Διαφημίσεις

seismoskrhth_502_355Σεισμός ταρακούνησε την Κρήτη! Ο σεισμός έγινε στις τρείς και τέταρτο το μεσημέρι και είχε μέγεθος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.

Το εστιακό του βάθος είναι 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται 138 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ηρακελίου, 44 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Χανίων και 32 χιλιόμετρα βόρεια από το Κολιμπάρι. Σύμφωνα με τους κατοίκους ο σεισμός κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα.

 

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Συνεχίζεται η σεισμική έξαρση – Νέος σεισμός στην Κρήτη”
  1. ΧΓ says:Οκτ 24, 2015
    ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 1-3 ΜΕΡΕΣ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ….

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *