Διαφημίσεις

μεταναστες λιμανιΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεν έχουν το θεό τους οι Τούρκοι διακινητές μεταναστών και προσφύγων. Στο όνομα των 1300 δολαρίων ανά κεφάλι στέλνουν σε βέβαιο θάνατο γυναίκες, μικρά παιδιά και ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους θάλασσα, όταν στα ανατολικά περάσματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας υπάρχουν εξαιρετικά ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, επικίνδυνα ακόμα και στη μπουνάτσα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου, όπου οι λιμενικές αρχές ενεργούν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό 15 περίπου αγνοουμένων μεταναστών-προσφύγων.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι μετανάστες βρέθηκαν στη θάλασσα, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες. Τουρκικά αλιευτικά κατάφεραν να διασώσουν 16 ανθρώπους που ήταν κοντά στην οριογραμμή. Οι άνθρωποι που σώθηκαν, είπαν ότι στη βάρκα ήταν ακόμη 15 άνθρωποι, οι οποίοι αναζητούνται από εκείνη την ώρα.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, κάτω από δύσκολες συνθήκες, παίρνουν μέρος δύο πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Frontex και πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *