Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Για το περιστατικό – ατύχημα στη Μυτιλήνη με τη σύγκρουση δουλεμπορικού με σκάφος του λιμενικού λογικά θα γνωρίζετε, όπως θα γνωρίζεται ότι οι αρχές εντόπισαν τις σορούς δύο γυναικών, ενός άντρα, τριών παιδιών και ενός βρέφους.

Το θέμα με το ατύχημα αυτό  η γειτονική Τουρκία σήμερα έχει χαλάσει πολύ πολύ πολύ μελάνι, μεταδίδοντας ότι ήταν σκόπιμη ενέργεια των Ελληνικών Λιμενικών Αρχών.

Θα μου πείτε εε και τι έγινε, ήταν λάθος, να τους αφήνουν να μπαίνουν μέσα χύμα;

Όχι και σε όλα αυτά είμαι μαζί σας.

Το timming είναι που με προβληματίζει…

Δλδ η “αριστερή” κυβέρνηση ξαφνικά έγινε Χρυσαυγίτικη και δίνει εντολές παρενόχλησης σκαφών – που λογικό είναι ότι σε κάποια φάση το ατύχημα θα είναι αναπόφευκτο – την ώρα μάλιστα  που από άλλες περιοχές  δεκάδες πλοιάρια και βάρκες μπήκαν σήμερα, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές;

Δεν ξέρω φίλοι αναγνώστες, όμως τα πράγματα μετά από αυτό το περιστατικό κάτι μου λέει ότι θα πάρουν άλλη τροπή και αυτή εις βάρος μας και με το άρθρο αυτό θέλω να μοιραστώ τον προβληματισμό μου με εσάς!

Δείτε τις φωτογραφίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα, αλλά και το reuters

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΠΑΙΔΙ) :

 

 

 

 

 

imgpsh_fullsize

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Οι Τούρκοι έχουν διαφορετική άποψη για το σημερινό ατύχημα στη Λέσβο. Επιρρίπτουν ευθύνες στο Λιμενικό”
  1. Θα γινει κατι και θα πουν οτι φταιει η Ελλαδα ,ετσι ειπαν οι γεροντες μας.
    Μονο που απο τα πολλα που ειμαστε υπευθυνοι, εχουμε χασει το λογαριασμο και δεν ξερουμε, ποιο θα ειναι αυτο που θα αποτελεσει τη σπιθα!!!!
    Μαλλον η υπαρξη μας ειναι αυτη που ενοχλει και προσπαθουν με καθε τροπο να μας εξαφανισουν.

  2. Και μια ερωτηση ..
    που μπορει να την απευθυνει κανεις , σε οποιαδηποτε Μερκελ και σε οποιοδηποτε δουλικο της πιονι !!

    ‘ Θελει περισσοτερο μυαλο απο ενα κουτορνιθι για να καταλαβει οτι…
    ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ….ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ‘;; θελει περισσοτερο μυαλο λοιπον ..για να καταλαβει κανεις , οτι ο ‘εμβολισμος ‘ του λιμενικου σκαφους απο την τουρκικη ψαροβαρκα ,ειχε στοχο την βυθιση της βαρκας και ετσι ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΩΝ …ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ , περι ‘κακης’ και αναποτελεσματικης Ελληνικης αντιμετωπισης της εισοδου των προσφυγων …ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !!!

    Η ΜΕΡΚΕΛ ΖΗΤΑ…. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ …. ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ….. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ !!!! και οι ‘επιλεγμενοι προσφυγες ‘ στην Γερμανια…και οι υπολοιποι…ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *