Διαφημίσεις

1028476208Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, στις 05.30 σήμερα το πρωί, οι Συριακές δυνάμεις, συνεπικουρούμενες από Ιρανούς και μαχητές της Χεσμπολάζ εξαπέλυσαν σφοδρές χερσαίες επιχειρήσεις σε βάρος των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (ΙSIL, ISIS).

Τις πρώτες 4 ώρες των επιχειρήσεων οι Συριακές δυνάμεις φαίνεται να επικρατούς κατά κράτος, αποθώνοντας τους ισλαμιστές στα ανατολικά της χώρας.

Στόχος είναι η πλήρης απελευθέρωσης της Χόμς.

Πάντως σε 2 χωρία που απελευθερώθηκαν πλήρως οι δυνάμεις του στρατού έγιναν δεκτές με τιμές ηρώων από τις τοπικές κοινωνίες.

Τα ρωσικά μέσα μεταδίδουν ότι έπεται και συνέχεια, εντός της ημέρας μάλιστα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ…

Μην ξεχνάτε φίλοι των Κατοχικών Νέων, πλέον στην περιοχή υπάρχουν Ρώσοι, Σύριοι, Χεσμπολάχ, Ιρανοί, Κουβανοί και Κινέζοι, ενώ καθ΄οδόν είναι οι Βραζιλιάνοι. Από την αντίθετη πλευρά είναι Αμερικάνοι, Τούρκοι, Γάλλοι, Γερμανοί (αν και μαζεύουν μπογαλάκια αυτοί) και Ιταλοί, ενώ δέχεται πιέσεις από την Αμερική να συμμετάσχει και η Ιαπωνία…

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

11 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Από 05.30 άρχισαν οι χερσαίες επιχειρήσεις στη Συρία”
  1. ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ… ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙSIS! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! Ο ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ..(ΒΙΝΤΕΟ)
    Δημοσιεύθηκε: 15/10/2015 09:53 papalamprosComment: 1
    isis2-735×427

    Την ιστορία δύο Ελληνόπουλων που έφυγαν από την Ελλάδα για να πολεμήσουν το στρατό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, περιγράφει εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

    Οι δύο Έλληνες, ο Κώστας κι ο Γρηγόρης, πολέμησαν στο πλευρό των Κούρδων. Ο Κώστας άφησε την τελευταία του πνοή στο πεδίο της μάχης, ενώ ο Γρηγόρης επέστρεψε τραυματισμένος.

    «Ήταν αυτό που θεώρησα σωστό να κάνω», δηλώνει ο Γρηγόρης, περιγράφοντας πως «νιώθεις ζωντάνια, νιώθεις δυνατός».

    «Έκλεισα τα εισιτήρια για Ιράκ. Με καλωσορίσανε, μου είπαν ευχαριστώ που πήγα να τους βοηθήσω», τονίζει, ενώ εξηγεί πως αναγκάστηκε να πει ψέματα στους γονείς του.

    makeleio.gr/?p=458942

    αυτοι ειναι ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι !!!!!!!!!!!!!!! δειτε τα βιντεακια !!!!!!!!

  2. και επειδη αγαπητε μου φιλε αυτα τα δυο νεα παιδια πηγαν να πολεμησουν τα τζιχαντια ειναι ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι?

    εσυ που εισαι ελληνας χριστιανος ορθοδοξος για δεν πηγες να πολεμησεις? Μηπως σκεφτηκες τι δουλεια εχω εγω να μπλεχτω σε τετοιες μαλακιες με τους ισλαμοφασιστες? θα χασω εγω την ζωουλα μου για το ποιος θα ν εχει το πρωτο χερι στην περιοχη,δηλαδη ο αμερικανος η ο ρωσος?

    Γιατι δεν πανε και οι αλλοι χριστιανοι ελληνες ορθοδοξοι να πολεμησουν?
    Μηπως σκεφτηκαν και οι αλλοι οπως εσυ?

    Μηπως η θρησκεια ο εθνικισμος ειχαν κανει βουτυρο το μυαλο αυτων των νεων παιδιων δηλαδη να το ειχαν καψει ?
    Μηπως οι σκεψεις τους δεν ηταν δικιες τους αλλα αλλων?
    Δηλαδη ακραιων εθνικιστικων και θρησκευτικων ομαδων?

    και γιατι να μην εδιναν την ζωη τους για την πατριδα μας που ειναι σε κατοχη και πηγαν να δωσουν μαχη στα χωματα μουσουλμανων ,?

    εκτος και αν πηαγν μισθοφοι οποτε αλλαζει το θεμα,,….ειναι μια δουλεια και αυτη ….οποτε καλως πραξανε
    πηρανε τα ρισκα και γραψουν τα ζαρια της ζωης,,,στον εναν εγραψε ασσο-δυο και τον εφαγε η μαυρη γη ο αλλος ηταν κωλοφαρδος και η ζαρια εσκασε κουφια ,τεσσερα -τρια εφερε και την εβγαλε [τραυματισμενος βεβαια ] καθαρη …..

    1. Πανδαρε….
      200 και βαλε μηπως εγραψες για ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ !!!

      Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ….ΕΙΝΑΙ….ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΚΡΙΒΗ !!!!
      Εεεε…,
      ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ…..ΑΛΛΑ…..ΜΗΝ ΙΣΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!
      Το να κανεις κατι που σε εκφραζει , ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗς ΖΩΗΣ ΣΟΥ …., ‘η οοοοτι και να ειναι αυτο ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ….ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ….ΠΟΛΛΑΑΑ ΚΟΤΣΙΑ !!!!!! Και δεν μπορει να τα εχουν ολοι ….γιαυτο και το λενε ….ΤΡΕΛΑ !!!!! Δεν ειναι ομως τρελα…!!!

      1. οχι αγαπητε μου,
        δεν θα πηγαινα να πολεμησω τα τζιχαντια σε χωματα μουσουλμανων,,,,ο αλλαχ να τους εχει καλα ειναι περιπου ενα δισεκατομμυριο οι μουσουλμανοι ας τα βγαλουν περα μονοι τους….πισω ομως απο τους μουσουλμανους παιζουν μπαλα αλλοι,,
        ,και αυτοι οι αλλοι εχουν βαλει τις κρεατομηχανες μπρος να δουλευουν,,εχει αφθονο κιμα εκει περα ,,,Αντι να πολεμανε οι αμερικανοι με τους ρωσους εχουν βαλει τα τζιχαντια που ειναι μουσουλμανοι να πολεμουν με τους αλλους μουσουλμανους,ενω το κορανι λεει μουσουλμανος απαγορευται να χυνει αιμα μουσουλμανου,,,

        εγραψαν το κορανι στα παπαρια τους και οποιον παρει ο χαρος…παιζουν μπαλα για λογαριασμο αλλων τα μαλακισμενα,,

        οσαν αφορα τα ελληνοπουλα δεν εχουν καμμια δουλεια εκει περα ,εχουν αλλα θεματα να λυσουν εδω ….
        τι σημαινει ομοδοξος αγαπητε μου?
        σαν να λεμε οπαδοι της παναθας ενωθειται?

        εισαι θρησκευομενος μπρβο σου….ο χριστος δεν ειπε παρτε τα οπλα και τρεχατε να σφαχτειτε…ο χριστος ηταν γατονι γιαυτο και ελεγε ”ειρηνη ημιν.” γιατι αν ζηταγαμε ειρηνη θα κλειναμε το μαγαζι αυτων που ζητανε πολεμο,,ιχιχιχιιχχιιχ

        εσυ σαν καλος χριστιανος λοιπον πρεπει να ζητας την ειρηνη.Αν δεν μπορει να γινει μεσω του χριστου τοτε πρεπει να εχεις θεμα σε αυτο που πιστευεις,,,,

        1. Πανδαρε…
          Αν δεν κανω λαθος. .. οταν εχω να πω κατι για την θρησκεια την λεω και την γραφω στα ισια !!!
          Στην προκειμενη ομως , δεν σχολιασα τους λογους….. αλλα αναφερθηκα ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και να τους οδηγησαν στην αποφαση αυτη !!
          Οσο για την Ορθοδοξια ..
          ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ !!!
          ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ…ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ …
          ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ….ΑΦΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ‘ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ’ ΤΡΟΠΟΥΣ !!!!
          και αυτο που γινεται στην Συρια τοσα χρονια και κανεις δεν εκανε τιποτα , εγινε και στην Σερβια , θα γινει στην Ελλαδα…κλπ !!!
          Και μην μου πεις οτι ο πολεμος αυτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ συν τοις αλλοις…γιατι θα χασω πασα ιδεα !!!

    2. mia zoh mas mamoun oi islamistes !! pigan duo anthropoi ki antistathikan stous tsixantistes ki sou xinise re megale??? poio to provlhma sou ki se tsouzei ???koulare ligo ki ase o kathenas na kanei oti leei h psyxh tou !! to pio eyxolo einai h kritikh ma as xekinisoume prota ap tous eaytous mas ki meta na pame na diorthosoume tous alous !!

  3. Δεν χρειαζεται να πιστευεις σε εθνικες θρησκευτικες η κομμουνιστικες ιδεες για να πας να προστατεψεις παιδια και γυναικες που κινδυνευουνε απο σχιζοφρενεις.

    Ανθρωπος πρεπει να εισαι.

    Ο εθελοντης πηγαινει για να προστατεψει οχι για να σκοτωσει.

    Ευτυχως που υπαρχουνε αυτοι οι ελληνες εθελοντες σε Συρια και Ουκρανια να μας θυμιζουνε οτι υπαρχει φλογα αναμενη ακομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek