Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:51 - 29/09/2015

Επανεκκίνηση σφαλμάτων ο χαμένος κύκλος της ζωής μας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Άδικα ψάχνουν τον τρόπο για επανεκκίνηση, ο κύκλος έχει φτάσει imageστην ένωση και επαλήθευση της μεγάλης ρωγμής. Όσο και αν περιμένεις απλά σβήνεις τα χνάρια σου στο Πέρασμα του χρόνου. Διέγραψε την πορεία που είχαν καθορίσει και μπες μπροστά αφού όλα τελούνται τόσο γρήγορα που ως στιγμές μοιάζουν. Η εξέλιξη κάθε γεγονότος έρθεται ως σιμάδι στο διάβα μας, ας αφουγκραστούμε την καρδιά και την ψυχή μας, να διαβάσουμε το θείο έργο και με σύνεση και Σοφία να κρείνουμε για το καλό το δικό μας και της ανθρωπότητας.

Α)Επίκεντρο όλων εσύ αφου εσύ τους ορίζεις.

Β)Ο στόχος είναι η ταπείνωση σου και η αδιαφορία σου.

Γ)Μην παραπλανίσεις ούτε να σε φθείρει το εγώ σου.

Δ) Μην υποκύπτεις ώστε να επαληθεύεις τα κακά που σου φέρνουν.

Ε) Μην χάνεις την πίστη σου ακολουθώντας το χάος.

Ζ) Μην δίνεις τροφή στο θηρείο με τον φόβο.

Η) Ελευθερώσου από τα δεσμά της ψεύτικης αναζήτησης.

Θ) Άπλωσε τα φτερά σου να προστατέψεις τους αδύναμους.

Ι) Ενώνεις τα όμοια και ορίζεις τα ανόμοια.

Κ) Συνθέτεις, δημιουργείς,καθορίζεις κάθε άγνωστο αφού το έχεις πλάση εσύ.

Λ) Μην ψάχνεις να βρεις το τέλος Φέρε την συνέχεια και την Ένωση.

Μ) Μην μετράς οτι δεν έχεις μεγαλώνει το κενό.

Ν) Χτίζεις ενώ τα πάντα καταρρέουν.

Ξ) Αντιστέκεσαι όταν οι άλλοι παραδίδονται.

Ο) Συνεχίζεις ακόμη και όταν βρεθείς σε αδιέξοδο.

Π) Συνεχίζεις όσο χτυπάει η καρδιά σου.

Ρ) Τραγουδάς και ελπίζεις ας είναι και να πεθάνεις.

Σ) Τροφή σου η ψυχή σου και πνεύμα η ζωή σου.

Τ) Γνωρίζεις τους κανόνες δεν τους ακολουθείς δίχως διάκριση.

Υ) Ο δρόμος σου δεν είναι ποτέ ίδιος βαδίζεις παράλληλα.

Φ) Χ)Ψ)Ω)

Συνεχίστε εσείς αυτά είναι τα πιστεύω μου περιμένω τα δικά σας ευτυχισμένη δημιουργικοί αληθινοί να ζούμε την κάθε μας στιγμή. Η ζωή μας ανήκει ας την κάνουμε καλύτερη.  Θα έρθει η ώρα που το αλφάβητο θα τελειώσει αν γραφτεί η ιστορία από εσένα. Βρες τον δρόμο σου γράψε την δική σου ιστορία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Καλό είναι πρώτα τα κείμενα να τα γράφεις σε έναν κειμενογράφο με αυτόματη διόρθωση λαθών, π.χ. Word, γιατί μας βγήκαν τα μάτια να το διαβάσουμε από τα τερατώδη ορθογραφικά λάθη.

  2. ανωνυμος 09/30/2015 @ 2:43 ΜΜ

    ΝΟΜΙΖΑΜΕ …ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΙ΄ΟΜΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ…
    ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ –ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ..

    ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ.

    ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΡΙΕΣΤΙΜΑΡΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ…ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ…ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΄΄ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΄΄΄ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 40.000 ΑΝΘΡΩΠΟ Ι .
    ΚΙ΄ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ…ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ…ΜΙΖΕΡΙΑ..ΜΙΣΑΛΛΑΔΟΞΙΑ …ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ..ΓΚΡΙΝΙΑ…ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ..ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ …ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΜΕΤΡΙΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ Γ΄ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !! ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ΄ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    .
    ΠΑΝ. ΓΙΑΝ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  3. Αειμαθίων 09/30/2015 @ 3:20 ΜΜ

    Καλό!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*