Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός : Ήταν που  ήταν τα βιβλία τέρμα στην ανακρίβεια στην ιστορική και θρησκευτική αλήθεια, έρχονται τώρα να μαθαίνουν στα παιδιά μας “θρησκειολογία”. Όχι ρε φίλε μέχρι το παιδί μου να αποφασίσει από μόνο του σε ποίον θα πιστεύει εγώ θέλω να κάνει ορθόδοξα θρησκευτικά. Ο μουσουλμάνος ας κάνει για τον Αλλάχ, ο Βουδιστής για το Βούδα.

ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Ν Φ

 

Οριστικά και με γραπτή δήλωση Φίλη, καταργεί η άθεη Κυβέρνηση Τσίπρα το μάθημα των Ορθόδοξων Θρησκευτικών στα Ελληνικά Σχολεία και τα αντικαθιστά με Θρησκειολογία!

Ο Υπουργός Παιδεία, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Νικου Νικολόπουλου για το μάθημα των Θρησκευτικών, απάντησε γραπτώς με το παρακάτω κείμενο-βόμβα, που τινάζει οριστικά στον αέρα την Ελληνική Παιδεία, αφού καταργεί τα Θρησκευτικά της Πίστης μας και φέρνει στις τάξεις όλες τις αντιχριστιανικές και αιρετικές θρησκείες, δόγματα ή φιλοσοφίες:

“Για ιστορικούς λόγους το μάθημα των θρησκευτικών στη χώρα μας έχει ομολογιακό χαρακτήρα. Αυτό, συνιστά έναν αναχρονισμό που τον αντιλαμβάνονται και φωτισμένοι ιεράρχες και θεολόγοι. Είναι αναγκαία η αναμόρφωση των θρησκευτικών, ώστε, να γίνει μάθημα θρησκειολογίας, γνώσης των θρησκειών, με την ιδιαίτερη παρουσίαση του πολιτισμικού ρόλου της ορθοδοξίας στη χώρα μας. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, θεσμικά αρμόδιο, επεξεργάζεται σχετικές προτάσεις”!

Δηλαδή με άλλα λόγια βγαίνει η Ορθοδοξία από τα Σχολεία και έρχεται η διδαχή και βαθιά μελέτη άλλων θρησκειών όπως ο Ισλαμισμός και ο Ιουδαϊσμός, ο Βουδισμός, αλλά και άλλων αιρετικών δογμάτων όπως ο Παπισμός, Προτεσταντικές αιρέσεις, ίσως ακόμη και Οργανώσεων με θρησκευτικό προσωπείο όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ή οι Σαϊντελόγοι και ποιος ξέρει ακόμη τι άθεο, αντιχριστιανικό ή αντίθεο, που θα μπερδέψει τα παιδιά και θα καταλήξει να τα στερήσει ακόμη και τον Σχολικό Εκκλησιασμό, την Σχολική Προσευχή και τις άγιες Ορθόδοξες εικόνες στα Σχολεία!

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τα έλεγε! Ξεκίνησε τον αγώνα των ταυτοτήτων, γνωρίζοντας ότι από πίσω έρχονται άλλα, θέλοντας να σταματήσει το τέρας εκεί, μια και καλή!

Ίσως είναι πια ώρα για το μεγάλο, το ποθούμενο Πολιτικό Κίνημα της Ορθοδοξίας, του “Κινήματος Φίλων Γέροντος Παϊσίου”, που αναμένει όλος ο Ελληνισμός, πριν γίνει αλυσοδεμένος σκλάβος και πριν τα παιδιά του γίνουν “γενίτσαροι” και διώκτες των πατέρων τους και ξεθεμελιωτές τάφων, ηρώων και αγίων…

Το μάθημα των Θρησκευτικών της επικρατούσας Θρησκείας, είναι κατά το Σύνταγμα υποχρεωτικό και θεμελιώδες! Η κατάργησή του, είναι κατάργηση της Ελλάδας! Και την Ελλάδα ΔΕΝ θα την καταργήσουμε!

http://noiazomaiblog.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

71 σχόλια στο “Ορθόδοξοι Έλληνες εφ΄όπλου λόγχη – επίσημα καταργούν τα θρησκευτικά!”
  1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ
    Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος
    ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΄Αρθρο 16
    Παράγραφος 2
    Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική ,πνευματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων ,την ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης και την διάπλαση τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες

    ​Επομένως:

    ΄Εχει το δικαίωμα και την εξουσιοδότηση από το Σύνταγμα της Ελλάδος ο κάθε Υπουργός να αποφασίζει για το αν τα Θρησκευτικά δεν θα διδάσκονται στα Σχολεία ή θα διδάσκονται ανάλογα με τα δικά του πιστεύω ?
    Για να γίνουν τέτοιες αλλαγές στην Παιδεία απαιτείται αναθεώρηση του Συντάγματος ή Δημοψήφισμα .

    1. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ… ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ…. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, Ο ΓΝΩΣΤΗΣ, Ο ΕΙΔΗΜΩΝ?

      ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….

      ΙΩ

  2. Εκείνοι που δεν πιστεύουν στο Χριστό, δεν είναι απλά άθεοι, αλλά πιστεύουν οτιδήποτε άλλο, όσο τρελό και να είναι αυτό. Μέσα στον ιστότοπο αυτόν είναι άφθονα τα παραδείγματα κακοπιστίας που φθάνουν στην παράνοια! Δρακονιανοί, εξωγήινοι, Ινδουισμός, αριθμολογία, αρχαιολατρεία, δωδεκαθεϊσμός, παγανισμός, οιωνοί….

    Το μάθημα των θρησκευτικών έχει από 20ετίας μετατραπεί σε θρησκειολογία στο Λύκειο. Σ’ εμένα, αυτό έκανε κακό. Διότι, ως έφηβος είχα απορίες για το Θεό, και ο καθηγητής των θρησκευτικών δεν μου έδινε πειστικές απαντήσεις. Αντιθέτως, γέμιζε ο χρόνος με επεξήγηση των διάφορων θρησκειών, σαν να ήταν όλες ισότιμες.
    Έτσι, οι απορίες μου:
    – Γιατί ο Θεός, που είναι καλός, επιτρέπει το κακό;
    – Γιατί επιτρέπει να παιδεύονται οι τίμιοι, ενώ πολλές φορές οι άτιμοι ξεφεύγουν και καλοπερνούν;
    – Γιατί, εφόσον γνωρίζει τα πάντα, άρα γνωρίζει και το μέλλον, επιτρέπει κατι κακό να δημιουργηθεί;
    – Τι είναι ο Παράδεισος και τι η κόλαση; Και άλλες…
    έμειναν αναπάντητες. Έτσι, μπήκε μέσα μου ο σπόρος της απιστίας, που με ταλαιπώρησε για 20 χρόνια περίπου. Για να λυθούν αυτές οι απορίες μου, πέρασα πολλά, έφτασα χαμηλά, αλλά τελικά βρήκα απαντήσεις.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!

    Για τους οικογενειάρχες που έχουν παιδιά, προτείνω ανεπιφύλακτα, τα κατηχητικά των ενοριών τους, όπου ως παιδιά και έφηβοι, θα διδαχθούν το σωστό και θα λύσουν τις απορίες τους με τον καλύτερο τρόπο. Άν δε το μάθημα γίνει μη ορθόδοξο, τότε καλύτερα απαλλαγή από την θρησκειολογία. Γονείς, προσοχή μην χάσετε ηθικά τα παιδιά σας!!!! Οι πειρασμοί είναι πολλοί!!!!

    1. Έτσι, μάντρώστε και πάλι τα παιδιά των Ελλήνων, κάντε νεοβυζαντινό παιδομάζωμα, κλείστα τα ελληνόπουλα στα κατηχητικά μέχρι τα 25, ξαναχτίστε το ιπποδρόμιο στη Θεσσαλονίκη και βάζετε μέσα τους Έλληνες και αν αντί για χριστιανοί απαντούν ότι είναι Έλληνες να τους αποκεφαλίζετε σαν τον Θεοδώσιο!
      Ακόμη να αλλάξετε την ιστορία στα σχολεία και να προσθέσετε κεφάλαια για την παιδεραστία και την ομοφυλλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα!
      Επιτέλους, ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΟΥΜΕ!
      Καλύτερα δεν είμασταν στην πνευματική νύχτα, ε Ανατόλιε;;;

      1. Ποιός σε δίδαξε πως εμείς οι Ορθόδοξοι δεν είμαστε Έλληνες; Ή ακόμα χειρότερα, εχθροί τους; Είναι ποτέ δυνατόν κάποιος να θέλει το κακό του αδελφού του; Χωρίς να το θέλεις, μεταδίδεις την προπαγάνδα των πιό σκληρών Σιωνιστικών κύκλων, που μέσω μασονικών στοών, προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον Ιησού Χριστό, την Εκκλησία του και όλους τους Ορθοδόξους. Βγάλε αυτό το σκοτάδι από το μυαλό σου. Είμαστε όλοι αδέλφια, Έλληνες, και εργαζόμαστε για το κοινό καλό. Εάν εσύ αρνείσαι το Χριστό, είναι δικαίωμα σου. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά δεν σε κατηγορώ, διότι κάνεις κακό στον εαυτό σου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι για τα χαμένα μου αδέλφια, να βρουν το σωστό δρόμο.

        1. «Λαλήσατε εις τας καρδίας του λαού τον νόμον του Θεού, ορθοτομούντες τον λόγον της αληθείας κηρύξατε την ειρήνην, ευαγγελίσασθε την ομόνοιαν, διδάξατε την φιλαδελφίαν, την πρός αλλήλους αγάπην, ίνα ώσιν οι πάντες εν εν Xριστώ- στηρίξατε τας καρδίας των πιστών εις τα θεία δόγματα, εμπνεύσατε εις αυτούς τον φόβον του Θεού, την αγάπην πρός τον πλησίον και τήν υποταγήν πρός τας Aρχάς. Eπί πάσιν η Kυβέρνησις συνιστά εις την προσοχήν σας την ακριβή φυλακήν των αποστολικών κανόνων και διατάξεων…
          Διδάσκειν, νουθετείν, ειρηνοποιείν, προπάντων τρέφειν τας ψυχάς των Xριστιανών με τα ψυχωφελή και σωτήρια δόγματα, στηρίζειν εις την αληθινήν πίστιν του Xριστού και επιστρέφειν τους πλανωμένους, είναι τα υψηλά σας χρέη…
          Συμπάσχοντες μετά των πασχόντων, ασθενούντες μετά των ασθενούντων, κατά τον θείον Aπόστολον, και βαστάζοντες τας ασθενείας του ποιμνίου σας, ως τύπος του Aρχιποίμενος Xριστού. H παραμυθία πρός τους πάσχοντας, η φιλανθρωπία πρός τους δυστυχούντας, είναι χρέη τα οποία σάς διδάσκει ο πατήρ των οικτιρμών

          Eκείνο… όπερ διαλαμβάνει τα πάντα ως βλαστός καρποφόρος, είναι η απαραβίαστος πίστις, την οποίαν ωρκίσθη πρός τον Θεόν και πρός την Aγίαν Eκκλησίαν του. Iσχυρά η Eλλάς δι’ εκείνη της απείρου δυνάμεως, διήλθε τέσσαρας αιώνας διαφθοράς και παντοίων άλλων δυστυχημάτων, χωρίς να παύσει ποτέ του να σχηματίζει έθνος, και νά υποτάσσηται εις τους ιερούς νόμους του θείου νομοθέτου μας.
          Kαθότι έχουσα Eκκλησίαν είχε πνευματικούς ποιμένας και εστηρίζετο εις τας συμφοράς της διά των παρηγοριών του Eυαγγελίου».

          Διαβάζοντας ή ακούγοντας κάποιος αυτά τα λόγια χωρίς να γνωρίζει ότι ειπώθηκαν από τον Ιωάννη Καποδίστρια θα τα αποκαλέσει ίσως ευαγγελικές περικοπές. Γι αυτό τον λόγο η αείμνηστη καθηγήτρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Ελένη Κούκκου ονομάζει τις επιστολές του Κυβερνήτη αποστολικά κείμενα.

          agiameteora.net/index.php/ioanni-kapodistria/1731-to-protypo-pou-odigei-tin-ellada-stin-anastasi-tis.html

          Κάποιοι λοιπόν θυσιάζονται όπως άλλωστε και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός για να αντιληφθούν οι υπόλοιποι “τενεκέδες” το μεγαλείο της Σοφίας και της Αγάπης του Ενός και μοναδικού τριαδικού Θεού.

    2. Γεια σου Ανατολιε !!!!
      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
      Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ …ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ !!!!
      Και αυτο θα γινει κατανοητο απο ολους…ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!!

        1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕς ΓΕΙΑ ΣΑς !!!!!!!!!!!!! ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙς ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΝΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!

  3. Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ … ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΠΑΠΟΥΔΩΝ, ΚΛΠ … ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΣΚΙΑΧΤΟΥΜΕ ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ .. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΜΟΝΑΧΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ… ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ή ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ? ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ… ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?

    ΙΩ

    1. .. ΚΑΤΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…. (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ)… ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..

      ΚΑΛΗΝΧΤΑ

      ΙΩ

      1. ΙΩ..
        πραγματι τοσο ΕΣΥ , οσο και οι φιλοι σχολιαστες , ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ….και συγκινησατε ολους μας !!!
        Καποτε…θα καταλαβουν ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι , που επιχειρουν την απαξιωση της Ορθοδοξιας ….
        ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!!
        Αλλωστε , ειναι και αυτο αυτονοητο… , οτι Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ !!!!

        Να ειστε καλα , ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!

  4. Αν θέλουμε ως Έλληνες να βρούμε μια νέα σωστή θρησκεία που να είναι συμβατή με τον άνθρωπο, τότε θα έπρεπε να διδάσκεται ο “LaVeyan Satanism” στα σχολεία και δεν μιλάω απλά για Satanism, αλλά για την έκδοση της παράδοσης του Anton Szandor LaVey.

    Έχοντας μελετήσει πολλά βιβλία τόσα χρόνια, είμαι ενάντια στις άλλες μορφές Σατανισμού, και υποστηρίζω μόνο το Σατανισμό του Άντον ΛαΒέι, διότι αποτελεί τη μοναδική θρησκεία που δοξάζει τον άνθρωπο όπως είναι, σε διδάσκει πως να μην πηγαίνεις με το κοπάδι, δεν πιστεύει σε μεταφυσικές ανοησίες, είναι απόλυτα αθεϊστικό σύστημα που δέχεται το Σατανά (ή με όποια άλλη ονομασία θέλει κανείς) ως Αρχέτυπο και ως Σύμβολο μόνο! Ως οντότητα δεν υπάρχει.

    Φυσικά υπάρχει “μαγεία” σε αυτό το σύστημα, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από την επιροή της θέλησης του ανθρώπου επάνω στον Αιθέρα. Χρησιμοποιώντας τον οραματισμό, τη δύναμη του συναισθήματος και τον επηρεασμό του υποσυνείδητού μας με τα τρυκ του τελετουργικού φέρνουμε αποτέλεσμα. Τα τελετουργικά περιλαμβάνουν ΑΡΧΗ και ΤΕΛΟΣ και ενδιάμεσα υπάρχει συμβολισμός και διάφορα μέσα που διεγείρουν τις πέντε αισθήσεις, όπως μουσική, μυρωδιές, κρασί, σχέδια, λέξεις, αρχέτυπα κτλ. Στην αρχή καλείς από την ύπαρξή σου το αρχέτυπο του σατανά ώστε να σε “βοηθήσει” μεταφορικά να ελέγξεις την άβυσσο του μυαλού σου. “Άνοιξε διάπλατα τις πύλες τις αβύσσου (υποσυνείδητου) και παραχώρησέ μου την εύνοια για τα οποία μιλώ”, λέει ο μάγος… Δεν υπάρχει σατανάς φυσικά, αλλά η μαγεία είναι ένα θεατρικό ψυχόδραμα που έχει πάντα να κάνει με την δική μας δυνατότητα επηρεασμού των πραγμάτων. Φυσικά αυτές τις γνώσεις μπορεί να τις αξιοποιήσει και κάποιος ΜΗ σατανιστής. Απλά ο σατανισμός που είναι ιδεολογία και φιλοσοφία, τις υιοθέτησε και τις προσάρμοσε στα μέτρα του, ώστε να μοιάζει με θρησκεία.

    Έχει όλα τα καλούδια και τα στολίδια των θρησκειών, αξιοποιεί τη Μαγεία που είναι έμφυτη δύναμη όλων των ανθρώπων και σου διδάσκει την πλήρη Αθεϊα. Δεν είναι καταπληκτικός συνδυασμός;;;

    Απόλυτα ρεαλιστική θρησκεία είναι λοιπόν που επικεντρώνεται στον άνθρωπο και στη φύση του.
    Για τις ανάγκες ύπαρξης της κοινωνίας, ο Σατανισμός είναι υπέρ του νόμου. Καταδικάζει κάθε εγκληματική πράξη κτλ.

    Τώρα… από άποψη ηθικής, δε διαφέρει σχεδόν καθόλου από την ηθική του μέσου ανθρώπου σήμερα!!!

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να διαβάσει τη The Satanic Bible. Ευτυχώς είναι στα αγγλικά, οπότε στην ελλάδα θα τη διαβάσει πιο ώριμο ηλιακά κοινό που κατανοεί την αγγλική γλώσσα.

    1. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΤΙΟΛΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΩ…

      ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΔΗΛ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ… ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΜΑ ΤΕΥΧΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ…

      ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΔΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ…

      ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ….

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑ=ΤΑΦΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ….

    2. Η αλήθεια είναι ότι εχω κάπου σε ενα CD την έκδοση THE KING JAMES BIBLE. Γιατί ήθελα να κάνω συγκρίσεις κάποτε αφού λένε ότι για ένα διάστημα η Βίβλος είχε χαθεί και απο αυτό το βιβλίο προέρχονται όλες οι συγχρονες εκδόσεις της Βίβλου. Αλλά ούτε αυτό πρόλαβα να κάνω, πάντα κάτι άλλο έρχεται.

      Πες μου όμως, δεν έχω διαβάσει την σατανική Βίβλο και δεν νομίζω ότι πρόκειται κιόλας εξάλου ζω σε μια Σατανιστική κοινωνια και δεν πιστεύω ότι χρειάζεται. Απο ότι ακούω όμως, η Σατανιστική Βιβλος εξυψώνει τον άνθρωπο και προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει καλά με τον ευατό του(δεν μου φαίνεται κακό σε πρώτη ανάγνωση). Ομως περιέχει και αποχρώσεις του τύπου ότι και να βασανίσουμε κάποιον ή αν τον περιγελάσουμε ή αν τον μειώσουμε, έστω σε ψυχολογικό επίπεδο, αν αυτό μας κάνει να νιώσουμε καλά δεν πειράζει και είναι θεμιτό αφού αυτή είναι η πραγματικότητα μας ως άνθρωποι και δεν πρέπει να φοβόμαστε να το κάνουμε. Επίσης η κάθε είδους ελευθεριότητα, αν θέλουμε να κάνουμε κάτι να το κανουμε και να μην κρατούμε τον ευατό μας πίσω, ισχύουν αυτά?

      Καποιοι λένε ότι η Σατανική Βίβλος είτε λέει είτε μπορουν να εννοηθουν αυτά που λέει στο να κάνουμε ελεύθερα μαζικά όργια αν αυτο θέλουμε, κτηνοβασία, ακόμη και κλοπή ή να βάλουμε “τρικλοποδιά” σε συνανθρωπο μας εις όφελος μας, ή φονο εαν έχουμε παρόμοιες επιθυμίες, αφου αυτό είμαστε.

      Εαν επιθυμείς απάντησε μου αφου το έχεις διαβάσει, για να διευκρινηστεί το ζήτημα, ή να έχουμε έστω την άποψη σου επι αυτού.

    3. Βαι Βαι Βαι Βαι. Τι άλλο θα ακούσουμε… Τα πράγματα είναι πολύ απλά παιδιά.. Όλα βασίζονται στην πίστη… Οταν πιστεύεις ισχύουν όλα και δε ψάχνεις… Έχεις την αλήθεια.. Φτάνει αυτό… Οταν δε πιστεύεις δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με αυτά…. Τζάμπα μαζοχιζεσαι. Όσον αφορά το μάθημα των θρησκευτικων.. Θα συμφωνήσω με κάποιο σχόλιο παραπάνω πως ειναι επιταγή του συντάγματος….. Να γίνει αναθεώρηση και να το αλλάξουν αν τολμουν.πάντως είναι γνωστό ιστορικά ότι οοοολοι αυτοί που ανακινησαν τέτοια θέματα είναι απλά εξαφανισμενοι από την ιστορία. Δε τους θυμάται κανείς.. Ο Θεός να τους ελεησει γιατί ΑΓΑΠΗ ΕΣΤΙ..

  5. oloi h papades einai kotes exoun skipsi sta tesera kai tous aresi opou tous
    pai to susthma skuboun alla emeis to skipsimo mas teliose h ora tou antixristou
    hrthe ta paidia kai ta matia sas tha erthi h ora na plirosoun ta katharmata

  6. 9 στους 10 μαθητες δεν τα γουσταρουν οπως παλια και εμεις καλα κανουν ας αποφασισει ο καθενας μονος μεγαλωνοντας τι θα πιστευει οσο για ανακρίβεια τα θεολογικα βιβλια ειναι γεματα και καθε τι που βγαινει απο την εκκλησια

    1. Ναι Αποστόλη μου, “ελεύθερα να αποφασίσει” (χωρίς Θεό φυσικά…)
      “ελευθερα να ζήσει την ζωή του όπως θέλει”( αδερφές, λεσβίες κλπ)
      και γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και δεν μαζεύεται με τίποτα.
      Με τίποτα όμως…..
      Αυτή την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ελεύθερη βούληση”
      ποιος την έχει νοιώσει άραγε??????

    1. Το γιατί πολεμούν τη παιδεία και τη θρησκεία του Έλληνα μπορεί να σας το πει καλύτερα ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ:

      Αγωνίσθηκε για την αναζωπύρωση της ιεραποστολικής συνειδήσεως, που περιφρουρεί την πνευματική ανεξαρτησία και αυτονομία των ορθοδόξων λαών από εισαγωγές εθίμων ξένων προς την ιδιοσυγκρασία τους, με σκοπό την αλλοίωση της ταυτότητος και τής πνευματικής τους ζωής. Διότι γνώριζε ότι ὁ μέγιστος εχθρός ενός λαού είναι ἡ απώλεια της αυτοσυνειδησίας του, ἡ φθορά της πολιτισμικής του ιδιοπροσωπίας και ἡ αλλοίωση του ήθους του.

  7. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ, ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
    ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΜΕΘΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ.
    ΑΧΧΧ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ????
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ- – – – ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΙ
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ.

    AAAA!!! KAI KATI TΕΛΕΥΤΑΙΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΑΣ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΥΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ????
    ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ…………

    1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ και για τον Εθνικο υμνο !!!
      Γιατι ο Φιλης…οταν ακουει … ‘απο τα κοκαλα βγαλμενη’… ΓΛΥΦΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ γιατι νομιζει οτι ειναι φαι !!!

  8. ΑΝΑΤΟΛΙΕ….ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΑΙΤ …ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ΄΄΄ ΕΔΩ ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΄΄
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ….ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ…ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ…ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ….ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣ….

    ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ
      ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ.
      Ο ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ .
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΤΣΙ.

      ΠΡΩΤΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ “ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ.

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

      ΤΡΙΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΒΑΘΙΕΣ
      ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ?

      ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Α-ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ?

      ΠΕΜΠΤΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ?
      ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ.

      ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

      ΙΩ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ .

      ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ.

      ΦΑΕΘΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ .

      ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ .
      ΜΑΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΣΗ.

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

      1. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ «ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Νομίζω πως διάλεξα τον σωστό ιστότοπο για να τα πω αυτά. Τι αξία θα είχε να τα πω σε κάποιον που θα συμφωνούσε; Εδώ που είναι ένας “εναλλακτικός” χώρος, με απόψεις αιρετικές πολλές φορές, ίσως πιάσουν τόπο. Δεν χωράει λίγος ορθόδοξος λόγος εδώ μέσα; Και αυτές οι ορθόδοξες “παρωπίδες” που λες, δεν είναι παρωπίδες, αλλά μάτια χωρίς παρωπίδες που προσπαθούν να αναγνωρίζουν τις κακοδοξίες.
      Μην πειράζεσαι και σκέψου θετικά. Δεν είπα κανέναν σατανιστή. Όμως ο πονηρός, που μας πειράζει όλους χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου βέβαια, στήνει παγίδες για τον καθένα μας. Ας αναρρωτηθούμε μήπως πιαστήκαμε σε καμμία από αυτές.
      Ότι λέω, δεν το λέω με κακία, αλλά με αγάπη. Μην με παρεξηγείς. Είστε όλοι λαμπρά παιδιά, με κοφτερά μυαλά. Καμμιά φορά δίνετε την δύναμη σας σε λάθος σκοπό. Όπως συζητώ με τον αδελφό μου όταν παραφέρεται, έτσι κάνω και εδώ.

      1. Ανατολιε πόσα παίρνεις από την μασονικη στοά των lions; όπως όλοι οι εβραιοι έτσι και εσύ. Εγωιστικό στρατιοτακι του χρήματος χωρίς καμία απολύτως νοηση. Άσε με να μαντέψω. Σκουροχρωμος ψηλός χοντρος;

        1. ο τυφλος που μιλαει για φως χαχαχαχαχα ρε μαζεψουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε αυτο που κοιτας ειναι το φως απ του διμου το φαναρι ουγκα ουγκα !!! το φς του θεου αν θες να δεις ανοιξε ματια ψυχης αλιος δε θα το δεις !!! ανατολιε χωνε γερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι πιστευουμε οφιλουμε να το λεμε αν ξινιζει σε καποιους ξυδι τι να κανουμε ??? ο χριστος ποτε δε επεβαλε την ορθοδοξια !! το φως του αν το δουμε μονοι παμε κοντα του γιατι ανοιγει η καρδια κι μπαινει ζεστασια που δε ιπαρχει αλου ομια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ
    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

  10. Ο ΧΡΗΣΤΟς ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΤΟ ΛΕΜΕ !!!!!!!! ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ Ας ΜΗΝ ΜΑς ΑΚΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥς ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥς ΑΛΟΥς ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩς !!! Ο ΤΥΦΛΟς ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑς ΣΤΟ ΦΩς ΣΟΚΑΡΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΜΟΝΟς ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟς ΚΙ ΜΟΝΟ

  11. Βεβαιότατα και τα θρησκευτικά στα σχολεία διδάσκουν ορθοδοξία! Ειδικά το βιβλίο της πρώτης Γυμνασίου (αυτό στη φωτογραφία δίπλα στον Φίλη με το πράσινο δέντρο είναι γεμάτο με ορθοδοξία!
    Άντε ψάξτε λίγο παραπάνω περί τίνος πρόκειται και μετά να σχολιάζετε! Όποιος μπορεί ας το προμηθευτεί και σας υπόσχομαι ένα απολαυστικό ταξίδι με την ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΡΑ!!!
    Καθαρότατη ιστορία του Εβραικού έθνους (μέχρι και για τον Ιεροβοάμ θα διαβάσετε) συγκεκαλυμένη με δήθεν θρησκευτική ιστορία, η αηδία αυτή διδάσκεται στην κρίσιμη προεφηβική ηλικία στα παιδιά μας, πάνω στην αλλαγή του σχολικού περιβάλλοντος από Δημοτικό σε Γυμνάσιο, εκει που είναι πιο ευάλωτα, με σκοπό τον εξιουδαισμό τους!
    Είπαμε ότι με αυτά και αυτά ο Έλληνας έγινε ΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ τα τελευταία 1500 χρόνια, όταν το Ελληνικό γονίδιό του άρχισε να έρχεται σε σύγκρουση με την Εβραική ψυχή του και το Ιουδαικό πνεύμα του!
    Ο Έλληνας δεν είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ αλλά απλά ψυχοπνευματικα ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!

  12. ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΖΑΧΑΡΙΑ?ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ,ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ. …ΤΕΛΟΣ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ……ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ………ΥΓ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 100 ΕΤΩΝ

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ :Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ

    2. ΙΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΩΕ…. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ. ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3ο ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

      «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτόν καί ἀράτω τόν σταυρόν αὐτοῦ καί ἀκολουθήτω μοι» (Μάρκ. η΄ 34). Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΕΤΗΡΗΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΣΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΟΔΡΩΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ.

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ..

      ΙΩ

    3. IMIMATHIA XRISTE MOU TS TS TS KI THELOUN KI NA EKFEROUN KI APOPSH KAPOIOI !! RE XRISTIANOS ME EVRAISMO KAMIA SXESH !!!!!!! OI EVRAIOI EINAI IOUDEOI TELOS !! TON XRISTO DE TON PISTEVOUN PERIMENOUN ALON MESIA !! ARA KAMIA SXESH ME XRISTIANO !!!!! MHN TA MPERDEVETE STO KEFALI SAS ANTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!OI EVRAIOI MISOUN TOUS XRISTIANOUS AYTOI STAVROSAN TON XRISTO !!!!!!

      1. Κατ αρχας γράφε ελληνικά για να καταλαβαίνουμε και άνοιξε το μυαλό σου ,πάρε και μερικά βιβλία ιστορικά της εποχής και όχι θρησκευτικά ,και διάβασε …..ποιοι,πως,και γιατι δημιούργησαν τον χριστιανισμό ως θρησκεία, τι μορφή είχε πάρει στην αρχή , τι και πόσες τελειως διαφορετικές διδασκαλίες υποστήριξαν οτι ειναι οι πραγματικές διδαχές του Χριστού μέχρι που μετά απο πολύχρονη και αιματηρή αλληλοεξόντωση να επικρατήσουν κάποιες έξ αυτων(γνωστικοί,μονοφυσιτες κλπ) σε ποιους και για ποιους απηύθυνε τις διδασκαλίες του ο Χριστός (μονο στους Εβραίους για αυτο αναφερόταν και στην παλαιά διαθήκη),και οταν μάθεις τοτε θα καταλάβεις ποιοι ειναι ημιμαθείς και κυριως παραπληροφορημενοι.Τελος ο Χριστός δεν έφτιαξε θρησκεία , διδαχές προσπάθησε να δώσει στους υποκριτές και φαρισαίους Εβραίους και εκείνοι πήραν αυτες τις διδαχές και αφου τις άλλαξαν τις έκαναν θρησκεία .

  13. Η όλη κατάσταση είναι σαν την ατάκα “όχι αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομιζεις” την στιγμή που ο σύζυγός πιάνει την γυναίκα να του τα φοράει.

    Ε ναι! Κοίτα να δεις Ζαχαρία. Δεν γίνεται να έχουμε φέρει όλους τους λαούς του κόσμου στην μικρή κοσμογωνια των Ελλήνων και να μην ξέρουν τα παιδιά μας κάτι για την πίστη της εθνικότητας των συμμαθητων του. Και επειδή δεν είμαστε ρατσιστές εμείς οι κάτοικοι της Ελλάδος με άπειρο φιλότιμο και με μια ίση αγάπη της ορθοδοξιας μας προς τους πάσης φύσεως συνανθρώπους μας τώρα πρέπει να το αποδείξουμε πως είμαστε αυτό που μας μαθαίνουν χρόνια τώρα πως είμαστε. ΖΏΑ ΖΑΧΑΡΊΑ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ορθοδοξε ταμπελιστα ΖΑΧΑΡΊΑ [δεν θέλω να προσβάλω την επιλογή σου ως προς το θρήσκευμα αλλά το πόσο σάπια είναι η κεφαλή σε αυτό το καλοκωλοστημμενο
    Θρησκευμα]

    Δεν μας πειράζει όμως. Γιατί στην τελική ταχύτητα και αυτό είναι ένα επαναλαμβανομαινο κομμάτι της λίγο παλιότερης ιστορίας. Ποια η επιτυχία αυτής της κινησης; απλό έως γελοίο. Θα κάνουν τους προσκυνημενους ελληνες να “δεθουν” καλύτερα στα φυτεμένα πιστεύω που τους πασάρουν χρόνια τώρα. ..

    Σε μια γρήγορη ανασκόπηση βλέπουμε πως μέχρι τώρα έχουν πετύχει τα εξής.

    Οι γονείς να μην μεγαλώνουν τα παιδιά τους! Ατελείωτες ώρες εργασίας. Και τις ώρες που είναι με τα παιδιά τους ένα ταμπλετ ή pc ή lap top είναι αρκετό για να τους εξασφαλίσει την ησυχία τους, λίγες στιγμές χαλάρωσης μετά από σκόπιμα φορτισμενες με κάθε τρόπο [συνήθως μια άπειρη γκρίνια] ώρες δουλείας [βλέπε διαφήμιση κοτσοβολος]. Τώρα οι γονείς θα ξεσηκωθουν λιγάκι, οι δάσκαλοι των θρησκευτικών θα αλλαχθούν από νέους αλλά πολύ παλιότερα εκπαιδευμενους γι αυτόν τον ρόλο και έτσι έρχεται ένας ακόμη ελεγχόμενος κακός χαμός σε έναν ακόμη κλάδο. Με λίγα λόγια.

    Όπως το 1453 την εβραιοβυζαντινη αυτοκρατορία την ονόμασαν Οθωμανική αυτοκρατορία και τα κεφάλια εξουσίας μείνανε ίδια έτσι και τώρα.

    Άσχετο. Αλλά ο πουτινγκας έκανε καμία δήλωση γι αυτο; η θα πράξει χωρίς δήλωση; λέω μήπως κάνει κάτι με το “ελληνικό” βατικανο. ..

  14. Δεν το βρίσκω κακό την κατάργηση των Θρησκευτικών. Βρίσκω κακή την θρησκειολογία γιατί μπορεί να γίνει προπαγάνδα χωρίς ο μαθητης να το γνωρίζει. Να δημιουργηθεί ενας ιστότοπος με θρησκευτικά βιβλία όλων των θρησκειών εγκεκριμμένα απο εξειδικευμένους φιλολόγους τους και να δοθούν όλα σε κάθε μαθητή σε ένα στικάκι. να τους δοθεί και ένα τάμπλετ ανάγνωσης για να διαβάσουν όποια απο αυτά θελήσουν και επιλέξουν.

    Επίσης να δημιουργήσει η κάθε θρησκεία ιστότοπους και υπηρεσίες διαδικτυακής διδαχής με τον τρόπο που αυτή θεωρεί πρόσφορο και καλύτερο. Να δημιουργηθεί ειδικός τόπος σε κάθε σχολείο για να πηγαίνουν οι μαθητες πχ κάθε σαββατοκύριακο με ανοιχτο wifi για να κατεβάζουν απο εκει ανέλεγκτα ότι θέλουν στα τάμπλετ τους για χρηση εκτός σχολείου(να μπορούν όμως να μπαίνουν μονο σε ιστοτοπους των βασικών θρησκειών που θα θελήσουν να συνδράμουν. Επίσης να ρίξουν μια ματιά ανεξάρτητοι θρησκολογοι στα μαθήματα και να αφαιρούνται τα τμηματα που αφορούν τις άλλες θρησκείες γιατί συνήθως αυτό γίνεται με απαξιωτικούς όρους.

    Οποιος θέλει να μπορεί να πηγαίνει και(ή μονο)στα κατηχητικά της θρησκειας του. Επίσης να μην φαίνεται το ποιος κάνει τι για να είναι δυνατό παιδιά θρησκευόμενων οικογενειών να είναι άθεα η οπαδοί άλλων θρησκειών αν το επιλέξουν, η το ανάποδο(άθεων οικογενειων να επιλέξουν κάποια θρησκεια).

  15. Το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος της Ελλάδας….
    Άρθρο 120

    Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Γιατί δεν αντιδρούμε;;;;;

    1. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?

      ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ?

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑΧΥΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΑΧΤΗ ΛΥΠΑΣΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

      ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ¨ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ”

      ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

      ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ .

      ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ

  16. Παλι για αλλη μια φορα διαφοροι υπερασπιστες της θρησκειας της Ελλαδας(εδω γελαμε) βγαινουν και αναφερονται σε προφητειες σε γεροντους και αλλα πολλα. Φυσικα και γω διαφωνω που κατεργουνε το ενα για να βαλουν ενα αλλο χειροτερο, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα που ονομαζεται πανθρησκεια.
    Χριστιανοι παρτε το χαμπαρι ο Ιησους απο την Ναζαρετ δεν ηταν τιποτα αλλο απο εναν ιδεολογο του στυλ Μοχαμεντ Γκαντι και ηθελε να αφειερωσει την ζωη. Οποιο κι αν ηταν το κοστος, που μαλλον το ηξερε κολυ καλα.
    Δεν τον ενδιεφερε και τοσο πολυ ο θανατος διοτι ηταν ενας ημιτρελος με τις δικες του αποψεις για την ζωη και τον ανθρωπο.
    Μετα τον θανατο του ξεκινησε η εκμεταλευση και κανενας δεν ξερει αν ολα αυτα, τα εχει πει αυτος η εχουνε βαλει ενα σωρο σαλτες απο αυτα που εχει πει.
    Οπως και να εχει παντως ο χριστιανισμος βασιζετε πανω σε φαντασιες που με κανεναν τροπο δεν μπορουνε να γινουνε πιστευτες απο εναν νοημων ανθρωπο.
    Ανθρωποι σαν τον Χριστο υπαρχουν χιλιαδες στη γη απλα τωρα δεν ασκουνε την επιρροη γιατι υπαρχει υπερπληθυσμος και κανενας δεν τους δινει σημασια.
    Παλια ο ανθρωπος δεν ειχε αυτες της μετακινησεις απο δω και απο κει ουτε ητανε πολυασχολος ωστε να προβληματιζειτε και να εχει συνεχως αγχος . Ειχανε βεβαια και τα δικα τους προβληματα, αλλα αν καπιος ειχε ποιο καλλιεργημενο μυαλο μπορουσε να τους παει οπου ηθελε.

    1. Δεν μου λες; Οι άλλοι που ήταν “σαν το Χριστό”, θαυματουργούσαν; Ανέστησαν άλλους. Αναστήθηκαν οι ίδιοι; Γιατί όλα αυτά είναι καταγεγραμένα στο αντικειμενικότερο βιβλίο ιστορίας, την Καινή Διαθήκη, και υπογεγραμμένα με το αίμα αυτών που τον γνώρισαν προσωπικά, των Αγίων Αποστόλων.

  17. Ευκαιρία να στραφούμε στον Ελληνισμό….Μήν σας πιάνει αμόκ εξάλλου ποιός απο εμάς είναι πραγματικά Χριστιανός?με 1 φορά το χρόνο εκκλησία χωρίς νηστεία πάσχα χριστούγεννα 10′ λεπτά και υστερα βουρ για μάσα στο σπίτι….
    Διδάξτε Παιδεία και Ήθος στα παιδιά σας που έχουν εκπορνευτεί και τα αλλα είναι άλλα λογια να αγαπιόμαστε….

  18. «Για ιστορικούς λόγους το μάθημα των θρησκευτικών στη χώρα μας έχει ομολογιακό χαρακτήρα. Αυτό, συνιστά έναν αναχρονισμό που τον αντιλαμβάνονται και φωτισμένοι ιεράρχες και θεολόγοι. Είναι αναγκαία η αναμόρφωση των θρησκευτικών, ώστε, να γίνει μάθημα θρησκειολογίας, γνώσης των θρησκειών, με την ιδιαίτερη παρουσίαση του πολιτισμικού ρόλου της ορθοδοξίας στη χώρα μας. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, θεσμικά αρμόδιο, επεξεργάζεται σχετικές προτάσεις»!………………
    Ερώτηση …….Αυτό θα είναι προαιρετικό …. ή υποχρεωτικό ………………. ????????????????????………………………………………………………………………………………………
    Για να μη νομίζουν ότι ΟΛΟΙ ….. τρώμε κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν…….. να
    πετύχουν …………….!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ:
    ΜΠΛΑ…ΜΠΛΑ…ΜΠΛΑ…
    …τα παιδιά του γίνουν «γενίτσαροι» και διώκτες των πατέρων τους και ξεθεμελιωτές τάφων, ηρώων και αγίων…

    ΜΑΛΙΣΤΑ…

    ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ “ΜΕΓΑ”) ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ “ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ” ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ “ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ” ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΤΑΦΩΝ, ΝΑΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΗΡΩΩΝ, ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ;;;

    ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ….

      1. ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΕΛΙΠΩΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ-ΦΥΣΙΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

        1. OI EBAIOI DE EINAI XRISTIANOI REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DE PISTEVOUN STON XRISTO RE IMIMATHESTATOI MERIKOI TO PAIZETE KI XEROLES !!!!!!!!!!!! OI EVRAIOI STAVROSAN TON XRISTO KI MISOUN TOUS XRISTIANOUS !!!!!! MATHETE PROTA KI META LETE TIS VLAKIES SAS !!!!!!!!!

          1. ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΗΜΙΜΑΘΗ ΒΛΑΚΑ!!
            ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ!!! ΔΕΣ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟ ΒΛΑΚΑ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ!!
            ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!!!
            ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ (ΠΑΛΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ) ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ)
            ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΡΟΦΟΙΝΙΚΙΣΑ (ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΙΝΙΚΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!
            ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΠΡΟΦΗΤΗ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΖΑΧΑΡΙΑ ΩΣ ΓΑΙΔΟΥΡΟΚΑΒΑΛΑΣ “ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΘΥΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ (ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ’)
            ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ…ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ: ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΟΙΗΜΗΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΠΟΙΗΜΗΝ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ…
            ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΗΛΙΘΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΑ ΖΟΜΠΙ!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ…ΚΩΛΟΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…

          2. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ (“ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ” – “ΕΚΛΕΤΟΙ”) ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ – ΗΠΑ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ) ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ(ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ), ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..
            ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ “ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ” (JUDEOCHRISTIANISM) ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΣ…!!!
            ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟ- ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ…
            ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΩΣ ΘΕΟ ΤΟΝ “ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΙΗΣΟΥ Ή ΡΑΒΒΙΝΟ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “Ο ΙΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ”

  20. Το μαθημα των Θρησκευτικων δεν πρεπει να καταργηθει!!!!
    Πρεπι να αλλαξει η υλη.
    Δεν με ενδιαφερει καθολου αν στο σχολειο υπαρχουν παιδια απο αλλα κρατη η αν πιστευουν σε αλλη θρησκεια.
    Προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορη.
    Αν δεν τους αρεσει μπορουν να μας αδειασουν τη γωνια κανεις δεν τους καλεσε στη Χωρα μου!!!!!!!
    Τα παιδια μου δεν θελω να διδασκονται την οποια ηλιθιοτητα γραφει ο Χ η ο Ψ ανεγκεφαλος που δεν ξερει τι του γινεται.
    Πρεπει οσοι εχουν παιδια και ενδιαφερονται να αρχισουν κινητοποιησεις μεσα απο τα σχολεια.
    Να ενθαρρυνουμε τα παιδια μας να απαιτησουν ,να διεκδικησουν αυτα που ειναι διαφωτιστηκα και να μην επιτρεπουν να τους κανουν πλυση εγκεφαλου.
    Η αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζονται βιβλια θρησκευτικων.
    Υπαρχει το ενα και μοναδικο ,το ωραιοτερο ολων και αυτο ειναι η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.
    Θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν και βιβλια Θρησκευτικα με τη ζωη και το εργο των ΑΓΙΩΝ.

  21. Υ.Γ.
    Το ιδιο και με τα βιβλια της Ιστοριας οπου καθε φορα οταν φτανουν στο κεφαλαιο της Κυπρου ,οι δασκαλοι τους λενε οτι ειναι εκτος υλης.ΓΙΑΤΙ????????????
    Τα βιβλια των Κειμενων οπου δεν μαθαινουν τους Ελληνες Συγγραφεις η Ποιητες και μαθαινουν καθε καρυδιας καρυδι που δεν τον ξερει ουτε η μανα του.
    Οπως και τα Αρχαια τα οποια θα επρεπε να ειναι απλουστερα στις πρωτες ταξεις ,ετσι ωστε τα παιδια να αγαπησουν αυτα που μαθαινουν και οχι να τα ριχνουν κατευθειαν στα βαθια.

  22. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ…ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΟΓΟ [ ΝΟΜΙΖΩ ] ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ .

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ…ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΙΩΣ…Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,,ΟΛΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ…Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΠΑΡΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ…Α …ΧΑΡΗΚΑ…ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ
    ΄΄ΦΤΕΡΑ…ΦΤΕΡΑ΄΄…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΄΄ΧΑΘΕΙ΄…ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΑ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ….[ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ]….

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ…ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ
    ΄΄

    ..΄΄

  23. Για να μπορούμε να αντιληφθούμε την βαθύτερη έννοια της ελευθερίας θα πρέπει να γνωρίζουμε την πραγματική μορφή της δουλείας.

    Στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο υπάρχει ένας διάλογος μεταξύ του Ιησού Χριστού και των εβραίων:

    Τους λέει: «Αν εσείς αποδειχθείτε υπάκουοι στο λόγο μου, τότε θα είστε πραγματικά μαθητές μου. Θα γνωρίσετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει»

    «Εμείς είμαστε απόγονοι του Αβραάμ», του απάντησαν οι εβραίοι, «και ποτέ δεν υπήρξαμε δούλοι κανενός. Πώς εσύ λες, «θα ελευθερωθείτε»;

    Ο Ιησούς τους αποκρίθηκε: «Σας βεβαιώνω πως όποιος αμαρτάνει είναι δούλος της αμαρτίας. Ο δούλος όμως δεν ανήκει για πάντα σε μια οικογένεια, ενώ ο γιος ανήκει σ` αυτήν για πάντα. Αν, λοιπόν, σας ελευθερώσει ο Υιός, τότε θα είστε πραγματικά ελεύθεροι».

    Εδώ ο Ιησούς μας ξεκαθαρίζει αφενός ποιά είναι η πραγματική μορφή της δουλείας: «Σας βεβαιώνω πως όποιος αμαρτάνει είναι δούλος της αμαρτίας» και αφετέρου ότι Εκείνος είναι ο μοναδικός ελευθερωτής του ανθρώπου: «Αν, λοιπόν, σας ελευθερώσει ο Υιός, τότε θα είστε πραγματικά ελεύθεροι.»

    Ελευθερία ουσιαστικά είναι να έχεις πλήρη γνώση, αίσθηση και βίωμα ότι είσαι «εν Χριστώ» παιδί Θεού.

    to keimeno ayto to exo danistei apo kapoion pou vrika to sxolio tou ki me ekfrazei apolita !!!!!

  24. Ωωωωρεεε….!!!!
    Τι αφροι βγαζουν μερικοι ‘αγνωστοι’ , και τι μισος ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ… , και μονο με το διαβασμα της λεξης ;

  25. ο χριστιανισμος οπως κ το αδελφακι του ο ισλαμισμος ειναι πνευματικα τεκνα του ιουδαισμου. φαινομενικα αντικρουονται ομως κ τα δυο ειναι ελεγχομενα δημιουργηματα απο την ιδια μητρα της σιων, προκειμενου να τρεψουν την ανθρωποτητα σε υποχειρια τους , κ να επιβαλουν την παγκοσμια ταξη -κυριαρχια τους.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    η στροφη στην ιστορια μας, στις βαθειες ριζες μας , την ηθικη των προγονων μας που τοσο εχουν λοιδωρησει, τα εργα των ελληνων φιλοσοφων που δεν εχουν τιποτε να ζηλεψουν απο τα αλλοτρια εβραικα που ταλανιζουν επι 2000χρονια κ πλεον την ζωη μας τα ονειρα των παιδιων μας
    ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    1. Απ’ ότι έχω καταλάβει, η λέξη Επανελληνισμός σημαίνει αφαίρεση του οτιδήποτε συνέβη στην Ελλάδα μετά την γέννηση του Ιησού Χριστού. Και έχει ως στόχο την αφαίρεση της “μόλυνσης” που επέφερε η διάδοση του Ευαγγελίου στην Ελλάδα.
      Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει ότι θέλει για τον εαυτό του και κανένας δεν καταπιέζεται στις μέρες μας.
      Για την αποκατάσταση όμως της αλήθειας, θα πω μόνο τρία πράγματα:
      1. Το Ευαγγέλιο δεν είναι Εβραϊκό κατασκεύασμα, αλλά Θεϊκό. Κανένας Ιουδαϊστής δεν το παραδέχεται, διότι θα κατέρριπτε την πεποίθηση του, πως ο Μεσσίας δεν έχει γεννηθεί ακόμα.
      2. Το Ευαγγέλιο δεν διαδόθη στους λαϊκούς (τους κατά πλειονότητα Ελληνικούς πληθυσμούς μέσης ανατολής, μικράς Ασίας, Ελλάδος κλπ) με το μαχαίρι και την βία. Αντιθέτως, το δέχθηκαν και το κατανόησαν σαν διψασμένα σφουγγάρια. Και δεν ήταν μόνο απλοί άνθρωποι, αλλά και ρήτορες, φιλόσοφοι (άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης, άγιος Ιερόθεος) και Εβραίοι (άγιος Κρίσπος).
      3. Τις αμαρτίες όσων επέβαλλαν δια της βίας κατά καιρούς, την Ορθοδοξία, να τις χρεώνουμε σε αυτούς που το έπραξαν και όχι στο Ευαγγέλιο ή την Ορθοδοξία. Και βέβαια, κάθε αμαρτωλός έχει δικαίωμα στην συγγνώμη και την μετάνοια.

  26. λετε τωρα που το αγγλοσαξονικο κομμα [χρυσα αβγα] τα βρηκε με το βυζαντιο [ρωσια] και τους τσατσους της [παπαδαρια] να αρχισουν να παιτανε παλι ελληνες στα λιονταρια; οπως και πριν 1700 χρονια περιπου;

    αντολιος εσυ απαντησε σε Αυτους
    https://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

  27. Ο ναός του σολομώντα …Η ιστορία του ναόυ είναι μεγάλη(κλίκ εδώ να δείτε), όπως και οι προφητείες τις ορθοδοξίας σχετικά με τον ναό του σολομώντα ………..Παραπληροφόρηση η αλήθεια , μύθος η πραγματικότητα;. Ας εξετάσουμε τα απτά πραγματικά στοιχεία,όπως προαναφέραμε η ιστορία του ναού είναι μεγάλη άρρηκτα συνδεδεμένη με την εβραική παράδοση και τον ερχομό του “Μεσσία” ,πρέπει να ξέρετε, ότι οι ισραιλίτες δεν δέχονται το Χριστό ως τον Μεσσία αλλά ως προφήτης και περιμένουν ακόμα να έρθει ο Μεσσίας τους να χτίσει το ναο του σολομώντα και να στεφτεί βασιλιάς του κόσμου.

    Το διαβάσαμε από το: Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑ thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_3657.html#ixzz3pN2aWzCX…………..
    ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ …… ΕΒΡΑΙΟΣ …. ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…. ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ …..ΕΒΡΑΙΟΙ…….. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *