Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Όπως ίσως θα γνωρίζεται από την κυβέρνηση έχει αποφασισθεί η μεταφορά των μεταναστών και προσφύγων από τις πλατείες της Αθήνα προς τη περιφέρεια του Νομού. Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκαν ήδη μετανάστες και πρόσφυγες στο Ελληνικό, το Γαλάτσι και τις επόμενες ώρες στο στρατόπεδο Λιόση στα Άνω Λιόσια.

Για το Ελληνικό και το Γαλάτσι δεν θα ασχοληθούμε στο παρόν άρθρο. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσουμε στα Άνω Λιόσια, κυρίως λόγω της θέσης του στρατοπέδου και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής.

Καταρχήν το στρατόπεδο βρίσκεται περίπου 2,5 χλμ από το κέντρο της πόλης έναντι των αποθηκών Μαγουλέζας του ΟΔΔΥ και του ΧΥΤΑ Φυλής, επί της Λεωφ. Νάτο (Ασπροπύργου – Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Τι περίεργο έχει η περιοχή;

Βρίσκεται στο κέντρο μεταξύ τριών καταυλισμών ΡΟΜΑ (τσιγγάνων – γύφτων όπως τους ξέρουμε οι πιο πολλοί). Μιλάμε για τους καταυλισμούς που η εμπορία ναρκωτικών και όπλων είναι πταίσματα… Χιλιάδες όπλα, ορδές ναρκομανών…

Βρίσκεται εντός Βιομηχανικής Περιοχής και για την ακρίβεια εντός της βιομηχανικής περιοχής Άνω Λιοσίων και στις παρυφές της μεγαλύτερης βιομηχανικής περιοχής της Ελλάδας ενός αστικού ιστού του Ασπροπύργου.

Βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι από το ΧΥΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ!!!

Η περιοχή παρότι υποτίθεται ότι αστυνομεύεται από 3 αστυνομικά τμήματα (Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου, Ασπροπύργου) λόγω υποστελέχωσης των υπηρεσιών αυτών (όπως και σε όλη την Δυτική Αττική) εκτιμάται ότι θα δυναμώσει περαιτέρω τα ήδη μεγάλα προβλήματα εγκληματικότητας.  

Στο χάρτη που ακολουθεί σας δείχνω με ακρίβεια που βρίσκονται οι καταυλισμού σε σχέση με το στρατόπεδο. Η μέγιστη απόσταση στον καταυλισμός της Νέας Ζωής είναι 2χλμ και 400μέτρα (2,4 χλμ). Οι λοιποι χώροι είναι από 200 μέτρα έως 1 χλμ.

ΛΙΟΣΗ-ΡΟΜΑ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

Γιατί πάνε τους μετανάστες στην περιοχή αυτή;

Δεν ξέρουν ότι από εκεί μπορούν με λιγότερα από 200 ευρώ να προμηθευθούν όλα και πυρομαχικά;

Δεν ξέρουν ότι όσοι έχουν ροπή στο έγκλημα εκεί θα βρούν φιλόξενη στέγη και πρόσφορο έδαφος;

Δεν ξέρουν ότι η περιοχή είναι ήδη υποβαθμισμένη και ότι τώρα της δίνουν την χαριστική βολή;

Ενώ υπάρχουν πάνω από 10 κενά στρατόπεδα και δύο τουλάχιστον καταυλισμοί που δημιουργήθηκαν για ΡΟΜΑ που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν γιατί δεν μεταφέρονται εκεί;

Γιατί διαχέονται σε περιοχές που γειτνιάζουν με τσιγγάνους (τόσο το Γαλάτσι, όσο και το Ελληνικό έχουν μέσα ή κοντά άτυπους καταυλισμούς).

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

9 σχόλια στο “Κέντρο μεταναστών στα Άνω Λιόσια – Δείτε τις ύποπτες ιδιαιτερότητες”
    1. επιμένω στο κάτσε σπίτι φίλε… τώρα ειδικά που κλείνουν τις εξόδους…

    1. εννοεί σειρά από άρθρα με το τίτλο όταν γίνει το μπάμ κάτσε σπίτι. αλλά είπαμε το παπαγαλάκια γέμισαν και τα κατοχικά

  1. παιδια μην τα λετε αυτα μπορει να το δει καποιος απ αυτους κι να το σφυριξει σε αλους ας αφυπνιστει ο ελληνας γιατι αυτοι που κυβερνουν καθε αλο παρα το καλο της πατριδος θελουν

  2. τους μαζευουν ολους μαζι για αν γινει κατι να περικυκλωθει η περιοχη απο τις αρμοδιες υπηρεσιες, αν τους διασπειρεις σε ολη την Αττικη αντε μαζευτους

  3. Αυτοί ειναι πολιτικοί, όχι αστεία. Κλείνουν τα στρατόπεδα, βγάζουν τον δικό μας στρατό έξω και βάζουν ξένο στρατό μεσα σε αυτά. Νέους, ξένους, βαρβάρους πολεμιστές, που μας μισούν.
    Τι ωραία που θα περάσουμε……..

  4. ΜΙΑΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠ΄ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΚΕΙ… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ… ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ … ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ… ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΕΙ? ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΄΄Η ΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ..?. ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ? ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ…

    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ DEALERS ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ…. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ…. ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ….. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ…

    ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ? ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ (ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΟΥΔΕΙΣ…. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ? ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ….
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ/ ΠΩΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ…. ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΡΗ” ΤΕΛΙΚΑ.

    ΕΡΗΜΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΚΑΙ ΒΟΛΙΒΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ….

    ΙΩ

    1. ΙΩ, ΚΑΠΟΤΕ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΦΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΠΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *