Διαφημίσεις

Παιδιά που έζησαν τον φόβο και τον τρόμο αλλά δεν κατάφεραν να ζήσουν μέχρι να φτάσουν μακριά απ’ όλα, στην ασφάλεια μιας ευρωπαϊκής χώρας. Πέθαναν στο Αιγαίο, στη θάλασσα που γίνεται καθημερινά νεκροταφείο αθώων ψυχών. Πρόσφυγες κατατρεγμένοι, άνθρωποι που εγκαταλείπουν τα πάντα για μια καλύτερη ζωή αλλά στο δρόμο χάνουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν: είτε αυτό είναι η ζωή τους είτε τα παιδιά τους.

Την τραγωδία να χάνουν τα παιδιά τους ζουν κι άλλοι γονείς, αφού σήμερα Κυριακή (18.10.2015) πνίγηκαν στο Αιγαίο κι άλλα παιδιά. Στο Φαρμακονήσι, ένα 8χρονο παιδί πνίγηκε όταν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έπεσε στη θάλασσα. Ταξίδευε με τους γονείς του. Μπήκαν στη βάρκα από την Τουρκία για να περάσουν στην Ελλάδα και το Φαρμακονήσι. Στη διάρκεια του ταξιδιού, το παιδί έπεσε στη θάλασσα και όταν το ανέσυραν, δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στις 08:30 το πρωί της Κυριακής το στρατιωτικό φυλάκιο του Φαρμακονησίου ενημέρωσε το Λιμενικό της Λέρου ότι στο νησί αποβιβάστηκαν 110 πρόσφυγες. Ανάμεσά τους το 8χρονο αγόρι που δεν είχε τις αισθήσεις του. Επιβατηγό πλοίο παρέλαβε τους πρόσφυγες για να τους μεταφέρει στη Λέρο. Μαζί το άτυχο παιδί και οι γονείς του, που θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο του νησιού για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του 8χρονου.

Στο Καστελόριζο, στις 09:30 το πρωί της Κυριακής, ιστιοπλοϊκό με αμερικανική σημαία περισυνέλεξε 11 πρόσφυγες κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Ένα βρέφος ανασύρθηκε νεκρό, ενώ από τις έρευνες που έγινε από πλωτό σκάφος του λιμενικού βρέθηκαν νεκροί ακόμη ένα αγόρι και δυο γυναίκες. Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη ενός άνδρα.

 

Newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

9 σχόλια στο “Υγρός τάφος το Αιγαίο – Καθημερινότητα τα ναυάγια με νεκρά παιδιά – 8χρονο παιδί πνίγηκε στο Φαρμακονήσι – Τέσσερις νεκροί στο Καστελόριζο”
  1. ΠΑΡΑΝΟΙΑ σκέτη η είδηση. Δεν είναι συνομωσία ότι αγοράζονται παιδιά για την εξυπηρέτηση των σκοπών τους. Τούρκοι ακαδημαϊκοί λένε πολλά στο twitter.
    Κοιτάτε εδώ
    https://www.youtube.com/watch?v=frqhYLwo3Sg
    στο 0:50 και μετά ένας μετανάστης μάλλον πακιστανικής καταγωγής να κρατά ένα λευκό κοριτσάκι λες και είναι από Νορβηγία… και κάντε ελεύθερα συνειρμούς.

  2. Ποσα άρθρα θα γράψετε για τα παιδια που πνιγουν οι Τουρκοι στο Αιγαίο,αλλα ποτε δεν θα γραψετε για τους Τουρκους, μονο οτι πνιγονται μονα τους στο Αιγαίο αλλα και πόσα ΔΕΝ θα γράψετε για τα χιλιαδες ανηλικα που χάνονται κάθε 2 λεπτά στην Ευρώπη, γιατι μοδα αυτη τη περιοδο ειναι να λεμε οτι το Αιγαιο ειναι ”υγρος τάφος” και καλα θα ηταν κατα την αποψη των λαμογιων (βλέπε ευρωπαικη Ενωση-καναλια-μπλογκ) να καταργηθουν τα συνορα στο Αιγαιο με μια συδιαχειρηση της περιοχης μεταξυ Ελλαδας Τουρκίας για να ”σωθουν” τα παιδακια λες και δεν μπορουν να τα βάζουν σε μια τσαρτερ πτηση να τα στελνουν κατευθειαν Γερμανια αφου ειναι ολοι τους τοσο ”ανθρωπιστές” .

    ”Σοκ: Κάθε δύο λεπτά εξαφανίζεται ένα παιδί στην Ευρώπη” googlaρετε το

    1. da, τα Κατοχικά Νέα έχουν κάνει από το καλοκαίρι εκτενή άρθρα και έχουν μεταδώσει σχετικές πληροφορίες πολλάκις για τα θέματα που αναφέρεις. Ειδικά το θέμα των συνόρων το ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ από τις Αρχές Αυγούστου!!! Όσο για τα παιδιά (εμποριο λευκής σάρκας όχι μόνο για ηδονές αλλά και για εμπόριο σάρκας) επίσης το έχουμε αναδείξει. Μια αναζήτηση στην σχετική μπάρα της κορυφής θα σε πείσει.

      1. Μπραβο Ζαχαρία που τα αναδυκνειεται. Δεν θα ηταν ομως ποιο σωστο η επικεφαλίδα να δίνει τη πραγματικη διασταση του προβλήματος στον ”ασχετο” αναγνωστη, όπως, ”ΥΓΡΟ ΤΑΦΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ” αφου κανεις μεταναστης δεν έχει πνιγει απο τη στιγμη που παταει το πόδι του Ελλάδα???

        1. Λαμβανομένου υπόψη ότι το 90% των αναγνωστών μας διαβάζει και τα μηνύματα των σχολιαστών. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι αυτά πρέπει να τα αναδεικνύεται εσείς ως σχολιαστές και εμείς στα άρθρα – απόψεις (όχι απλές αναδημοσιεύσεις), βάζοντας φυσικά και τα στοιχεία της προσωπικής σας έρευνας.

          1. Αν θεωρεις οτι η αναδημοσιευση ειναι πολύ γενικη και δεν αντικατροπτιζει τον αληθινο φταίχτη – στη συγκεκριμενη περίπτωση την Τουρκία κατα 100%- καλυτερα ειναι να γραφεις ενα άρθρο-αποψη σου που να δειχνει τις πραγματικες συνθηκες που επικρατουν στο Αιγαίο και οχι να περιμενεις σχολιαστες να το γράψουν. Αλλου κι αλλου βάζετε κανενα προσωπικο σχόλιο στο τελος του άρθρου, εδω περιμενε τον σχολιαστη….

  3. στους νταβατζηδες των λαων να τα πειτε που χανονται και οχι εδω, και τα παιδεια που πειναν στην ελλαδα τι ειναι

  4. ΠΡΙΝ 94 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ…ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ… ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΤΡΕΧΑΝ…..ΠΑΣΤΡΙΚΟΥΣ–ΠΑΣΤΡΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ…

    ΑΧ ΘΑΛΑΣΣΑ…ΠΙΚΡΟΘΑΛΑΣΣΑ…ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  5. Το καλοκαίρι, ο ελεύθερος χρόνος των τέκνων είναι αμετρητος με συνεπεια να κουραζονται γρήγορα τα παιχνίδια τους και να ψαχνουν νέους τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγιας. Eκμεταλλευτείτε τον πολύ χρόνο των τεκνων και τη ζωντανια τους για δημιουργικότητα και δημιουργικότητα, βρισκοντας τους να παιξετε μαζί τους με πρωτότυπα πανινα παιχνιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *