Διαφημίσεις

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει να πλήττει τη χώρα μας έντονη κακοκαιρία, με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες, κατά τόπους πολύ ισχυρές, με αποτέλεσμα δεκάδες πόλεις και χωριά να έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές στις αγροτοκαλλιέργειες, στις εγκαταστάσεις (σπίτια, βιοτεχνίες, αποθήκες κλπ), ακόμα και σε οχήματα.

Η εκδήλωση των καιρικών φαινομένων άρχισε από τη Δυτική Ελλάδα και το κύμα της κακοκαιρίας κινείται βόρεια – βορειο ανατολικά.

Ήδη αυτή τη στιγμή χτυπάει τις περιοχές της Κορινθίας, της ΑττικόΒοιωτίας και της Εύβοιας.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Ηλεία :

10 11 12



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Μεγάλες ζημίες προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας”
  1. Συγγνώμη τώρα !!! Και σήμερα έρχεται η Γαλλοπούλα ?!!?

    Σε ποιους στεγνούς δρόμους θα κινηθεί είπαμε ?!!? Ο καιρός έχει κι αυτός μιλιά !!!

  2. Σχολιασα καπου αλλου, οτι ακομη και ο Θεος δεν θελει να μας επισκεφθει ο γοης των Γαλλων(δεν ερχεται για καλο)!!!
    Βλεπεις εχει και αυτος τις αντιρρησεις του.
    Ας ελπισουμε μεχρι την ωρα που ειναι να ερθει, να ριχνει και πολλους κεραυνους οι οποιοι θα εχουν στοχο τα φτερα του αεροπλανου,χα χα.

  3. Ποια κακοκαιρία ; ! Είστε με τα σωστά σας ; Φθινόπωρο έχουμε . Εάν δεν βρέξει τώρα πότε θα βρέξει ; Από τώρα μέχρι και το τέλος Μαΐου είναι η περίοδος των βροχών . Τώρα το αν έχουμε υποδομές , υπηρεσίες και οργάνωση σαν κράτος ίδιες με την Ινδία το Πακιστάν ή ακόμη χειρότερα σαν του Κογκό , αυτό είναι άλλο ζήτημα . Κάθε χρόνο τα ίδια . Δηλ το νερό δεν μας χρειάζεται ; Αν βρήκατε κανένα τρόπο να ζούμε χωρίς νερό , αυτό να ανακοινώσετε στις ειδήσεις .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek