δεν αντιλέγω..όμως Δελφοί σύμφωνα με την μαθηματική γλώσσα μας σημαίνει από εκεί που αναβλύζει-φυτρώνει(ΦΥΣ) η Θεική(ΕΛ-ΗΛΙΟΣ) Δ=δύναμη====Δ*ΕΛ*ΦΥΣ=ΔΕΛΦΥΣ.

    όσο για τους Έλληνες η αρχαιότερη αναφορά για τους Έλληνες(το όνομα ΕΛΛΗΝ) είναι ο όμηρος τον 8 αιώνα και είναι αυτή του (Σ)ΕΛΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ από την πλευρά της Μάνας του Θέτις…ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ….
    ποιο μπροστά δεν έχουμε αναφορά στο όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΛΟΥΣ,..
    αλλά έχουμε πελασγικές φυλές..π.χ. Λέλεγες,Αχαιοί, Φρύγες ,Θράκες,Κρήτες,Μινύες,ίωνες,ΕΛΛΗΝΕΣ(ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ+ΑΧΙΛΛΕΑΣ),Γραικοι που είναι και ταυτόσημο με το Έλληνας(Βοιωτοι και έχουν καταγωγή από την αρχαία Ελλοπία στην Ηπειρο ΣΕΛΛΟΙ-ΓΡΑΙΚΟΙ=Δωδωναίος Δίας)=πριν κατακλυσμος του Δευκαλίωνα…και ποιο μπροστά από την αρχαία ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑ =ΣΕΛΛΑΣΙΑ,ΠΕΛΛΑΝΑ,ΓΡΑΙΚΙΑ=πριν τον κατακλυσμο του Ωγύγου…που είναι η μήτρα του Ελληνο-Πελασγικου πολιτισμού..αυτοί των Μινύων!
    Δηλάδη ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,…όλοι είναι Πελασγηοί πριν τον όμηρο,με΄τα τον όμηρο έχουμε τους Έλληνες..που βγαίνει από τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΩΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ=ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ(ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ(ΙΛΛΥΡΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΛΑΣ) “””ΕΛΛΗΝΕΣ””=ΕΝΕΡΓΕΙΑ

    ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ….

    αλλά και αυτό που λες ρε φίλε για τους Μαγιάς…μα είναι δυνατόν να μου δέχεσαι τι λένε η Μαγιας που είναι 10000 Χιλιομετρα μακρΊα και όχι τι λεέι ο όμηρος για το “”Έλληνες””???!

  29. Ο Όμηρος θα έπρεπε να ραπίζεται για τα ψεύδη που είπε για τους Θεούς. Ηράκλειτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek