Διαφημίσεις

Πήγα που λες βράδυ Παρασκευής να φάω λίγο ψητό, να πιω λίγο κρασί σαν άνθρωπος ρε παιδί μου αλλά δεν υπολόγισα κατά πώς φαίνεται πως η των Ελλήνων Αφύπνισις θα περνούσε όχι μέσα από το κρασί, αλλά από τον “παράξενο” νου του ψήστη. Μάλιστα συμπολίτες μου. Και εκεί που είχα αρχίσει να την ακούω από το κρασί ευχάριστα, ήρθαν στο τέλος να με ξεκουφάνουν τα λόγια ενός κατά πως φαίνεται γνήσιου ΈΛ – ληνα απόγονου του Μεγαλέξανδρου του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη και των άλλων παιδιών, μάλλον αυτών που κατέκτησαν τα ευρωπαϊκά κύπελλα στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο κάποτε…

Τώρα, το πώς περάσαμε απο την επιθυμία φίλου για τα παραδοσιακά – όσον αφορά τη μουσική – κλαρίνα στις αλλοπρόσαλλες θεωρίες περι της καταγωγής των ΕΛ – λήνων και τα διάφορα που συναντά κανείς περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο ή διαβάζοντας και ακούγοντας γνωστούς κα μη εξαιρετέους φωνακλάδες της ΕΛ – ληνικής εξ – έγερσις είναι κομματάκι δύσκολο να εξηγήσω, καθώς ακόμη το συντετριμμένο μου μυαλό προσπαθεί να εξηγήσει και να αποσαφηνίσει άν η των ΕΛ – λήνων παράνοια είναι μόνο το αποτέλεσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε ή αποτελεί το επιστεύγασμα μιάς ολοκληρωμένης σκέψης και αντίληψης, μιάς κοσμοθεωρίας που αδυνατώ να συλλάβω εγώ, ένας μικροαστός και κατα τους αφυπνισμένους μικρο – νοούν που ονειρεύεται επαναστάσεις και ξεκάθαρες λύσεις του σήμερα, του αύριο και του μεθαύριο. Αλλά αυτό είναι μιά άλλη ιστορία…

Πάμε στο ψητό λοιπόν (στην κυριολεξία) και να δούμε πώς ένας τυχαίος ψήστης προσπάθησε να μου βάλει τα γυαλιά – χωρίς να προκληθεί – πάνω στο φλέγον διαχρονικό ζήτημα του κατά τη γνώμη μου υπερβάλλοντος ζήλου για την δήθεν ανωτερότητα των Ελλήνων και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας όσον αφορά το πεπρωμένο των απόγονων των ΕΛ.

Εν αρχή είν το κλαρίνο. Μουσικό όργανο παραδοσιακής δημοτικής μουσικής. Χωρίς να έχω τίποτα εναντίον με την συγκεκριμένη κουλτούρα, ο απόγονος δήλωσε πως είναι καλύτερα ν’ ακούμε την παραδοσιακή μας μουσική παρά αυτά τα ξενόφερτα τραγούδια τύπου rock που προφανώς *αλλοιώνουν τον Ελληνικό χαρακτήρα μας και επηρεάζουν την συνείδησή μας σε βαθμό τέτοιο που να κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητά μας (*σκέψεις δικές μου).

Και ύστερα συνέχισε με έναν καταιγισμό συνειρμών και σκέψεων περι ελληνικού DNA και πειραμάτων στην Βρετανία. Προφανώς αναφερόταν σε κάποια πειράματα που έγιναν το 1995 και το μόνο που έδειχναν ήταν πως το DNA μερίδας των κατοίκων της χώρας παρέμεινε ανεπηρέαστο παρα τα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς ή τις προσμίξεις διαφόρων εθνών που συντελέστηκαν και συντελούνται ακόμη. Επίσης τί καταπληκτικό! Οι Έλληνες είναι αμιγώς καυκάσια φυλή. Τώρα πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχα.

Σκέφτηκα λοιπόν από τη μία και τον ρώτησα εύλογα πώς λοιπόν αφού είμαστε τόσο ξεχωριστοί καταλήξαμε σε αυτή την σκατοκατάσταση; Ποιοί ευθύνονται, οι ξένοι που μας πολεμούν ή αυτοί με το ξεχωριστό DNA; Βέβαια παρ’ότι και ο ίδιος παραδέχθηκε πως οι ρουφιάνοι(!) οι Έλληνες φταίνε, δέν πήρα σαφή και ικανοποιητική απάντηση. Και πώς να συμβεί αυτό άλλωστε, με τόσα που έχουμε δεί. Εδώ ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα και ζωντανό δείγμα για γενετικό και ψυχολογικό κοινωνικό πείραμα που αξίζει να προσέξουν οι επιστήμονες του κλάδου:

Το δάσος καιγόταν και ο κόσμος γλεντούσε!

Στην συνέχεια μου διεμήνυσε πως είμαι ένας απόγονος κι εγώ του Λεωνίδα και των υπολοίπων και πως δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτε και να περιμένω Αυτόν που έρχεται…Αλλά όπως τόνισε αυτά ήτανε ψιλά γράμματα για εμένα που δεν τα έπιανα… Και εκείνη τη στιγμή μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα του συμπαθητικού κατά τ’άλλα τηλε – πωλητή κυρίου Λιακόπουλου που προσπαθεί απεγνωσμένα να μας αφυπνίσει αλλά δέν μπορεί να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ φτάσαμε για πολλοστή φορά στην χρεοκοπία, ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ εμπιστευτήκαμε για πολλοστή φορά τους κωλοπολιτικούς που μας φλομώνουν στο ψέμα, ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ το μόνο που γουστάρει το αθάνατο ελληνικό DNA είναι η καλοπέραση, ο ναρκισσισμός, η απληστία, ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ καταστρέφουμε συνεχώς τον τόπο, την γη που βρήκαμε και ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ σημαντική μερίδα του πληθυσμού ακολουθεί και εμπιστεύεται αυτούς που κάποτε οι πρόγονοί τους βιάζανε την πατρίδα και σκοτώνανε τους παππούδες και τις γιαγιάδες αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες να πεθάνουν απο την πείνα!

Βρείτε λοιπόν μια απάντηση ΓΙΑΤΙ φτάσαμε ως εδώ, και ΠΩΣ θα βγούμε απο το τραγικό αδιέξοδο, πριν ζήσουμε τα ίδια γεγονότα. Την απάντηση την θέλουμε ΣΗΜΕΡΑ! Τ’ακούτε; ΣΗΜΕΡΑ! Όχι αύριο. Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει. Οι άνθρωποι όμως ότι DNA και να έχουν, είναι καταδικασμένοι να υποφέρουν, να θρηνούν και να πεθαίνουν. Πότε δίκαια και τιμημένα πολεμώντας για την δικαιοσύνη, την ελευθερία και την δημοκρατία και πότε άδικα βαστάζοντας τις αλυσίδες της εξουσίας των αγορών, δέσμιοι μιας μερίδας πολιτικών μπάσταρδων και όμηροι μιάς χούφτας ολιγαρχών και μιας διεφθαρμένης συστημικής ελίτ που απαιτεί θυσίες στο όνομα της Ε. Ε. και της ανάπτυξης. Για το ευρώ και την μίζα. Για τις τράπεζες και τ’αφεντικά.

Κι ύστερα, εκεί προς το τέλος μια ακόμη δόση υπερπατριωτικού σουρεαλισμού για τον αθάνατο Μεγαλέξανδρο που ήρθε στην γη για να διώξει το κακό και τον Χριστό που ήρθε για να φέρει το καλό. Τι σχέση έχουν οι δυό τους; Καμία μου απάντησε. Έ τότε σκέφτηκα, θα πρέπει να ήταν συνεταιράκια χωρίς να το γνωρίζουν(;) στην μάχη για την σωτηρία της ανθρωπότητας και την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού. Μην πιστεύετε τις χαζομάρες περί κατακτητών και πολέμων. Ο Μεγαλέξανδρος μοίραζε λουλούδια όπου πήγαινε και απώτερος στόχος ήταν να μεταδώσει την Ελληνική Παιδεία σε κάτι αγράμματους και απολίτιστους που μπορεί να είχαν ιστορία χιλιάδων ετών αλλά προφανώς δέν είχαν ελληνικό DNA. Όπως κάποτε δεν είχανε Ρωμαϊκό κατά τον Καίσαρα, τον Ναπολέοντα ή τον πιό πρόσφατο Αδόλφο Χίτλερ που υπερασπίστηκε με σθένος την καθαρότητα, κάτι που δέν έκαναν οι προκάτοχοί του αλλά επιθυμούν οι σύγχρονοι συνεχιστές του θεάρεστου έργου του, οι εν Ελλάδι καυκάσιοι.

Αλλά κατά τον αφυπνισμένο μας ψήστη, ο Μεγαλέξανδρος ζεί. Οι θεοί δεν πεθαίνουνε ρε! Γι ‘αυτό να ξέρετε: ZΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Ο Μεγαλέκος, ο Χίτλερ και τ’άλλα παιδιά ζούνε. Προσωπικά κρατώ κάποιες επιφυλάξεις για τον Elvis…

Δεν είμαστε Χριστιανοί αλλά είμαστε Ορθόδοξοι. Δηλαδή έχουμε ορθή πίστη. Ομολογώ πως υπέστη ένα διανοητικό σοκ καθώς προσπάθησα να ξεχωρίσω τις δύο ομολογουμένως διαφορετικές έννοιες αλλά ύστερα θα έπρεπε να τοποθετήσω την ορθότητα της πίστης του ψήστη σε ένα διαφορετικό πλαίσιο αντίληψης μιας πιθανόν βαθύτερης πίστης και ελπίδας σε κάτι αόριστο και απροσδιόριστο, δηλαδή μεταφυσικό ή υπερφυσικό κατά τον μακρο – νοούν του ομιλούντα και έτσι να μπορέσω να κατανοήσω και να συνδέσω τα κομμάτια του παζλ μιας νέο – κουλτούρας που αγγίζοντας τα όρια της συνωμοσιολογίας προσπαθεί να διεισδύσει στα απόκρυφα κύτταρα ενός αμιγώς Ελληνικού νου και να αρχίσει να βάζει σε λειτουργία τις κρυφές δυνατότητες ενός ανώτερου νοητικού μηχανισμού που θα οδηγήσει στην υπερσυνειδητότητα και συνεπώς στην ανύψωση του κρυμμένου και ανενεργού αρχαιοελληνικού πνεύματος.

Και παρ’ότι στην αρχή μου ήρθαν εικόνες της μίας και μόνης αποδεκτής αληθινής πίστης που αποδέχεται η εκλεκτή και πεφωτισμένη κοινωνία των ΕΛ – λήνων στην συνέχεια μπόρεσα να φάω μιά τελευταία πιρουνιά κεμπάπ, αφού ο ομιλών μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με την Χ. Α. και πως σέβεται τις διαφορετικές απόψεις αφού ζούμε σε δημοκρατία(;!).

Έτσι λοιπόν αφού τον αφήσαμε στην διανοητική του σύγχυση εγώ να υπενθυμίσω προς τους επίδοξους αφυπνίζοντες πως το DNA τους είναι κατά 98,4% όμοιο με αυτό των πυγμαίων χιμπαντζήδων. Οπότε η αφύπνιση και η των Ελλήνων έγερσις μπορεί να καθυστερήσει λίγο. Γιατί όπως είπαμε, στην χώρα των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
στην χώρα των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Θα μου πείς, πού κολλάει τώρα ο Σαμαράς. Ε, που κολλούσε ο Χριστός με τον Μεγαλέκο. Τουλάχιστον ο Σαμαράς σύμφωνα με τις τελευταίες έγκυρες μετρήσεις, του πεφωτισμένου νού των ΕΛ – λήνων καταδεικνύεται ώς ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Τέλος πάντων, επειδή οι Κινέζοι έχουν μια παροιμία (από τις πολλές) που λέει πως είναι καλύτερα ν’ ανάψεις ένα κερί, από το να καταριέσαι το σκοτάδι, έτσι και εγώ με τη σειρά μου σας αφιερώνω ένα τραγούδι, ναι από αυτά τα ξενόφερτα, από μια εποχή που οι άνθρωποι έβλεπαν ήχους και άκουγαν χρώματα.

Concrete forests loom into view
steel throated robots tell you what to do
Look out big brother is lookin’ at you
Look out big brother is lookin’ at you

Your head is reeling
Your head is reeling

Flowered children dressed in a shroud
are enveloped by a great flanell cloud
Because they go around acting too proud
Because they go around acting too proud

Your head is reeling
Your head is reeling

Plastic masses don’t know what to say
But they want to make all the flowers go away
Or else take the sun away from your day
Or else they’ll take the sun away from your day

Your head is reeling
Your head is reeling
Your head is reeling
Your head is reeling
Your head is reeling

ΑΝΩΝΥΜΟς & ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Το κεμπάπ, ο Πολέμαρχος, η ορθοδοξία και το αθάνατο ΕΛ-ληνικό DNA”
  1. Σημερα ολα ειναι τοσο ανακατεμενα και λιγο απ ολα που ειναι πολυ δυσκολο να επικοινωνησει ο κοσμος με τη λαν των Ελληνων.Οι καθημερινες αναριθμητες απανωτες επιρροες τα συμβαντα των τελευταιων 50-100 χρονων οι ψηφιακες παρεμβολες των ηλεκτρονικων συσκευων εχουν παρει στην κυριολεξια τα μυαλα των ανθρωπων σε τετοιο βαθμο που του ειναι αδυνατον να κατανοησει το τι σαχλαμαρες μπορει να λεει καθημερινα με τα κινητα η και χωρις αυτα ενω διπλα του εκπεμπει στους _ _ _ _ εως _ _ _ _ η αρχεγονη λαν των Ελληνων

  2. Μπορείς να γελάς οσο θές με τους ΈΛληνες κτλ
    Ναι, σίγουρα αυτά για ΕΛ είναι μπουρδες

    Αλλά, μάθε, ψάξε και διάβασε..Την κανονική Ελληνική γραμματεία. Θα δείς πόσο λαμπρό φώς έχει ο Ελληνισμός
    Τα λένε και οι ξένοι την ώρα που εμείς τα χελευάζουμε.
    ΌΤαν ο μαραθωνας είναι στις 12 μεγαλύτερες μάχες παγκοσμίως και εσύ δεν το ξέρεις, όταν δεν έχεις διαβάσει Πλάτωνα, Σοφοκλή, Σωκράτη, Αριστοτέλη και τότε κοροιδεύεις..τι να πώ..
    Τα λενε και αυτοί που ψηφίζεις..στο βιβλίο "Κουλτούρα και Αναρχία" γνωστού Άγγλου συγγραφεα τονίζεται το φώς, η γνώση, η λαμπρότητα της αρχαίας Ελλάδας. Σάν Ζωή πρότυπο..

    Αλλά, εσύ μόνο να τρώς τα ψητά σου κα να ψηφίζεις Τσίπρα…

    Ναί, δεν υπάρχουνε ΕΛ και μπούρδες.
    Και νάι, ίσως δεν είμαστε 100% απόγονοι αυτών, αλλά ρωμιοί.

    Παρόλα αυτά, η Ελληνική γλώσσα έχει αντέξει τόσες χιλιάδες δεκαετίες.
    Παρόλα αυτά, κάπου μέσα μας υπάρχουνε οι αρετές αλλά και τα μειονεκτήματα των αρχαίων Ελλήνων.
    Παρόλα αυτά, έαν δεν υπήρχε ο Μαραθώνας θα ήσουνα σαν τους Ταλιμπάν
    Έαν δεν υπήρχε ο Κολοκτρώνης θα ήσουνα Τούρκος

    Τουλάχιστον αφού δεν τους γουστάρεις, να τους σέβεσαι..και έαν το κάνεις καθημερινά και δεν το ξέρεις. Μιλάς την γλώσσα τους…

  3. αντιελληνικο παραληρημα μισους απο το σοβιετικο κτηνος!!!!!!

    ο μεγαλεκος γαμαει το κωλο της νεκρης πουτανας μπολσεβικας της μανας σου πανω στα κοκκαλα της εαμοβουλγαρας σαδομαζοχιστριας αρουλας βελουχιωταινας η καπεταν σουλτανας, που τις εκοψε ο ελληνικος λαος την κλουβια και αρωστημενη σταλινικη κεφαλα της σοβιετομουτρο!

    σκατα στα κοκκαλα των ξεκολιασμενων της μακρονησου σας!
    καρκινο στις σταλινικες οικογενειες και στα παιδακια σας τα σοβιετακια σας!
    ο ελληνικος λαος θα σας ξεκολιασει και παλι οπως το 49 στο γραμο βιτσι και αυτη τη φορα δεν θα μεινει ρουθουνι μπολσεβικικο και ουτε ενα βρεφος σας ζωντανο σοβιεταρά…

    δεν θα περασει ο μπλσεβικισμος-διεθνισμος-μισελληνισμος!!!!!

    ποτε ξανα εαμοβουλγαρισμος!!!!

    μισος στο μισος των αναρχοαριστεριστων φονιαδων!!!!

    βια στη βια των αναρχοαριστεριστων φονιαδων!!!!!

    εξω οι αναρχοαριστεριστες φονιαδες και οι λαθρομεταναστες τους απο την ελλαδα μας!!!!!!!!
    σφαξτε τις οικογενειες τους!!!!!
    εχουμε πολεμο τα παντα επιτρεπονται!!!!!!

  4. Eσύ με το φασιστικό παραλήρημα πάντως έχεις πολύ πλάκα.Το ξέρει η μανούλα σου τί κουμάσι έβγαλε;Άντε κατουρήστε λίγο τώρα,γιατί όταν θα έρθει η ώρα θα τα ξεκαθαρίσουμε μιά και καλή.
    Σημειωτέον,δέν έχουμε τίποτε με τους Έλληνες,με τους φασίστες έχουμε και με τους ηλίθιους που πιστεύουν σε σαχλαμάρες για ΕΛ και ανωτερότητες.
    Η Ελλάδα έχει παράξει πολιτισμό,ο οποίος έχει παγκόσμια σημασία.Και αφορά όλους τους ανθρώπους.
    Το κατάλαβες παλικαράκι μου;Και δέν είμαστε μπολσεβίκοι ανόητε.

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΘΕ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΖΗΣΕ! Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ… ΚΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟ-ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΨΑΞ ΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΩΣ. ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΥΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΘΡΟ, ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΞΑΝΘΟΥΣ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΙ ΑΣ ΓΜΩΡΙΖΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ. ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΟΤΑΤΗ ΚΡΕΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ.

  6. Δεν μπορειτε να πειτε τελικα 40 χρονια ανθελληνικης παιδειας φαινεται πως τελικα απετυχαν και ο ιχωρ καμπαναει για αυτον τον λογο καλπαζει η χρυση αυγη… Και ναι υπηρχανε προτεροι υπερτεχνολογικοι διαστημικοι πολιτισμοι (διαβασε βεδες βιμανικα σαστρα αμορφωτε) και ναι οι θαυμαστοι Ελληνες ειχαν κατακτησει καποτε την αθανασια (σαβαρτζβανα γιαβανα ρε ζωον) και πολλα αλλα, αρκει να σπασετε το μπιρι μπιρι που σας εχουν προγραμματισει καποια μογκολλα ανθελληνικα στοιχεια, μεσα στα "ελληνικα" μπουρδελοπανεπιστημια, βλεπετε η σταλινικη καπιταλιστικου τυπου (οπως κινα ρε κτηνος 2ποδο) νεα ταξη κονομας δεν θελει κανενα εθνος-ειδικα το ελληνικο με την παρανοικη ιστορια του-. η απαντηση που τους αρμοζει και τους τσουζει ειναι εθνικισμος.

  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

  8. Διαφορετικό και μοναδικό το Ελληνικό DNA!!! ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΣΚΑΙ: ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  9. Καλησπέρα σε όλους.Δεν υπάρχει λόγος να "τσακώνεστε".Αν έχετε όλοι ένα πράγμα πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας,πάντα θα επικρατεί η λογική και τα επιχειρήματα.Όλοι οι κυβερνώντες ανά τα κράτη,εφαρμόζοντας το διαίρει και βασίλευε τα τελευταία 40 χρόνια ταυτόχρονα με τον πλήρη αποπροσανατολισμό από την Ελληνική παιδεία-γνώση και αδογμάτιστο τρόπο σκέψης κατάφεραν να μας κάνουν να μαλώνουμε μεταξύ μας.Από όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε,σταματήσαμε να σκεφτόμαστε και κόλλησε το μυαλό μας στις πάγιες αντιλήψεις ετών με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε το κλουβί που μας έχουν βάλει.Σκεφτείτε το και πράξτε αναλόγως….άλλωστε οι αρχαίοι μας γι`αυτό ξεχώρισαν επειδή πρωτίστως θεωρούσαν-σκέπτονταν και κατόπιν ομιλούσαν ή συνέγραφαν.

  10. Τύπε εσύ άναψε κάνα κεράκι για να βλέπεις στο σκοτάδι, κ να μπορείς να τρως κεμπάπ, και άσε τους Έλληνες να ανάψουν πύρες να φωτίσουν τον κόσμο όλον.

  11. Α ΡΕ ΒΛΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΑΠΕΙΡΟ ΒΑΘΜΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΝ.ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *