Διαφημίσεις

tsipras

Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα που σχολιάστηκε -Μόνος, δεξιά στη φωτογραφία, με τα χέρια στις τσέπες

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε την Κυριακή, στην «οικογενειακή» φωτογραφία της μίνι Συνόδου για τα Βαλκάνια και τους πρόσφυγες, απόμακρος. Εδειχνε απομονωμένος από τους άλλους ηγέτες, αφηρημένος, με τα χέρια στις τσέπες και η στάση του αυτή σχολιάστηκε.

Ηταν μια από τις ασυνήθιστες πόζες του πρωθυπουργού για «οικογενειακή» φωτογραφία στις Βρυξέλλες, αφού συνήθως εμφανίζεται χαμογελαστός, παρέα με τους ομολόγους του.

Αυτή τη φορά η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα ήταν εντελώς διαφορετική και σχολιάστηκε στα social media. Κάποιοι σχολίασαν ότι η Ελλάδα βρέθηκε στο περιθώριο των συζητήσεων, άλλοι αναφέρθηκαν στην εμφάνιση του πρωθυπουργού, που έδειχνε έντονα προβληματισμένος και κουρασμένος.

Τι έγινε στη Σύνοδο για τα Βαλκάνια
Ηταν μία από τις κρισιμότερες μίνι Συνόδους Κορυφής στις Βρυξέλλες, που συγκάλεσε η Κομισιόν και στην οποία συμμετείχαν 10 χώρες. Οι ηγέτες της Σερβίας και των Σκοπίων, παρότι δεν είναι μέλη της ΕΕ, εκλήθησαν στη Σύνοδο Κορυφής, στην οποία πήραν μέρος επίσης η Γερμανία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ρουμανία και η Σλοβενία.

Αγωνία για τα Βαλκάνια και τους πρόσφυγες
Το θέμα συζήτησης ήταν «ο δρόμος των Βαλκανίων», τον οποίο παίρνουν οι πρόσφυγες προκειμένου να φτάσουν κυρίως στη Γερμανία. Εδώ αρχίζει το χάος. Στον Νότο, η Ελλάδα, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα αφίξεων από την Τουρκία, με 8.000 να φθάνουν καθημερινά. Στον Βορρά, η Σλοβενία δηλώνει ότι έχει «ξεπεραστεί» από τα γεγονότα, αφού οι πρόσφυγες έρχονται εκεί επειδή τα σύνορα με την Ουγγαρία είναι κλειστά.

Εως σήμερα, οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μοιράζονται μόνο διαφωνίες γύρω από το ποιος πρέπει να φυλάσσει τα σύνορα, αντί να αντιμετωπίσουν από κοινού μια κατάσταση που ξεπερνάει την ευρωπαϊκή ήπειρο, ειδικά εν όψει του χειμώνα και των βομβραδισμών της Ρωσίας στη Συρία που θα μεγαλώσουν το προσφυγικό κύμα.

balkan

Η Ελλάδα δέχτηκε τη λύση της Μέρκελ

Η Ελλάδα, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της, αναγκάστηκε να δεχθεί την απόφαση που επέβαλε η Ανγκελα Μέρκελ και θα δημιουργήσει επιπλέον κέντρα υποδοχής για 50.000 πρόσφυγες. Αρχικά, η πρόταση των Ευρωπαίων ήταν η δημιουργία μιας «πόλης» 50.000 προσφύγων στο εσωτερικό της Ελλάδας.

«Οχι» σε κωμόπολη προσφύγων στην Ελλάδα

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως τελικά, αντί για τη δημιουργία μιας «κωμόπολης» 50.000 προσφύγων, έγινε αποδεκτή η ελληνική πρόταση για την προώθηση μιας διαδικασίας επιδότησης του ενοικίου 20.000 προσφύγων για το διάστημα που θα παραμείνουν στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η πρόταση αυτή αποτελεί μια ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα, όπως σημείωσε, θα έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη των προσφύγων στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Το πηγαδάκι με τη Μέρκελ
Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ότι το προσφυγικό και η θέση της Ελλάδας συζητήθηκαν σε ένα εύγλωττο πηγαδάκι ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και την Ανγκελα Μέρκελ.

1

2

3

4

Πηγή:iefimerida.gr

merkel-tzipras



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα που σχολιάστηκε -Μόνος, δεξιά στη φωτογραφία, με τα χέρια στις τσέπες”
  1. siga re ola kanonismena einai !! o tsipras strimoxe thn merkel gia na thnn parakalesei na mhn kanei prosfygiko kentro thn ellada ???re ante paramithiaaaaaaaaaaaaaa

  2. Ο ξεφτίλας ο Αλέξης συζητάει να επιδοτείται το ενοίκιο των λαθρομεταναστων οσο μένουν στην Ελλαδα (αόριστο τελειως …δηλ.για παντα) την ιδια στιγμή που παιρνουν τα σπίτια απο τουςΕλληνες και την στιγμή που οι περισσότεροι δεν μπορούν όχι νοίκι να πληρώσουν αλλα ουτε το καθημερινό φαγητό.

  3. Αν σηκώσεις κεφάλι -με τον σωστό τρόπο για τους σωστούς λόγους και με λογική, καλά και όμορφα – μπορεί να σε μισήσουν, ακόμα ακόμα και να σε σκοτώσουν ή οτιδήποτε ΑΛΛΆ θα σε σεβαστούν. (Φυσικά αναφέρομαι στους πάσης φύσεως δυνατούς-δυνατές, τα σκουλήκια δεν έχουν τον θεό τους ακόμα και τα… ”πιστά”, για να σεβαστούν τον οποιονδήποτε αφού αηδιάζουν τον εαυτό τους με τον τρόπο του γκόλουμ). Τώρα τον ΤΙΠΟΤΑ αλέξη βλέπετε εσείς κάποιον λόγο να τον σέβονται οι υπόλοιποι της ”παρέας”? Αφού ένας κλητήρας είναι. Και το οτι βγαίνει φωτογραφία μαζί τους πολύ είναι και αν μπορούσαν
    δεν θα τον έβαζαν αλλά είναι το καταστατικό βλέπετε. Επίσης οι θέσει ΔΕΝ είναι τυχαίες. Δεν κάθεται ο καθένας όπου θέλει αλλά τοποθετούνται απο κλιμάκιο εντεταλμένο για αυτό τον σκοπό και βάση διαφόρων παραγόντων. Έχουν συμβολική σημασία οι θέσεις. Η θέση του (χωρίς)Τσίπ(ρ)α μαντέψτε τι συμβολίζει. Δεν θέλει πολύ ανάλυση. Να για να μάθεις να είσαι αδύναμος βλάκας, κουτοπονηρίδη της δεκάρας(made in greece) και χωρίς τιμή ”πρωθυπουργέ”. Κάτσε στην γωνία σου τώρα και ρούφα το αυγό σου μαζί με το πικρό ποτήρι της ανανδρίας και της ντροπής και της κενότητας των μεγάλων λέξεων σου μόνο εγχώριας κατανάλωσης απο τους αμόρφωτους φτηνούς αυνάνες ιθαγενείς που είσαι η αντανακλασή τους στον βρώμικο καθρέπτη αυτής της μπανανίας. Και αν αισθάνεσαι απογοητευμένος με τον εαυτό σου που πρόδωσες τις ιδέες σου – αν είχες, αλλά και πάλι θα ήταν ονειροπολήσεις ενός φιλόδοξου παιδιού όπως φάνηκε στην πορεία θαρρώ – σκέψου λιγάκι, αν μπορείς, την απογοήτευση 10.000.000 ανθρώπων που, παρ’όλη την ελλεεινότητα πολλών απο αυτών, πληρώνουν όλοι ένα παράλογα δυσανάλογο τίμημα γιατί όπως φάνηκε, εμείς έχουμε τον όνομα(νομίζουμε)
    ΑΛΛΑ άλλοι έχουν την χάρη. Αν και εγώ πιστεύω πως η στάση σου αυτή είναι γιατί η αφεντικίνα μέρκελ δεν σε έβαλε δίπλα της να σου χαιδεύει το κεφάλι
    την ώρα που κουνάς την ουρά. Χαιδεύει άλλων το κεφάλι που κουνάνε την ουρά.

  4. Από την πολλή καρπαζιά, έρεψε το παιδί….
    Πού είναι ο επαναστάτης αριστερός; Τον ψάχνουμε ακόμα….

  5. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ…ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ…ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ…ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΨΗΣ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ…..ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ…

    ΕΤΣΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ….ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΒΟΛΙΚΑ….ΣΑΝ ΑΜΑΘΗΤΟΣ…
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΛΕΞΗ…ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ… Η΄΄ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ….ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940-41΄΄ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ…΄΄

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. ΧΜΜΜ!!!!!
      ΑΝ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΛΕΞΗ….ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ…..
      Μ’ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ …….ΜΑΡΙΛΕΝΑ…..
      ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙ…..
      ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ…..
      ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΟΥ ΠΤΗΝΟΥ …. ΤΗΝ ΚΟΤΑ.
      ΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…..ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ.
      ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
      ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΩΡΑ…. ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
      ΚΑΙ…. ΧΑΝΤΡΕΣ ΟΛΟΓΥΑΛΙΣΤΕΣ …… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΓΙΑ ”ΤΡΥΦΗΛΗ ΖΩΗ”
      ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ.
      ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΜΑΛΘΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΄΄ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ”,
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΣΑ ΝΙΚΗΤΗΣ.
      ΑΥΤΟΣ……..Η Η ΑΛΕΠΟΥ;;;;;;;

      1. KAI ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ
        ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΙΜΗΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΤΟΝ ΕΝΤΕΧΝΟ ΛΟΓΟ…..
        ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ….
        ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΤΟ…. ΛΙΓΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ….
        ΓΙΑ ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ….

  6. Καλησπερα

    τα παντα ειναι εικονα αδελφια…μηπως ο απομονωμενος σκεπτικος και συνοφρυωμενος Αλεξ,εναι επικοινωνιακο τρυκ?
    Σας περασε ποτε αυτη η ιδεα απο το μυαλο?

    εγω ο αριστερος δεν συμφωνω με ολα αυτα και δεν ειμαι μερος του παιχνιδιου?
    [αλλο τωρα τι υπογραφες ναζω..χαχχαχα]

    Σε αλλη περιπτωση η ιδια η μερκελ θα υον φωναζε διπλα της να τον προστατεψει…οτι του εχει πει το εχει κανει…ειναι κατδικο της πλεον

    θυμαστε τι ειχε γινει με τον αντωνακη?..””ελα πουμπυ του ειπε”’ και αυτος σαν σκυλακι κατεβηκε απο τα ορεινα και ποζαρε διπλα της…
    [αν και στην περιπτωση αυτη δεν φαινεται να ειναι επισημη φωτο..πιο πολυ για χαλαρη την κοβω

    Αν ισχυει αυτο που λεω ,γιατι σας εχω πει οτι ο Αλεξ ειναι γατονι,παρτακιας δεν λεω αλλα ειναι γατος,,,΄]
    ο αρθρογραφος μας λεει μπουρδες..και το αρθρο θελει σκισιμο και ξαναγραψιμο

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,,,που ειναι και το πιο πιθανοτερο…χαχχαχαχ

  7. Παιδες αν ξερετε λιγο απο bodylanguage αυτη η φωτογραφια εχει παρα πολλα να πει. Κοιταχτε τα χερια και τις στασεις του σωματος. 1 ον: Αργηγος η Μερκελ(κοιταχτε τα χερια της- σημαινει οτι εγω ειμαι το κεντρο και εξουσιαζω). 2ον: ο Μαλακας που ειναι δεξια της Μερκελ ,οπως βλεπουμε την φωτο, και αυτος παιζει μεγαλο ρολο. ολοι οι υπολοιποι ειναι σε σταση προσοχης και οι μισοι την κοιταζουν – δηλ οι ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ. Και τελος ο μεγαλος και τρανος ΤΣΙΠΡΑΣ. χερια στην τσεπη , κοιτα προς τα κατω(παραδοση ανευ ορων και “βιασμενος”) με λιγα λογια ο ball boy του γηπεδου. Ερχονται τα χειροτερα. Την εχουμε γαμησει παιδες αν δεν αντισταθουμε.
    ΥΓ. ας μου πει καποιος ποιος ειναι ο λακαμας δεξια της μερκελ οπως βλεπουμε την φωτο με το μπλε κοστουμι.

  8. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ..

    ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΜΦΑΝΕΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ… ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ) … ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ… ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ “ΑΡΧΗΓΟ” ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? (ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ…) ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΑΡΧΗΓΟ” ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ… ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΛΠ….

    ΙΩ

    1. Ενδεχομένως τον έχουν παστώσει στα αντικαταθλιπτικά ή και αντιψυχωσικά. Τα νέας γενιάς δεν δημιουργούν μαστούρωμα, αλλά συναισθηματικό πάγωμα και ψυχική αποσύνδεση απ΄το περιβάλλον, πράγμα που μπορεί να δικαιολογήσει την αψυχολόγητη/απροσάρμοστη, εκτός τόπου και χρόνου συμπεριφορά του, τις αδέξιες στάσεις και τα αμήχανα παγωμένα χαμόγελα.

  9. ΙΩ εισια πολλη σωστη. Το μυνημα ειναι για τον επομενο που θα θελει να σηκωσει αναστημα. Δυστηχως ο Τσιπρας δεν ειχε τα κοτσια. Τσαμπα μαγκας ηταν και θα ειναι.

  10. ΡΕ ΙΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΑΙΣΧΡΟΣ, ΟΤΑΝ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ Γ@Μ@ΣΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΟΜΕΘΑ;;; ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@Μ@ΝΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΑΣ).
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΗΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Τ΄ ΑΛΛΑ Τ΄ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.
    ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΟ ΚΑΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Τ΄ ΑΣΗΜΙΚΑ!!!

    1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ … ΑΠΑΝΤΕΣ… ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ… ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ…

      ΙΩ

  11. Για τον Αβραμόπουλο που γελάει και κάνει και αστειάκεια πισω από τον Σουλτς τι έχετε να πειτε ;

  12. Όταν βλέπω αυτά τα μοναχικά σούξου-μούξου με την Μέρκελ, αναρωτιέμαι σε ποια γλώσσα συνεννοούνται. Στα γίντις;

  13. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ….Η ΑΛΕΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΗΡΑΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ…ΚΑΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ… ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ..

    ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘ΄ ΗΜΑΣ….Η ΑΛΕΠΟΥ –ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ–ΝΑ ΦΑΝΕ …ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΄΄ ΟΡΥΚΤΑ ΄΄ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ—–ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ-ΕΜΕΙΣ…ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΦΑ ….ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ…..

    ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…
    ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ….ΚΑΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ…ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ…[ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΦΥΛΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ …ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ…]

    ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΩΟ…Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑ ΑΕΤΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΝΑ ΤΑΥΡΟ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ [ [ΑΓΓΕΛΟ]…..

    Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ… ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…ΠΑΡΑ ΥΛΙΚΗ….ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ …ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ–ΥΛΗΣ….

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ….ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ…ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ…
    .ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ.
      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ, ΗΣΥΧΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
      ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ, ΚΑΙ Η ΙΩ…….
      ΚΙ ΑΝ ΣΕ ”ΤΣΙΓΚΛΑΩ” ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…..
      ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…..
      ΑΠΟ ”ΚΑΛΟΥ” ΤΟ ΚΑΝΩ.
      ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ.
      ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ……. ΜΙΚΡΟΣ, ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΓΩ.

  14. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ …ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ..
    .ΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ΄΄

    ΠΟΙΟΣ…ΠΟΙΑ…ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ…΄΄΄

    ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ…ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΑΛΛΑ…ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΦΥΛΙΟ…ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ…ΦΤΩΧΗ…ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22/ 5 / 1825 ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΚΡΗ… ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΙ…ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ΄΄….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  15. ΓΙΑ ΔΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!!!
    ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ”ΑΠΟ ΜΕΣΑ”. ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ., ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ!!!!
    ΚΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΙ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ;
    KI AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΕΣ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΤΩΧΩΝ, ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΩΝ.
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.
    ”ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ Θ ‘ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ”.

  16. ΑΣΧΕΤΟ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ο….

    Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ …2 ΦΟΡΕΣ ΧΗΡΑ…ΚΑΙ 300,ΟΟΟ ΤΑΛΑΡΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ=2 ΚΑΙ 3=23
    ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ 11 / 9 / 1821…=23…ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ..
    11/ 9…ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ…ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ Α ΝΤΙΣΤΡΟΦΟ…9 / 11….

    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ….ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ….ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ …ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  17. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ…ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ…ΠΟΙΟΝ 23 ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ
    ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ …ΩΣΟΝΟΥΠΩ΄΄…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. ΑΛΒΑΝΟ ΜΗΠΩΣ;
      H ΜΗΠΩΣ [ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ], ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝ ΕΞ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ;;;;
      ΛΕΣ;;;;
      A, ΜΠΑ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!
      Η ΜΗΠΩΣ ΝΑΙ;
      ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *