Διαφημίσεις

plane drugsΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Οι Λιβανέζικες αρχές ασφαλείας, ανακρίνουν έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα, γιατί στο ιδιωτικό του αεροπλάνο βρέθηκαν δύο τόνοι ναρκωτικών ουσιών.

Ο Σαουδάραβας πρίγκηπας με το όνομα σιδηρόδρομο είναι ο Abd al-Muhsen bin Walid bin Abd al-Aziz Al Saud, ο οποίος συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βυρηττού.

Σύμφωνα με το λιβανέζικο τηλεοπτικό σταθμό  Al Mayadeen, στο αεροσκάφος βρέθηκαν 40 πακέτα με συνολικό βάρος δύο τόνους, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του αεροσκάφους.

 

Εκτός από του Σαουδάραβα πρίγκιπα συνελήφθησαν και 4 μέλη του πληρώματος.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

Αφού είναι γνωστές οι σχέσεις ΣΑ με το isil  μήπως αποδέκτης ήταν το δεύτερο; Μήπως εκτός από τα 1,7 εκατ. από την παράνομη πώληση πετρελαίου οι “μαχητές του ISIL” βρήκαν και άλλη πηγή εσόδων; Και ποιο κράτος είναι ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στο κόσμο;

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Σαουδάραβας πρίγκηπας συνελήφθη με 2 τόνους ναρκωτικά”
  1. Βρε, βρε τα εξαδέλφια ……
    Ο πρίγκιπας Majed bin Abdullah bin Abdulaziz (γιος του βασιλιά Αμπντάλα, πρώην κυβερνήτης της Σαουδικής Αραβίας) συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τους εισαγγελείς του Λος Άντζελες οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση. Αυτές οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, παρά το γεγονός ότι πολλοί μάρτυρες είδαν μία αιμόφυρτη γυναίκα να κραυγάζει για βοήθεια. Δύο άλλες γυναίκες επίσης βρέθηκαν αιχμάλωτες και βιασμένες στο αρχοντικό του…
    Σαουδάραβας πρίγκιπας λαμβάνει βασιλική μεταχείριση στις ΗΠΑ
    thefreethoughtproject.com/prosecutors-cite-lack-evidence-saudi-prince-neighbors-reported-bleeding-woman-screaming/

  2. Για να επανέλθουμε στον άλλο «ατυχή» εξάδελφο (αφού δεν βρισκόταν στις US of America… για να αφεθεί ελεύθερος…)
    Ο Abd al-Muhsen bin Walid bin Abd al-Aziz Al Saud προσπάθησε να περάσει συνολικά δύο τόνους χαπιών captagon (Το αγαπημένο ναρκωτικό των μαχητών takfiri Daesh).
    Τα συγκεκριμένα χάπια έχουν «τα τυπικά αποτελέσματα ενός διεγερτικού» και παράγουν ένα είδος ευφορίας (γίνεσαι ομιλητικός, δεν κοιμάσαι, δεν τρως, είσαι ενεργητικός).
    Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε το διεθνές λαθρεμπόριο ναρκωτικών στο μακρύ κατάλογο της παράνομης συμπεριφοράς της Σαουδικής Αραβίας.
    Μετά τη Ρωσία που φέρεται να κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος των πυρομαχικών – βαρέων οχημάτων και τον εξοπλισμό της IS στη Συρία νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ΗΠΑ ανατροφοδότησαν με 50 τόνους όπλων.

    Russia Destroys most ISIS Heavy Weaponry, U.S. Promptly Airdrops 50-Tons of Weapons into Syria
    thefreethoughtproject.com/russia-destroyed-isis-heavy-weapons-u-s-promptly-airdrops-50-tons-weaponry-syria/#d16IcykZDlUGpbw9.99

    Τώρα, λίγες μόλις μέρες μετά τον ανεφοδιασμό όπλων, ο ισχυρότερος σύμμαχος της Αμερικής στην περιοχή «πιάστηκε» με δύο τόνους αμφεταμίνης ” τα αγωνιστικά χάπια της ISIS.”

    Φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρυφτεί από τον κόσμο, ότι υποδαυλίζουν διεθνή πόλεμο, με τη δημιουργία και την υποστήριξη τρομοκρατικών ομάδων.

  3. Δεν ήταν, γενικώς και αορίστως, “ναρκωτικά”.
    Ήταν το ναρκωτικό Captagon, τα γνωστά χαπάκια αμφεταμίνης-κοκαΐνης που διακινούν στους τζιχαντιστές, ώστε να ενεργούν σαν δαιμονισμένοι.

    1. dimpenews.com/2015/10/26/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%83/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *