Διαφημίσεις

ruim-duizend-doden-gedrang-bij-bedevaart-mekkaΟ αριθμός των νεκρών στην Μέκκα την περασμένη εβδομάδα έχει ξεπεράσει τα 1000 άτομα και έφτασε προς το παρών τα 1075.

Αυτό ανάφερε το BBC σήμερα Τρίτη ένας υπάλληλος της νιγηριανής κυβέρνησης ο οποίος έχει επισκεφθεί τα νεκροτομεία στην Τζέντα όπου βρίσκονται και τα σώματα νεκρών συμπολιτών του.

Κυβερνητικά στελέχη από την Ινδία, το Πακιστάν, και της Ινδονησίας, επιβεβαιώνουν ότι μέχρι στιγμής οι νεκροί υπολογίζονται πάνω από τα 1000 άτομα. Επίσης λέγεται ότι ο αριθμός είναι πολύ υψηλότερος από τα επίσημα στοιχεία, που παράδωσε η Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την Σαουδική Αραβία κατά την τελευταία καταμέτρηση πρέπει να έχουν χάσει 769 άνθρωποι τη ζωή τους.

ΚΟΡΑΞ: ο θάνατος τόσων πολλών αθώων ψυχών δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίος. Στην εορτή της “θυσίας” χάνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες ζωές ακριβώς με τον ίδιο τρόπο…!
Δηλαδή ποδοπατούν ο ένας τον άλλο μετά από τον ξαφνικό πανικό που κάποιοι εσκεμμένα προκαλούν γιατί χρειάζονται την ενέργεια των νέων αδικοχαμένων ψυχών. Είναι πολύ απλό για τις αρχές κάθε χώρας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να προστατέψουν τους πιστούς…δεν θα γίνει όμως ποτέ γιατί παραδοσιακά είναι ανέκαθεν μια χώρα που περιμένει τέτοιες εορτούλες…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

8 σχόλια στο “Ο αριθμός των νεκρών στην Μέκκα ξεπέρασε ήδη τα 1000 άτομα”
  1. Η Ψιονική Μαγεία έχει αποτέλεσμα τελικά, ας ξαναθυμηθούμε τον Charles W. Cosimano και τι έκανε στη Μέκκα τον Ιανουάριο που μας πέρασε! message to mecca (Published on Jan 7, 2015)
    https://youtu.be/1X63BnWr-YQ

    Επίσης, μάθετε όλα τα μυστικά του ψιονισμού, εδώ: http://www.charlescosimano.com/e-books.html

    1. Φιλε σε ευχαριστώ θα τα κατεβάσω να τα διαβασω…μπορεις να περιγραψεις τι ακριβώς περιγραφουν…σε λιγα λογια

      1. Τα βιβλία μιλάνε για το πως να αναπτύξεις τις ψυχικές δυνάμεις του σώματός σου και το πώς να τις ενυσχίσεις μετά με τη χρήση ραδιονικών συσκευών που θα κατασκευάσεις εσύ με τις απλές οδηγίες που σου δίνει.

    2. ΩΧ ΡΕ ΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο Uncle Chuckie ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

      1. Ξέρω εγώ;;; Λές;;; Πάντως ο Uncle Chuckie ασχολείται όλη του τη ζωή με το αντικείμενο των Psionics, κάτι θα ξέρει ο Κακός Παππούς Chuckie… 😉 Αν δε μπορεί να δημιουργήσει αυτός τόσο κακό, ποιος άλλος καλύτερος SuperVillain θα βρεθεί;;; Φήμες λένε ότι είναι πιο σατανικός και από τον Joker :p

    3. Η τεχνολογια Radionics χρησιμοποιειται κυριως για θεραπειες.
      Αρχιζει καποιος μαθαινοντας πρωτα τα βασικα.

      bibliotecapleyades.net/salud/esp_salud19.htm

      Αν περιμενεις απο “πειραγμενα” ατομα σαν τον παραπανω να μαθεις, θα εχεις ασχημα ξεμπερδεματα.

  2. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΖΩΟ, ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΤΖ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *