Διαφημίσεις

23

Άκρως Αιματηρή η 23η Οκτωβρίου

Σήμερα 23 Οκτωβρίου 23+10=33 είναι η ιδανική ημέρα για αυτούς που μαζεύουν ψυχές να χτυπήσουν και να τις κερδίσουν…

Γαλλία σήμερα 43 νεκροί…να δούμε θα φτάσουν τους 44; Kill=44. Το σημερινό ατύχημα είναι το μεγαλύτερο αυτοκινητικό ατύχημα στην Γαλλία τα τελευταία 30 χρόνια. Το 1982 είχε συμβεί ένα ατύχημα στην εθνική οδό κοντά στην Ντιζον με 53 νεκρούς…από αυτούς σημειώστε ότι τα 44 ήταν παιδιά!!!

Τότε δεν είχα καμία ιδέα για την λειτουργία της αριθμοσοφίας αλλά επίσης δεν γνώριζα ότι ζούμε μέσα σε ένα ανθρωποφάγο οικοσύστημα…δομημένο ιεραρχικά από βίαια και κτηνώδεις αρπαχτικά όπως βλέπεις στην ζούγκλα της Αφρικής.

Πάλι στο θέμα μας…στην Νιγηρία είχαμε σήμερα μια επίθεση σε ένα τζαμί με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 55 ανθρώπων και των τραυματισμό πάνω από 100.

Στο Πακιστάν κατά τον εορτασμό μιας ισλαμικής γιορτής είχαμε μια άλλη επίθεση και τον θάνατο τουλάχιστον 20 ατόμων. Δεν είναι τυχαίοι οι θάνατοι ιδίως την σημερινή μέρα.

Άραγε πόσους θανάτους θα δούμε μέχρι να βγει αυτός εδώ ο μήνας; October = 6+3+2+6+2+5+9 = 33



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “Άκρως Αιματηρή η 23η Οκτωβρίου”
  1. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΑΜΟΥ….ΓΙΑΤΙ ΤΟ 6 ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 3…..ΟΠΟΥ 2 = ΘΗΛΥΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ 3= ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ…ΕΤΣΙ ΤΟ 6 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ.

    ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ = 23
    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΄΄ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ …ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΑ…

    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ….ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η΄΄ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ….

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ….
    ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΟΤΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ 23 / 10 / 2010 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ….23 / 1Ο / 2Ο11 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ 23 / 4…..ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 23 / 10 / 2015 ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 63 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΜΑΧΗ…..ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26 / 10 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΤΟΥ…..

    ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ΄΄΄… …ΑΠΛΗ .ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ΄΄….ΜΟΙΡΕΣ ΖΩΔΙΩΝ΄΄….ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ–ΜΕΣΙΜΒΡΙΝΟΙ΄΄
    Η΄΄ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ…….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ΄΄΄….
    ΙΣΩΣ…

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *