Διαφημίσεις

prosfiges

Μόνο την Τετάρτη 7.692 πρόσφυγες έφτασαν στον Πειραιά από Μυτιλήνη

Ακόμη 1.735 πρόσφυγες έφτασαν στον Πειραιά, αργά το βράδυ της Τετάρτης, με το πλοίο «TERA JET», προερχόμενο από τη Μυτιλήνη.

Μαζί με εκείνους που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί , από τα πλοία «Blue Star Πάτμος», «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Αριάδνη», έφθασαν στον Πειραιά την Τετάρτη 7.692 πρόσφυγες.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Μόνο την Τετάρτη 7.692 πρόσφυγες έφτασαν στον Πειραιά από Μυτιλήνη”
  1. Λογικά με τέτοιον αριθμό ( προσφύγων) λαθρο, που,έρχονται στην Αθηνα, θα έπρεπε να πλημμυρίζουμε. Να τους βλέπουμε παντού.
    Που στο καλο τους κρύβουν;;;; Τι γίνεται επιτέλους;;;;; Και κυρίως, τι μας ετοιμάζουν;;;;;

  2. επειδή ζω στο νησί, τυγχάνει να έχω συμμαθητή έναν Αφγανό που προσπαθεί να βγάλει το λύκειο και τον έχουν προσλάβει ο ΟΗΕ για να μιλά με τους αλλοδαπούς. Αυτός μας είπε οτι με το που φτάνουν Αθήνα, απευθείας τους παίρνουν με λεωφορεία και τρένα και φεύγουν όλοι για Γερμανία, Αυστρία, σκανδιναβικές χώρες. Ρωτήσαμε εαν ισχύει οτι τα σύνορα τα έκλισαν, μας είπε μέχρι και αυτή την στιγμή δεν τα εχουν κλείσει, τους δέχονται κανονικά.

  3. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 2 ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ….ΤΑ ΤΑΞΙ ΟΥΡΑ…ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ…..ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ…

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΛΘΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 5-6 ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30…ΦΤΩΧΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΔΕΡΜΑ…ΑΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ –ΟΜΟΡΦΕΣ…ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ…ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ…ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΘΕΛΑΝ…Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ…ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ….

    ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΙΚΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΘΛΙΜΕΝΟΙ…ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ…
    … ΘΑ ΔΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ……

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  4. ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ”

    Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!

    Αγριότητες αντικαθεστωτικών στη Συρία.Εκτέλεσαν παρουσιαστή της κρατικής τηλεόρασης

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ “ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/08/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ: afypnisiellinwn.blogspot.gr ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:
    <>
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12/08/2012 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΥ – ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ” anargyros61.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8034.html, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ:
    <>
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!

    +++

    Αναρτήθηκε από ANARGYROS στις Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015

    1. Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει “πρόβλημα”. Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.
      Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.
      ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς.

      ————————-
      σορρυ που ξεχασα να αφερεσω τα w w w ευτιχος το ειδατε κι τα βγαλατε εσεις κι ετσι δε θα εχετε προβλημα με τα σπαμ στην σελιδα σας το ξεχασα κι συγνομη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *