Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:34 - 28/10/2015

Όταν υπάρχει σιγή στο πεδίο πλάθεις κάθε λύση Οραματήσου το αύριο μην δέχεσαι όσα σου φέρνουν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

fylla-elias

Εσύ έχεις την δύναμη να αλλάξεις τον κόσμο που ζεις αλλά πρώτα πες το μεγάλο ΟΧΙ. Αντί να ακολουθείς τα ζάλα τα δικά τους Οραματήσου το μέλλον που θες για σένα και την κοινωνία μας. Αφού δεις που σίγουρα Γνορίζεις της αφορμές και τον λόγο των προβλημάτων που σε απασχολούν  βρες της λύσεις, σκέψου πως θα αποφύγεις το αδιέξοδο που έρθεται μην μένεις απλός παρατηρητής στην ζωντανή σύνδεση του δράματος σου. Γράψε εσύ το σενάριο σκηνοθέτησε κάθε στιγμή πρόβλεψε τα αδιέξοδα και άλλαξε την πορεία των εξελήξεων. Η θετική στάση ζωής, η πίστη στον στόχο η εσωτερική γαλήνη και η εγρήγορση σε βοηθάν να προλάβεις και να μην είσαι παθητικός δέκτης στην κάθε εξέλιξη. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο ούτε σταθερό όλα ρέουν συνεχώς ορίζεις και ανερείς ανάλογα της εξελήξεις.

Τα σύμβολα και οι εικόνες σε καθοδηγούν  με διάκριση και αφοσίωση στην αλήθεια σου ορθώνεις το ανάστημα στον αόριστο εχθρό του εγώ σου της συνήθειας. Το αύριο δεν είναι εχθρός μας μόνο όταν εμείς παραδωθούμε άνευ όρων σε ότι μας πασάρουν και το κάνουμε δικό μας. Είναι πολλοί και υσχιροί μα είμασταν πάντα λίγοι και ικανοί πίστεψε τα έχεις καταφέρει Ίδη οι εχθροί σου το ξέρουν και Γι αυτό στον πανικό τους να σε αποτρέψουν κάνουν λάθοι εκτείνονται όλο και πιο πολύ γατέχεις γιάντα ; Ξέρουν ότι εχουν χάσει Ίδη τον πόλεμο γιατί εσύ όρισες το πεδίο.

Αν ετούτοι έχουν δούρειους ίππους εσύ έχεις χαράξει τον λαβύρινθο αυτοί ψάχνουν το νήμα   Μα τούτο είναι επιλογή σου αν βγουν στο ξέφωτο ή θα παραμείνουν στην πλάνη και το σκώτος, το δια δύκτιο γραφή σου είναι όχι η φυλακή σου κάθε σκέψη σου συνθέτει τον αλγόριθμο των εξελήξεων. Έχουμε την ευθύνη ας πράττουμε για το καλό, να οραματιζόμαστε για αυτό. Η ιστορία μας διδάσκει το μέλλον μας ανοίκει ας έχουμε όσα θα μας φέρουν Δύναμη, Ισονομία, Αισιοδοξία, Σωτηρία όταν στοχεύουμε στην λύση και αν δεν έρθει εμείς έχουμε μάθει από την διαδρομή και όχι απλά περιμένουμε  τέλος του ταξιδιού . Δώσε το χρώμα σε κάθε βίμα της ζωής σου όρισε το τέμπο της ζωής σου συντονίσου στον σταθμό της αγάπης. Όλα σε αντικατοπτρίζουν μην χαθείς στην επιφάνεια και το ψεύδος βρες τον δρόμο σου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ωραια μας τα λες,ωραια και τα κρητικα….αλλα κανε κατι με την ορθογραφια αδερφε!

    οραματισου
    γνωριζεις
    τις αφορμες,τις λυσεις
    εξελιξεις
    αναιρεις
    ισχυροι
    λαθη
    ανηκει
    βημα
    Ιδη το βουνο ; ) …η ηδη
    δεν θελω να σου τη σπασω,αλλα ειναι δυσαναγνωστο,ειναι κριμα…..
    νοηματικα συμφωνω σε ολα,και επαυξανω,,,συνεχισε να γραφεις,μας τα λες ωραια….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*