Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:39 - 07/10/2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.. 11-10-15 στις 16:30 Μετρό Ακρόπολη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Καλούμε τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-10-2015 στις 16:30 το απόγευμα στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη, ενάντια στην κάρτα του πολίτη, και στην αχρήματη συναλλαγή.Επειδή η νέα τεχνολογία εμπλέκεται με την ηλεκτρονική σκλαβιά του ανθρώπου και το χάραγμα του αντιχρίστου 666(κινητά, ιντερνέτ,κάρτες τραπέζης,σίτισης,απόρων, ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ.,Rfid chips,ηλεκτρονικά διαβατήρια κτλ). Έλληνα ορθόδοξε! Δεν είσαι σκλάβος του Δ.Ν.Τ. των Ρότσιλντ! Στα χέρια σου είναι να κρατήσεις την ελευθερία σου.Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου.

Ορθόδοξη επιτροπή
Συλλόγων και φορέων
Ενάντια στην αχρήματη κοινωνία
Και την κάρτα του πολίτη.
Τηλ. 2103244197

Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου.

Καλούμε τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-10-2015 στις 16:30 το απόγευμα στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη, ενάντια στην κάρτα του πολίτη, και στην αχρήματη συναλλαγή…

Επειδή η νέα τεχνολογία εμπλέκεται με την ηλεκτρονική σκλαβιά του ανθρώπου και το χάραγμα του αντιχρίστου 666(κινητά, ιντερνέτ,κάρτες τραπέζης,σίτισης,απόρων, ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ.,Rfid chips,ηλεκτρονικά διαβατήρια κτλ). Έλληνα ορθόδοξε!

Δεν είσαι σκλάβος του Δ.Ν.Τ. των Ρότσιλντ!

Στα χέρια σου είναι να κρατήσεις την ελευθερία σου.

Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου.

Ορθόδοξη επιτροπή
Συλλόγων και φορέων
Ενάντια στην αχρήματη κοινωνία
Και την κάρτα του πολίτη.

Τηλ. 2103244197



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (32)

  1. Κανένα κανάλι δεν θα δείξει την μικρή συγκέντρωση, οπότε θα είναι μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια. Τώρα στα αλήθεια γιατί πιστεύει ο κόσμος σε δεισιδαιμονίες της καινής διαθήκης;;; Ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι όλα τα ευαγγέλια γράφηκαν 3 αιώνες από την ημερομηνία που τα παρουσιάζουν;;; Δε ξέρετε ότι στην παλαιά διαθήκη είχε στηθεί το κόλπο και στη καινή διαθήκη ολοκληρώθηκε;;; Το κόλπο είναι απλό. Γράφουν μερικοί άνθρωποι για την έλευση ενός Μεσσία μερικούς αιώνες πριν το “φανταστικό γεγονός”. Όταν περάσει η περίοδος που θα έπρεπε να συμβεί το φανταστικό γεγονός, γράφουν άλλοι άνθρωποι ότι ήρθε ο Μεσσίας! Οπότε δείχνεις στον κόσμο 2 κείμενα! Το πρώτο κείμενο γράφεται αιώνες πριν το υποτιθέμενο σημείο μηδέν, το δεύτερο γράφεται αιώνες μετά το σημείο μηδέν και ενώ δεν έχει συμβεί τίποτα, ο κόσμος πιστεύει ότι ολοκληρώθηκε η προφητεία!!! Ενώ στην ουσία βασιζόμενος στις ηλιακές θρησκείες του παρελθόντος, ξαναφτιάχνεις ένα νέο αντίγραφο. Η ίδια ιστορία παίζεται και ξαναπαίζετε και πάντα έχει ένα διάβολο. Είτε στο ζωροαστρισμό, είτε στην αιγυπτιακή θρησκεία, είστε στο σημερινό χριστιανισμό. Τέλος προφητεία σημαίνει ΠΡΟ + Φητεύω. Δηλαδή για αιώνες φητεύω στο μυαλό των ανθρώπων μια ιδέα, μια σκεπτομορφή και αυτοί με την πίστη τους την υλοποιούν. Και όσοι το γνωρίζουν αυτό μπορούν να παίξουν πχ με τα μυαλά των ανθρώπων και τις δεισιδαιμονίες τους. Έτσι κάνει η Ελίτ, για αυτό έβαλαν επίτηδες το 666 στο Bar Code !!! Η Ελίτ μας περιπαίζει, αλλά και χρησιμοποιεί τις ΠΡΟ + Φυτευμένες ιδέες στα μυαλά της μάζας, ώστε να περάσει τα σχέδιά της. Για τον Ιησού κανένα ευαγγέλιο δεν μας λέει τι έκανε μετά τα 12 χρόνια, εμφανίζεται από το πουθενά και ο Ιωάννης τον βλέπει από μακρία και του λέει “Εσύ είσαι ο Μεσσίας”. Επίσης καμία περιγραφή δεν υπάρχει για το πρόσωπο του Ιησού, τα χαρακτηριστικά του δηλαδή. Αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι αποτελεί φανταστικό πρόσωπο. Τέλος θέλω να πώ ότι η Νέα Κάρτα και οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικές πληρωμές, δεν έχουν σχέση με μεταφυσικές φαντασίες. Τώρα αν είναι εργαλείο ελέγχου της μάζας απο την Ελίτ…. προφανώς όλοι ξέρουν την απάντηση!

    • Ανώνυμος 10/08/2015 @ 12:45 ΠΜ

      ΠΑΨΕ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΕ ΚΑΤΟ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΡΘΕ Ι ΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΕΙΣΟΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗΑ ΜΑΣ

      • Όποιος δεν θέλει την Κάρτα είναι λογικό να υποστηρίζει την άρνησή του βασιζόμενος όμως μόνο σε λογικά επιχειρήματα. Πχ δε θέλεις να δώσεις απόλυτο έλεγχο στην Ελίτ. Δε θέλεις να παρακολουθούνται οι αγορές σου κτλ. Το να μη θέλει την Κάρτα κάποιος για τέτοιους λόγους είναι ΟΚ. Αλλά το να βγαίνουν χριστιανοί και να χτυπιούνται για το “χάραγμα”…. είναι αστείο!!! χαχαχα

        • ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    • Ανώνυμος 10/08/2015 @ 1:02 ΠΜ

      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ;
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
      ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΨΥΧΕΣ
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
      ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΑΝΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ
      Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

    • Ανώνυμος 10/08/2015 @ 1:08 ΠΜ

      γύρνα πλευρό…

    • ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΣ!!!
      ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

    • Μάθε πρώτα την ελληνικήν και ύστερα κάνεις τις βαρύγδουπες αναλύσεις σου.
      Μάθε πρώτα πως η λέξη προφητεύω προέρχεται από την πρόθεση προ και το ρήμα φάσκω = λέγω. Προλέγω στα απλά ελληνικά.
      ‘Οσο για το προ + φυτεύω που γράφεις δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο ……στο μυαλό? ενός “φυτού” σαν και του λόγου σου.

    • ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ !

      ΑΛΛΑ… ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ…..

      ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ “ΤΟ ΕΤΟΣ 2020 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ”
      ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ “ΤΟ ΕΤΟΣ 2018, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ”
      ΚΙΑΛΛΗ “ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ”

      ΤΩΡΕ, ΑΝΤΕ ΦΗΤΕΥΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ…. ΚΑΙ ΤΟ “ΦΗ” ΜΕ ΗΤΑ…. ΠΡΟ-ΦΗΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΜΕ…

    • Η κάρτα του πολίτη θα είναι το πρώτο στάδιο του σχεδίου, γιατί όταν όλοι το έχουν δεχθεί μετά θα πουν ότι για λόγους ασφαλείας (επειδή μία κάρτα με τόσα προσωπικά στοιχεία είναι επικίνδυνο να χαθεί) χρειάζεται το microchip να μπει κάτω από την επιδερμίδα ώστε να μην μπορεί να χαθεί ποτέ. Αυτό τότε ΝΑΙ είναι το χάραγμα για τον απλό λόγο ότι η μικρή ηλεκτρονική αυτή συσκευή θα ελέγχεται και θα επηρεάσει τον άνθρωπο στην ολότητά του άρα και την ψυχή!!! Υπάρχει υλικό που μπορεί κάποιος να διαβάσει και εξακριβώσει.

  2. Ανώνυμος 10/08/2015 @ 12:52 ΠΜ

    ESY PARE THN KARTA TOY POLITH SA KALO PAIDAKI KI ASE TOUS ALOUS NA AGONISTOUS ENANTIA STHN IPODOULOSH TOUS !! O KATHENAS UPEYTHINH TOU OTI PRATEI !!

  3. NAI FILE MOU KI ESY EPISHS AN DIAVAZES TA EUAGGELIA KAI EISOUN MEROS THS EKKLHSIAS THA IKSERES OTI OI IDIOI OI APOSTOLOI EXOUN PEI OTI PERILAMVANOUN MONO KURIA GEGONOTA KAI OXI OLH TH ZWH TOU STA EUAGGELIA GIATI ALLIWS TA VIVLIA THA HTAN ATELEIWTA.KAI DEUTERON OLES OI MPOURDES SXETIKA ME EKSWGHINOUS KAI ANOUNAKI KLP KLP TO APOTELESMA EINAI IDIO O EKSAPODW EXEI FTIAKSEI APO ARXAIA XRONIA ENA DROMO O OPOIOS NA PARAPLANHSEI SHMERA THN ANTHRWPOTHTA KAI NA SPEIREI AMFIVOLIES.OSO AUTO POU LES OTI TON VLEPEI KSAFNIKA O IWANNHS APO MAKRIA XWRIS NA TON KSEREI KAI LEEI EISAI O MESSIAS AUTO DEIXNEI OTI H MONH PEIRA POU EXEIS APO GRAFES EINAI AUTH TOU DHMOTIKOU.KAI EPISHS AN GNWRIZES KAI TO VIVLIO TWN SOFWN THS SIWN THA IKSERES OTI OI EVRAIOI EXOUN SXEDIO KAI GIA POIO LOGO TO EXOUN KAI AGWNIZONTAI NA TO EFARMOSOUN GIATI POLU APLA MISOUN THN ORTHODOXIA KAI TO XRISTIANISMO.KAI PISTEPSE ME DE SE ELEGXOUN EPEIDH SOU EKANAN PLUSH EGKEFALOU SE ELEGXOUN GIATI POLU APLA O KOSMOS THA ODHGHTHEI PROS THN APOKALUPSH EITE THES EITE DE THES.GI AUTO KOPSE TO POLU YOUTUBE KAI THN HLIAKH AKRTINOVOLIA KAI PHGAINE ENHMERWSOU SWSTA APO TH PHGH.APODEDEIGMENO OTI GRAFTHKAN TREIS AIWNES APO TH MERA POU TA PAROUSIAZOUN?POIOS EINAI O EIDHMWN POU STO EIPE AUTO NA PAW NA TOU EKSHGHSW PWS EINAI ASXETOS?.ALLA EIPAME KOPSE TO POLU YOUTUBE KAI TA ARTHRA TWN UPERPROODEUTIKWN GIATI VLAPTOUN.

    • Ανώνυμος 10/08/2015 @ 1:16 ΠΜ

      Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
      Π ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ
      ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ
      ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

    • Εγώ πιστεύω ότι όλες οι θρησκείες είναι για να υποτάζεις τη μάζα σε μια “νοοτροπία”. Από εδώ μέσα δεν έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις πηγές και στοιχεία για τα όσα λές. Συνέχισε να πιστεύεις σε αυτό που πιστεύεις γιατί μας συμφέρει. Όταν Εγώ ως Άθεος κάνω ότι επιθυμώ σε αυτόν τον κόσμο, έχοντας τη δική μου προσωπική ηθική, όλοι οι υπόλοιποι σκέφτεστε όπως σας προγραμμάτισαν οι θρησκείες. Αυτό με συμφέρει διότι δε θα ήθελα όλοι να κάνουν ότι θέλουν… 😉 Αν μάλιστα ο χριστιανισμός εφαρμοζόταν πλήρως από όλους (κάτι που είναι ουτοπικό) τότε θα ήταν ευχάριστο και χρήσιμο για μένα, διότι θα εκμεταλευόμουν τη νοοτροπία των χριστιανών προς όφελός μου και θα συνέχιζα να κάνω ότι θέλω, έχοντας τη προσωπικά διαμορφωμένη συνείδησή μου και τη δική μου ηθική περί καλού και κακού.

      • Ανώνυμος 10/08/2015 @ 1:35 ΠΜ

        ΚΙ ΟΜΩΣ
        Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ
        ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ
        ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ
        ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΥΤΟΠΙΑ
        ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
        ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  4. ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ…….!!!!!!!!!!!

    ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ…
    ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥ … !!!!!!!!!

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ……

    ΑΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ…
    Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ…!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ……. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ……….

    ΟΜΑΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ………

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ……….
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ……….

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ………

    ΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ…..
    ΑΝ ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ……

    ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤΩΝ, ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΩΝ…………

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…….
    ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ………..
    ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…………

    Η ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ…….. ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ………

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ…..

    ΟΜΩΣ……
    ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ….
    ΤΟΤΕ……..
    ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…….

    ΘΥΜΩΣΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ….
    ΜΑΡΙΑ

    • Είναι προδοσία το σχέδιο ότι όλος ο πλανήτης θα γίνει ιδιωτική περιουσία;;; Γιατί αυτό θα γίνει !!! Θα καταργηθούν τα κράτη και οι σημαίες. Άλλωστε όλα είναι ανθρώπινες επινοήσεις και όχι κάτι το ιερό και απαραβίαστο. Πχ μια σημαία την αποφάσισε μια επιτροπή ανθρώπων της εποχής…. το ίδιο και την ονομασία του κάθε λαού. Φωνάζουν αρκετοί: “να μη χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα”, είτε είναι Έλληνες, είτε είναι Τούρκοι, είτε είναι Γερμανοί ή δε ξέρω τι άλλο. ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!!! Σιγά τα αυγά λέω εγώ. Είστε πρόβατα;;;; Είμαστε πρόβατα;;;;; Ποιος μας έδωσε την ταυτότητα;;;; Οι προηγούμενοι μας προγραμμάτισαν όπως αυτοί επιθυμούσαν να ζήσουν τη ζωή, έφτιαξαν την “ταυτότητά” τους και τώρα τη δίνουν σε εμάς….. Μόνο ένας άνθρωπος που δεν σκέφτεται κρατάει τυφλά την ταυτότητα και τις παραδόσεις!!!! Αν σου αρέσει η ταυτότητα και η κάθε παράδοση τότε ΟΚ, τη διατηρείς. Αλλά έκατσες ποτέ άνθρωπε να σκεφτείς τι σου αρέσει;;;;; Πρόσεχε να μη χάσεις την ταυτότητά σου λοιπόν… βέβαια…

      • Βρε καλό μου, εσύ διαφωνείς με την εθνική ταυτότητα γιατί όπως λες δεν θέλεις να είσαι πρόβατο,
        ενώ ταυτόχρονα επικροτείς το σχέδιο όπως λες ο πλανήτης να γίνει ιδιωτική περιουσία.
        Με λίγα λόγια δεν έχεις αντίρρηση να είσαι το πρόβατο κάποιου ιδιώτη που θα του ανήκεις και θα σε εξουσιάζει.
        Βρε καλό μου, ο άνθρωπος πάνω απ όλα θέλει να είναι και να νιώθει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
        Ελεύθερος δεν σημαίνει είμαι μόνος, κάνω ότι μου κατέβει στο κεφάλι και είμαι σαν το φτερό στον άνεμο. Έτσι θα χαθώ.
        Ελεύθερος επίσης είμαι όταν μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι.
        Το να είναι κανείς μέλος μιας οικογένειας, μιας ομάδας ανθρώπων με κοινά σημεία επικοινωνίας δεν σε κάνει πρόβατο με την έννοια που το λες. Αντιθέτως σε βοηθά να αναπτυχθείς και όντας γνώστης της ” ταυτότητάς σου” να μπορείς να αναγνωρίζεις και να προστατεύεσαι απ τους ” λύκους”.
        Δυστυχώς η Ν.Τ.Π. θέλει τους ανθρώπους “μονάδες”. Έτσι ώστε να μπορεί να τους ελέγχει απόλυτα.
        Και δυστυχώς βλέπω πως το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ανθρώπους που τους λείπει η εμπειρία. Για το σκοπό αυτό έχει ξαμολήσει κάθε λογής απατεώνα ώστε να τους πλανέψει με φληναφήματα και ανοησίες.
        Φαίνεται να μην έχεις διαβάσει Όργουελ.
        Προσέχετε, μην καταπίνετε αμάσητα ότι σας προσφέρουν. Μην ακολουθείτε ότι σας πλασάρουν τα ΜΜΕ. Μην εντυπωσιάζεστε απ τα μεγάλα λόγια και τα ιδεολογήματα. Σας στήνουν παγίδες. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

  5. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ….
    καλα,
    τραγουδατε εσεις και κοροιδευετε…..
    κουνια που σας κουναγε…..

    Το 1986 ρώτησα κάποια στιγμή το Γέροντα αν θα έπρεπε να δεχτούμε τις νέες ταυτότητες….

    Μου απάντησε χαρακτηριστικά ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν,
    αλλά τελικά δεν θα προλάβουν,
    γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.

    Ζησόπουλος Σοφοκλής,
    συνταξιούχος στρατιωτικός υπάλληλος,
    Θεσσαλονίκη
    Μαρτυρίες Προσκυνητών,
    Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης,
    τόμος Β’, σελ 375

    Τελικά δεν θα προλάβουν…

    σχόλιο Γνωρίζοντας ότι δεν θα προλάβουν,
    δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αντιδράσουμε περιμένοντας παθητικά και μοιρολατρικά.
    Οι αισιόδοξες προφητείες πρέπει να επιδρούν επάνω μας
    με στόχο να μας δίνουν τον αέρα του νικητή
    για να προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε περισσότερο.

  6. Για να πω την αλήθεια μου..
    δε νομίζω ότι είναι πρακτοράκια οι αναλυτές παύλα στοχαστές εδώ που συμμετέχουν με τους ανάποδους συλλογισμούς…
    Είναι κάτι..ένα είδος άλλο και πιό άκαμπτο και ακόμα πιό ακαταμάχητο από το είδος των πρακτορων.
    Οι πράκτορες έχουν γνώση για το τι κάνουν τουλάχιστον..έχουν κατεύθυνση και μεθοδικότητα!
    Και φαίνεται…
    Εδώ όχι! Εδώ είμαστε απέναντι σε ένα αχταρμά ημιαμόρφωτων.. ‘στοχαστών’..Είμαστε απέναντι σε σκόρπιες ασυνάρτητες σκέψεις
    χυμένες βιαστικά και διαταραγμένα στο ψηφιακό χαρτί..Δε μοιάζουν με συγκροτημένους συλλογισμούς.. Αλλά νέφη και καταιγίδες καταπιεσμένες σε κρανία παραληρηματικών πεινασμένων.Για διάκριση σε μπλόγκ.Δε λένε τίποτα…μαζεύουν ότι προλαβαίνει να πιάσει το τσερβέλο τους από τα περισσέματα της ‘ελιτ μπλογκ διανόησης’ και τα μετακομίζουν ανακυκλωμένα ..με απλοικά δικά τους τους λόγια ..Να μοιάζουν δικά τους.
    Αύριο το πιό πιθανό είναι να μπαίνουν κι εκεί στα μπλόγκ από τα οποία παίρνουν ιδές….και να κοντράρουν και αυτούς..Είναι αυτοί που χέζουν εκεί που τρώνε..Και μετά πάνε γι άλλα.
    Είναι η καθαρή μαλακία, σα τη πρέζα τους! Που χαρακτηρίζει τους φιλόδοξους και άσημους δημοσιολόγους στα μπλογκ…
    Είναι Ελληνες..από αυτούς που η ιστορία παλεύει να ξεχάσει ..αλλά αυτοί δεν την αφήνουν…
    Τόσο απλό είναι.και τόσο απογοητευτικό μαζί..

    Θύελλες και καταιγίδες…τα λόγια τους..
    στη λεκάνη του…W.C..

  7. Δηϊδάμεια Μαρ 10/08/2015 @ 12:27 ΜΜ

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ;;; ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΒΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;;;

  8. Φίλε πατριώτη marklove, θρησκεία είναι μόνο μια, η Ορθοδοξία. Τα άλλα είναι απλά ανθρώπινα παιδαριώδη και συχνά αστεία κατασκευάσματα ( πχ μωαμεθανισμός, ινδουισμός και τα υπόλοιπα ) .Χρέος μας σαν Ελληνες είναι να διαφωτίσουμε όλους αυτούς τους πλαναμένους, ελπίζω συμφωνα με τις προφητείες να συμβεί πολύ σύντομα αυτό. Επειδή είσαι καλοπροαίρετος σου προτείνω ραδιόφωνο (Πειραικη εκκλησία 91,2) άστο ανοιχτό όλη μέρα, θα ωφεληθεις πολύ. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη και στους αρθογράφους του Κατοχικά.

  9. Ανώνυμος 10/09/2015 @ 1:16 ΠΜ

    Εμείς, δεν αγαπήσαμε μονάχα τους θύτες μας, τους μοιάσαμε κιόλας.

    Διαβάζω στην ιστοσελίδα europarl.europa.eu/news [23-07-2013 τελευταία ενημέρωση 19-06-2015], στον πρόλογο του άρθρου με τίτλο «Συρία – τρία χρόνια πολέμου – 9 εκατομμύρια άτομα που χρειάζονται βοήθεια»: «Ο πόλεμος στη Συρία δεν αποτελεί μόνο απειλή για τη γεωπολιτική σταθερότητα όλης της περιοχής καθώς το ανθρώπινο κόστος του σήμερα θεωρείται η μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον Β’ΠΠ. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, 12,2 εκατομμύρια Σύριοι θα έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας. Τι κάνει η Ένωση για την τραγωδία αυτή; Περισσότερα στο αφιέρωμά μας.»

    Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που μας δίνει η ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ενώσεως και μη λαμβάνοντας υπόψιν τους γεωπολιτικούς παράγοντες αλλά με μια ψυχρή ματιά στους αριθμούς, βλέπουμε, ότι τα πέντε περίπου χρόνια του πολέμου στη Συρία αντιστοιχούν σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ πληθυσμιακή εξαθλίωση των 140 χωρών και ‘ειδικά’ διοικούμενων περιοχών, από τις 243 που υπάρχουν παγκοσμίως. Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ τους πληθυσμός δηλαδή θα βρισκόταν ήδη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Βλέπουμε επίσης ότι σε πολλούς από αυτούς τους πληθυσμούς η συνολική εξαθλίωση θα ήταν ζήτημα μηνών, αν όχι ημερών.

    Παραθέτω το παρακάτω για να δούμε τους αριθμούς σε άλλη διάσταση.

    – Νησιά Κόκος (550 άτομα πληθυσμός)
    – Βατικανό (800 άτομα πληθυσμός)
    – Τοκελάου (1.411 πληθυσμός)
    – Νιούε (1.613 πληθυσμός)
    – Νήσος των Χριστουγέννων (2.072 πληθυσμός)
    – Νησί Νόρφολκ (2.302 πληθυσμός)
    – Νήσοι Φώκλαντ (2.932 πληθυσμός)
    – Νήσος Αγίας Ελένης (4.000 πληθυσμός)
    – Μοντσεράττ (4.992 πληθυσμός)
    – Σαν Πιέρ και Μικελόν (6.069 πληθυσμός)
    – Άγιος Βαρθολομαίος (9.131 πληθυσμός)
    – Ναουρού (10.084 πληθυσμός)
    – Τουβαλού (11.323)
    – Ουαλίς και Φουτουνά (13.135 πληθυσμός)
    – Ανγκουίλα (13.452 πληθυσμός)
    – Νήσοι Κουκ (14.974 πληθυσμός)
    – Παλάου (20.901 πληθυσμός)
    – BES νησιά (24.279 πληθυσμός)
    – Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι (28.054 πληθυσμός)
    – Κερκς και Κέικος (31.458 πληθυσμός)
    – Γιβραλτάρ (32.734 πληθυσμός)
    – Άγιος Μαρίνος (32.876 πληθυσμός)
    – Άγιος Μαρτίνος – Γαλλία (36.522 πληθυσμός)
    – Άγιος Μαρτίνος – Ολλανδία (37.224 πληθυσμός)
    – Λίχτενσταϊν (37.370 πληθυσμός)
    – Μονακό (37.800 πληθυσμός)
    – Νήσοι Φερόες (48.881 πληθυσμός)
    – Νότια Οσετία (51.547 πληθυσμός)
    – Βόρειες Μαριάνες Νήσοι (53.883 πληθυσμός)
    – Αμερικανική Σαμόα (55.519 πληθυσμός)
    – Κέιμαν Νήσοι (55.691 πληθυσμός)
    – Γροιλανδία (55.984 πληθυσμός)
    – Άγιος Χριστόφορος και Νέβις (56.000 πληθυσμός)
    – Νήσοι Μάρσαλ (56.086 πληθυσμός)
    – Γκέρνσεϊ (62.732 πληθυσμός)
    – Βερμούδες (64.237 πληθυσμός)
    – Δομινίκα (71.293 πληθυσμός)
    – Ανδόρρα (76.949 πληθυσμός)
    – Νήσος του Μαν (84.497 πληθυσμός)
    – Αντίγκουα και Μπαρμπούντα (86.295 πληθυσμός)
    – Σεϋχέλλες (89.949 πληθυσμός)
    – Τζέρσεϊ (99.000 πληθυσμός)
    – Μικρονησία (101.351 πληθυσμός)
    – Τόνγκα (103.036 πληθυσμός)
    – Γρενάδα (103.328 πληθυσμός)
    – Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι (106.405 πληθυσμός)
    – Κιριμπάτι (106.461 πληθυσμός)
    – Αρούμπα (107.394 πληθυσμός)
    – Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες (109.000 πληθυσμός)
    – Κουρασάο (154.843 πληθυσμός)
    – Γκουάμ (159.358 πληθυσμός)
    – Αγία Λουκία (169.115 πληθυσμός)
    – Σάο Τομέ και Πρίσνιπε (178.739 πληθυσμός)
    – Σαμόα (187.820 πληθυσμός)
    – Μαγιότ (212.645 πληθυσμός)
    – Αμπχαζία (240.705 πληθυσμός)
    – Γαλλική Γουιάνα (250.377 πληθυσμός)
    – Βανουάτου (264.652 πληθυσμός)
    – Νέα Καληδονία (268.767 πληθυσμός)
    – Γαλλική Πολυνησία (270.500 πληθυσμός)
    – Μπαρμπάντος (277.821 πληθυσμός)
    – Ισλανδία (330.610 πληθυσμός)
    – Μαλβίδες (341.256 πληθυσμός)
    – Μπαχάμες (368.100 πληθυσμός)
    – Μπελίζ (368.310 πληθυσμός)
    – Μαρτινίκα (381.326 πληθυσμός)
    – Μπρουνέι (393.162 πληθυσμός)
    – Γουαδελούπη (403.750 πληθυσμός)
    – Μάλτα (445.426 πληθυσμός)
    – Πράσινο Ακρωτήριο (524.833 πληθυσμός)
    – Σουρηνάμ (534.189 πληθυσμός)
    – Υπερδνειστερία (555.347 πληθυσμός)
    – Λουξεμβούργο (563.000 πληθυσμός)
    – Δυτική Σαχάρα (573.000 πληθυσμός)
    – Νήσοι Σολωμόντα (584.000 πληθυσμός)
    – Μαυροβούνιο (620.029 πληθυσμός)
    – Μακάο (642.900 πληθυσμός)
    – Γουιάνα (747.884 πληθυσμός)
    – Μπουτάν (763.650 πληθυσμός)
    – Κομόρες (784.745 πληθυσμός)
    – Ρεϊνιόν (844.994 πληθυσμός)
    – Κύπρος (858.000 πληθυσμός)
    – Φίτζι (859.178 πληθυσμός)
    – Τζιμπουτί (864.618 πληθυσμός)
    – Ανατολικό Τιμόρ (1.212.107)
    – Μαυρίκιος (1.261.208 πληθυσμός)
    – Σουαζιλάνδη (1.287.000 πληθυσμός)
    – Εσθονία (1.313.271 πληθυσμός)
    – Τρινιντάντ και Τομπάγκο (1.328.019 πληθυσμός)
    – Μπαχρέιν (1.359.800 πληθυσμός)
    – Ισημερινή Γουινέα (1.430.000 πληθυσμός)
    – Γκαμπόν (1.725.000 πληθυσμός)
    – Κοσσυφοπέδιο (1.820.631 πληθυσμός)
    – Γουινέα-Μπισσάου (1.844.000 πληθυσμός)
    – Γκάπια (1.882.450 πληθυσμός)
    – Λετονία (1.978.700 πληθυσμός)
    – Μποτσουάνα (2.038.228 πληθυσμός)
    – Σλοβενία (2.062.874 πληθυσμός)
    – Π.Γ.Δ.Μ (2.069.172 πληθυσμός)
    – Ναμίμπια (2.113.077 πληθυσμός)
    – Κατάρ (2.120.129 πληθυσμός)
    – Λεσότο (2.135.000 πληθυσμός)
    – Τζαμάϊκα (2.717.991 πληθυσμός)
    – Αλβανία (2.893.005 πληθυσμός)
    – Λιθουανία (2.902.832 πληθυσμός)
    – Αρμενία (3.006.800 πληθυσμός)
    – Μογγολία (3.031.300 πληθυσμός)
    – Ουρουγουάη (3.286.314 πληθυσμός)
    – Κουβέιτ (3.448.139 πληθυσμός)
    – Πουέρτο Ρίκο (3.548.397 πληθυσμός)
    – Μολδαβία (3.555.200 πληθυσμός)
    – Μαυριτανία (3.631.775 πληθυσμός)
    – Γεωργία (3.729.500 πληθυσμός)
    – Παναμάς (3.764.166 πληθυσμός)
    – Βοζνία και Ερζεγοβίνη (3.791.622 πληθυσμός)
    – Ομάν (4.212.392 πληθυσμός)
    – Κροατία (4.246.800 πληθυσμός)
    – Λιβερία (4.503.000 πληθυσμός)
    – Νέα Ζηλανδία (4.569.300 πληθυσμός)
    – Ιρλανδία (4.609.600 πληθυσμός)
    – Δημοκρατία του Κογκό (4.620.000 πληθυσμός)
    – Κράτος της Παλαιστίνης (4.682.467 πληθυσμός)
    – Κόστα Ρίκα (4.773.130 πληθυσμός)
    – Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (4.900.000 πληθυσμός)
    – Νορβηγία (5.176.998 πληθυσμός)
    – Ερυθραία (5.228.000 πληθυσμός)
    – Τουρκμενιστάν (5.374.000 πληθυσμός)
    – Σλοβακία (5.421.349 πληθυσμός)
    – Σιγκαπούρη (5.469.700 πληθυσμός)
    – Φινλανδία (5.479.018 πληθυσμός)
    – Δανία (5.678.348 πληθυσμός)
    – Λίβανος (5.851.000 πληθυσμός)
    – Κιγιζία (5.944.400 πληθυσμός)
    – Νικαράγουα (6.198.154 πληθυσμός)
    – Λιβύη (6.278.000 πληθυσμός)
    – Ελ Σαλβαδόρ (6.401.240 πληθυσμός)
    – Σιέρα Λεόνε (6.453.000 πληθυσμός)
    – Ιορδανία (6.699.200 πληθυσμός)
    – Λάος (6.802.000 πληθυσμός)
    – Παραγουάη (7.003.404 πληθυσμός)
    – Σερβία (7.114.393 πληθυσμός)
    – Βουλγαρία (7.202.198 πληθυσμός)
    – Πάπουα Νέα Γουινέα (7.275.324 πληθυσμός)
    – Χονγκ Κονγκ (7.298.600 πληθυσμός)
    – Τόγκο (7.305.000 πληθυσμός)
    – Ελβετία (8.256.000 πληθυσμός)
    – Τζατζικιστάν (8.354.000 πληθυσμός)
    – Ισραήλ (8.371.600 πληθυσμός)
    – Αυστρία (8.602.112 πληθυσμός)
    – Ονδούρα (8.725.111 πληθυσμός)
    – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (9.157.000 πληθυσμός)
    – Λευκορωσία (9.485.300 πληθυσμός)
    – Αζερμπαϊτζάν (9.636.300 πληθυσμός)
    – Σουηδία (9.793.172 πληθυσμός)
    – Μπουρούντι (9.823.828 πληθυσμός)
    – Ουγγαρία (9.855.571 πληθυσμός)
    – Βολιβία (10.027.254 πληθυσμός)
    – Μπενίν (10.315.244 πληθυσμός)
    – Πορτογαλία (10.374.822 πληθυσμός)
    – Δομινικανή Δημοκρατία (10.528.000 πληθυσμός)
    – Τσεχία (10.537.818 πληθυσμός)
    – Γουινέα (10.628.972 πληθυσμός)
    – Σομαλία (10.787.000 πληθυσμός)
    – Ελλάδα (10.846.979 πληθυσμός)
    – Αϊτή (10.911.819 πληθυσμός)
    – Τυνησία (10.982.800 πληθυσμός)
    – Κούβα (11.238.317 πληθυσμός)
    – Βέλγιο (11.248.330 πληθυσμός)
    – Ρουάντα (11.262.564 πληθυσμός)
    – Νότιο Σουδάν (12.340.000 πληθυσμός)

    Αρκετά σοκαριστικό όταν το κοιτάει κανείς από αυτήν την άποψη, και μπαίνει στο ‘πετσί’ των αριθμών όταν συνειδητοποιεί ότι και η Πατρίδα του βρίσκεται μέσα σε αυτές τις χώρες.

    Παραβλέποντας το γεγονός ότι το άρθρο γράφτηκε το 2013 και εκτός από την ψυχρή πρόγνωση ότι «μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, 12,2 εκατομμύρια Σύριοι θα έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας» η Ένωση όχι μόνο δεν έκανε τίποτε να την αλλάξει αλλά συνέβαλε και η ίδια στην πραγματοποίησή της, ήλπιζα, ότι αυτή τη φορά θα έβλεπα κάποιες ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές στην πολιτική της ‘πολιτισμένης’ και ‘φιλάνθρωπης’ Ευρωπαϊκής Ένωσης:

    – ότι θα έκανε άρση του εμπάργκο
    – ότι θα ασκούσε βέτο στο ΝΑΤΟ ή θα αποχωρούσε
    – ότι αντί της δημιουργίας ασφαλών περασμάτων λαθραίου πετρελαίου (αιματοβαμμένου των τζιχαντιστών από το οποίο κερδοσκοπεί η ΕΕ), θα απαιτούσε και θα δημιουργούσε ζώνες ασφαλείας κοντά στις εστίες των μετατοπισμένων για να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους
    – ότι θα κατήγγειλε παμψηφεί και με καθαρή φωνή τα εγκλήματα πολέμου σαν εκείνο στη Γκούτα
    – ότι θα σταματούσε να εξοπλίζει τους ‘αντάρτες’ με φονικά υπερσύγχρονα όπλα που τα ‘αδειάζουν’ στους Σύρους
    – ότι θα σταματούσε να χρησιμοποιεί «το δράμα» των θυμάτων της για να προωθεί τις βρώμικες πολιτικές της
    – ότι θα απομόνωνε από τη σάρκα της όλα εκείνα τα οικονομικά συμφέροντα που θησαυρίζουν από τους βρώμικους πολέμους (μα τι λέω τώρα!)
    – ότι θα αναλάμβανε με σοβαρότητα και ευθύνη την μεταφορά, στις εύπορες οικονομικά χώρες της ευρώπης, των προσφύγων που κινδύνευε η ζωή τους και δεν ήταν εφικτό να ανακουφιστούν σε ζώνες ασφαλείας (αντ’ αυτού της ήταν πιο βολικό να πληρώνει τους ‘αντιρατσιστάδες’ να μας λένε ότι είμαστε ρατσιστές)
    – ότι δεν θα άφηνε την κατάσταση να ‘φουντώσει’ σε τέτοιο ανεξέλεγκτο σημείο, τώρα πια είναι υποκρισία να χύνει κροκοδείλια δάκρυα πάνω στα κορμάκια των πνιγμένων παιδιών
    – ότι θα τιμωρούσε παραδειγματικά τους δουλέμπορους (να μαντρωθούν και να μην ξαναδούν το φως του ήλιου)
    – ότι θα επέβαλε αύστηρές κυρώσεις στην Τουρκία για την άμεση εμπλοκή της στο δουλεμπόριο των λαθρομεταναστών
    – ότι θα καταπολεμούσε το Ισλαμικό Κράτος και όχι αυτούς που αντιστέκονται σε αυτό
    – ότι θα βρισκόταν γμτ με το μέρος του θύματος και όχι του θύτη

    Αυτά τα ολίγα, αν και υπάρχουν περισσότερα, και μην μου πει κανείς ότι θα ήταν λιγότερο αποτελεσματικά από το θέατρο που βλέπουμε σήμερα ..

    Πατάω λοιπόν στο ‘Διαβάστε τη συνέχεια’ για να δω με αγωνία το «αφιέρωμα» της Ένωσης για αυτήν την «τραγωδία«, την «μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον Β’ΠΠ» όπως την περιγράφει και βλέπω το παρακάτω:

    «Η ΕΕ και τα κράτη μέλη της παραμένουν η μεγαλύτερη πηγή εξωτερικής βοήθειας προς την περιοχή, έχοντας διαθέσει 2,6 δισεκατομμύρια για την ανακούφιση των προσφύγων. Εκτιμάται ότι τον τον Ιανουάριο του 2015 η Συρία μετρούσε 7,6 εκατομμύρια εσωτερικούς πρόσφυγες ενώ άλλα 4 εκατομμύρια είχαν καταφύγει στο εξωτερικό.»

    Η Ένωση, πλήρως εναρμονισμένη και συνεπής με τις πρόσφατες σαλονάτες εκδηλώσεις ‘αγάπης’, όπως αυτές -μετά από 5 χρόνια βουβαμάρας- για τον αποκεφαλισμό του διεθνούς φήμης αρχαιολόγου καθηγητή Khaled al-Asaad και την καταστροφή του αρχαίου ναού Baal Shamin της Παλμύρας, παραμένει πιστή στο δόγμα του Μαμωνά.

    Και η υποκρισία συνεχίζεται. Για άλλη μια φορά η ‘φιλανθρωπία’ μετατρέπεται σε τσίρκο της ‘καλής κοινωνίας’ και φτηνή προπαγάνδα μέσω της ‘επαναστατικής’ ντουντούκας και των πληρωμένων μέσων χειραγώγησης, σήμα κατατεθέν των καιρών μας.
    Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η βρωμοφυλλάδα Bild διοργάνωσε μία μεγάλη φιέστα υποδοχής ‘προσφύγων’. Στην φανταχτερή αυτή εκδήλωση συμμετείχαν 100 προσωπικότητες από τον πολιτικό (συμπεριλαμβανομένου του συνόλου των υπουργών της γερμανικής κυβέρνησης) και δημόσιο χώρο.

    kinisienergoipolites.blogspot.gr
    Μάθαμε επίσης από τους εκπροσώπους αυτής της χώρας που μας πίνει το αίμα, ότι «η Γερμανία είναι μία συμπονετική χώρα» και μιας και είναι «ισχυρή» θα αντιμετωπίσει αυτό το ‘πρόβλημα’ των προσφύγων.

    Δήλωση Γερμανού Αντικαγκελάριου και Υπουργού Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

    «Η Γερμανία είναι μία ισχυρή και συμπονετική χώρα. Η Γερμανία δεν είναι όσοι υποδαυλίζουν το μίσος, αλλά όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που βοηθούν με καρδιά και κατανόηση».

    Δήλωση Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

    «Είμαι πεπεισμένος. Θα τα καταφέρουμε. Δεν πρόκειται να αποτύχουμε εξαιτίας έλλειψης χρημάτων, είμαστε σε αυτήν την ευτυχή θέση. Όμως ο τρόπος με τον οποίο θα φέρουμε εις πέρας αυτό το έργο θα διαμορφώσει τη χώρα μας για το μέλλον».

    Εντωμεταξύ, σε όλη τη Γερμανία έτσι ξαφνικά !! και τυχαία !! ( 🙂 ) ξεκίνησε μαζικό κύμα εκδηλώσεων ‘αλληλεγγύης’ στους ‘πρόσφυγες’ και καταγγελιών των κλειστών συνόρων που μετατρέπουν την Ευρώπη σε «Φρούριο». Και μην μου πει κανείς ότι ο πραγματικός λόγος είναι οι πνιγμένοι άνθρωποι στη Μεσόγειο (αλήθεια ποιος τους πνίγει;;) διότι άνθρωποι ήταν και πριν φύγουν από τις Πατρίδες τους αλλά τότε κανείς δεν έκανε εκδηλώσεις ‘αλληλεγγύης’ για αυτούς.

    Η ΕΕ άφησε το ‘φρούτο’ να ωριμάσει βάζοντας και η ίδια το βρωμοχερό της, για να έρθει τώρα να μας πει ότι «λυπάται τους πρόσφυγες», για τη μεταφορά των οποίων έχει στηθεί ένα απίστευτο κύκλωμα που οδηγεί πίσω στα σκοτεινά της γραφεία. Τί συμβαίνει;;

    Η παρατήρηση του παραπάνω ιστολογίου που άντλησα τις πληροφορίες (λογικώς απορρέουσα από τις δηλώσεις των πολιτικών που παρέθεσα) χτυπάει κέντρο:

    «Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα αποτελέσουν το κάρβουνο στην ατμομηχανή της Γερμανίας. Οι Έλληνες και οι Ιταλοί είχαν παίξει τον ίδιο ρόλο στις δεκαετίες του 60 και του 70.»

    Η μάμα Γερμανία χρειάζεται πάλι το ‘κοκό’ της γιαυτό ας χορέψουμε, όλοι μαζί αυτή τη φορά, τον ‘αλληλέγγυο χορό’. Έχοντας ανέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι στο βάθρο της ΕΥΡΩΞΕΥΤΙΛΑΣ, ξεχάσαμε ..

    Τώρα, είμαστε και ‘μεις μέρος της «οικογένειας» και πρέπει να αλλάξουμε τους παλιομοδίτικους τρόπους μας, να ξεχάσουμε τους αγνούς αγώνες των λαών για την Ελευθερία της Πατρίδος τους, να ξεχάσουμε ότι κάποτε ήμασταν εμείς το πεταμένο ψαροκόκκαλο ενός άλλου φονικού πολέμου της Γερμανίας που δεν άφησε να πάει χαμένο, το εκμεταλλεύτηκε και αυτό .. τώρα πήραμε προαγωγή και από ψαροκόκκαλο γίναμε φιλέτο των Γερμανών.

    Τώρα, η ελευθερία, η αξιοπρέπεια, η ίδια η λογική χωράνε σ’ ένα μίζερο καγκελωμένο δυάρι, σε ένα «πακέτο διάσωσης», σε ένα «ευρωπαϊκό όραμα». Τι μας νοιάζει εμάς αν ‘εις το όνομα’ του δράματος των Σύρων μπαίνει στην Πατρίδα μας κάθε καρυδιάς καρύδι;; Δεν είναι δικά μας τα σύνορα πια, της Ευρώπης είναι, όπως μας υπενθυμίζει συνεχώς ο πρόεδρας. Και αν δεν μας νοιάζει τι συμβαίνει στα δικά μας σύνορα γιατί να χολοσκάμε για το τι συμβαίνει στα σύνορα των άλλων;; Τι μας νοιάζει εμάς αν οι ‘ηγέτες μας’ τα ‘χουν βρει με τους δολοφόνους των λαών;; Τι μας νοιάζει εμάς για τους Σύρους που αυτήν την στιγμή πολεμάνε για την ελευθερία της Πατρίδας τους;; Μα πόσο πρωτόγονοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και δεν μαθαίνουν από εμάς;; Τα δικά μας τα ΟΧΙ τα βάλαμε στα μουσεία. Εμείς σκεφτόμαστε ‘Σύρος’ και ‘πρόσφυγας’ μόνο όταν δούμε βάρκες στο Αιγαίο.

    Με λίγη προσπάθεια όλα μπορούμε να τα δούμε ‘αλλιώς’ και να παρηγορήσουμε τη νέα ΠΡΟΣΤΥΧΗ ζωή μας, νοιώθοντας λίγο ευρω-φιλάνθρωποι, λίγο ευρω-ιδεαλιστές, λίγο κάτι τέλος πάντων, αρκεί να είναι ΛΙΓΟ και ΣΤΡΕΒΛΟ. Μέσα σ’ αυτήν την μαζική παράνοια μπορούμε να αντλήσουμε και ευχαρίστηση ξερνώντας πάνω στην κοινωνία όλον τον οχετό της ιδεοληψίας μας, πάντα στο βωμό της πολιτικής ορθότητας βεβαίως βεβαίως. Τούτη η τρελλαμένη εποχή προσφέρεται μόνο για την ικανοποίηση των απωθημένων όλων των παρασίτων και αρνητών της Ελληνικής κοινωνίας, ακριβώς για να την αποδομήσουν και να χτίσουν το σκοτεινό ευρω-μέλλον της.

    Μπήκαμε για τα καλά λοιπόν στην ‘πολιτισμένη’ ευρω-οικογένεια και γίναμε και ‘μεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ συνένοχοι των εγκλημάτων της και αποδέκτες των ανάλογων ‘ευθυνών’, και δεν έχουμε πρόβλημα μ’ αυτό διότι από τούτο το ‘προσφυγοκόκκαλο’ θα πάρουμε και ‘μεις το κατιτίς μας. Το ευρω-ιερατείο αποφάσισε ότι πρέπει να θεσπιστεί «μία «δεσμευτική ποσόστωση» για την κατανομή των αιτούντων άσυλο μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ..»

    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    Φαίη/Αβέρωφ

  10. Καλή η αντίδραση κατά της κάρτας του πολίτη, λάθος ο τρόπος. Το συγκεκριμένο «πανηγυράκι» διοργανώνουν σχισματικοί παλιοημερολογίτες, βιβλιοπώλης βιβλίων υπέρ του σχίσματος του παλιού ημερολογίου, φανατικοί, εξωεκκλησιαστικοί, ιντερνετάκηδες και διάφοροι τυχάρπαστοι. Ενόχληση για τον ανυποψίαστο κοσμάκη στο μετρό…

    • Ανώνυμος 10/13/2015 @ 11:31 ΠΜ

      ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ..ΕΝΑ ΦΩΣ ΜΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ..ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙ ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟ ..ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ..ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ…ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΗΙΧ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑΣ…

  11. Ορισμενων τα σχολια ειναι απογοητευτικα!!!
    Μπραβο σε αυτους, που καταφεραν να πετυχουν το σταματημα της παραγωγης σκεψης του ανθρωπινου νου.
    Γιατι ,για να παραχθει η σκεψη, προυποθετει την υπαρξη μυαλου.
    ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΟΥ.

  12. Υ.Γ. Καταλαβαινεις επομενως Ζαχαρια οτι η καρτα του πολιτη θα περασει.
    Πολυ λυπηρο!!!!!!!!!! για ολους μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*