Διαφημίσεις

opstand-merkel-binnen-cdu

«Εξέγερση κατά της Μέρκελ μέσα στο CDU»
Η ‘γενναιοδωρία’ της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, όσον αφορά τους πρόσφυγες από αντιμετωπίζει όλο και περισσότερο κριτική, ιδίως μέσα στο κόμμα της το CDU.

Μέσα στο κόμμα της Χριστιανικής Δημοκρατικής Ένωσης (CDU) κυκλοφορεί ένα γράμμα που απευθύνεται και είναι ενάντιο στην “πολιτική των ανοικτών συνόρων”, ανέφερε η εφημερίδα Bild σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την Bild έχουν ήδη μαζευτεί 126 υπογραφές από κορυφαίους πολιτικούς και μέλη του CDU. Η Bild μιλά για μια εξέγερση κατά της Μέρκελ.

Για παράδειγμα, υπάρχουν ήδη 38 υπογραφές βουλευτών από τα κρατικά κοινοβούλια μέσα στην Γερμανία. Ο αριθμός των υπογραφόντων αυξάνεται συνεχώς, διότι το γράμμα δεν έχει σταλθεί ακόμα στην Μέρκελ.

Η εφημερίδα Die Welt αναφέρει σήμερα ότι “η Μέρκελ πολεμάει το ίδιο της το κόμμα μέσα στο Κοινοβούλιο”. Εχθές το βράδυ συνεδρίασε το κόμμα και υπήρχαν έντονες αντιδράσεις.

Στην ερώτηση που έθεσε κάποιος από το κόμμα της, γιατί η Γερμανία δεν κλείνει τα σύνορα με την Αυστρία για να εμποδίσει τους πρόσφυγες, η Μέρκελ απάντησε με μια άλλη ερώτηση: “υπάρχουν εδώ σοβαρά, άτομα που πιστεύουν οτι μπορούμε να στείλουμε πίσω τους πρόσφυγες; Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συμμετέχοντες πολλών μελών του κόμματος φώναξαν ένα δυνατί ΝΑΙ, που το ακολουθήσαν χειροκροτήματα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “«Εξέγερση κατά της Μέρκελ μέσα στο CDU»”
  1. Καλησπερα
    Να ειστε σιγουροι οτι θα τους στειλει!!
    Το θεμα ειναι που θα τους στειλει???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *