Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πριν από μερικές ώρες το γνωστό σίτε του γνωστού παπαγάλου ανέβασε μια είδηση που αναδημοσιεύθηκε από δεκάδες sites και άλλα τόσα μπλογκς, δλδ για την δημιουργία υπερκέντρου μεταναστών χωρητικότητας 50.000 ατόμων σε κάποια από τα πρώην ολυμπιακά ακίνητα. Φυσικά φωτογραφίζει το… Ελληνικό!

olimpiaka akinhta

Όμως η σούπα για να δέσει πρέπει να το δεχτείς ή έστω να το ανεχτείς και τότε φυσικά έρχεται ο παραδειγματισμός:

berlin

 

Αυτό φίλοι μου λέγεται τέχνη της επικοινωνίας ή αλλιώς “παραδειγματισμός” ή αλλιώς χειραγωγημένη δημοσιογραφία!

Σε λίγο για να δέσει το γλυκό, θα ρίξουν και τους “φιλάνθρωπους σφυριζαίους”, λες και εμείς είμαστε μισάνθρωποι, μαζί και πέντε έξι πορείες αλληλεγγύης και εσύ θα το φας αμάσητο.

 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Πως σε προετοιμάζουν για την επόμενη είδηση – η χειραγωγημένη δημοσιογραφία”
  1. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ…ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΑΝΙ Ή ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ….ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΑΙΜΑΤΟΣ…ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (Π.Χ. ΣΟΥΗΔΙΑ) ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…
    ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ…

    1. Ειναι νόμος …..δράση ,αντίδραση……ασε την παπαρολογια των νεοταξιτών περί νεοναζί ,,αυτοι ειναι αμελητέα ποσότητα………..η παγίδα ειναι (που έπεσες και εσυ) να ονομάζουν κάθε αντίδραση φυσιολογικού και λογικού ανθρώπου για στοιχειώδη αμυνα ως ρατσιστική νεοναζιστικη Φασιστικη ομοφοβική κλπ …..να το ξαναγράψω ….μην μπαίνετε στην παγίδα των στοχευμένων εύκολων βολικών και καθοδηγούμενων χαρακτηρισμών. Ολοι όσοι σας εχουν επηρεάσει (με πολλους και διάφορους τρόπους )στοχεύουν στο θυμικό σας και όχι στην λογική σας …..

  2. Καλο ειναι να γνωριζουνε ολοι οι αθηναιοι οτι αν γινει κατι τετοιο, θα πρεπει εμεις να ξεχασουμε τα μπανια στην θαλασσα στις γυρω περιοχες. Εκτος και αν νιωθουμε ασφαλεια να αφηνουμε τα πραγματα μας στο ελεος των λαθρο για να κανουμε τις βουτιες μας. Οσο για τις αρρωστιες καλο ειναι να κανουμε πρωτα αυτα τα εμβολια που χρειαζονται για να επισκευτουμε τριτοκοσμικες χωρες και μετα να παμε παραλια.

  3. Οι γυναικες μονο με δικη τους ευθυνη θα πρεπει να φορανε κοντα ρουχαλακια και μαγιω για να κανουνε μπανιο διπλα σε μουσουλμανους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *