Διαφημίσεις

tourkiki-korveta

Μία από τις “αόρατες” κορβέτες του τουρκικού ναυτικού, πλέει ανοιχτά της Χίου. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από πολεμικό πλοίο του Στόλου μας το οποίο είχε εντοπίσει την τουρκική κορβέτα. Είναι η πρώτη φωτογραφία με τον πλου στο Αιγαίο μιας από τις σύγχρονες κορβέτες που ναυπήγησε η Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι το τουρκικό πλοίο εντοπίστηκε τις ημέρες που ο ελληνικός Στόλος είχε αναπτυχθεί σ΄όλο το Αιγαίο για την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ.

Η Άγκυρα έχει προγραμματίσει να ναυπηγήσει έξι τέτοια πλοία, τα οποία σύμφωνα με όσα διαρρέουν διαθέτουν χαρακτηριστικά τεχνολογίας stealth. Την οποία πολύ συχνά “ελέγχουν” στο Αιγαίο. Τα αποτελέσματα των δοκιμών τους δεν είναι πάντα επιτυχή,λένε οι πληροφορίες.

Η πρώτη κορβέτα τουρκικής κατασκευής έχει την ονομασία Ηeybeliada. Όλο το πλοίο έχει κατασκευαστεί από τουρκικές εταιρείες.

Η Τουρκία έχει δαπανήσει τεράστια ποσά για να “χτίσει” ένα ισχυρό ναυτικό. Πρόσφατα το Onalert.gr παρουσίασε το νέο αρματαγωγό που ναυπηγήθηκε στην Τουρκία.(onalert.gr/stories/ayto-einai-to-neo-armatagogo-tis-tourkias-pou-molis-kathelktystike/45295)

Το πρώτο εκ των δύο συνολικά Αρματαγωγών (πλοία τύπου Landing Ship Tank-LST) την κατασκευή των οποίων έχει αναλάβει το τουρκικό ναυπηγείο ADIK της Κωνσταντινούπολης κατόπιν σχετικής σύμβασης που υπογράφηκε την 11 Μαΐου 2011 μεταξύ Υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας (SSM) και ADIK, “έπεσε” στη θάλασσα πριν μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα το πρώτο πλοίο ονομάζεται BAYRAKTAR (Σημαιοφόρος) και θα φέρει τον πλευρικό αριθμό LST-402, αντικαθιστώντας ομώνυμο πλοίο το οποίο έχει πλέον αποσυρθεί.

Πριν λίγες ημέρες η Τουρκία ξεκίνησε και την ναυπήγηση του πρώτου υποβρυχίου τύπου 214.(onalert.gr/stories/ypovryxia-214-i-tourkia-arxise-na-naupigei-to-proto-tis/45446)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Η τουρκική “αόρατη” κορβέτα ανοιχτά της Χίου! Πρώτη φωτογραφία της στο Αιγαίο”
  1. Χάχα χα. Να τι κάνουν τι?????.άσε ενημερώσει κάποιος τους μπουνταλαδες ότι δεν γλιτώνουν με τίποτα από τον κοντό! Άπαξ και μίλησε ο ΧΡΙΣΤΌΣ …….N. D

  2. Aς ξεπερασει τα ορια με τις προκλησεις της στο Αιγαιο….
    ΚΑΙ ΑΠΟ ‘ΑΟΡΑΤΗ’….ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!!!!!!

  3. Αφου φαινεται γιατι την λετε αορατη????
    Και σιγα τα αυγα, δεν εχει σημασια το εργαλειο, σημασια εχει ο μαστορας που χειριζεται το εργαλειο.
    Και εμεις εχουμε τον αρχιμαστορα ολων, τον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

  4. Αόρατα λέγονται γιατί δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν απο τα ρανταρ, με το γυμνό μάτι φαίνονται(εκτος και εαν εφευρεθει η αορατοτητα τύπου 5 ή 7 δεν είμαι σίγουρος που είναι το αντικείμενο αόρατο και στο μάτι). Σε ανοιχτή θάλασσα γίνεται, σε σχετικά κλειστές θάλασσες είναι πιο ασύμφορο γιατί μπορεί να εντοπιστεί με γυμνό ματι. Δεν ξέρω βέβαια τι επίδραση εχει η αορατότητα στα ρανταρ. Εχω την εντύπωση ότι τα πιο πολλά όπλα χρησιμοποιούν λοκάρισμα του στόχου απο ραντάρ. Αν δέχεται εντολές κατευθείαν απο τον χειριστή προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα όσο και να μην φαίνεται στο ρανταρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *