Διαφημίσεις

antichrist

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ “ΜΗΤΕΡΑΣ” ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο χρόνος που μας απομένει μέχρι να δεχθούμε την τελική επίθεση των δυνάμεων του Αντίχριστου, είναι λίγος και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον σπαταλάμε σε άνευ σημασίας ενδιαφέροντα. Αυτό είναι ο κανόνας σήμερα, αν θέλουμε να μην μας πιάσουν στον ύπνο οι εξελίξεις. Πρέπει όμως να κάνετε και σεις μία υπέρβαση και να πάτε κόντρα στο σύστημα του Αντίχριστου, που σας κοιμίζει καθημερινά με τα ίδια και τα ίδια πράγματα, εδώ και πέντε χρόνια. Και αν ακούσετε σημερινές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές και ακούσετε και τις ίδιες εκπομπές πριν τρία χρόνια, θα δείτε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια λένε.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

Αν σε αυτήν την χώρα είχε σταθεί ένας από τους θεσμούς όρθιος και είχε μείνει αμετακίνητος στις θεσμικές του αρχές, τότε δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτήν την ατελείωτη εθνική τραγωδία. Και εδώ που φθάσαμε δεν μας επιτρέπεται να εθελοτυφλούμε άλλο. Την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτήν την εθνική τραγωδία, την έχει η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γιατί άλλο είναι να πολεμούν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, άθεοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί, και άλλο να συνεργάζεται σ’ αυτό και η «ΜΗΤΕΡΑ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η Εκκλησία μας δεν είναι μόνο ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ του κράτους, αλλά είτε καλώς είτε κακώς έχει μετατραπεί σε μορφή άτυπης ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Μόνο που και αυτή, ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ από τον λαό τον οποίο ήταν υποχρεωμένη να υπηρετεί και ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΗΚΕ στις άλλες διεφθαρμένες εξουσίες, που εξαπατούν και καταδυναστεύουν με τον χειρότερο τρόπο, τον κατά το Σύνταγμα, «κυρίαρχο λαό».

Όταν υπάρχει μία ΕΝΩΣΗ, τα πάντα πρέπει να λειτουργούν ΕΝΩΤΙΚΑ διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα. Στην Ένωση που υπάρχει Κράτους-Εκκλησίας, δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, σε αυτήν την επί πέντε χρόνια πορεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, γιατί πολύ απλά, τα πάντα λειτούργησαν ΕΝΩΤΙΚΑ, για να επιτευχθεί ο στόχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Όλοι λοιπόν οι Θεσμοί και οι εξουσίες, όπως και η Εκκλησία, όπως και όλες οι λεγόμενες ανεξάρτητες αρχές, ξεπουλήθηκαν και πρόδωσαν τον λαό. Πρόδωσαν δηλαδή την ίδια τους την ύπαρξη, αφού ο λόγος ύπαρξης όλων των θεσμών, είναι να υπηρετούν τον λαό.

ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ από όλα τα παράνομα και Αντισυνταγματικά αντιλαϊκά μέτρα που έφεραν την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, αν είχε υψώσει φωνή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ η Εκκλησία της Ελλάδος. Αλλά οι προκαθήμενοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι, τα θεώρησαν όλα νόμιμα και Συνταγματικά και παρέδωσαν τα «τέκνα υμών εν Κυρίω αγαπητά», στις ορέξεις των εξαπατητών και τυράννων του λαού και στην πείνα την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες.

Έτσι και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ, μπόρεσε να προχωρήσει το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης του Αντίχριστου, που μπήκε στην τελική του ευθεία, το 2010 με την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Έτσι ξεκίνησε η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των Ελλήνων, που έγινε ο ΒΑΣΙΚΟΣ παράγων και μοχλός ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ του λαού.

Και φυσικά ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός, χωρίς την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,εγκαταλείφθηκε στις ορέξεις των Σατανιστών της παγκόσμιας κυβέρνησης του Αντίχριστου, που τον έλειωσαν με αμέτρητα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Έτσι ξεκίνησε αυτή η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Με την Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, να βγάζει λόγους στα «τέκνα υμών εν Κυρίω αγαπητά» και να τους μιλά για ουράνια Σωτηρία, αλλά με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και την ΣΙΩΠΗ της, να συνεργάζεται και να παραδίδει την επίγεια ζωή των «αγαπητών τέκνων εν Κυρίω», στην παγκόσμια κυβέρνηση του Αντίχριστου.

Κάποτε η λέξη προδότης ήταν ο μεγαλύτερος εξευτελισμός που μπορούσες να απευθύνεις σε κάποιον. Σήμερα έχασε και την έννοιά της, αφού την κάθε προδοσία, την διαδέχεται μία μεγαλύτερη.

Το να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ όμως, δεν βοηθάει κανέναν και φυσικά δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Όταν από το 2010 είδαμε να βάζουν την χώρα στο ΔΝΤ, πέρα και έξω από κάθε λογική, είδαμε πως για να γίνει αυτό μεθοδεύτηκαν ενέργειες, αλλοιώθηκαν τα ελλείμματα και παραβιάστηκε το Σύνταγμα, είδαμε τα ψέματα και οι προδοσίες να διαδέχονται η μία την άλλη και εν τέλει ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ πως τίποτα δεν ήταν θέμα ανικανότητας και λάθος εκτιμήσεων, αλλά όλα ήταν ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΣ, για να τελεστεί ένα ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδος και των Ορθόδοξων Ελλήνων, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ το φασιστικό πολιτικό πραξικόπημα της 5ηςΙουλίου 2015, με την αλλαγή που έκαναν στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, αφού δεν εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους το «ΟΧΙ» που ψήφισε ο Ελληνικός λαός.

Σήμερα συνεχίζουν με το ίδιο πολιτικό πραξικόπημα, να καταδικάζουν τελείως Αντισυνταγματικά τον Ελληνικό λαό, καθώς και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.

Λέτε τίποτα από αυτά να μην τα είδε η ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; Λέτε οι Προκαθήμενοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι να είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ και να μην έχουν καταλάβει τίποτα από αυτό το προμελετημένο ΈΓΚΛΗΜΑ κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

Είπαμε πως το να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ δεν βοηθάει κανέναν και πρωτίστως τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Οι Προκαθήμενοι της Εκκλησίας της Ελλάδος φυσικά δεν είναι πνευματικά καθυστερημένοι. Ως εκ τούτου λοιπόν ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το ότι δεν αντέδρασαν σε τίποτα, τους καθιστά ΑΠΟΛΥΤΑ και συνειδητά ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, με αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της παγκόσμιας διακυβέρνησης του Αντίχριστου, που ΜΑΧΕΤΑΙ και ΠΟΛΕΜΑ τον Ορθόδοξο Ελληνισμό.

Βέβαια όταν μιλάμε για τον θεσμό της Εκκλησίας, να μην ταυτίζουμε την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, στην οποία είμαστε όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες μέλη, με τα ΑΝΑΞΙΑ πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στις θέσεις των προκαθημένων Αρχιεπισκόπων και Επισκόπων. Γιατί τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται ενώ η Εκκλησία μένει στους Αιώνες. Και ανάλογα των πράξεων τους, οι Επίσκοποι κατατάσσονται, ή μεταξύ των αγίων και Θεοφόρων πατέρων, ή μεταξύ των Αιρετικών και πολέμιων της Εκκλησίας, σαν τον Άρειο, που πλανούσαν τον λαό και διέλυαν την Εκκλησία.

Οι σημερινοί προκαθήμενοι της Εκκλησίας, δεν πλανούν μόνο τον λαό, αλλά τον προδίδουν όπως πρόδωσε ο Ιούδας τον Χριστό. Δεν έχουν καμία επαφή με τον Χριστό και το θυσιαστικόν πνεύμα του «καλού ποιμένα». ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, αλλά χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς τύψεις, τον παραδίδουν, στην κυβέρνηση των άθεων υπηρετών του Αντίχριστου.

Αυτήν την χρονική στιγμή και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016, οι άθεοι πολιτικοί και οι διεφθαρμένοι οπαδοί του Αντίχριστου, έχουν σκοπό και πρέπει να περάσουν στον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», που μαζί με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, είναι και το πρώτο σφράγισμα με τον αριθμό του Αντίχριστου το 666.

Και μόνο, ότι αυτό αναγράφεται στο Ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως, αποτελλεί θεμελιώδες ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ, της θρησκευτικής συνείδησης των Ορθοδόξων Χριστιανών. Έπρεπε λοιπόν, ήδη οι Προκαθήμενοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας, να έχουν ΥΨΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και να υπερασπίζονται την θρησκευτική συνείδηση των πιστών «τέκνων».

Και ένας λόγος παραπάνω, επειδή η Ιερά Σύνοδος έχει βγάλει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ για το θέμα αυτό, με την υπ. αριθμό 2641/1998 και αναφέρει τα εξής:
«….Β.2. Εάν επομένως και εφ’ όσον οι νέες ταυτότητες, μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αριθμό αναγνώσεως τους απο ηλεκτρονικά μηχανήματα, το δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος, θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς, να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ τις νέες ταυτότητες».

Πεντακάθαρη εγκύκλιος από την Ιερά Σύνοδο το 1998. Τότε που η Φωνή της Εκκλησίας ακόμα, δεν ήταν ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ. Και αυτή είναι και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα λόγια του αγίου Παϊσίου, που όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα, είχε πει: «περιμένετε να δείτε τι θα πεί η Εκκλησία».

Αυτή είναι η απόφαση της Εκκλησίας: «Αν περιέχεται φανερά ή κρυφά ο απαράδεκτος αριθμός 666 να ΜΗΝ τις δεχθούν οι πιστοί». Αλλά βλέπετε οι σημερινοί προκαθήμενοι, δεν είναι και πολύ πρόθυμοι να αντιταχθούν στο «θηρίο». Προτιμούν, όπως κάνουν μέχρι τώρα, να κινηθούν ΑΔΙΑΦΟΡΑ, με ΣΙΩΠΗ, και ΑΝΟΧΗ, χωρίς να λαμβάνουν θέση. Ψάχνουν δηλαδή, ΠΛΑΓΙΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΥΣ και γενικά ΑΝΩΔΥΝΟΥΣ τρόπους ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του λαού.

Γιατί εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να λάβουν διαφορετική απόφαση, από την Ιερά Σύνοδο του 1998. Βλέπετε δεν μπορεί ο ΧΡΙΣΤΟΣ για το ίδιο θέμα να λέει διαφορετικά πράγματα.

Το μόνο που τους μένει, είναι να ρίξουν τις μάσκες τους και να μας δείξουν ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ που κρύβουν μέσα τους. Και όπως οι πολιτικοί, να μας αποδείξουν και αυτοί, πως δεν ενεργούν υπέρ του πιστού λαού, αλλά ενεργούν υπέρ της κυβέρνησης του Αντιχρίστου.

Την Εποχή που ο πλανήτης είδε τον Θεό, στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, οι Απόστολοι ήταν ΕΝΔΕΚΑ και ο προδότης ΕΝΑΣ.
Σήμερα που ο πλανήτης βλέπει το πρόσωπο του Αντίχριστου, έχουν γίνει όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ψάχνουμε τον ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Χριστού.!!!!!!!

Ως ανθρώπους ο Θεός να τους ελεήσει και δεν καταδικάζουμε τους ανθρώπους. Αλλά η απόσταση που χωρίζει τα λόγια τους από τα έργα τους, είναι μία ΑΒΥΣΣΟΣ. Και τα έργα τους είναι έργα ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του Χριστού, της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του πιστού λαού.
Τα καταδικάζω αυτά τα έργα και τα καταγγέλλω στον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.facebook.com/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-979084458778441/?ref=hl



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ “ΜΗΤΕΡΑΣ” ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.”
  1. ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ

    Και ο Πατέρας μας Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον κόσμο, που έστειλε τον Μονογενή του Υιό να λυτρώσει με την σταυρική θυσία του όλο τον κόσμο…..
    και όχι μόνο όσους τον πίστεψαν, αλλά και αυτούς που τον σταυρώσανε.

    Και έτρεξε ο ισραήλ του κράτους του Ισραήλ να σκλαβώσει και να δολοφονήσει την Αλήθεια της Ανθρωπιάς του Ιησού Χριστού….ώστε οι μη εβραίοι να είναι σκλάβοι και δούλοι του Ισραήλ· και την Ανθρωπιά των Ελλήνων καταράστηκαν.
    Δοξάζουν τον Θεό που τα πόδια τους πλένει να μετανιώσουν και να σωθούν.
    Μα οι Εβραίοι πιο πολύ το χρήμα και την δόξα του Ισραήλ αγάπησαν….και την Ορθόδοξη Ελλάδα μίσησαν…ως του τότε τον Ιησού Χριστό…..
    έτσι τους Έλληνες σήμερα.
    Και έτσι οι Έλληνες σήμερα…είναι τυφλοί…νεκροί……απάνθρωποι αναμεταξύ τους· αντί την Ανθρωπιά τους και τον Χριστό…ακολουθούν την οδό της αιώνιας κατάρας των….Και την κατάρα των παιδιών τους….
    ό,τι λένε οι ορθόδοξοι Έλληνες για την κατάρα προς τους εβραίους, είναι αυτά που οι Έλληνες κάνουν τυφλοί στα δικά τους Παιδιά.

    Ομοφυλοφιλία από τα δημοτικά σχολεία στην διδασκαλεία….και την ώρα που κάνουν μετάνοιες μπροστά στην εικόνα του Ιησού Χριστού και της Παναγίας, αυτοί πίσω από την εικόνα κάνουν ό,τι η Παναγιά και ο Ιησούς Χριστός μας μίσησαν…

    Όλοι για την Αγάπη μιλάνε..και όλοι τους μόνοι ζούνε,
    μακριά από την Αγάπη Θεό, ως θεοί από μόνοι τους αγαπούν να κρίνουν αν υπάρχει αγάπη θεός ή δεν υπάρχει και σταυρώνουν ο αδελφός τον αδελφό…….

    Οι στην Εικόνα Έλληνες Χριστιανοί.
    Και στην ουσία…..;;;;;;

    Κύριε Ιησού Χριστέ
    Υιέ του Θεού,
    δόξα σε εσένα και τους Αγίους Πατέρες Έλληνες Ιερομονάχους και ασκητές….
    δόξα σε εσάς Ουράνιοι Άγγελοι,
    που δόξα τον Θεό δεν είναι ο Θεός όπως τα μούτρα των ραβίνων γκέι κανιβάλων παιδεραστών εβραίων ευσεβών απατεώνων ψευτοκληρικών…

    δόξα σε εσένα Ελλάδα μου μία και μη Αρχαία..αλλά νυν και αεί και του τώρα…..Αγάπη και ερχόμενε δίκαιε Θεέ και Σωτήρ ημών…μη εβραίε…Έλληνα Άνθρωπε Θεέ.

    Αμήν έρχου Κύριε.
    Αμήν Έρχου ταχιά…και απόδωσε εις κάθε θεό ……τον καρπό της θεάσεως Του. Αμήν.

    Εγώ ο Ιωάννης Σου Χριστέ και Παναγία μου και Ελλάδα μου.
    εγώ.

    1. Οποιος Ιωαννης και αν εισαι ,
      Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!!

    2. EDO EINAI TO ULIKO TOU PATER IOANNH POU BGAZEI POLLA STHN FORA KI LEEI ALH8EIES AFIPNISMOU KI AXIZEI NA MELETISOUME MPOREI NA LEEI SKLIRES KOUBENTES SYXNA MA PONAEI GIA THN ELLADA KI MILA STA ISA 🙂

      afypnisiellinwn.blogspot.gr/

    3. ΓΙΑΝΝΑΡΕ!!…ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ ΜΟΥ!…ΨΕΥΤΟΒΑΤΑΤΖΗ ΜΟΥ…
      ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΘΥΜΑ…..

      ΔΙΟΔΟΤΟΣ

      1. ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ @##@@ !!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΜΕ !!! Ο ΤΣΙΠΡΑς ΜΠΡΟς ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΟ ΠΑΙΔΙ !! ΒΛΑΚΑ !!!!

    4. “Θεέ και Σωτήρ ημών…μη εβραίε…”???
      Μέχρι εκείνο το σημείο καλά τα έλεγες…
      Τούτο το κουλό τι είναι?

      Ο καθένας το κοντό και το μακάρι του..

      Λέμε 9 αλήθειες.. Και τσουπ.. πετάμε και μια μαλάκια.. Ε! Δε μπορεί.. κι αυτό αλήθεια θα είναι σκέφτεται ο ελάχιστα ενημερωμένος Ορθόδοξος..

      Α! Ρε ξύλο που θέλετε κάποιοι..

  2. Kαλησπερα

    που να γελασω εδω ? κοπιαρω τι εγραψε ο τυπος ..«περιμένετε να δείτε τι θα πεί η Εκκλησία»….Αγαπητε ερευνητη ,,,τι να μας πει η εκκλησια?-Η εκκλησια ειναι γραναζι του συστηματος εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω,,, τα ατομα ειναι νουμερα….

    η να γελασω εδω?-Ο λαός δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί, καθώς είναι κυρίαρχος και αποφασίζει, δήλωσε στο Mega ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος…..

    Ρε μπαρμπα…αμα του λενε του λαου αλλα πριν απο τις εκλογες και αλλα κανουν μετα τι θες να σου κανει?

    τρεχα να δωσεις τωρα κανα συσσιτο στα μπατηρια ηια να σωσεις το συστημα
    για να τους εχεις στην ζητιανια ..ετσι ωστε να κανουν ουρες εξω απο τις εκκλησιες σου
    -[περναω καθε μερα απο την χαραυγη και μου πιανεται η καρδια…ουρες εξω απο τα μαγαζια του ιερωνυμου,,,]
    με δυο σακουλες τροφιμα ο μπατηρης εξαγοραζει την επαναστατικοτητα του ….

    Αλλα τι να πει κανεις αγαπητε ερευνητη μια ζωη ετσι ηταν η εκκλησια,,,,Δοσιλογοι και κορακια…

    1. Γιατί το κάνεις αυτό; Δε χρησιμοποιείς όταν διαβάζεις το κείμενο και τα δύο σου μάτια…..θα σου έμεινε ένα μόνο…..αυτός θα είναι ο λόγος που παίρνεις ένα κομμάτι του κειμένου και όχι ολόκληρο το κείμενο αυτούσιο. Για να παραποιήσεις το νόημα. Θα έγραφα και ντροπή μα ασχολούμαι με τη δική μου ντροπή πλέον.

      1. Αγαπητε φιλε

        για οικονομια χωρου και χρονου το κανω…..
        εδω ο τυπος εχει γραψει ενα σεντονι με 2000 λεξεις.. τι θες να σου κανω?
        . Ωραια ο μπαρμπα παισιο το ειπε…ενταξει.. να το γραψω?- ο εγραωα…

        Διαβαζω και ξαναδιαβαζω κανεις δεν λεει τι ειπε ο ιερωνυμος,,,,το διαβασες πριν..τι ειπε…

        εγω αυτο ηθελα να τονισω…ενταξει το εγραωα καπως χαβαλεδιαρικα,,,,αλλα ρτσι μιλαω εγω

      2. ξεχασα γαμωτο με εχουν πρηξει στο σπιτι…

        αγαπητε φιλε
        μην ντρεπεσαι.για την ντροπη σου…εχε αυτοπεποιθηση ..ασε τις ντροπες τωρα…μια οικογενεεια ειμαστε εδω..ολοι γραφουμε παπαρολογιες απλα δεν φοβομαστε να τις πουμε,,χαχχαχαχ

        be cool λοιπον……

        Να επαινείς με θράσος τον εαυτό σου. Όλο και κάτι θα μείνει.
        Φραγκίσκος Βάκων,

    2. Πεντακάθαρη εγκύκλιος από την Ιερά Σύνοδο το 1998. Τότε που η Φωνή της Εκκλησίας ακόμα, δεν ήταν ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ. Και αυτή είναι και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα λόγια του αγίου Παϊσίου, που όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα, είχε πει: «περιμένετε να δείτε τι θα πεί η Εκκλησία».

      1. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ……
        ΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
        ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ….
        ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 200ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΣΑΪΝΟ-ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΗΛΕΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΕΚ ΣΕΛΗΝΗΣ….
        ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ…
        ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΟΥ;;;….

        ΔΙΟΔΟΤΟΣ

        1. ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ?
          ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 11.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΒΥΘΙΣΕΩΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ-ΑΓΗΙΔΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΠΟΥ ΣΥΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ (12) ΑΣΤΕΡΩΝ) ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
          ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ (Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ) Ή ΣΕ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ “ΓΙΑΧΒΕ-ΣΑΒΑΩΘ (ΚΡΟΝΟΣ) Ο.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ / ΚΡΟΝΙΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΥΘΗΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 9.600 Π.Δ.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ “ΧΡΙΣΤΟ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “12 ΜΑΘΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ” ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΝΤΑΣ, ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…
          ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΑ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ…
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 100% ΚΑΘΑΡΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777.

          1. Συγνώμη, αλλα καθε φορα που σας διαβαζω, πιάνω τον εαυτό μου μ’ενα μικρο μειδίαμα στα χείλη και νιώθω όπως τότε που ήμουν μικρό παιδί και διάβαζα κόμιξ.
            Μιλάμε τέτοια φαντασία, ούτε ο Spielberg.
            Συ γνώμη και πάλι… Αλλα ευχαριστώ..

  3. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΝΤΑΡΕ….ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΄΄ ΠΑΚΕΤΑ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ …ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ….

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ,,,ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. Πεντακάθαρη εγκύκλιος από την Ιερά Σύνοδο το 1998. Τότε που η Φωνή της Εκκλησίας ακόμα, δεν ήταν ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ. Και αυτή είναι και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα λόγια του αγίου Παϊσίου, που όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα, είχε πει: «περιμένετε να δείτε τι θα πεί η Εκκλησία».

      Τι δεν καταλαβαίνεις από το κείμενο και εσύ;

  4. Παρα πολυ ωραιο αρθρο ,πολυ αληθινο.
    Συμφωνω απολυτα.
    Δεν φταιει η Εκκλησια που ειναι κτισμα και οικος του Χριστου μας, αλλα αυτοι που ειναι μεσα στην Εκκλησια και που δεν εχουν πιστη στο Θεο.
    Και βεβαια οχι ολοι, γιατι υπαρχουν και ιερεις που προσπαθουν και ενημερωνουν τον κοσμο.
    Ας ευχηθουμε αυτοι οι λιγοι να πολλαπλασιαστουν.
    Δεν ξερω ποιος εισαι ΑΝΩΝΥΜΕ ΙΩΑΝΝΗ, αλλα τα λογια σου δηλωνουν πιστη στο Θεο και την Πατριδα.
    Εχεις δικιο για το οτι λεμε οτι ειμαστε Χριστιανοι, αλλα ειμαστε ουσιαστικα η επιφανειακα????
    Αγαπαμε αληθινα η απλος λεμε οτι αγαπαμε?
    Νομιζω οτι καποιοι ειμαστε πολυ θυμωμενοι ,γιατι υπαρχει μια απραξια!!!
    Ξερουμε οι περισσοτεροι τι ερχεται, αλλα αδυνατουμε να το διαχειριστουμε η δεν ξερουμε πως????
    Για αυτο βλεπεις καθομαστε μπροστα σε εναν υπολογιστη, ανταλλασσουμε αποψεις και προσπαθουμε να λυσουμε τα προβληματα απο τον καναπε!!!
    Ας μας δινει φωτιση ο Θεος να πραξουμε αναλογα οταν θα ειναι η ωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek