An Eurofighter Typhoon fighter jet takes part in a flying display during the 49th Paris Air Show at the Le Bourget airport near Paris June 23, 2011. REUTERS/Gonzalo Fuentes (FRANCE - Tags: TRANSPORT MILITARY BUSINESS) - RTR2O04E
Διαφημίσεις

An Eurofighter Typhoon fighter jet takes part in a flying display during the 49th Paris Air Show at the Le Bourget airport near Paris June 23, 2011. REUTERS/Gonzalo Fuentes (FRANCE - Tags: TRANSPORT MILITARY BUSINESS) - RTR2O04E

Το Υπ.άμυνας της Ελβετίας διαβεβαιώνει ότι ήταν δικό της το μαχητικό F/A-18 που προσέγγισε το αεροσκάφους με τους ρώσους υψηλόβαθμους πολιτικούς και διπλωμάτες αναφέρει το TASS.«Ο ελβετικό μαχητικό πλησίασε το ρωσικό αεροπλάνο πάνω από τη Βέρνη στα πλαίσια διαδικασίας εναέριου ελέγχου», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου ο Peter Minder στο TASS.

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί γαλλικού μαχητικού Rafale εναντίον αεροσκάφους που μετέφερε ρωσική αντιπροσωπεία της Douma και τον πρόεδρό της Sergueï Narychkine,στη Γενεύη έκανε τη Ρωσία να καλέσει εκτάκτως το γάλλο πρεσβευτή στη Μόσχα Jean-Maurice Ripertστο Υπουργείο Εξωτερικών.Η ρωσική διπλωματία δια δελτίου τύπου που εξέδωσε το ΥΠΕΞ εκφράζει τον βαθύτατο προβληματισμό της για το επεισόδιο . «Τέτοιες ενέργειες από πλευράς Παρισιού υπονομεύουν τη δυνατότητα να είναι η Γαλλία τόπος διαπραγματεύσεων και διακρατικών συναντήσεων»,τόνισαν οι αξιωματούχοι.

Αυτή τη Δευτέρα το πρωί ένα γαλλικό μαχητικό πραγματοποίησε επικινδυνο χειρισμό προσέγγισης στον ενάεριο γαλλικό χώρο στο αεροσκάφος που μετέφερεμια αντιπροσωπεία της ρωσικής Douma όπου επέβαινε και ο πρόεδρος του ρωσικού κοινοβουλίου ο Sergueï Narychkine,ανέφερε το ρωσικό ΥΠΕΞ.Η Ρωσική αντιπροσωπεία μετέβαινε στη Γενεύη για να συμμετάσχει στην 133η σύνοδο του Κοινοβουλίου Διακοινοτικής Ένωσης τον πιο αρχαίο από τους διεθνείς θεσμούς πολιτικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε το 1889.

Ο Sergueï Narychkine επιβεβαίωσε ότι ήταν παρόν κατά την εκδήλωση του θερμού επεισοδίου αλλά αρνήθηκε να το σχολιάσει επίσημα.Ομολόγησε πάντως στους δημοσιογράφους στην Ελβετία ότι ο ίδιος δεν είδε το γαλλικό αεροσκάφος αλλά ότι συνάδελφοί το παρατήρησαν λίγο πριν την άφιξή τους.Η γαλλική διπλωματία διαψεύδει ότι ήταν γαλλικό το μαχητικό και αναφέρει ότι πρόκειται για ελβετικό F18 ανακοίνωσε το Reuters.

Η προσέγγιση του γαλλικού μαχητικού στο αεροσκάφος που μετέφερε τη ρωσική αντιπροσωπεία είναι δηλωτική της απουσίας σεβασμού στοςυ κανονισμούς των διεθνών πτήσεων και αποτελεί αντίπαλη ενέργεια εκ μέρους του ΝΑΤΟ δήλωσεστους δημοσιογράφους στη Γενεύη το μελος της αντιπροσωπείας Sergueï Gavrilov.RT 19/10/15

ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ DUMA-ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ DUMA-ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ”
  1. ΕΚΤΑΚΤΟ! Πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας…
    Πληροφοριακά Στοιχεία
    Δημοσιεύθηκε : 20 Οκτώβριος 2015

    fShare
    inShare

    rosiatourkia

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Taraf, από την αρχή του εμφυλίου της Συρίας είχε ξεσπάσει ένας πόλεμος αποκρυπτογράφησης των κρυπτογραφημένων ραδιοφωνικών επικοινωνιών μεταξύ των αντιπάλων στρατοπέδων. Από την αρχή του εμφυλίου με την ουσιαστική βοήθεια της Τουρκίας, ο λεγόμενος Απελευθερωτικός Συριακός Στρατός είχε καταφέρει να σπάσει όλους τους κώδικες ραδιοφωνικών επικοινωνιών των Σύριων καθεστωτικών, με αποτέλεσμα να καταφέρει μεγάλες επιτυχίες σε βάρος του καθεστώτος Άσαντ.
    Τώρα όμως με την ανοιχτή επέμβαση των Ρώσων φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και οι υποκλοπές αυτή την φορά γίνονται από την άλλη μεριά προς την τουρκική πλευρά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα, ένα «Kripto Skandal».

    Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, οι στρατιωτικές δυνάμεις του καθεστώτος χρησιμοποιούσαν το κρυπτογραφικό σύστημα επικοινωνιών με την κωδική ονομασία TETRA. Οι κωδικοί όμως αυτού του συστήματος είχαν σπάσει με την επέμβαση των Τούρκων με αποτέλεσμα να γίνονται γνωστές οι κινήσεις του καθεστωτικού στρατού και να έχει βαριές απώλειες. Το σύστημα που έσπασε τους συριακούς κώδικες επικοινωνίας ήταν τουρκικό.

    Η κατάσταση αυτή έγινε γνωστή στους Ρώσους που αποφάσισαν να επέμβουν κατά του τουρκικού συστήματος υποκλοπών. Έτσι οι Ρώσοι χτύπησαν το τουρκικό σύστημα και εξασφάλισαν την μη υποκλοπή των επικοινωνιών του συριακού στρατού ενώ προώθησαν τις υποκλοπές επικοινωνιών των αντιπάλων. Η επιτυχία αυτή οφείλεται καθαρά στους Ρώσους αλλά και στην βοήθεια των Ιρανών, που βοήθησαν να σπάσουν τα τουρκικά συστήματα.

  2. οι τυποι δε παν καλα τα βαζουν με τον αγριμενο ρωσο ???θα τους κανει μεζε αυτος !!!

  3. Άλλα αντί άλλων (αντι)γράφετε:

    “Το Υπ.άμυνας της Ελβετίας διαβεβαιώνει ότι ήταν δικό της το μαχητικό F/A-18 που προσέγγισε το αεροσκάφους με τους ρώσους υψηλόβαθμους πολιτικούς και διπλωμάτες αναφέρει το TASS.«Ο ελβετικό μαχητικό πλησίασε το ρωσικό αεροπλάνο πάνω από τη Βέρνη στα πλαίσια διαδικασίας εναέριου ελέγχου», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου ο Peter Minder στο TASS.”

    Αρχικά οι Ρώσοι κατηγόρησαν την Γαλλία, αλλά η Ελβετία ενημέρωσε ότι ήταν δικό της το αεροσκάφος που προσέγγισε το ρωσικό. Οι Ρώσοι ζήτησαν συγγνώμη από τους Γάλλους και ζήτησαν εξηγήσεις από τους Ελβετούς.

    Πόσο δύσκολο είναι να αναμεταδώσετε κάτι σωστά;

  4. Οι Αληθινοί Φονιάδες… Χωρίς Μάσκες! ~ (The Real Criminals)

    elatora.wordpress.com/2015/10/20/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%82-the-real-crimi/

  5. Το τριαλαρι – τριαλαρο , που παιζουν με την Ρωσια , προκειμενου να προκαλεσουν ‘δηλωσεις προς πολιτικη εκμεταλευση’ (των Ρωσων) .., ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ !!!
    ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek