Διαφημίσεις

telos-ta-metrita

Το μεγάλο κόλπο της φοροδιαφυγής με «μαγικό» λογισμικό

σχόλιο ID-ont: Την εποχή του πλαστικού χρήματος και της πλήρους κατάργησης των μετρητών, δεκάδες ταμειακές μηχανές, μηχανήματα pos, και Κάρτες χρεωστικές/πιστωτικές θα μπορούν να λειτουργούν με «”μαγικό” λογισμικό και να στήνονται δεκάδες “πάρτι” φοροδιαφυγής»;;; κατά το πρότυπο της σημερινής αποκάλυψης που έκανε η Οικονομική Αστυνομία; Και μην μας πουν, ότι στα pos και στις Κάρτες δεν “τρυπώνουν” παράνομα λογισμικά. Εδώ “τρύπωσαν” στο τέρας της τεχνολογίας και της ασφάλειας που λέγεται Vodafone και θα κολλήσουν στις Τράπεζες;;;

κε Αλεξιάδη, υπάρχουν άραγε αρνητικά του πλαστικού χρήματος; προκύπτουν κίνδυνοι με την χρήση του πλαστικού χρήματος, ή όλα είναι ρόδινα και “θα παταχθεί η φοροδιαφυγή”; Μήπως τελικά δούμε αύξηση της φοροδιαφυγής (κα μάλιστα ηλεκτρονική!) αντί για πάταξή της;;; (βλ. Ημερίδα “Κοινωνία χωρίς Μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης;”- id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html)

Αφήστε λοιπόν τις καθημερινές τηλεοπτικές παραστάσεις σας για το πλαστικό χρήμα και στρωθείτε κάτω να κάνετε τη δουλειά σας, για να παταχθεί πραγματικά η φοροδιαφυγή.

iefimerida.gr: Ενα «μαγικό» λογισμικό, το οποίο κάνει… αόρατα τα πραγματικά έσοδα μηχανεύτηκε κύκλωμα το οποίο έστησε ένα απίστευτο «πάρτι» φοροδιαφυγής.

Με την απάτη που είχαν στήσει, αποκρύπτονταν οι αληθινές εισπράξεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κατά συνέπεια βέβαια το δημόσιο έχανε εκατομμύρια. Στο κύκλωμα, συμμετέχουν ιδιοκτήτες δύο εταιρειών λογισμικού έκδοσης αποδείξεων σύγχρονων ταμειακών μηχανών, λογιστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ξενοδοχείων, οι οποίοι συνεργάζονταν και είχαν ποσοστά επί των «μαύρων» εσόδων που απέκρυπταν στο τέλος κάθε ημέρας.

Προηγήθηκε μεγάλη ερευνά της οικονομικής αστυνομίας, σε επιχειρήσεις που πωλούν ταμειακές μηχανές σε καταστήματα. Οπως είχε γράψει το iefimerida στις 10 Οκτωβρίου, οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας έψαχναν το λογισμικό που τοποθετούν καταστηματάρχες στις ταμειακές τους, το οποίο τους επιτρέπει στο τέλος της ημέρας να παρεμβαίνουν και να εμφανίζουν λιγότερα έσοδα με σκοπό να φορολογηθούν και λιγότερο. Μάλιστα, αξιωματικοί της οικονομικής αστυνομίας κάνουν λόγο για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού, και μιλούν για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις φοροδιαφυγής, αφού σε αυτήν εμπλέκονται εκατοντάδες καταστήματα και επιχειρήσεις.

Για να το πετύχουν, χρησιμοποιούσαν το λογισμικό ώστε να παρεμβαίνουν ηλεκτρονικά στην ημερήσια καταγραφή εσόδων επιχειρήσεων, το λεγόμενο «Ζ», εξαφανίζοντας… μηδενικά από το τελικό ποσό είσπραξης, με αποτέλεσμα να κερδίζουν περισσότερα γλιτώνοντας φόρους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών είχαν εγκρίνει την πώληση των λογισμικών έκδοσης αποδείξεων, των νόμιμων εταιρειών προμήθειάς τους, χωρίς να έχουν ζητήσει την κατάθεση του πρωτότυπου προγράμματος και φυσικά χωρίς να έχουν προβεί στον απαραίτητο έλεγχο!

Στο επίκεντρο αυτού του «πάρτι» φοροδιαφυγής είναι δύο εταιρείες, οι οποίες εκδίδουν νόμιμα λογισμικά για τη λειτουργία των ταμειακών μηχανών έκδοσης αποδείξεων και έχουν την ευθύνη της συντήρησης και τεχνικής υποστήριξής τους. Οι υπεύθυνοι αυτών των εταιρειών φαίνεται να αναζήτησαν και να βρήκαν τους «πρόθυμους» επιχειρηματίες για τη διαγραφή μέρους των πραγματικών εσόδων των επιχειρήσεών τους, τα οποία θα κατέληγαν απευθείας στις τσέπες τους χωρίς καμία απόδοση φόρου. Το ίδιο συνέβη και με κάποιους επιχειρηματίες που αναζήτησαν από μόνοι τους εκείνους που μπορούσαν να προβούν σε αυτές τις ενέργειες. Σε κάποιες από τις περιπτώσεις ενδιάμεσοι σε αυτή την επαφή ήταν λογιστές των επιχειρηματιών, που αποζητούσαν την απόκρυψη σημαντικού μέρους των καθημερινών εισπράξεων.

Μετά από τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις για το ποσοστό αμοιβής που θα έπαιρνε ο υπεύθυνος της εταιρείας λογισμικού, το οποίο καθοριζόταν από το ύψος τον χρηματικού ποσού που θα απέκρυπταν, ξεκινούσε η διαδικασία. Στο τέλος κάθε ημέρας, και ενώ οι υπάλληλοι της επιχείρησης έκοβαν κανονικά αποδείξεις καθ’ όλη τη διάρκειά της, ο ιδιοκτήτης έκανε «ταμείο» υπολογίζοντας τα έσοδα και αποφάσιζε το ύψος τον ποσού που ήθελε να αποκρύψει. Στη συνέχεια επικοινωνούσε με τον «καθαριστή», στον οποίο ανακοίνωνε τα πραγματικά έσοδα και έπειτα το ποσό που ήθελε να αποκρύψει.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας παρενέβαινε ηλεκτρονικά στο λογισμικό έκδοσης του τελικού «Ζ», δηλαδή της ημερήσιας καταγραφής των εσόδων, και αφαιρούσε το ποσό που επιθυμούσε ο «πελάτης» παράλληλα με την ηλεκτρονική εξαφάνιση των αποδείξεων που αθροιστικά συμπλήρωναν το επιθυμητό χρηματικό ποσό. Στο «Ζ» απεικονίζονται ο συνολικός τζίρος και ο ΦΠΑ που αναλογεί στις πωλήσεις, εκδίδεται καθημερινά και ενημερώνει τα βιβλία της εφορίας κάθε μήνα, ενώ από αυτό προκύπτουν και τα δημοτικά τέλη.

Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης που είχε 1.000 ευρώ ημερήσια είσπραξη με μία απλή και απομακρυσμένη ηλεκτρονική παρέμβαση του «συνεργάτη» του μπορούσε να αφαιρέσει ένα μηδενικό, να φαίνονται δηλαδή 100 ευρώ και τα 900 να μπαίνουν αφορολόγητα στην τσέπη του, αφαιρώντας το ποσό της αμοιβής εκείνου που βοήθησε στη διαγραφή.

iefimerida.gr

id-ont.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Το μεγάλο κόλπο της φοροδιαφυγής με «μαγικό» λογισμικό”
  1. Και πολύ καλά κάνουν! Γιατί πρώτα το ίδιο το κράτος σε κλέβει. Κάπως πρέπει να αμυνθείς. Κάπως να ζήσεις. Και λίγα κρύβουν.

  2. Ο περιφημος ιδιωτικος τομεας! Αφου αφηνουν τα παντα σ’ αυτον, καλα να παθουν.
    Δεν μπορει το υπουργειο να φτιαξει μονο του ενα και μοναδικο προγραμμα, και μαλιστα ανοιχτου κωδικα;

  3. ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.

    1. Οποιουδήποτε είδους “τσιπάκι” και αυτό με λογισμικό θα δουλεύει. Κάπως πρέπει να επεξεργάζονται και αποθηκεύονται/αποστέλλονται τα δεδομένα. Ενας καλός προγραμματιστής ή χάκερ θα μπορεί πάλι να κάνει θαύματα. Συνεπώς δεν αποτελεί αξιόπιστη δικαιολογία.

  4. Eίναι απαράδεκτα αυτά που σχεδιάζουν στι ΥπΟικ! Από πού και ως πού θα απαγορευθούν τα μετρητά στις καθημερινές συναλλαγές; Εδώ στις ΗΠΑ, στο βασίλειο του καπιταλισμού κάθε είδους δεν υπάρχει νόμος γιά απαγόρευση χρήσης μετρητών. Ο πολυπράγμων κ. Αλεξιάδης και ο εντολέας του πρωθυπουργός, πως καταστρέφουν το χρήμα, το πραγματικό χρήμα; Έχουν τρελλαθεί πιά όλοι σ΄αυτή τη χώρα; Ποιά φοροδιαφυγή και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάνε καθημερινά; Ποιά διαφθορά και τρίχες κατσαρές; Έχουμε τους ίδιους , γιά να μη πώ τους χαμηλώτερους δείκτες σε όλη την ΕΕ, σ΄αυτούς τους τομείς. Δεν ντρέπονται πιά οι πολιτικοί μας να διασύρουν την χώρα τους στους ληστές της ΕΕ και του ΔΝΤ και να δουλεύουν κατ΄ουσίαν γιά τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα αλλοτρίων και ξένων δυνάμεων; Δεν ντρέπονται πιά που έχουν αφήσει ανυπεράσπιστο τον λαό στα νύχια των πάσης φύσεως εκβιαστών και τοκογλύφων ενώ αυτοί ευθύνονται γιά την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί; Τι νομίζουν ότι κάνουν δηλαδή; Τι τους έχουν υποσχεθεί οι ξένοι και όλοι μαζί έχουν εφορμήσει εναντίον του ελληνικού λαού να τον κατασπαράξουν; Νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν εκείνοι και θα παραμείνουν διαχειριστές μιάς κίβδηλης εξουσίας; Είναι οικτρά γελασμένοι αν νομίζουν κάτι τέτοιο. Και ν ξέρουν τούτο: Όπως άφησαν ανυπεράσπιστον τον λαό έτσι και ο λαός δεν πρόκειται κανένα τους να υπερασπισθεί όταν γίνει το μεγάλο μπάμ, που έρχεται ολοταχώς. Μόνον αυτοί δεν το βλέπουν.

  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ Η ΟΧΙ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΡΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ. ΠΙΟ ΥΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΛΕΚΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΝΩΝΙΑΣ) ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΠΡΩΤΑ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΚΛΙΚΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ, ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΥΣΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΡΟΩΝ ΕΚΡΟΩΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ. 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΟΣΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΠΑΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΝΟΜΣΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΓΕΓΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ? ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ. ΠΑΤΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ Ε?????ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Π Α Ν Τ Α ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

  6. Ντροπή στους βουλευτές! Παίρνουν πολλαπλές συντάξεις που αναλογούν σε 105.000 εργαζομένων
    Πληροφοριακά Στοιχεία
    Δημοσιεύθηκε : 20 Οκτώβριος 2015

    fShare
    inShare
    sudaksi

    Δεν είναι λίγα τα πολιτικά στελέχη της χώρας, που φρόντισαν ώστε να ενταχθούν σε διαφορετικά ασφαλιστικά ταμεία κατά τη συνταξιοδότησή τους, εισπράττοντας έτσι χρήματα από παντού! Πολλοί από τους πολιτικούς της χώρας, έχουν περάσει από διάφορες άλλες θέσεις, που προβλέπουν καταβολή σύνταξης.
    Όπως είναι γνωστό, οι Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Συνδικαλιστές κλπ, δικαιούνται τουλάχιστον δύο συντάξεις.
    Ένας βουλευτής δικαιούται σύνταξη όταν κλείσει δύο βουλευτικές θητείες, ενώ ένας ευρωβουλευτής με μία μόλις θητεία. Αν κάποιος έχει διατελέσει Δήμαρχος, Νομάρχης ή Περιφερειάρχης, δικαιούται σύνταξη με δύο θητείες. Σύνταξη, επίσης, δικαιούνται όσοι έχουν περάσει από τις Γ.Σ.Ε.Ε., ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ, κλπ.
    Να σημειωθεί ότι εκτός των παραπάνω, όλοι δικαιούνται και σύνταξη βάση του επαγγέλματός τους.
    Επί παραδείγματι:

    1. Η Δ. και ο Α. θα λάβουν 4 συντάξεις ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική – βουλευτική-ευρωβουλευτή).
    2. Οι Μ., Κ., Ρ., θα λάβουν 3 συντάξεις ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική – βουλευτική)
    3. Οι Α., Δ. , Π., Π., Ξ., Δ., Χ., Π., 3 συντάξεις
    4. Οι Π., Κ. , Π., Μ., 3 συντάξεις

    Ακολουθεί αποκαλυπτικός πίνακας…

    voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/44166-105-2.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek