Διαφημίσεις

train-derailed-in-flooding-12Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Ο Stranger σας έχει μιλήσει πολλές φορές για το μοτίβο που όταν ξεκινά από λεωφορείο στο τέλος καταλήγει σε σεισμό ή σε αεροπορικό ατύχημα – γεγονός σοκ με πολλούς,πάρα πολλούς νεκρούς.

Όταν ξεκίνησαν τα τρια λεωφορεία από προχθές [Ελλάδα (1 νεκρός) και συνέχισαν Γαλλία (49 νεκροί), Ελλάδα (1) νεκρός] η ομάδα των Κατοχικών Νέων περίμενε την επόμενη κίνηση για να δει το μέγεθος του σοκ.

Στη Γαλλία μας κίνησε την περιέργεια μια δημοσίευση για παλιά ατυχήματα που “όλως τυχαίως” ακολουθούν το μοτίβο +11. Δήλαδη τροχαίο με λεωφορείο 1983, μετά το 1993(+11) και μετά φέτος (1993+11+11=2015). Προσωπικά πίστευα ότι κάπου εκεί τελείωσε, άλλωστε ένα γεγονός με 49 νεκρούς είναι σοκ…

Όμως:

α) το σημερινό ατύχημα στο Ντάλλας με την ανατροπή του τρένου, μέσα στην κοίτη ποταμού στις 3.30 (έλεος…)  τοπική ώρα, μας βάζει στον πειρασμό να “προβλέψουμε” ότι έρχεται κάτι πολύ μεγάλο.

β) τα αντίστοιχα παρ΄όλιγον πολύ σοβαρά ατυχήματα, σήμερα τα ξημερώματα (Κυριακής)  με τα δύο  τρένα που βρέθηκαν σε κατολισθήσεις σε διαφορετικά σημεία κοντά στη Λαμία, που ευτυχώς αντιλήφθησαν τις κατολισθήσεις οι οδηγοί τους και πρόλαβαν και σταμάτησαν έγκαιρα, με βάζει σε σκέψεις ότι η Ελλάδα είναι πάλι στο Μενού… ενώ μην ξεχνάμε και το ατύχημα πριν λίγο με το τρένο – φορτηγό στη Θεσσαλονική http://katohika.gr/ellada/thessaloniki-sygrousi-fortigou-me-treno/

Δυστυχώς επανάληψη στο μοτίβο = ενδυνάμωση σε γεγονός σοκ.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Δυναμώνουν το μοτίβο… Τρένα την γλύτωσαν στο τσάκ – Ένα εκτροχιάστηκε – Το μενού έχει πάλι Ελλάδα μέσα… χμμμ”
  1. Να προσευχηθούμε στην Παναγία να μας προστατέψει με την Αγία Σκεπη της (28η Οκτωβρίου) !!!!

  2. ETΣΙ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ) Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
    ΜΑΛΛΟΝ, ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ. . . . ΝΑΙ Η SAMU 33 ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟRDEAUX.
    ΓΑΛΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΞΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΚΑΤΙ
    ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ SAMU.

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ….ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016….[ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ…]

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  4. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ….ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ…ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ…

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ [ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ…ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΣΥΝ Ο ΑΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ …ΣΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…[ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ]….ΔΕΝ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ…..ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΟΥ…ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΙΚΑ Ο ΔΙΑΣ….

    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙ ΟΛΟΥΣ …ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ..ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…[ ΑΛΗΓΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΄΄ ΔΡΑΚΟΥΣ” ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ….ΟΜΩΣ ΤΟ ΄΄ΜΟΙΡΑΙΟ΄΄ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΟ….ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…[ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ…ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ]…

    ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ….ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ….ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

    ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ….ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ…ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,,,[ ΣΕΙΣΜΟΥΣ–ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ–ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ–ΤΣΟΥΝΑΜΙ–ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ–ΠΑΛΛΙΡΟΙΕΣ.. Κ.Λ.Π ]…ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΛΛΩΝ …..

    ΤΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ….ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ΄΄΄…..ΤΙ ΚΙΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ…ΤΙ Κ΄ΑΝ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ΄΄..ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ….

    ΣΥΓΧΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΣΑ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΑ…ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…..

    ΠΗΓΕ 2 Η ΩΡΑ…ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *