Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:41 - 27/10/2015

Και δεν θα σταματήσει ποτέ η συνωμοσία…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

e7Ro7gI

Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα και κουράστηκα πολύ .

Πριν από λίγο στον τοίχο μου είδα ένα μήνυμα, μια συζήτηση , το διάβασα και πως πέφτει το μάτι μου στο γκρουπ που το ανακοινωνε και με βλέπω γραμμένο στην ενωμένη μεγάλη Στοά και οχι μόνο γραμμένο άλλα να έχω κανει και follow ….

Ανοίγω δίπλα τα γκρουπ και βλέπω ότι είμαι σε χιλιάδες, περισσότερα από αυτά δεν τα ξέρω καν δεν τα έχω δει καν …

Λέω τι να κάνω τώρα;να με σβήσω; να πάω να με σβήσω σε ολα; δεν λεω οτι ηταν αλλο μασωνικο αλλα οτι απο ολα οσα με ειδα μεσα ….αναγνωρισα μονο μερικα ..!

Σκέφτομαι πόσοι από τους εχθρούς; πόσοι από αυτούς που είναι της αντί νόησης πήραν φωτογραφία με μένα εκεί μέσα και λένε σε άλλους γύρω γύρω κοίτα ρε ο stranger τελικά είναι μασόνος ;

Αυτη την εποχή ερευνώ μια τεράστια συνωμοσία η οποία συμβαίνει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, συλλέγω στοιχεία για να πάω στον εισαγγελέα και να ζητήσω τη βοήθεια της υπηρεσιας του ηλεκτρονικού εγκλήματος …

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι μπορεί να διαβάζετε πράγματα τα οποία τα ειπε ενας stranger τα οποία θα βρίσκονται σ’ ένα site που μοιάζει με το κατοχικα αλλά δεν θα είναι ούτε το κατοχικα ουτε ο stranger …

Τεχνολογικά δεν δύσκολο ,με ενα drone και με κάποιες άλλες τεχνολογικές πράξεις που δεν μπορώ να τις αντιληφθώ ακόμα είναι ικανοί να δείχνουν στους μισούς to κατοχικά που λέει ότι παπαριά θες και στους άλλους να δείχνουν αυτό που εμείς γράφουμε …

Είμαι 100%100 πεπεισμένος ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που χουν πληροφορηθεί για το άτομο μου και τους συνεργάτες μου για το έργο μας τελείως διαφορετικά πράγματα απ’ όλα όσα προσπαθούμε .

Και ειλικρινά έχω κουραστεί έχω κουραστεί πάρα πολύ …

Παραθέτω και αυτή την εικόνα εδω έτσι για να υπάρχει αλλά νιώθω ότι πλέον θα μου είναι αδύνατον να σώσω τα ασωστά θα μου είναι αδύνατον να νικήσω την υπεροντοτητα πληροφορίας …

Ελπίζω οι άνθρωποι οι οποίοι τους ψάρεψαν από την επιφάνεια της και τους πότισαν τα μυαλά με αντί νόηση , …εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου με όσο περισσότερη αγάπη μου μένει.. οι συνάνθρωποι μου να μην πάθουν πολλά στη συνέχεια αυτου του ψεύτικου σεναριου που εχει μεσα του το μελλον μας .

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Η Αστυνομία της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ήδη εδώ!!!!
    http://www.tameteora.gr/?p=51499
    ΗΠΑ: Αστυνομικός χτυπά και σέρνει βίαια μαθήτρια μέσα στη σχολική αίθουσα

  2. “Είμαι απολύτως σίγουρος ότι μπορεί να διαβάζετε πράγματα τα οποία τα ειπε ενας stranger τα οποία θα βρίσκονται σ” ένα site που μοιάζει με το κατοχικα αλλά δεν θα είναι ούτε το κατοχικα ουτε ο stranger”

    Αυτό που λές Νίκο με προβλημάτισε, διότι είχα παρατηρήσει αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, ειδήσεις που τις έκανα Bookmark ως σελιδοδείκτες μια να τις διαβάζω με διαφορετικό υλικό, να λένε άλλα άκυρα πράγραμματα και να απορώ πως είναι δυνατόν να τα διάβασα αυτά, και μετά ξαναμπένοντας πχ μια ώρα μετά στο ίδιο link έβλεπα την είδηση διαφοροποιημένη. Θεώρησα ως δεδομένο ότι απλά εσείς αλλάζατε τα κείμενα, δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν ξένοι παράγοντες. Θέλει ψάξιμο η υπόθεση.

  3. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΜΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!!!! ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΣΥ STRANGER ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΓΕΓΟΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΛΕΩ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο STRANGER, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΛΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΜΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΝΑ ΛΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.

  4. Βεβαιώσου μόνο οτι αυτές οι επιθέσεις δεν γίνονται φανερές απο εσενα για να σε αποσπάσουν απο την πραγματική σου έρευνα.

  5. Φανερές ΣΕ εσενα εννοούσα φυσικα

  6. Εγώ δεν πιστεύω ότι έφτασαν σ’αυτό το σημείο οι ποδιτσες. Επιφυλασσομαη για το μελλον βεβαια.
    Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα προβλημα και ο Stranger που διαβάζω είναι ο ίδιος σκατοπαραξενος που ξέρω εδώ και αρκετό καιρό.
    Μπορεί να μου σπάει τα π@π@Ρ!@ με τον τροπο που θέλει να αποδώσει το μήνυμα και μπορεί να του έχω στείλει ενα κάρο μηνύματα να γράφει πιο απλά και να μηννμου τα κάνει τσαουλια μ’αυτήν την ηλίθια γραφή προφητικη γρςφη χειροτερη απο αυτην της Σιβυλλας στο μαντειο των Δελφων που αφηνει 10 πιθανα σεναρια να βρισκοντα σε εξέλιξη και εννοείται ότι θα πέσει μέσα σε μια λέξη… αλλά Μασονος δεν είναι… Ούτε υπέρμαχος της ΝΤΠ.. Και είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι προσπαθεί όντως για το καλό μας.
    Αλλά Νίκο μια που το έφερε η κουβέντα.. σταματά να γράφεις σαν Βουδιστης φιλοσοφος η βαζε και ένα κείμενο με μετάφραση για εμάς που δεν έχουμε ούτε χρόνο, ούτε υπομονή για αντινοηση, Ματριξ, Υπεροντοτητες, διαστημόπλοια και σούπερ-ήρωες.
    Γιατι δεν στο εχω πει κι εγώ τόσο καιρό ρε Νίκο, αλλά κι εμένα με κουρασες.. Κουραστηκα Νίκο..
    Άντε καλή συνέχεια..

  7. Morgan_ Christos 10/29/2015 @ 12:56 ΠΜ

    Παιδια δεν θελω να παρω τα σωτα του Νικου, ουτε να κανω το δικηγορο του αλλα δεν γινεται να αλλαξει ουτε το τροπο γραφης ουτε το τροπο σκεψη του. Οι παλαιοτεροι αναγνωστες του κατοχηκα αντιλαμβανονται αρκετα πραγματα απο αυτα που θελει να περασει. Λογικο ειναι οι πιο νεοι να μην μπορουν να αντιληφθουν, ουτε την υπεροντοτητα πληροφοριας ουτε τις λουπες, τα μοτιβα, το ματριξ κλπ κλπ. Ειναι καποια πραγματα που δεν μπορουν να γινουν πιο νιανια…και οταν δεχεσαι και απειλες…τα πραγματα ειναι δυσκολα. Π.χ ποσο πιο αναλυτικος να γινει οταν κανει ποστ (τικ,τακ,τικ,τακ τι ξημερωνει τη Δευτερα;) και γινεται σεισμος στο Πακισταν, Αφγανισταν με 260 τοσους νεκρους…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*