Διαφημίσεις

zitianos-paraliaΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζεται το περιστατικό με τον άπορο στο Βόλο. Εαν δεν το γνωρίζεται να σας πω εν τάχει πως ένας αλλοδαπών άπορος, επαίτης, γνωστός στην περιοχή – δεν είναι από αυτούς που άρχισαν να έρχονται το τελευταίο διάστημα, αλλά διαβιεί αρκετά χρόνια στο Βόλο- γύριζε ζητιανεύοντας στις καφετέριες του Βόλου. Εκεί λοιπόν ένας νεαρός του είπε ότι θα του δώσει 2 ευρώ αρκεί να πηδήξει όπως είναι μέσα στο λιμάνι. Βέβαια ο άνθρωπος που δεν έχει που την κεφαλή κλίνει ΑΜΕΣΩΣ πήδηξε στο λιμάνι και αν δεν έπεφταν μερικοί ευσυνείδητοι τώρα θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα.

Όμως η συμπεριφορά του νεογραικύλου – που δεν είναι η μοναδική – δείχνει τη σήψη της κοινωνίας. Δείχνει ότι οι περισσότεροι από εμάς ΔΕΝ αξίξει καν να αποκαλούμαστε Έλληνες.

Ένας πραγματικός Έλληνας ΠΟΤΕ δεν θα εξευτέλιζε τον άλλο, όσο αλλοδαπός και όσο βάρβαρος και όσο εχθρός του και αν ήταν.

Όι Έλληνες φίλες και φίλοι μου -τουλάχιστον στην πλειονότητα- επέζησε στα βάθη των αιώνων γιατί μεταξύ των άλλων σεβόταν τον άνθρωπο, σαν οντότητα και σας προσωπικότητα και ακριβώς επειδή πάντα σεβόταν – ακόμα και τον κατακτητή του – γι΄αυτό και έγραψε την ενδοξότερη ιστορία ανάμεσα σε όλους τους λαούς.

Μετά από 50-100 χρόνια, εμείς τι θα έχουμε να πούμε στα παιδιά, στα εγγόνια μας;

Μετά από 200 χρόνια τι θα έχει να πει η ιστορία για την τρισαθλιότητά μας;

Γι΄αυτό λοιπόν επαναλαμβάνω σε άρθρα – απόψεις μου, ότι η χώρα αυτή πρέπει να καταστραφεί, γιατί πραγματικά η σήψη της είναι τώρα βαθιά που δεν αξίζει να λέγεται χώρα του φωτός (Ελλάδα).

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

31 σχόλια στο “Κατάλαβες φίλε γιατί πρέπει να διαλυθεί αυτή η χώρα για να πάρει μπροστά;”
  1. Ευτυχώς δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ετςι. Κι,εγω δεν θελω τους αλλοδαπούς στήν πατρίδα μου, τους βλέπω σαν εισβολείς, σαν εχθρούς, ξέροντας πως ολα αυτά ειναι ενα σχέδιο αφανισμού μας.
    Παρ´ολα αυτά ποτέ δεν θα έκανα κακό σε κάποιον απο αυτούς, εκτός και αν έπρεπε να προστατεύσω κάποιον που αγαπώ η την δίκη μου ζωή. Απλώς θελω να φύγουν απο το σπιτι μου ( την πατρίδα μου).
    Τώρα όσο για την βαθιά σήψη στην Ελληνική κοινωνία, δυστυχώς θα συμφωνήσω. Κι εγω πιςτευω πως αυτό το ανθελληνικό κράτος πρεπει να διαλυθεί και,οταν λέω κράτος, βάζω και τον λαό μεσα. Τα τελευταία 40 χρονια εχουμε αλλοιωθεί, χάσαμε τις αξίες μας, τον ανθρωπισμό μας. Οι Ελληνες ποτέ δεν ηταν ετςι, ποτέ δεν είχαμε πιάσει τοοοοσο πάτο.
    Να ξεκουμπιστουν ολοι οι αλλοδαποί ναι, κι αν χρειαστεί με την βία. Ποτέ όμως δεν παίζουμε με τον πόνο κάποιου ανθρώπου, οποίος κι αν ειναι αυτός.
    Αλλο να διώξεις κάποιον που ήρθε για να σε κατακτήσει και να σε διώξει,απο το σπιτι σου, αυτό λέγεται αμυνα και επιβιωςη κι αλλο να παίζεις με ζωές ανθρώπων και μάλιστα με σαδιστικές μεθόδους.
    Απαράδεκτο.

    1. έτσι ακριβώς….. άλλο βοηθάς…. όπου αν θες το κάνεις…. και…. άλλο ξεφτιλίζεις.

  2. KALA PES MOU TWRA OTI KANEIS PLAKA GIATI AN ISTORIA EINAI ALITHINH PRAGMATIKA OXI MONO PIASAME PATO ALLA TRUPHSAME TON PATO KAI EIMASTE KATW APO TO VARELI…

    1. Εδώ και κάτι χρόνια λέω, δεν γίνεται να πάμε πιο κατω από εδώ και καθημερινα διαψεύδομαι..
      Έχουμε γίνει πολύ σκατοψυχοι δυστυχώς.

  3. το οτι δεν του εριξε κανενασ ενα γερο χερι ξυλο και αυτο λεει πολλα…
    και τελικα τοθ εδωσε το διευρω???(ειχε αθτο το επιπεδο θρασος???)
    η καταρευση θα ερθει απο μονη της ελπιζουμε για οσο πιο ανωδυνο
    δυστυχως οι νεοι σημερα ειναι με θρασος και τςρα που το γραφω ενα γραμμα το αλλαζει απο το θαρ(ρ)ος Θρα(σ)ος..η ιδεα μου ειναι ?
    οσο για το παραδειγμα και να μην εχει γινει ….ολο και καπου θα πετυχετε ενα πιτσιρικη να φτυνει καποιον αστεγο ,να κλεβουν επετειες στο δρομο ,να πειραζουν ανθρωπους που ψαχνουν τασκουπιδια . ..
    καποτεειχαμε τα γυφτακια να τα κανουν και θεωρουσαμε τον τροπο που μεγαλωναν αιτια αυτης της συμπεριφορας…..τωρα υποθετω οτι το φαι που τα περιμενει ,το πισι που περιμενει ,ο καναπες και το χαζοκουτι που περιμενει , η μανα και ο πατερας που περιμενει )σχεδον παντα(..ολα αυτα κανουν τα παιδια ακαρδα?πραγματικα ειναι σπαζοκεφαλια μιας και ολη αυτη η ασφαλεια θα επρεπε να αναπτυσει αντιθετα φρονηματα…
    δεν ειμαι δικαστης για ολη τη χωρα εγω…υπαρχει σηψη δεν αντιλεγω σε αυτο ,,αλλα ειναι αξιο σκεψης , ελαφρως μελαγχολικο(αν σκεφτεις οτι ολοι καναμεμαλακιες οταν ειμασταν στην φαση μας….και λιγο ανησυχητικο μιας και οι ελπιδεσ που στηριζουν την καινουργια γενια καταρεουν η μια μετα την αλλη ….
    εν μας εμαθαν ποτε πως να ειμαστε συζυγοι και γονεις και παρολαυτα πολλοι τα καταφεραν παιρνοντας παραδειγμα …
    αυτο και μονο ειναι τρομακτικο ομως γιατι γυριζει σε εμασ τους την κριτικη μας ,γιατι ως παραδειγματα δεν κανουμεκι πολυ καλη εργασια ..

  4. athenakanenas.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3022.html

    Τους σεβομασταν ολους και τους κατακτητες και τους κατακτημενους γιατι πανω απο ολα εχουμε φιλοτιμο αυτο το παλικαρι δεν ειναι ουτε ελληνας ουτε ανθρωπος αλλα ουτε και ζωο!!!!!

  5. Και ποιος Ζαχαρία θα ελέγξει την διάλυση αυτη; και μετά την διάλυση Ζαχαρία ποιος θα πάρει το Πραγματικό ΈΘΝΟΣ στις πλάτες του; και με ποιο σκοπο;

    Καλά τα λένε όλοι αλλά όλοι πιστεύουν στον έλεγχο. Εγώ πάλι πιστεύω μόνο σε ότι ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΟ απέμεινε.

    Βλέπω πολλούς καθημερινά που εάν δουν πως ο πολιτικαντικος έλεγχος τους χαθεί ΘΑ ΧΑΘΟΎΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ.

  6. “Γι΄αυτό λοιπόν επαναλαμβάνω σε άρθρα – απόψεις μου, ότι η χώρα αυτή πρέπει να καταστραφεί, γιατί πραγματικά η σήψη της είναι τώρα βαθιά που δεν αξίζει να λέγεται χώρα του φωτός (Ελλάδα).”

    Μα είμαστε σε καλό δρόμο καταστροφής!!! Εκατοντάδες αυτοκτονούν διότι η ζωή τους αξίζει λιγότερο κι από φθηνά κουπόνια. Δεκάδες πνίγονται κάθε χρόνο στη θάλασσα απο ανοησία, άλλου τόσοι νέοι σπάνε το κρανίο τους με τα μηχανάκια και φυτεύονται μια και καλή για να βοηθήσουν τη γη ως νέο λίπασμα. Κάθε πάσχα υπάρχουν 2 ή 3 τουλάχιστον που θα αυτοανατιναχθούν !!!! Κάθε μέρα πεθαίνουν σαν τα σκυλιά στο δρόμο από τα ναρκωτικά. Και φυσικά συνεχώς βασανίζονται κατά βάση οι ανεγκέφαλοι άνθρωποι με καρκίνους, διότι κάναν χάλια ζωή και τώρα πρέπει να πληρώσουν το λογαριασμό της σπατάλης τους.

  7. Καλέ μου φίλε ρηχό και μη αντιπροσωπευτικό του συνόλου είναι το περιστατικό πού αναφέρεσαι.υπάρχουν χιλιάδες Ελλήνων πού είναι παράδειγμα για μίμηση και εσύ γράφεις για την ανόητη μονάδα.κρίμα έχασες το νόημα.αυτό ήταν το χειρότερο άρθρο σου .μην τσιμπάς το τυράκι.φιλικά φίλος σου

    1. Φίλε ΚΩΣ εμένα δεν με πείραξε αυτό καθ΄αυτό το περιστατικό (ούτως ή άλλως η Ελλάδα γεμάτη ηλίθιου είναι), αλλά πιο πολύ με πείραξε η αντίδραση του περίγυρου. Αν υπήρχε ανθρωπιά, ΑΝ υπήρχε έστω και 1%οοο Ελλάδα μέσα τους έπρεπε να τον πιάσουν και να τον σπάσουν στο ξύλο. Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να φερόμαστε έτσι, αυτή είναι η άποψη μου και δεν νομίζω ότι κάνω λάθος.

  8. Και Και έτσι γιατί με βολεύει να σου δώσω και ένα παράδειγμα που είναι εδώ κοντά μου. Έχω ένα τυπακο απέναντι μου. Αυτό λοιπόν το τυπακι κυκλοφορεί με μπλούζες skull and bones [τους γνωτιζεις;], με δαχτυλίδια που απεικονίζουν σκελετούς [κτανια], ροδοσραυριτικους σταυρούς. Και άλλα γερμανόφαιρμένα μασωνικα πιστεύω. Αυτό λοιπόν το σκουπίδι μιλάει για Ελλάδα και Σπαρτιάτες. Τι να να του πω; πες μου εσύ κάτι ψυχραιμο γιατί εγώ θέλω απλά να του πω πόσο γαμιολης είναι. Ότι ως Τούρκος στην Γερμανία έκανε περιουσία και τώρα μου ήρθε εδώ να μου το παίξει Έλληνας και Σπαρτιάτης. Καυλωμενος με την Ελλάδα και άλλα πολλά ψέματα. Ξέρεις πόσους τέτοιους υποκριτές βλέπω κάθε μερα; αμέτρητους.

    Μα πως είναι δυνατόν να πάμε μπροστά με τέτοια σκουπίδια που κατοικούν στην Ελλάδα. Αυτοί είναι οι κάτοικοι της Ελλάδος. Αυτοί είναι που παίρνουν στον λαιμό τους την Ελλάδα μιας και είναι περισσότεροι από τους πλέον “ΛΙΓΟΥΣ” ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝ.

  9. Συμφωνω μαζι σου Ηλεκτρα ετσι νιωθω και εγω!!!!
    Δεν εχω προβλημα με τον πονεμενο και τον κατατρεγμενο,εχω προβλημα με τα παρασιτα που εισχωρησαν στην χωρα μου για να κανουν κακο.
    Οσο για το περισττικο που αναφερει ο Ζαχαριας στο αρθρο δειχνει το σαπιο της κοινωνιας.
    Εχουμε χασει το δικαιωμα να λεγομαστε ανθρωποι, εδω και πολυ καιρο.

  10. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.
    Ο πάτος δεν έχει τελειωμό…
    Καλά να πάθουμε ως λαός…
    Και δυστυχώς έχουμε να πάθουμε ακόμα περισσότερα!

  11. δηλαδη αυτο το περιστατικο εκρινε τους αχρηστους νεοελληνες τωρα;;; Το γεγονος οτι ψηφισαμε 2 φορες αθεο πρωθυπουργο με δηλωμενη αθεια, λαθρολαγνεια, υποστηρικτη των γκει και πολεμιο της οικογενειας, αφου ζει ο ιδιος με συμφωνο συμβιωσης αλλα υπερασπιζεται το γαμο ομοφιλοφιλων και αλλα πολλα να μην κουραζω, ολα αυτα δεν εκριναν ως τωρα την μηδαμηνοτητα των αχρηστων νεοελληνων που καπηλευονται τη δοξα των αρχαιων προγονων;;; Αυτο το περιστατικο εθιξε μολις τωρα τις ευαισθησιες σας;;;

    1. το θέμα εκλογής εις διπλούν άθεου πρωθυπουργού δείχνει την βλακεία μας ως λαός….
      άρα τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νομίζουμε!

  12. Εύγε Ζαχαρία…. έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα, μόνο που η αλλαγή θα έρθει με την παιδεία και την κουλτούρα όχι με σφαλιάρες

  13. οι Ελληνες προφανως σεβονται τους ανθρωπους, το θεμα ειναι αλλο…
    αυτος που πηδηξε στη θαλασσα για δυο ευρο, ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ανθρωπος?!
    εκτως κ αν προκειται για αλλη μια παραμυθενια ιστορια για τους ταλαιπορους μεταναστες
    που γινονται θυματα κακων Ελληνων… ειναι και της μοδας τωρα τελευταια….
    το οτι η ιστορια κυκλοφορει στο διαδυκτιο δεν εξασφαλιζει και την αυθεντικοτητα της…

  14. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΕΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ , ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΟΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ , ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ , ΥΦΟΣ ΜΠΛΑΖΕ , ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ , ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ , ΟΙ 9 ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ….ΜΑΛ…Α ΚΑΙ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥ..Η ΜΟΥ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ (…ΕΛΑ ΡΕ ..ΞΕΡΩ ΓΩ…ΝΑ ΠΟΥΜΕ), ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ?

  15. Οχι δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό που λες.. Ανέκαθεν οι Έλληνες όπως είπες σεβόταν και βοηθούσαν κιόλας τον εχθρό.. Του Γερμανους τραυματίες τους περίθαλπταν.. Και στην σημερινη Ελλάδα βοήθησαν τους πρώτους αλβανούς που ήρθαν και τους κάναν πλούσιους.. Όπως και άλλους ξένους που ήρθαν. Παρ όλο όμως το μίσος που μας έχουν οι ξένοι που έχουν έρθει και παρ όλο την αχαριστεία στη βοήθειά μας και πάλι αν δούμε κάποιον οι περισσότεροι θα βοηθήσουμε.. Κι ας μην τους θέλουμε άλλο.. Τώρα αν οι 10 έχουν γίνει όπως ο τύπος που περιγράφεις, δε σημαίνει πως πρέπει να καταστραφεί η Ελλάδα.. Δεν σε ξέρω γι αυτό δε μπορώ να κρίνω, αλλά η πρώτη σκέψη διαβάζοντας το άρθρο σου ήταν πως αυτός κάνει προπαγάνδα ίδια με αυτή που υποτίθεται πολεμάει η σελίδα σας.. Εκφράζω μόνο τις σκέψεις μου χωρίς να ξέρω αν αυτές είναι σωστές..

    1. οι Έλληνες από τα αρχαία χρόνια, πριν γράψουν τις σκέψεις τους γνώριζαν ότι είναι σωστές.
      …Με αποδείξεις τεκμηρίωναν τα λόγια τους !

  16. Oλοι σας έχετε δίκιο ΑΛΛΑ και όλοι σας μπερδεύετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ με τους ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος εγεννήθη στην χώρα αυτή είναι ΕΛΛΗΝΑΣ απλά ένας κάτοικος του Ελλαδικού χώρου. Αυτό δεν σημαίνει τη σήψη των ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Φυσικά και συμφωνώ ότι αυτό το κράτος πρέπει να διαλυθεί. ΧΑΟΣ ΜΠΟΥΜ να πάει μαζί με αυτούς που αντιπροσωπεύουν αυτό ξέρετε τη βουλή τους και τους παρατρεχάμενους να γ@@@@ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek