Διαφημίσεις

133

Γιατί το όνομα ο εξολοθρευτής; Μην ξαναδείτε ποτέ ταινία του!

Εάν δεν μπεις στο τάγμα τους δεν κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ με τίποτα… ο Αρνολτ Σβάρτζενεγκερ είναι τιμημένο μέλος των μασόνων πριν γεννηθεί ακόμα…από το όνομα του μπορείς να καταλάβεις σε ποια οργάνωση ανήκει. Οι ταινίες των αποκρυφιστών την στιγμή που εξολοθρεύουν τους ανθρώπους περάστηκε σαν διασκέδαση…μας κατάφεραν να βλέπουμε τον θάνατο και να τον περνάμε για ψυχα-γωγία και την διασκέδαση μας… μάθαμε να απολαμβάνουμε μαζικά την δολοφονία ανθρώπων!!

terminator in Simple Gematria Equals: 133…ο αριθμός 133 ΄δεν είναι τίποτα άλλο από τον αριθμό 33…τον μέγιστο βαθμό τους με προβόλή επάνω στο τάνκς…τον εξολοθρευτή των ανθρώπων.
arnold schwarzenegger in Simple Gematria Equals: 223= πάλι καθρέφτης 322



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

13 σχόλια στο “Γιατί το όνομα ο εξολοθρευτής; Μην ξαναδείτε ποτέ ταινία του”
  1. ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΒΑΡΤΖ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?
    ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ PLAYSTATION….ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ…ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ (ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ – ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΝ Η ΚΙΝΑ) Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 11ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ….
    ΥΒΡΙΣ, ΔΙΚΗ, ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ , ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ

  2. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΞΗΣ…

    Stranger in English Gematria Equals: 612
    Stranger in Simple Gematria Equals: 102

    Lie After Lie in English Gematria Equals: 612
    Lie After Lie in Simple Gematria Equals: 102

    Koraks in Jewish Gematria Equals: 241
    Liars All in Jewish Gematria Equals: 241

    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ… ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ… ΤΟ 133 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ 331 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ 799=133… ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ 3ΑΡΙΑ… ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΕΝΙΑ Η ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΙΣΟΠΑΛΟ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ….

    ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ (ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ KORAKS ΣΤΑ GREEKLISH ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ) ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΙΣΟ ΜΕ ΟΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    1. Δεν απόδειξες τιποτα με αυτά που γράφεις για τα μπακάλικα και τα ονόματα μας…αν διαβάζεις….από ενδιαφέρον…. ή παρακολουθείς από περιέργεια τα ΚΝ για να μαθεις, θα γνώριζες ότι εχουμε αποδείξει τα πάντα για τους κανιβάλους…αν εσυ πιστεύεις μετα από τοσες αποδείξεις ότι αυτά που γραφω δεν ισχύουν γιατι τοτε αυτοτιμωρείσε;
      Εάν τα θεωρείς του μπακάλικου αλλά τα διαβάσεις….απαντησε μου γιατι αυτοτιμωρείσε;;;; αν δεν μπορεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις θα σου φταίξω πάλι εγώ;;;
      ΚΟΡΑΞ

      1. Katarxas sugnwmi gia ta greeklish eimai douleia kai den exoume elliniko pliktrologio.

        Episis na euxaristisw gia to bhma pou mou dinette.

        Na ksekatharisw oti den kanw epithesi sto site oute se esas proswpika apla sto suhkekrimeno arthro. To sxolio mou eixe mia dosi xioumor kai sugxwreste me an sas ethiksa.

        Pame twra sto thema mas… auto pou sxoliazw einai oti den uparxei suhkekrimenos tropos kai methodeumeni diadikasia na bgazete ta apotelesmata. Analoga me thn periptwsi prosthafaireite authaireta.

        To kommati twra me tis apokalupseis twn kanibalwn me duskoleuei ligo na to katalabw. Auto to arthro paradeigma estw oti bgazei ton fouska maswno. ….. egw anarwtiemai kai? Ti egine diladi?ends parafouskomenos me mualo pentaxronou kinei nimata? An nai poia einai auta?

        Euxaristw

        1. Η κριτική δεν είναι απαραίτητα άσχημη και ας πονάει ιδίως σε παρόμοιες περιπτώσεις… Δεν αναφέρω πουθενά στο άρθρο ότι ο φουσκωτός κινεί να νήματα…εξηγώ ότι πρέπει να γίνεις ένας από δαύτους για να επιτύχεις σε αυτό που οι κανίβαλοι ονομάζουν επιτυχία. Επίσης εξηγώ ότι η λέξη και τιτλος σε αυτά που τον βάζουν να παίζει δηλώνουν ότι παίζουν με την ανθρωπότητα…εξολοθρεύοντας την!!! τώρα αν και αυτό δεν το καταλαβαίνεις…στο ξανα εξήγησα

          Ο συμβολισμός επίσης είναι μες τα μάτια μας…αν εσυ δεν θέλεις να τον δεις είναι δική σου επιλογή…εγω τον αποκαλύπτω για αυτούς που θέλουν να δουν.
          Οσο για το όνομα του φούσκα κάνεις επίσης λάθος…αν όλα αυτά που μας έχουν μάθει είναι τόσο αθώα…τότε γιατί η αριθμολογία (ψάξε από μόνο σου και ερεύνησε) των πιονιών που έχω ανεβάσει… βγάζουν την συγκεκριμένη αριθμοσοφία;;;;
          Τα σχολεία του Πυθαγόρα γιατί τα κατάστρεψαν στο παρελθόν; Γιατί μήπως ενόχλησε συγκεκριμένα κέντρα; Γιατί ίσως η γνώση της μάζας γίνεται επικίνδυνη….γιατι…γιατι;;;

          1. ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΑΝ Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ. Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ). ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ;

            ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΛΟΥΠΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΤΙ.

            ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ 9 ΕΧΩ:
            9 ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
            ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΔΕΙΑ
            9 ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ
            ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

            ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
            ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ 666… ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ 666… ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΣΤΟ CERN.

            ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΑΣ.

            ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

          2. συμφωνώ ότι οι αριθμοί βγαίνουν συνεχεια μπροστά μας όταν αρχίσουμε να τους παρατηρούμε…μου συμβαίνει συνέχεια από τις πρώτες στιγμές που παρατήρησα το φαινόμενο…και σωστά τα νούμερα επαναλαμβάνονται συνέχεια μέσα στην πληροφορία που είναι ανέλεγκτη για εμάς τους ανθρώπους. Εσύ σαν μαθηματικός θα γνωρίζεις ότι οι αριθμοί εκτος του ότι είναι γενικοί και επαναλαμβάνονται συνέχεια…δηλώνουν επίσης πάρα πολλές πληροφορίες και μοτίβα που είναι που εάν τα αναλύσεις είναι σταθερά…
            Άρα υπάρχει ένας απαραβίαστος κανόνας με την χρήση των αριθμών και εννοιών…κατά εμένα δεν είναι τυχαία…για άλλους μπορεί ο καρκίνος, η χημοθεραπεία και ο θάνατος να είναι τυχαία…που βέβαια δεν είναι δες εδώ:
            Cancer = 3+1+14+3+5+18 = 44
            Chemo = 3+8+5+13+15 = 44
            Kill = 11+9+12+12 = 44

  3. Na min vlepete kamia tainia giati den einai monon o svartz einai kai oloi h alli ta idia oxi mono exo alla k sthn Ellada ta idia einai ithopioi dimosiografi Ta xirotera dipoda Edo h dimosiografi parapliroforoyn k diastrevlonoyn k oi ithopioi mathenoyn neo ithos sta Ellinopoyla na eisai poysti poystis poysti poysti lesvi lesvia lesvia poystis k den trexi kastano opos kai stin pio dimofili nea sira ton dio gnoston andrikelon – kai kala kalon ithopion pioi einai ayti o poystis k opoystis toys xerete toys poystarades

  4. Εγω θα την ξαναδώ γιατι είναι ταινιαρα…τωρα αν ειναι μασονος..και τι έγινε? Και ο εργοδότης μου παιζει να είναι τι πάει να πει? Πρέπει να παραιτηθώ? Και αν δεν την ξαναδώ την ταινία εγω και πόσοι άλλοι, ξερεις, ξυθηκαν τα @ρχιδια του..

    1. NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΑ, ΧΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *