Διαφημίσεις

clintons

Η Κλίντον αισθάνεται πολύ καλά!

Το CNN αγάπησε την κυρία Κλίντον και την προβάλει συνέχεια στις ειδήσεις τους κατά την διάρκεια του πολιτικού ντιμπέιτ εχθές μεταξύ των υποψήφιων πολιτικών του δημοκρατικού κόμματος. Θα είναι άραγε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ; Είναι ο πραγματικός άσσος που έχουν κρυμμένο στο μανίκι τους και θα τον ρίξουν την τελευταία στιγμή όταν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς; Έτσι κι αλλιώς οι δημοκράτες έχουν αρκετούς υποψήφιους έτοιμους να ρίξουν στην μάχη.

Οι υποψήφιοι για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Wynn hotel του Λας Βέγκας.
Οι 5 υποψήφιοι που συμμετείχαν στο ντιμπέιτ ήταν: η Χίλαρι Κλίντον, Βερνυ Σάντερς, Μαρτιν Ομαλιν, Τζιμ Γουεμπ και ο Λίνκολν Τσεφυ.
Το πασίγνωστο CNN διοργάνωσε το ντιμπέιτ. Ο σταθμός είχε προσκαλέσει και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, αλλά ο δημοκράτης αντιπρόεδρος δεν εμφανίστηκε καθόλου.

Κατά την διάρκεια του ντιμπέιτ βρέθηκαν αντιμέτωποί ο Σάντερς και η Κλίντον. Η Κλίντον η οποία είναι το φαβορί για τους δημοκράτες, είχε ξανα προσπαθήσει να εκλεγεί το 2008, αλλά έχασε από το σημερινό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε η κ. Κλίντον ήταν σχετικά με την απόκλιση ορισμένων παλαιότερων πολιτικών θέσεων της, μεταξύ των οποίων και οι απόψεις της για το γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων, που τώρα έχει αλλάξει. Η κ. Κλιντον απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου ότι «δέχτηκε νέες πληροφορίες που άλλαξαν την στάση της απέναντι στο θέμα και γι αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο,» δήλωσε η Κλίντον. «Εγώ ανέκαθεν αγωνιζόμουν πάντα για τις ίδιες αξίες και αρχές για όλους τους ανθρώπους».

ΚΟΡΑΞ: Δεν μπορώ να σας κρύψω την χαρά μου για την υποψηφία της προεδρίας των ΗΠΑ από την κ. Κλιντον, εάν το CNN την συμπάθησε τόσο πολύ πρέπει να έχει πολύ καλούς λόγους και γι αυτό θα σεβαστώ την μεγαλύτερη δημοκρατία επάνω στον πλανήτη! Η οικογένεια Κλίντον ήταν μια απο τις πρώτες πεφωτισμένες οικογένειες από την Βαυαρία που εγκαταστάθηκαν στην Νέα Υόρκη. Από μια πολύ κακή συνήθεια που έχω να ψάχνω τα ονόματα σχεδόν όλων αυτών των φιλανθρώπων διαπίστωσα το εξής για το όνομα της υποψήφιας κ. Κλίντον…
Clinton = 3+3+9+5+2+6+5 = 33



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Η Κλίντον αισθάνεται πολύ καλά”
  1. Η Κλίντον η οποία είναι το φαβορί για τους δημοκράτες, είχε ξανα προσπαθήσει να εκλεγεί το 2008, αλλά έχασε από το σημερινό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.
    —————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
    Τότε φίλε Κόραξ, δεν έχασε αλλά το σύστημα την απέσυρε για να δώσει την θέση της στον Μπάμια. Για δικούς τους πάντα λόγους.
    Τώρα θα δούμε τι θα προκύψει. Πάντως τα νούμερα σου καλά πάνε. Πολλά 33 αρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *