Διαφημίσεις

Η ταφή του ελληνορωσικού αγωγού Greek Stream είναι πλέον γεγονός… Τόσα σενάρια, τόση κουβέντα, όλα για το τίποτα. Ο Πούτιν όπως είναι φυσικό είναι έξαλλος με την Ελλάδα, καθώς ενώ μιλάει ανοιχτά για επικερδή ελληνορωσική συνεργασία, εμείς στρεφόμαστε στις ΗΠΑ που επανειλημμένα μας έχουν κρεμάσει. “Οι ΗΠΑ θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται με την Ελλάδα για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας αλλά κυρίως για το ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα ως στρατηγικός εταίρος στην περιοχή”, δήλωσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτη ο ειδικός απεσταλμένος και Συντονιστής για τις διεθνείς ενεργειακές σχέσεις των ΗΠΑ Amos Hochstein.

Ήταν η πρώτη συνάντησή μου με το νέο υπουργό, φεύγω με την πεποίθηση ότι θα έχουμε μια στρατηγική συνεργασία και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πολύ στενά όπως και στο παρελθόν”, είπε ο κ. Hochstein. Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση των αγωγών φυσικού αερίου ΤΑΡ και Ελλάδας – Βουλγαρίας (IGB) συζητήθηκε στη συνάντηση αυτή καθώς και στη συνάντηση των δύο με την υπουργό Ενέργειας της Βουλγαρίας Temenuzhka Petkova που ακολούθησε. Ο κ. Σκουρλέτης έθεσε ωστόσο ζήτημα βελτίωσης των όρων διέλευσης του ΤΑΡ από την Ελλάδα τόσο για το Δημόσιο όσο και για τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών από τις οποίες θα διέρχεται ο αγωγός.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

15 σχόλια στο “Έκτακτο: Πυρ και μανία ο Πούτιν με Τσίπρα…”
    1. Εγώ φυσικά δεν ψηφισα καθόλου, αλλά αυτή η καραμέλα με τη μετάθεση ευθυνών, που είναι ενδεχόμενα υποκινούμενη και απο δόλια κέντρα πρέπει να σταματήσει κάποτε. Τόσο ξέρουν αυτοί που ψήφισαν αυτόν και το συνάφι του(τους πολιτικούς εν γένει), τόσο έπραξαν. Γιαυτό ναι, μπορείς να πεις ότι φταίνε. Αλλά να πάμε στο άλλο άκρο, να δώσουμε συγχωροχάρτι στην ουσία στους πολιτικούς και να πούμε ότι φταίνε αυτοί που δεν έχουν καμμία στην ουσία εξουσία και αρμοδιότητα, ε, πάει πολύ και δεν πρόκειται ποτέ να το δεχτώ. Άσε που το θεωρώ και ηλίθιο.

      Εκτός εαν θεωρούμε ότι αυτός που ψηφίζει παρότι ηξερε ότι ψηφίζει πουλημένο λαμόγιο του κερατά το έκανε με πλήρη συνείδηση του τι ακριβώς θα κάνει δηλαδή είχε μια χρονομηχανή και έβλεπε, χμ, θα κάνει αυτο και αυτο και αυτό και αυτό…που προφανώς δεν ισχύει. Τώρα αν του ζητηθεί να πράξει(πχ εφοριακός που εισπράτει άδικο φόρο, ‘η δικαστής που καταδικάζει άπορο για μη καταβολή φόρου) στο ίδιο σκεπτικό και το κάνει, ναι θα φταίει και θα είναι συνυπεύθυνος, αλλά όχι πριν. Και επειδή υπάρχει και η πραγματική δημοκρατία σε αυτό τον κόσμο, θα πρέπει να θεωρήσουμε πριν τους ρίξουμε όλους και συλλήβδην στο πύρ το εξώτερο, ότι μπορεί να έπραξαν και με αγνή καρδιά και προθέσεις για το ότι μπορεί να τους φωτίσει ο θεός τους πολιτικούς και να κάνουν το καλό(δεν είναι πολύ πιθανό βέβαια, αλλά προσωπικά θα με χαροποιούσε μια τέτοια πιθανότητα γιατί θα σήμαινε ότι ακόμη και στον τρέχοντα σκατόκοσμο υπάρχουν ακόμη αγνοί και ανεπηρέαστοι άνθρωποι). Αλλιώς γινόμαστε ένα με αυτό που καταδικάζουμε(εξαιρώ τους 300 συν 3000 άμεσους συνεργάτες τους συν 600000 των κομματικών μηχανισμών{Μέλη ΤΟ, σύνεδροι και συναφή μιάσματα}. αυτοί είναι όλοι σάπιοι ως το μεδούλι και πορωμένοι. Και κανείς να μην πάει άλλος αυτοί πάλι θα πηγαίνουν και θα κρίνουν εκλογές και αποτελέσματα). Και πρέπει να πιστεύουμε ότι θα αναγνωρίσουν κατα προτίμηση σύντομα, ότι με αυτό το σκυλολόι που λέγεται πολιτική, άκρη δεν πρόκειται πια να βγει, είναι παρακλάδι και δεκανίκι του συστήματος.

      Τώρα αν το έγραψες με σκεπτικό “ααα ψηφίσατε Αλεξάκη κορόιδα αντι Βαγγελάκη, Φωφούλα, Σταυρούλη κλπ{οπου κλπ βάλε αρχηγο οποιασδηποτε τσιρκοπαρέας κόμματος εντός ή εκτός βουλής} που έπρεπε να ψηφίσετε και όλα θα πήγαιναν καλύτερα” τοτε να με συγχωρείς για το λάθος μου και την απάντηση μου γιατί μάλλον εντάσσεσαι στις παραπάνω κατηγόρίες και θεώρησε ότι δεν σου έγραψα(μιας και θα ηταν άτοπο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν θεωρώ ότι μπορεί ποτέ να αλλάξουν γνώμη. Εβλεπα εξάλου φανατικό Πασόκο μέχρι το 2012, 2+ χρόνια κρίσης. Επαθε υπαρξιακή κρίση και μεταστροφή ΜΟΝΟ αφου καταργήθηκαν κάποια κομματικά προνόμια και θέση που απολάμβανε και έχω την άποψη ότι πήγε με Σύριζα αφού ήταν και απο κείνους τους ψευτόμαγκες του μιλητού.)

      1. file de einai karamela oloi tous idioi einai oloi tous ki o ellhnas an de xipnisei na tous dioxei olous ap thn patrida de tha iparxei se ligo ellada mhn psifizoun oi anthropoi analoga me thn bolh tous ma sumfona me to pio einai sumferon pros thn patrida ki oloi osoi exoun os tora anevei sthn exousia einai vromiareoi !! o suriza to parakane omos deite monoi ki krinete !! oloi exoun mia grammh idia ki otan tous pshfizoun e tote ginete sunupografh sto adikima pou legete prodosia ki tote de mporoume na milame !!! otan vlepoume thn alithia ki ethelotifloume ki xana stirizoume aytous pou mas katastrefoun ki oloi einai ton amerikanon filoi !! aytoi pou pshfizoun kapoioi nomizontas tous sotires de einai sotires mas !!!!!!!einai ki oi polites sunipeythinoi an de vlepoun to kako pou mas kanoun aytoi sthn exousia xronia tora !!!

        1. αντι να τσατιζεστε εσεις που τους ψηφισατε επιδι σας τα χωνουμε καντε επανασταση !! δε μπορει να θελατε ολοι εσεις να ειστε δουλοι των γερμανων δειτε τι μας κανουν αυτοι εκει πανω !! τα θελετε ???σας εκφραζει αυτο το πραγμα ??? τους ψηφισατε για κατι καλητερο μα αυτοι σας προδοσαν κι εσεις εκει παλι αυτους !! ε η βλακεια εχει κι καποια ορια !! αυτοι οι μεγαλοι εκει πανω λενε εσεις μας ψηφισατε αρα ενκγρινετε οτι κανουμε αρα μην μιλατε !! ετσι λενε !! σας αρεσει αυτο ???αντισταθιτε !!!!!!! ολα αυτα τα κοματα που εχουν πεασει απ την βουλη ειναι μια λενεα υδρα με ενα σωμα πολλα κεφαλια !!!

  1. Πρίν όλοι εσείς ψηφίσετε αυτόν τον τύπο για να τον κάνετε πρωθυπουργό, αυτός πήγε στο Τέξας στους πετρελαιάδες και μετά όταν βγήκε από την αίθουσα δήλωσε ότι δε θα φύγουμε ποτέ από το ευρώ.
    Μετά τον κάνατε πρωθυπουργό και τον στείλατε να διαπραγματευτεί το μέλλον της Ελλάδας.
    ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΊ;;;;;;;

    Στη συνέχεια όσοι είχαν διαφορετική γνώμη από αυτόν και τους Αμερικάνους (Βαρουφάκης, Ζωή, Λαφαζάνης) λασπώθηκαν και κατηγορήθηκαν. Δεν είναι κανείς από αύτούς στη βουλή σήμερα.

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.

    1. φιλαρακι την αλη φορα να ψηφισουμε αν ειμαστε πατριοτες η οχι !!!!!!!!!!!! να δουμε που παει ο λαος ???

  2. Kαλησπερα

    Ο αγαπητος φιλος Ζαχαριας ξεχασε να μας πει πως ο αγωγος πρεπει να περασει πρωτα απο την τουρκια και μετα να ερθει στην ελλαδα…και ερωτω ….Υπαρχει περιπτωση τα αμερικανα να αφησουν την τουρκια να στησει τον αγωγο για να περασει ρωσικο αεριο μεσα απο το μαγαζι τους?

    Οσο περασε απο την βουλγαρια ο αγωγος που υπεγραψε ο μπουρδας ο καραμανλης αλλο τοσο θα περασει απο την τουρκια,,,,

    Οι ρωσοι αγαπητοι φιλοι δεν μπορω να καταλαβω τι θελουνε απο την Ελλαδα…πηγε παρακαλετος ο Αλεξ στον βλαδιμηρο μπας και παρει κανα φραγκακι να την βγαλει καθαρη για να παιξει μπαλιτσα αλλιως με την χοντρελα την μερκελ και αυτος του ειπε να τα βρεις πρωτα με την ευρωπαικη ενωση και μετα συζηταμε…..δηλαδη του ειπε αγαπητε φιλε..παρε τα… α@@@@ια μου [ξερεις ποια …]
    Εγινε ετσι ναι η οχι?

    Ο Βλαδιμηρος εχει εμπορικες σχεσεις με τα γερμανα που δεν θελει να τις διαταραξει καθολου.,εξαιτιας της ελλαδιτσας…

    Φευγει λοιπον ο Αλεξ απο την μοσχα σαν κλαμενο ,,,,μην πω τιποτα πιο βαρυ και παει βρυξελες για διαπραγματευση,,,,μπατηρης με διαλυμενες τραπεζες τραπεζες..αα ξεχασα να σας πω οτι τα κουμουνια λαφαζανηδες και στρατουληδες και λοιποι τον περιμεναν με το μπιστολι στο χερι

    .Προσεξτε παει τωρα ο Τιποτας να μιλησει με την Μερκελ[πολλα με λιγα δηλαδη ] και τουν πεφτουν τα αμερικανα με τον γαλλο τον Ολαντ ……του λενε προχωρα μαγκα και ειμαστε εμεις απο πισω σου…κουμπωσε την συμφωνια ,μεινε στην εξουσια και θα τα βρουμε μετα ..και για το χρεος,,,μην τα κανεις ολα μπουρδελο …
    εμεις ειμαστε η καβα σου …..

    κλεινε ο αλεξ την συμφωνια, καθαριζει με τα κομμουνια του κομματος του[τους εκανε να φαινονται γραφικοι υπωχρωνει πασοκ , νδ, ποταμι να ψηφισουν το μνημονια κανοντας τους συν υπευθυνους και μετα παει σε εκλογες και τους κλεινει το σπιτακι ολων

    Τωρα που παιζει μπαλιτσα μονος του ,που θα δωσε ρε βλαδιμηρε τα αεροδρομεια? Σε εσενα η στα γερμανα ?που θα δωσει ρε τους διδηροδρομοθυς σε εσενα η στον ολαντ?
    Που θα δωσει τον αγωγο σε εσενα η στα αμερικανα?

    πλακα μας κανεις τωρα και εσυ ,?με μηδενικο ρισκο ηθελες να μπεις στο μαγαζι των αμερικανων….και να μην χαλασεις τις σχεσεις με την μερκελ και να παιξεις μπαλα στο οικοπεδο τους….
    οπως εστρωσες να κοιμηθεις αγαπητε μου ,τρεχα τωρα να πολεμας στην συρια να σωσεις την εξοδο σου στην μεσογειο ,τρεχα τωρανα κουμπωσεις στην λατακεια, απο τα τζιχαντια ,,,
    ενω αν εδινες κανα φραγκακι μπορει να μην σου εκλεινε η ποστα του αιγαιου,,,,

    φιλουδια

    PANDAROS

  3. Τώρα και πατριώτης πολιτικός να έρθει, δεν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί οι ξένοι μας εκβιάζουν με το όπλο των τζιχαντιστών που βρίσκονται ανάμεσα στους μετανάστες. Μας λένε ξεκάθαρα, κάντε αυτό που σας λέμε γιατί θα γίνετε Συρία. Αυτό που είναι απίστευτο όμως είναι κάποιοι που ενώ τους αποδεικνύεις την αλήθεια για κάποιο λόγο δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να πιστεύουν τα ψέματα των ΜΜΕ. Σαν να τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου ή επειδή το υποσυνείδητό τους φαβάται την αλήθεια, πιστεύουν στο ψέμα.

  4. Κατα το αρθρο στρεφομαστε στους Αμερικανους οι οποιοι “επανειλημενα” μας εχουν κρεμασει….
    Μαλιστα. Ενω οι Ρωσοι?! τι συμβαινει με τους Ρωσους? μας εχουν βοηθησει πολλες φορες?
    αν θυμαμαι και πριν λιγους μηνες αρνηθηκαν να βοηθησουν και μας “συμβουλεψαν” να τα βρουμε
    με τους εταιρους…. Αλλα και παλιοτερα, ακομα και απο την επανασταση του ’21 η ερμη χωρα
    περιμενε τη βοηθεια των ορθοδοξων Ρωσων… αλλα ματαια! το μονο που εκαναν οι φιλοι μας – κατα τα αλλα –
    Ρωσοι ηταν να μας οδηγησουν σε εναν εμφυλιο πολεμο… αυτα με τους Ρωσους και ας τελειωνει αυτη η ιστορια
    καποια στιγμη…. Α, και μην ξεχναμε οτι οι Ελληνες βοηθησαν τους Ρωσους οταν ερχονταν ως λαθρομεταναστες
    κατα εκατονταδες για ενα καλυτερο αυριο…

  5. παιδια ετσι να ειμαστε ελληνες σωστοι αγαπαμε την ελλαδα πρεπει να την στιριξουμε γιατι αυτοι εκει που κυβερναν δε μας αγαπαν τελος μην ζητατε να σας σωσουν αυτοι !!!!!!!! μονοι μας θα παρουμε τα πραγματα στα χερια μας πρεπει να φυγουν αυτοι απ την εξουσια μας καταστρεφουν

  6. Ε όχι και δεν υπηρχε καποιος καλυτερος αγαπητη…οχι..!!!
    Υπηρχε και υπάρχει το ΕΠΑΜ , αλλα ο ηλίθιος έλληνας νομίζει οτι θα πεθάνει αμα βγει απο το καρκινοευρώ.
    Τώρα ας τα λουστουμε ολοι μας.
    Άλλη διέξοδος περα απο έξοδο ευρω-ευρωπαικη ενωση δεν υπάρχει.

  7. ΕΚΤΑΚΤΟ: Έξαλλος ο Πούτιν: Αποσύρονται οι Ρώσοι από την Ελλάδα…
    Πληροφοριακά Στοιχεία
    Δημοσιεύθηκε : 15 Οκτώβριος 2015

    fShare Tweet
    pic

    Οι ρώσικοι σιδηρόδρομοι, που είναι η μεγαλύτερη σιδηροδρομική εταιρία στο κόσμο, προχώρησε σε αλλαγή στο επίπεδο ηγεσίας, κάτι που δείχνει πως θα δημιουργήσει πρόβλημα όσο αφορά το ενδιαφέρον της Ρωσίας για επέκταση στην Ελλάδα. Η εταιρία RZD, είναι μια από τις εταιρίες που θα κατέθεταν βεβαιώσεις και προσφορές για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για τον ΟΛΘ. Έγινε γνωστό όμως πως μετά την αλλαγή ηγεσίας , η RZD, θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση της Ρωσίας να αποσύρει το ενδιαφέρον για τους τρεις διαγωνισμούς του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων. Βέβαια ακόμα αναφέρουν πως «Η απόφαση για συμμετοχή ή όχι της RZD θα είναι πολιτική».

  8. Η πλακα ειναι , οτι ενω η αμερικα μας κανει ψιλο γαζι 150 χρονια ,
    υφαινοντας μας καραβοσχοινα που μας δενουν στο βρακι της , με τους καθε λογης δοτους – διορισμενους πολιτικους της ΣΤΟΑΣ τους….
    εμεις νομιζουμε οτι ..μας προστατευουν …’η … ‘μας προστατευουν ..αλλα νταβατζιλε’…και τους βαραμε παλαμακια και ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ…, ΚΑΙ ΚΑΤΑ τις προσφατες ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ…, ΣΤΟΝ ‘ΛΕΥΚΟΚΑΤΑΜΑΤΩΜΕΝΟ..ΟΙΚΟ ‘ !!!!!!!!!!!

    Αααχχχ….αυτα τα φιλοαμερικανικα σχολια !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek