Διαφημίσεις

αρχείο λήψηςΗ Hurriyet κάνει λόγο για τους 6 όρους που θα αντιπροτείνει o Ερντογάν  στα αιτήματα της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ για την ανακοπή των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη. Συγκεκριμένα γράφει ότι οι 6 αυτοί όροι είναι:

α) Κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου για τους Τούρκους πολίτες

β) Παροχή οικονομικής βοήθειας ύψους 2,5 δις ευρώ για τους πρόσφυγες

γ) Η συμμετοχή της Ε.Ε. και των λοιπών Οργανισμών στην κατασκευή των νέων
προσφυγικών καταυλισμών με ποσοστό 80%.

δ) Στην αποδοχή από την FRONTEX, των κανόνων που θα ορίσει η Τουρκία
όσον αφορά τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα. (Ο παραπάνω όρος τίθεται για να προλάβει τυχόν ενέργειες της Ελλάδας περί 12 ναυτικών μιλίων).

ε) Άμεσο άνοιγμα των Κεφαλαίων 23 (Δικαιοσύνη & ανθρώπινα δικαιώματα) και 24 (Δικαιοσύνη, ελευθερία, ασφάλεια) της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας στην Ε.Ε..
στ) Άμεσο άνοιγμα των 8 κεφαλαίων της ενταξιακής διαδικασίας που έχουν παγώσει εξαιτίας του Κυπριακού. Ο όρος αυτός τίθεται διότι η τουρκική πλευρά ισχυρίζεται ότι οι 2 πλευρές στην Κύπρο έχουν εισέλθει σε διαδικασία για την επίλυση του Κυπριακού.

onalert.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Οι 6 όροι του Ερντογάν στην Μέρκελ για τους πρόσφυγες! Ποιοι αφορούν Αιγαίο και Κύπρο”
  1. Να ενημερώσει κάποιος το πιθηκι με το μουστάκι ότι δεν έχουν πάνω από μερικούς μήνες ζωής εκεί στο τουρκια. Ευτυχώς για την ανθρωπότητα απλά θα σβήσουν από τον παγκόσμιο χάρτη! Οι πεθαμένοι δεν έχουν απαιτήσεις ,πόσο μάλλον να υπάρχουν! N.D

  2. Παιδιά έχετε δίκαιο !!!! Την ΠΕΜΠΤΗ το βράδυ ξημερώματα Παρασκευής κ δεν λέω μπαρούφες !!!! Ειδα ένα πολυ περίεργο όνειρο κ μόλλις το έψαξα τι σημαίνει έπαθα !!!!ειδα οτι ήμουν στο δωμάτιο μου κ γινόταν ένας πολυ δυνατός σεισμός!!!! Αλλα το σπιτι μου δεν έπαθε τίποτα !!! Απο την τρομάρα μου ξύπνησα κ κοιτούσα το φως κ τους τοίχους!
    Η ερμηνεία του όνειρου λεει πως ´´αν δεις σεισμό η νιώσεις στον ύπνο σου έρχεται πόλεμος μεταξύ κρατών κ μεγάλες καταστροφές ” πραγματικά εχω μείνει γιατι τα πράγματα δεν πανε καθόλου καλα !!! Κ αν βγουν αληθεια όλες η προφητείες που έχουμε διαβάσει τότε ευχαριστώ το ΘΕΟ που μου Εστηλε ένα σημάδι κ ειλικρινά το πιστεύω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *