Διαφημίσεις

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε σήμερα το πρωί την βόρεια Αργεντινή.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Ελ Γκαλπόν, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την δόνηση που σημειώθηκε στις 03:33 (τοπική) ή 14:33 (ώρα Ελλάδας).

Το επίκεντρό του βρισκόταν νοτιοανατολικά της επαρχίας Σάλτα και είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Σεισμικής Πρόληψης.

Μία γυναίκα που συνεθλίβη από την κατάρρευση ενός τοίχου έχασε τη ζωή της, δήλωσε ο Ρομέρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena 3, προσθέτοντας πως το νοσοκομείο της πόλης αυτής των 7.000 κατοίκων “κατέρρευσε”.

 http://www.kontranews.gr/


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αργεντινή – Εικόνες βιβλικής καταστροφής”
  1. ΠΟΛΛΑ 3αρια…. ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ (EL GALPON)… … ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΕΑ.

    ΙΩ

  2. Τι σύμπτωση λοιπόν….. καταστροφικός σεισμός στη χώρα που κατόρθωσε να γλυτώσει από τα καταστροφικά μνημόνια των τοκογλύφων του ΔΝΤ αλλά δε γλύτωσε από την καταστροφική εφεύρεση τους , το H.A.A.R.P. που δημιουργεί σεισμούς , καταποντισμούς και θεομηνίες…..

    Αμέρικα ….. το τέλος σου πλησιάζει……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek