Διαφημίσεις

limeniko

ΕΚΤΑΚΤΟ: Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσιγράφου οι Τούρκοι χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΚΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Λίγο μετά την απόρριψη του γερμανικού τελεσίγραφου για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο πράκτορες της ΜΙΤ επιχείρησαν να χτυπήσουν πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής για να προκαλέσουν άλλο ένα επεισόδιο με το οποίο θα στηρίξουν τις απαιτήσεις της Α.Μέρκελ.

Δουλεμπορικό εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού βόρεια της Μυτιλήνης. Βυθίστηκε το πλοίο που μετέφερε τους λαθρομετανάστες. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 31 άνθρωποι και αγνοούνται 8…

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες εμβόλισε το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Το περιστατικό συνέβη μισό ναυτικό μίλι βόρεια του Μολύβου Μυτιλήνης.

«Δεν τίθεται θέμα κοινών ελληνο-τουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας πριν από λίγο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αλφα.

«Αυτό σημαίνει είσοδο τουρκικών πλοίων στα χωρικά μας ύδατα, κάτι που θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες», εξήγησε ο κ. Κοτζιάς.

Μέσα στην Ευρωβουλή χθες o Ζ.Κ.Γιούνκερ έθεσε ως δεδομένο ότι θα υπάρξουν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο ώστε να εποπτεύονται τα θαλάσσια σύνορα! Και κουνώντας μας ξανά το δάχτυλο πρόσθεσε:

«Ο Τούρκος πρόεδρος το δέχθηκε και σήμερα διάβασα ότι δεν συμφωνεί η Ελλάδα», είπε, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα απευθυνθώ στην ελληνική κυβέρνηση και θα ζητήσω να αναθεωρήσει τη θέση θέσης της».

Φυσικά και ο Τούρκος πρόεδρος δεν το αρνήθηκε,αφού έτσι ξεκουραστα και αναίμακτα βάζει πόδι στο Αιγαίο με την βοήθεια του παραδοσιακά φιλότουρκου Βερολίνου.

Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, θα ήταν πολύ χρήσιμο να συνεργαστούν οι ναυτικές δυνάμεις των δύο χωρών για να επιτήρηση αυτής της πύλης εισόδου.

Η κατηγορηματική άρνηση της Ελλάδας να εξετάσει το ενδεχόμενο κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο, είχε επισημανθεί ήδη προχθές από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κούτρα.

Tώρα έρχεται ένα βαρύ περιστατικό στο Αιγαίο με σκοπό να υπάρξουν θύματα, ώστε να συνεχιστούν οι απροκάλυπτες πιέσεις των Γερμανών προς εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων.

pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Οι Τούρκοι χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής..”
  1. Ξεκίνησε ο πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας…
    Πληροφοριακά Στοιχεία
    Δημοσιεύθηκε : 15 Οκτώβριος 2015

    fShare
    inShare
    poutin erdogan

    Ο Ταγίπ Ερντογάν μετά το τέλος της συνέντευξης που έδωσε στα δυτικά ΜΜΕ, προκάλεσε θρασύτατα τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Συγκεκριμένα, ο τουρκικός στρατός εισήλθε στο βόρειο τμήμα της Συρίας χωρίς άδεια, την ώρα που η Ρωσία μαζί με το συριακό στρατό του Άσαντ ετοιμάζονται για γενική επίθεση κατά των τζιχαντιστών.

    Μια τουρκική τεθωρακισμένη ταξιαρχία διέσχισε το νότιο σημείο των τουρκο-συριακών συνόρων, το οποίο οδηγεί στην περιοχή Etmeh, στο κέντρο της επαρχίας Ιντλίμπ. Νωρίτερα, η τουρκική κυβέρνηση εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις εναέριες επιχειρήσεις των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών στις επαρχίες Ιντλίμπ, Χάμα, Al-Raqqa, Χαλέπι, Λατάκια και Ντέιρ αλ-Ζορ, υποστηρίζοντας ότι αυτές στρέφονται κυρίως κατά των ισλαμιστών ανταρτών και όχι κατά των τρομοκρατών.

    πρως τους μακακιες που ψηφισαν τσιπρα !!! αν ταχαμε καλα με τους ρωσους δε θα κοταγε κανεις τουρκος να μας τι μπει !!! μακακιες στιριζετε αμερικανακια ζωα πατε στην αμερικη να ζησετε αφου τοσο εχετε αδηναμια στην αμερικη και αυτους που δουλεβουν για αυτην τι καθεστε εδω ???εδω ειναι ελλαδα !! φυγετε οσοι αγαπατε την μασονολαγνια

  2. EKTAKTO! Κίνηση ματ της Ρωσίας απέναντι στην Τουρκία

    ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕς ΦΡΟΝΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ξεκίνησε η διεξαγωγή άσκησης πολεμικής τακτικής , από τις ρωσικές δυνάμεις της 102ας στρατιωτικής βάσης που βρίσκεται στην Αρμενία.
    Το θέμα Ναγκόρο-Καραμπάχ έχει κλείσει και είναι κάτι που θέλουν να γίνει κατανοητό μέσω αυτής της κίνησης προς την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. Παράλληλα, επεμβαίνει στην κόντρα με τους Αρμένιους, η τουρκική πολεμική βιομηχανία εφοδιάζοντας τους Αζέρους με ότι πιο σύγχρονο έχει.
    Υπό την ηγεσία του Υποστρατήγου Βλαντιμίρ Ουστίνοφ, οι μονάδες της στρατιωτικής βάσης υλοποιούν τις εν λόγω ασκήσεις, οι οποίες θα γίνουν με χρήση πραγματικών πυρών.
    Η ένταση μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας, κορυφώνεται και ήδη μετρά έξι νεκρούς στρατιώτες. Με τη Ρωσία και την Αρμενία θέλουν να ανοίξουν μέτωπο οι Τούρκοι όπως φαίνεται μιας που δεν τους φτάνουν, αυτά που ήδη υπάρχουν. Κατευθείαν τα τουρκικά σύνορα σημαδεύουν οι ρωσικοί πύραυλοι Iskander-M, για κάθε ενδεχόμενο.

  3. Τοση εγκρατεια και τοση ηρεμια, δε νομιζω πως θα εδειχνε αλλο κρατος αν ηταν στη θεση μας.
    Τοσες πολλες παραβιασεις, τοσες πολλες προβοκατσιες και τοσες παρενοχλησεις.
    Και εμεις εκει, να στεκομαστε ακομη και τσακισμενοι, τερατα ψυχραιμιας.
    Αυτο κατι δειχνει, η μας κραταει η πιστη μας και ο πολιτισμος μας? η ειμαστε πολυ μ…..ς?
    Παντως ενα ειναι σιγουρο !!!!δεν δημιουργουμε εμεις τα προβληματα!!!
    Αντιθετα ολοι οι αλλοι, κανουν οτι περναει απο το χερι τους να φανε το κεφαλι τους.
    Ας δουμε ποσο θα αντεξουμε!!!!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek