Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:17 - 07/10/2015

Θυμάσαι την είδηση για τον ευρωστρατό; Τώρα πάρε την 2η επιβεβαίωση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν θυμάστε την εκτίμηση μας ότι σχεδιάζουν να γίνει ανάληψη της ευθύνης προστασίας των συνόρων μας με την Τουρκία  από τον ευρωστρατό. Όσοι δεν την θυμάστε θα την βρείτε εδώ.

Σήμερα λοιπόν έρχεται η ανακοίνωση του σχεδίου “Σοφία”…

Σε εφαρμογή θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση τη νέα επιχειρησιακή φάση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού που στόχο έχει την ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών προς τα ευρωπαϊκά παράλια.

Με την κωδική ονομασία «Σοφία», η επιχείρηση περιλαμβάνει για πρώτη φορά την ενεργοποίηση πολεμικών πλοίων για τον εντοπισμό και την εκτροπή πλοιαρίων τα οποία θεωρούνται ύποπτα για τη διακίνηση μεταναστών. Ειδικότερα, τα ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία θα μπορούν να εκτελούν νηοψίες, να προχωρούν σε κατασχέσεις, να ζητούν αλλαγή πορείας ή ακόμη και να καταστρέφουν -υπό αυστηρές προϋποθέσεις- πλοία που χρησιμοποιούνται από διακινητές.

Παράλληλα, θα έχουν την εξουσιοδότηση να προβαίνουν σε συλλήψεις, με την προϋπόθεση όμως να μην εισέρχονται στα χωρικά ύδατα κρατών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. Λιβύη).

Η νέα φάση της επιχείρησης έχει έντονο άρωμα… Αυστραλίας, όπου δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού εμποδίζουν την είσοδο μεταναστών (προερχόμενων ως επί το πλείστον από την Ινδονησία και την Παπούα Νέα Γουινέα) στα χωρικά ύδατα της χώρας. Όπως μεταδίδει το BBC, το «Σοφία» προέρχεται από το όνομα ενός μωρού, το οποίο γεννήθηκε στο κατάστρωμα πλοίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είχε σπεύσει τον Αύγουστο σε ναυάγιο στη Μεσόγειο ανοικτά των ακτών της Λιβύης.

Εν αρχή ην η παρακολούθηση

Η πρώτη φάση της επιχείρησης ονομάστηκε EUNavfor Med και ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο. Στόχος της ήταν ο εντοπισμός των θαλάσσιων οδών και των ορμητηρίων που χρησιμοποιούν οι διακινητές για να μεταφέρουν τους μετανάστες από τα παράλια της Λιβύης προς τις ακτές της Ιταλίας και της Μάλτας.

Μέχρι σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε υιοθετήσει μια παθητική στάση, εστιάζοντας την προσοχή της στην παρακολούθηση και στη διάσωση μεταναστών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Keshe Foundation to begin delivery of plasma power supplies on October 16th

    O Dr Mehran Keshe εξηγει πως θα κυκλοφορησουν τις συσκευες Ενεργειας Πλασματος αυτον τον μηνα, πραγμα που θα φερει επανασταση στον τροπο που ζει η Ανθρωποτητα.
    Η συσκευη ειναι σχεδιασμενη ειδικα, να ειναι προσιτη για καθε ατομο στον πλανητη, για ενα κοστος 200 δολλαριων, ετσι ωστε καθε σπιτι να μπορει να παραγει την δικη του ενεργεια και να μην εξαρταται απο τις Εταιρειες ενεργειας.
    Για οσους δεν μπορεσουν να αγορασουν μια συσκευη, θα υπαρχει χρηματοδοτηση διαθεσιμη απο πολλες πηγες σε ολοκληρο τον κοσμο.
    Τιποτε απο τα χρηματα δεν πηγαινει στο Keshe Foundation.
    Οι κατασκευαστες θα πληρωνονται για το κοστος καθε συσκευης.
    Αυτες οι τεχνολογιες πλασματος θα σημανουν το τελος του ελεγχου της κυβερνησης σε καθε τι στην ζωη μας:
    Φαγητο, Νερο, Υγεια, Ενεργεια, Θρησκεια, Εθνικα συνορα, Ταξιδια …
    Ενεργεια σε ανταλλαγμα για Ειρηνη.
    Οχι πατεντες, οχι διπλωματα, οχι δεσμευσεις,
    Οχι μολυνση.
    Οχι στον βιασμο του πλανητη.
    Ο κοσμος θα εχει θερμανση, φως, καθαρο νερο, τροφη, μεταφορες – οτιδηποτε χρειαζομαστε. Οχι αλλο ενδεια, οχι αλλο ελλειψη, οχι αλλο να πληρωνουμε πανακριβα για οτιδηποτε.
    Αφθονια σε ολα τα πραγματα, και ενας πιο ασφαλης, πιο υγιης πλανητης θα ειναι συντομα πραγματικοτητα.
    Μαζικη παραγωγη θα αρχισει συντομα, και εχουν παρει ολες τις απαραιτητες προφυλαξεις, να σιγουρευτουν οτι καμμια κυβερνηση δεν θα σταματησει την κυκλοφορια.
    Υπαρχουν ηδη ετοιμες 12.000 συσκευες.

    Στο βιντεο που ακολουθει ο Dr Keshe ανακοινωνει την κυκλοφορια στις 16 Οκτωβριου:

    Και εδω παρουσιαζει αναλυτικα την συσκευη:

  2. Ανώνυμος 10/07/2015 @ 3:51 ΜΜ

    θα αφησουν λετε,εαν αληθευη αυτη η ειδηση,τα διαφορα συμφεροντα ,ειτε κρατη ειναι αυτα ειτε επιχειρησεις,να γινει μαζικη παραγωγη ,ε τι λετε .
    ειμαστε ακομα πολυ μακρια απο τετοιους στοχους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*