ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Οι Ρωσικοί βομβαρδισμοί και το ξύρισμα της γενειάδας των Ισλαμιστών

· KORAKAS NEWS

isis
Οι Ρωσικοί βομβαρδισμοί και το ξύρισμα της γενειάδας των Ισλαμιστών

hala

Ο θανάσιμος συνδυασμός της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας και των μαχητών της Χεζμπολάχ έκαναν τους Ισλαμοφασίστες του Ισλαμικού Κράτους (ΣΙΑ, Μοσαντ) να ξυρίσουν την γενειάδα τους και να το βάλουν όσο δυνατόν συντομότερο στα πόδια. Την είδηση αυτή την διαβάσαμε στο Σπούτνικ και την διασταυρώσαμε και με άλλες πηγές.

Μια ομάδα βάρβαρων ψυχοπαθών “μαχητών” όταν λάβει μερικές χιλιάδες ευρώ είναι ικανός να χρησιμοποιήσει απεριόριστη βία και μπορεί επίσης να διαλύσει ένα ολόκληρο έθνος. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια στην Συρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ότι έχουμε δει από τις προβολές της ΙΣΙΣ με αποκεφαλισμούς δυτικών αιχμαλώτων είναι εικόνες μέσα απο το στούντιο και παρουσιάζονται σαν πραγματικότητα. Ωστόσο, είναι σαφές ότι αυτοί που τους χρηματοδοτούν έχουν διαπράξει μεγάλα εγκλήματα στην Συρία. Οι μαχητές ανεμίζουν την σημαία της ΙΣΙΣ και διαπράττουν φοβερά εγκλήματα εναντίων της ανθρωπότητας.

Ένας τέτοιος “Ισλαμικός στρατός” είναι φοβερά αποτελεσματικός στην αποσταθεροποίηση μιας χώρας αλλά και στην κατάκτηση μεγάλων γεωγραφικών περιοχών, δηλαδή ένα τέλειο όργανο των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών για τον αποδεκατισμό του ανυπεράσπιστου πληθυσμού.

Τώρα όμως που η Ρωσία βλέπει ότι τα οικονομικά τους συμφέροντά κινδυνεύουν, έσπευσαν να βοηθήσουν τον Ασαντ. Οι “νεοσύλλεκτοι” τζιχαντιστές στη Μέση Ανατολή, άρχισαν να ξυρίζουν τα γένια τους για να διαφύγουν τώρα που οι ρωσικές βόμβες πέφτουν ασταμάτητα πάνω στα κεφάλια τους. Γι’ αυτό ο συνδυασμός της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας με την Χεζμπολάχ και σε συνεργασία με τα στρατεύματα του Ασαντ κατάφεραν τους Ισλαμοφασίστες, για πρώτη φορά να τους κάνουν να ξυρίσουν την γενειάδα τους.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

BLOG

Αυτο-Σαμποτάζ και Σκιώδης Εαυτός | Video

BLOG

Πώς να Αποκτήσετε τη Γνώση των Ανώτερων Κόσμων | Ρούντολφ Στάινερ

BLOG

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου | Video

7 απαντήσεις στο “Οι Ρωσικοί βομβαρδισμοί και το ξύρισμα της γενειάδας των Ισλαμιστών”

  1. να τους παει !!!!!!!τι τρεχουν σα τις κοτες ???αφου αν ψοφισουν θα παν στο παραδεισο δε λενε ???ε γιατι δε μενουν να παν γριγορα στην παρθαινες αγγαλια ???τι φευγουν ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά