Διαφημίσεις

 

ΣΧΟΛΙΟ Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός : Καιρό είχαν το μεμέτια να εξασκηθούν στο Αιγαίο και είπαν να θυμηθούν τα παλιά. Βλέπεις από τα Νότια μερικοί δεν χαρίζονται (όπως εδώ που ΟΛΟΙ είναι στα 4) και η πολύ μαγκιά ρίχνει τα F4 για πλάκα (και λογαριασμό δεν δείχνει), άσε που εκεί έχει και S300 οπλισμένους… aeroskafos polemikoΠραγματική κόλαση στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι με τους οποίους οι Ευρωπαίοι …σύμμαχοι κι εταίροι μας καλούν να …συντονιστούμε στο θέμα των μεταναστών, οργίασαν με 20 αεροσκάφη τους να κάνουν 31 παραβιάσεις! Σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν πολύ σκληρές και επικίνδυνες εμπλοκές. Όχι ο αξιότιμος ΓΓ του NATO δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Θυμίζουμε ότι ο κ.Στολτενμπεργκ είχε σπεύσει να συγκαλέσει εκτάκτως σύνοδο επειδή …ένα ρωσικό μαχητικό είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο!

Είναι για γέλια και για κλάματα όσα ζούμε από τους “συμμάχους” οι οποίοι καλοπιάνουν το κράτος-τρομοκράτη της περιοχής που λέγεται Τουρκία. Δίνουν 3 δις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των προσφύγων ,τους οποίους οι Τούρκοι διακινητές “σπρώχνουν” στο Αιγαίο και πιέζουν την Ελλάδα να συνεργαστεί μ΄ αυτούς που συστηματικά περιφρονούν το διεθνές δίκαιο κάθε μέρα εδώ και δεκαετίες.

Οι αριθμοί των παραβιάσεων αφιερωμένοι στους “συμμάχους”.
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 5 (6α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 6 (4 CN-235 & 2 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 20

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6 (2 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 15

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 31

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Onalert.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Πεδίο μάχης έκαναν οι Τούρκοι το Αιγαίο! Σκληρές αερομαχίες”
  1. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙς ΜΑΓΚΙΕς ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑ ΡΟΧΑΛΑ ΚΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΛΟΥΨ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΠΑΙΔΕς

    1. 1821 1922 ΕΜΦΥΛΙΟΣ 1974 Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

      Ο ΡΑΜΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

  2. 2 ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΓΙΝΑΝ…ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ…ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Φ-16 ΕΧΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ….ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ…

  3. ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ

  4. Εάν θέλει σήμερα κάποιος να είναι αληθινός ηγέτης , ενός λαού και ενός σοβαρού και αξιοπρεπούς κράτους , και όχι κάποιο σούργελο με κατεβασμένα τα παντελόνια και πεσμένο στα τέσσερα , θα πρέπει 1ον ) Να είναι πατριώτης , 2ον ) Να έχει προαποφασίσει ακόμη και να θυσιάσει την ζωή του αν οι περιστάσεις για την σωτηρία της πατρίδος το απαιτήσουν 3ον ) Να μην έχει καμία απολύτως δέσμευση δηλ παιδιά , σύζυγο , προσωπικά συμφέροντα , διαπλοκές , φιλοδοξίες κ.λ.π. για να μπορεί “να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι”4ον ) Στην περίπτωση που θα υπάρχει κάποιο δίλημμα τακτικής και επιβίωσης που αφορά τον λαό θα πρέπει να τον ενημερώνει άμεσα για τα υπέρ και τα κατά : π.χ. μέσα ή έξω απο το ευρώ και όχι να περιμένει εντολές απο κάποια πρεσβεία που θα είναι το πραγματικό του αφεντικό ! ! ! ( καλή ώρα ) και γενικά αντί να προδίδει και να ξεπουλάει ελαφρά τη καρδία έναν ολόκληρο λαό , θα πρέπει να αγωνίζεται αυστηρά για τα νόμιμα συμφέροντα του . Ο Ελληνικός λαός θέλει την αξιοπρέπεια που του αρμόζει και δικαιούται , την σύνταξή του που την έχει πληρώσει προ πολού και όσο ζει , έναν αξιοπρεπή μισθό και εργασία , και όχι αντίχριστους , προδοτικούς και αντεθνικούς νόμους , παρελάσεις ομοφυλοφίλων , αποδόμηση της παιδείας και της κοινωνίας , μετατροπή των παιδιών μας σε άβουλα και ανώμαλα πλάσματα επειδή αυτό επιτάσσουν οι υποκριτές τοκογλύφοι της Ευρωπαϊκής (Γερμανικής) Ένωσης. Εάν δεν μπορούν να μας εξασφαλίσουν αυτά τα αυτονόητα πράγματα , να ξεκουμπιστούν και να φύγουν ! ! !

  5. Παιδιά είπα ο,τι είπα γιατί κι εγώ όπως όλοι έχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ , βλέποντας τους όχι μόνο να μην κάνουν τίποτα για την βελτίωση της κατάστασης της πατρίδος μας ( ξέρετε ποιους ) αλλά αντιθέτως ακόμα και να της πριονίζουν τα πόδια ( γενοκτονία ) πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση χωρίς κανένα προσωπικό ή πολιτικό τους ρίσκο ούτε αυτά τα πράττουν ! Και πραγματικά απορώ . Βλέπετε την Ισλανδία τι έκανε ! Όλη αυτή η υπερβολική φοβία να την πώ ; Ειδικά για την Γερμανία ( και όχι μόνο ) την βρίσκω υπερβολικά ύποπτη . Ακόμη και το υποτιθέμενο χρέος μας είναι μαγειρεμένο , και το ξέρουν τόσο αυτοί όσο και οι “Ευρωπαίοι”. Είναι τόσο σάπιοι και διεφθαρμένοι που πιστεύω πως αν αύριο ως εκ θαύματος έβρισκαν απο κάπου τα χρήματα που χρωστάμε , δεν θα ξεχρεώναμε με τίποτα , γιατί πάλι θα τα ξεκοκάλιζαν μέχρι και το τελευταίο ευρώ και θα μας έλεγαν το περιβόητο “μαζί τα φάγαμε”. Πώς είναι δυνατόν ο Ελληνικός λαός να ψήφισε κάποιον άπατρι , άθεο , και χωρίς ιδανικά , για πρωθυπουργό , λες και δεν υπήρχαν άλλες επιλογές ; Δεν το χωράει ο νους μου , απο την στιγμή μάλιστα που γνώριζαν τι έρχεται . Υπάρχουν ένα σωρό άλλα καινούργια μικρά κόμματα που θα μπορούσαν όλοι να διαλέξουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους αλλά τους ξεγέλασε το περιτύλιγμα ( ο νέος ωραίος και “προοδευτικός” ) ας φάνε τώρα ένα κάρο φόρους ( κλέψιμο ) – γνώμη μου . Εκτός πια και αν στις εκλογές συντελέστηκε νοθεία ! Αλλά πάλι λέω : Όταν έχει κάποιος να κάνει με τέτοιο λαό τι την θέλει την νοθεία ; ! ; !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *