Διαφημίσεις

φλαμπουραρης πισιναΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Εκεί που στα 37 σου χρόνια, εκ των οποίων τα 20 μάχιμος αντισυστημικός, νομίζεις ότι τα είδες και τα άκουσες όλα, έρχεται η βόμβα.

Σύμφωνα δημοσίευμα από ΤΑ ΝΕΑ, ο μέγας αρχιερέας της κυβέρνησης αυτής, κ. Φλαμπουράρης, ζήτησε από το Δήμο Αίγινας να του μειώσουν το ποσό οφειλής από υπερβολική κατανάλωση νερού στην πισίνα του.

Φυσικά ο Δήμος Αίγινας, παραβλέποντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ένας από τους δύο που ξέχασαν να δηλώσουν κάτι εκατομμύρια, έκανε ΑΜΕΣΩΣ δεκτή την αίτηση του, με το αιτιολογικό ότι “ΕΊΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ”.

Τώρα εσύ φίλε από την Αίγινα γιατί αυτή τη στιγμή δεν πας στο δήμο Αίγινας να απαιτήσεις την κατ΄αναλογία εφαρμογή της ίδιας διάταξης και του ιδίου ευεργετήματος από ” ειλικρινή δήλωση – αίτησης ” στα πλαίσια της ισότητας που ορίζει το Σύνταγμα, είναι γιατί είσαι ή πολύ βολεμένος και εσύ ή πολύ βλαμμένος!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

Δείτε την είδηση όπως αναρτήθηκε στο protothema.gr:

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στα «ΝΕΑ», επικαλούμενος έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ο υπουργός Επικρατείας χρωστούσε από το 2010 το ποσό των 6.659,47 ευρώ.

Με απόφαση, όμως, του δημοτικού συμβουλίου που ελήφθη στις 31 Αυγούστου και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 14 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Επικρατείας «έσβησε» το 60% της οφειλής με το αιτιολογικό της «αυξημένης κατανάλωσης».

Έτσι ο υπουργός Επικρατείας καλείται πλέον να πληρώσει το ποσό των 2.618,76 ευρώ, μειωμένο δηλαδή κατά 4.040,71 ευρώ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αίγινας, ωστόσο, η διατύπωση «λόγω υπερβολικής κατανάλωσης είναι λάθος» και το «κούρεμα» έγινε επειδή το αίτημα θεραπείας που υπέβαλε ο υπουργός Επικρατείας ήταν ειλικρινές.

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Εσένα Έλληνα σου χάρισαν 60 % των χρεών σου γιατί έκανες “ειλικρινή αίτηση (;)”
  1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ….ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ…
    ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *