Διαφημίσεις

Capital-ControlΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Περίπου δύο εβδομάδες πριν γίνουν πραγματικότητα τα capital controls στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 17/6/15, τα Κατοχικά Νέα, σε είχαν ενημερώσει. Ίσως θυμάστε το βίντεο του STRANGER στις 26/6/15 που μόλις δύο μέρες πριν την επιβολή capital controls σας ενημέρωνε ότι τις επόμενες 2-3 μέρες θα μπουν αυστηροί περιορισμοί στην κίνηση των κεφαλαίων. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε 36 ώρες μετά…

Ακολούθησαν αρκετά άρθρα (περίπου 180) για το θέμα capital controls από όλους τους αρθρογράφους των Κατοχικών Νέων, όπου συνεχώς σας ενημερώναμε ότι τα capital controls ήρθαν για να μείνουν και να μείνουν για πολύ. Στην αρχή τα συστημικά μέσα σας έλεγαν για 2μήνες, μετά το έφθασαν στον Δεκέμβρη.

Όμως εμείς κόντρα σε όλους αυτούς σας λέγαμε ότι δυστυχώς οι περιορισμοί θα κάνουν πολλά χρόνια για να αρθούν, για τον απλούστατο λόγο ότι στην Ελλάδα έχει απολεσθεί η λεγόμενη τραπεζική πίστη. Είναι καθαρά μαθηματικό το πρόβλημα και εφόσον στην εξίσωση δεν έρθει η τραπεζική πίστη, δεν υπάρχει ούτε μια το εκατομμύριο να αλλάξουν τα πράγματα.

Σήμερα ο αρμόδιος υπουργός κ. Γιώργος Χουλιαράκης, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι  οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων θα αρθούν στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2016, δηλαδή τον Ιούνιο, δηλαδή οι τράπεζες να αρχίσουν να λειτουργούν… κανονικά ένα χρόνο μετά την επιβολή των capital controls.

Ως Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός, μέλος της συγγραφικής ομάδας των Κατοχικών Νέων, θέλω να ευχαριστήσω τους Αχιλλείς των Κατοχικών Νέων για τη βοήθεια τους στη μετάδοση της αλήθειας, ώστε οι περισσότεροι να είμαστε έστω και ψυχολογικά προετοιμασμένοι.

Διαχρονικά το 90% των “συνωμοσιών” επαληθεύθηκαν πριν καν περάσει μια δεκαετία! Πάντα υπήρχαν αυτοί που τις διάβαζαν και τις δεχόταν και φρόντιζαν ώστε να είναι προετοιμασμένοι και αυτοί που τις απέρριπταν… Αυτές οι “θεωρίες” συνωμοσίας στηρίχθηκαν αλήθειες και  σε στοιχεία συγκεκριμένων ανθρώπων, μόνο που τα αποκαλούμενα συστημικά μέσα τους απέρριψαν!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

GOOGLE +: +Ζαχαρίας Μυτιληνιός 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

11 σχόλια στο “Capital Controls: Επιβεβαίωση Κατοχικών Νέων Νο…. (κουραστήκαμε και πλέον δεν μετράμε)”
  1. Δηλαδά από το άρθρο σου να συμπεράνουμε πως και η ημερομηνία που δίνουν τα καθεστωτικά μέσα για άρση των capital controls είναι αισιόδοξη???

  2. Και λίγα μας κάνουν…
    Είμαστε άξιοι της απραξίας μας!
    Με τις υγείες μας (αν και αμφιβάλω ότι πιάνει τόπο η ευχή)

  3. Ζαχαρία να είσαι καλά. Συνάδελφος, πατριώτης από Αγία Παρασκευή, όποτε θες στείλε μήνυμα να μιλήσουμε

  4. Φίλε Ζαχαρία, μην αγχώνεσαι, όποιος ακούει, βλέπει, ακολουθεί τα συστημικα μέσα, κακό του κεφαλιού του, ας είχε τα αυτιά του και τα μάτια του ανοιχτά, να ενημερωνονταν σωστά.
    Επιλογή τους, νομίζω.

  5. Αγαπητοί μου φίλοι τα capital controls δεν θα αρθούν ποτέ. Θα μειώνονται σταδιακά μέχρι να φτάσουμε στην υποχρεωτική χρήση ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ καρτών από το πρώτο cent της κάθε συναλλαγής. Τονίζω το “πιστωτικών” γιατί οι χρεωστικές κάρτες πλεον δεν θα γίνονται δεκτές. Φυσικά για να σου δώσουν πιστωτική θα πρέπει να έχεις “τρελά” νούμερα ετήσιου εισοδήματος. Κάπου εδώ λοιπόν βγαίνει και η προφητεία που λέει οτι “δεν θα μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις”. Τροφή για σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *