21:04 - 28/09/2015

Όταν μιλάμε για Mega Τελετουργίες..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ROCKY

Όταν μιλάμε για Mega Τελετουργίες..

….Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πολλές φορές είμαστε προγραμματισμένοι να «βλέπουμε» με ένα συγκεκριμένο τρόπο ή να “δούμε” ένα συγκεκριμένο πράγμα – για παράδειγμα, (Ακόμη και με την 9-11 την μεγάλη Καταστροφή δεν είχαμε πάρει χαμπαρι πριν συμβεί ότι το είχαν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν , την ίδια ημερομηνία σε ταινίες και κινούμενα σχέδια… μας βομβάρδιζαν με αυτή την ημερομηνία αλλά κανείς δεν το είδε πριν γίνει!

27η Σεπτεμβρίου του 2015:

Ο Πάπας Francis βρίσκεται μαζί με πλήθος στη Φιλαδέλφεια, στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας .

Το μουσείο τέχνης είναι διάσημο γιατί είναι το σημείο όπου ο Ρόκι Μπαλμπόα έτρεξε προς την κορυφή και να άνοιξε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του για να συμβολίσει τη νίκη.

Η νίκη του κερδήθηκε, όχι μόνο πάνω από τον κόσμο, αλλά πάνω από τον εαυτό του.

Ο Rocky ξεπέρασε την μάχη με τον εαυτό του , την μάχη με την αμφιβολία, την μάχη με τις αδυναμίες του και τις αποτυχίες του. Ο Rocky κατάφερε από ένας ασήμαντος -κανένας να γίνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας .Αυτό ακούγεται οικείο — γιατί; …

Είναι η ιστορία του Ιησού (ΑΝΘΡΩΠΟΥ) που μετατρέπεται σε Χριστό (Θεός ,υιός θεου) …!

Ο Ιησούς χτυπήθηκε βάναυσα σαν ένα κομμάτι κρέας, όπως ακριβώς και ο ROCKY . Ο Ιησούς υπερνίκησε την ήττα και τα χτυπήματα και αναστήθηκε από τους νεκρούς– όπως έκανε ο Rocky (συμβολικά)

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τον Πάπα Φραγκίσκο στην Φιλαδέλφεια ,σαν τον Ιησού Χριστό με τα χέρια του επάνω στον Σταυρό όπου αν το δεις αλληγορικά μοιάζουν με τα χέρια σε Νίκη — ακριβώς όπως ο Rocky.
ROCKY

Η Φιλαδέλφεια εννοιολογικά είναι η πόλη της αδελφικής αγάπης.

Το σύμβολο του Χριστου ειναι το CHI – RHO = ΧΙ – ΡΟ Chi = X Rho =Ρ

XR-ΧΡ είναι τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματος, ο Χριστός στα ελληνικά.

Αν γράψετε “CHI – RHO” ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ , μπορείτε να πάρετε “RHO – CHI”

RHO-CHI = Rocky- Rocky Balboa

ΟΠΟΥ…BAAL – BOA
PopeCompositeThurs
Βάαλ είναι ο χαναανιτικος Θεός, η λατρεία στον Βάαλ συμβολίζεται με την λατρεία των οβελισκων (του πέους του), τι είδαμε στην Ουάσιγκτον στον οβελίσκο; Τον πάπα… Ουάσινγκτον και πάλι στο 9-11 μνημείο;Τον πάπα !! Στον υπόγειο των Κέντρων Εμπορίου ως τελευταία στήλη, τον Οβελίσκο ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ που ειναι 432 ιντσες;Τον Πάπα ..!

Παρεμπιπτόντως,

ROCKY = 432 σε Γεματρία

BAAL – BOA

BOA = ΦΙΔΙ

BAAL – BOA = Ο θεός ΦΙΔΙ

RHO – CHI BAAL – BOA = (Ο Χριστός- Ο θεος ερπετο).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας έχει “72” σκαλοπάτια που πρέπει να ανέβεις για να φτάσεις στην κορυφή.

rock

Ο RHO – CHI (Rocky) ανέβηκε “72” σκαλοπάτια για να φτάσει στην κορυφή της σκάλας- Stairway της Φιλαδέλφειας- φτάνοντας στον ουρανό σημειολογικά.

Το”72″ είναι ένας βασικός Αστρολογικός αριθμός.

Χρειάζονται 72 χρόνια για τη γη μας να γείρει ένα βαθμό – Η Γη έχει κλίση κατά ένα βαθμό κάθε “72” Χρόνια….Αυτή η αργή κλίση της γης ονομάζεται μετάπτωση — και αυτή είναι η κίνηση που προκαλεί το ζώδιό σας για κάθε νέα θέση η ίδια θέση έρχεται κάθε 2.160 χρόνων με τον Ήλιο στις 22 Μαρτίου (322) ετησίως. (Η Βασιλική του Αγίου Πέτρου χτίστηκε το 322 μ.Χ. στη Ρώμη)

Ο Ιησούς Χριστός ονομάστηκε ο ψαράς των ψυχών -ΙΧΘΥΣ ….Ο Rocky ήταν από ένα τμήμα της Φιλαδέλφειας που ονομάζεται FISH TOWN -ΨΑΡΟΥΠΟΛΗ!.

Ο Ιησούς είναι πάντα σε μια μάχη με το διάβολο, το όνομά του ΔΙΑΒΟΛΟΥ στις ξένες γλώσσες αλλά και στα ιερέα κείμενα είναι και το Apollyon…!

Ο Rocky έδωσε την μάχη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας με το Σύμβολο της Πίστεως για τον διάολο …Απόλλωνα…. APPOLO …

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι πραγματικό όνομα του Rocky Balboa είναι Σιλβέστερ Σταλόνε.Sylverster προέρχεται από τη λέξη “SYLVANIA” και σημαίνει “ΔΑΣΟΣ” “ξυλα”

Απο εκει παίρνουμε την λέξη Πενσυλβάνια – ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ , “ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ PEN H ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ PEN “Μην ξεχνάτε o Ιησούς ήταν ένας ξυλουργός, εργαζόταν με το ξύλο…

Ώρες μετά Ο Πάπας Φραγκίσκος τελειώνει την συγκέντρωση στην Φιλαδέλφεια και ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός ετοιμάζεται να συμβεί —-Μια συνολική σεληνιακή έκλειψη ένα κόκκινο-αίματος φεγγάρι η αλλιώς ένα σούπερ – φεγγάρι.

Πιστεύω ότι αυτό που παρακολουθήσαμε όλοι στη Φιλαδέλφεια στις 25 Σεπτεμβρίου ήταν μια τεράστια μέγα τελετουργική διαδικασία , όπως καμία άλλη που έχω δει.

Ποιες οι βαθύτερες εσωτερικές έννοιες και συμβολισμοί , ίσως ποτέ να μην μάθουμε ….

Ο πάπας επισκέφθηκε τρεις πόλεις -πρωτεύουσες (Capitols) , καθώς και τους πιο ιερούς ναούς αυτών των πόλεων . Για να μην αναφέρουμε και τα Ηνωμένα Έθνη.Ο Πάπας ευλόγησε την Αμερική με μια πρόθεσή που ήταν σαφής, τους ευλόγησε να είναι ήρεμοι, να είναι καλοί, να αγαπούν τον αδελφό τους, να κάνουν στους άλλους ότι θα ήθελαν να τους κάνουν οι άλλοι και τέλος, να δεχθεί η Αμερική και οι Αμερικάνοι πολίτες την Νέα Παγκόσμια Τάξη που εκτυλίσσεται γύρω τους αλλά πλέον και γύρω μας!

Θα πεις ότι είμαι σκληρός η ότι τα βλέπω μόνιμα τα πράγματα μαύρα … θα δούμε αν στο τέλος αυτού του άρθρου θα συμφωνήσεις μαζί μου η όχι ..

Ας αναλύσουμε λίγο πιο πολύ το μυστικό ταξίδι του Πάπα στην Αμερική…

Σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο ο Πάπας έχει σχεδόν τελειώσει με την «περιοδεία» του στις ΗΠΑ. Η τελευταία στάση ηταν στην Φιλαδέλφεια, η οποία ήταν η πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών για την Αμερική.Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν εξετάσει σε βάθος το συμβολικό χαρακτήρα της περιοδείας του. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Ο Πάπας επισκέπτεται 3 πόλεις – Capital Cities στις ΗΠΑ.
Ο Πάπας όμως από ότι φαίνεται τις επισκέπτεται με αντίστροφη σειρά…Η Φιλαδέλφεια ήταν η πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών για την Αμερική, ενώ η Νέα Υόρκη ήταν η δεύτερη!

Σύμφωνα με τα άρθρα της συνομοσπονδίας, από 1781 έως 1788, το Κογκρέσο συγκληθει στη Φιλαδέλφεια! Princeton, New Jersey! Αννάπολις, Μέριλαντ! Trenton, New Jersey! και τη Νέα Υόρκη.

Δεδομένου ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ ιδρύθηκε από το Σύνταγμα του 1789, έχει συγκληθεί σε τρεις περιοχές: Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, και μόνιμη έδρα της μετά στην Ουάσιγκτον, DC

Από ένα βιβλίο με τίτλο: Τα εννέα Capitols ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, μπορουμε να βρούμε αυτές τις ημερομηνίες…

Χρονολογικός πίνακας των πρωτευουσών

Πρώτο Ηπειρωτικό Κονγκρέσσο5 Σεπτεμβρίου 1774 με 24 Οκτωβρίου 1774:

Φιλαδέλφεια, Αίθουσα ξυλουργού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεύτερο Ηπειρωτικό Κονγκρέσσο10 Μαΐου 1775 έως τις 12 Δεκεμβρίου 1776:

Φιλαδέλφεια, State House

20η Δεκεμβρίου 1776 με 27 Φεβ 1777:Βαλτιμόρη, Henry Fite’s House

4 του Μαρτίου του 1777 με 18 Σεπτεμβρίου 1777:Φιλαδέλφεια, State House

27 Σεπτέμβρη 1777 (μία ημέρα):Λάνκαστερ, Πενσυλβάνια, Δικαστικό Μέγαρο

30η Σεπτεμβρίου του 1777 με 27 Ιούνη του 1778:Υόρκη, Πενσυλβανία, Δικαστικό Μέγαρο

2 Ιουλίου του 1778 μ 1 Μάρτη 1781:Φιλαδέλφεια, αίθουσα κολλεγίου, State House.

Συνέδριο βάσει των άρθρων της Συνομοσπονδίας

1, Μαρτίου 1781 έως 21 Ιουνίου, 1783:Φιλαδέλφεια, State House

30 Ιούνη 1783 έως 4 Νοεμβρίου 1783:Princeton, New Jersey, “Προοπτική”-(“Prospect,”), στη συνέχεια, Nassau Hall

26 Νοέμ του 1783 έως 19 Αυγ 1784:Αννάπολις, Μέριλαντ, State House

1 Νοέμβρη 1784 έως 24η του Δεκεμβρίου 1784:Trenton, New Jersey, γαλλικά όπλα Ταβέρνα (French Arms Tavern)

11 Ιαν 1785 έως το φθινόπωρο του 1788:Νέα Υόρκη, στο Δημαρχείο, στη συνέχεια στην Ταβέρνα του Fraunce

Συνέδριο σύμφωνα με το Σύνταγμα

Τέταρτης Μαρτίου 1789 έως 12 Αύγ, 1790:Νέα Υόρκη, Ομοσπονδιακό Μέγαρο

6 Δεκεμβρίου 1790 έως 14η του Μάη 1800:Φιλαδέλφεια, Philadelphia County Building-Συνεδριακό Κέντρο

Δέκατης έβδομης Νοέμβρη 1800:Ουάσινγκτον, ΗΠΑ Capitol

Έτσι, υπήρχαν στην πραγματικότητα 3 πρωτεύουσες όπου το Κογκρέσο εχει συγκληθεί, ενώ σύμφωνα με το Σύνταγμα …, ήταν Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον DC

Μήπως κάποιος άλλος (εκτός από μένα) Το βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτες είναι οι μόνες τρεις πόλεις στις ΗΠΑ που ο Πάπας επισκέφτηκε;Γιατί αυτές τις τρεις; … και γιατί με αυτή τη σειρά; Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν συμβαίνει τίποτα άλλο εκτός από ατυχία η τυχαία σειρά χωρίς σκοπό …, τότε πρέπει να υπάρχει ένας καλός λόγος!Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως οι μαύροι μάγοι, μπορούν να έχουν σκεφτεί…..

Ποια είναι η σημασία ενός κεφαλαίου-πρωτεύουσας – Capital;
Ποια είναι η σημασία των αριθμών 3 και 9;
Ποια είναι η σημασία να τις επισκεφτεί αυτές τις πόλεις με αντίστροφη σειρά;Ας δούμε την λέξη Capital …, τι είναι Capital;

Capital / kæpɪtəl
ουσιαστικό

1.η έδρα της κυβέρνησης μιας χώρας ή άλλη πολιτική ενότητα

(ως τροποποιητής): μια πρωτεύουσα

2.
Ο υλικός πλούτος που ανήκει σε ένα άτομο ή σε μια επιχείρηση απο επιχειρησεις …

3.
Οι διαθέσιμες πηγές πλούτου για ή που μπορούν να χρησιμοποιούνται για την παραγωγή περαιτέρω πλούτου, όπως οι βιομηχανικές επενδύσεις πλούτου..-BINGO! Ορισμός αριθμού δύο τα λέει όλα!

-Με την επίσκεψη των 3 Πρωτευουσών …, ο Πάπας είπε συμβολικά σε όλους μας με την επίσκεψη του ότι :

-Επισκέπτομαι όλο τον υλικό πλούτο που ανήκει σε ένα άτομο ή σε μια επιχείρηση των επιχειρήσεων…

-Ο αριθμός τρία αντιπροσωπεύει επίσης την τρισυπόστατη φύση του πνεύματος …, και είναι αυτή η τρισυπόστατη φύση που οι μαύροι μάγοι προσπαθούν να υποτάξουν!

-Πνευμ-νους-σώμα όλα σε ένα! Προκειμένου να ελέγξει ολόκληρο τον κόσμο … και να έχει μαγική ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πάνω του…, οι μαύροι μάγοι πρέπει να ελέγχουν και τα τρία μέρη που δημιουργούν την φύση!

-Ένα παράδειγμα για το πώς ο Πάπας και το Βατικανό σκέφτονται για το θέμα αυτό προέρχεται από αυτό το άρθρο…-Από την ιστοσελίδα: one-evil.org μπορούμε να βρούμε αυτό σχετικά με τη σημασία των Τριών παπικών κορωνών!-

Crown Tiara του Dagon / Μολώχ

symbol_tiara_dagon_vatican
Βασικά δεδομένα Άλλα ονόματα Crown του Βάαλ, τιάρα, Triregnum
Έτος προέλευσης 800 π.Χ. (Βάαλ) Μπάαλμπεκ
1ο Crown 1302 Βονιφάτιος
2η Crown 1481 Sixtus IV
3ο Crown 1537 Paul ΙΙΙ
Φόντο

Το Στέμμα του Βάαλ, επίσης γνωστή και ως η παπική τιάρα και Triregnum είναι ένα τριών επιπέδων διακοσμημένο παπικό στέμμα και είναι το σύμβολο της παπικής κυριαρχίας από τον 16ο αιώνα.

Από τον 16ο αιώνα, έχει εξέχουσα θέση σαν συμβολισμός και οικόσημο του Βατικανού και είναι διπλα συνήθως με τα διασταυρωμένα κλειδιά των απαιτήσεων της αρχής από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου. Κάθε κείμενο ή άλλη δηλωση που λέει ότι το τριών επιπέδων στέμμα είναι παλαιότερο από τον 16ο αιώνα είναι εκ προθέσεως ψεύτικα… και παραπληροφόρηση!

Πριν από τον Πάπα Βονιφάτιο Η (1294-1303) οι αντιπαπες της ρωμαϊκής λατρείας φορούσαν ύφασματα, όχι τα μεταλλικά στέμματα παρόμοια με τους Πέρσες Αρχιερείς του Μίθρα. Ωστόσο, το 1302 ο Βονιφάτιος εκδίδει την περίφημη παπική βούλα Unam Sanctam,η οποία είναι η πρώτη (εταιρία) Trust (ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΡΑΣΤ) υποστηρίζοντας τον έλεγχο για όλο τον πλανήτη και ότι πλέον αποτελεσματικά ο πάπας στέφεται ο “βασιλιάς του κόσμου». Για να το γιορτάσουν τότε , παρήγγειλε ένα επίχρυσο στέμμα σε σχήμα κουκουνάρι, με περίτεχνη βάση .

Το κουκουνάρι είναι ένα αρχαίο σύμβολο γονιμότητας και παραδοσιακά συνδέεται με τον Βάαλ, καθώς και την λατρεία της Κυβέλης.

Το 1ο Crown(Στέμμα) στην γη του Στέμματος (Crown ) — The 1st Crown of Crown Land
Αν και ο Πάπας Βονιφάτιος ήταν ο πρώτος ηγέτης στην ιστορία που δημιούργησε την έννοια του trust στο Βατικανό , δηλαδή το the first Testamentary Trust όπου πλέον μπορεί να δημιουργηθεί περιουσία από κληρονομία διαθήκης ενος θανόντος δεν ήταν αυτός ο οποίος έφερε το δικαίωμα της λεγόμενης ανάμνησης των εδαφών (“Για μια διαρκή ανάμνηση.”)…δηλαδή να έχει το δικαίωμα πλέον το Βατικανό και προπαντός ο ποντίφικας να ελέγχει την χρήση γης , να έχει ακίνητη περιουσια κοκ ..Αυτός που το κατάφερε ήταν ο Πάπας Νικόλαος Ε το 1455 ..που με λίγα λόγια έδωσε το δικαίωμα μέσω του Incipit όλοι οι πάπες να έχουν συνέχεια και διαδοχη όχι μόνο στα πνευματικά αλλά και στην περιουσία της γης του στέμματος !!!!..Και αυτό να συμβαίνει στο διηνεκές!!!!! το σύνολο του εδάφους λοιπόν διεκδικείται από το Βατικανό ως “γη του στέμματος”.

Αυτό το 1ο Crown αντιπροσωπεύεται από την 1η cestui Que Vie trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί γεννιέται, στερώντας του όλα τα ευεργετικά δικαιώματα πάνω στην γη κατά τη γέννηση.

Το 2ο Crown της Κοινοπολιτείας

Το δεύτερο Crown δημιουργήθηκε το 1481 με την παπική βούλα Aeterni Regis που σημαίνει «Αιώνιο Στέμμα” από τον Sixtus IV είναι μόνο τα 2/3 από τις παπικές βουλες-σφραγίδες ως πράξεις της διαθήκης τραστ.

Αυτή η παπική βούλα που δημιουργήθηκε είναι γνωστή ως το “Στέμμα της Αραγωνίας”, αργότερα γνωστό ως το στέμμα της Ισπανίας, που είναι το σύμβολο της υψηλότερης κυριαρχίας και βάζει τον ποντίφικα σαν μόνιμο διαχειριστή στα πάντα για όλους τους ρωμαίικους Σκλάβους . Η Ισπανία έχασε το στέμμα το 1604, όταν χορηγήθηκε στον King James I της Αγγλίας από τον Πάπα Παύλο V μετά την επιτυχή μετάβαση στης «Ένωμενες κορώνες” ή αλλιώς κοινώς πλούτος (common wealth) το 1605 και συνέβη ακριβώς μετά από την τότε false flag επιχείρηση στην Συνωμοσία της Πυρίτιδας (Gunpowder Plot)

Το Crown αυτό τελικά το έχασε η Αγγλία το 1975, όταν επέστρεψε στην Ισπανία και το βασιλιά Carlos I, όπου παραμένει εκεί μέχρι σήμερα…

Αυτό το 2ο Crown αντιπροσωπεύεται από το 2ο cestui Que Vie trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί γεννιέται ,με την πώληση του πιστοποιητικού γέννησης του ως ομόλογο ( Bond) στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα της χώρας, στερώντας του την ιδιοκτησία της σάρκας του και καταδικάζοντας το σε διαρκή δουλεία ως ρωμαϊκό πρόσωπο, ή σκλάβο.

Το 3ο Crown της Εκκλησιαστικής θάλασσας

Το τρίτο Crown δημιουργήθηκε το 1537 από τον Paul ΙΙΙ μέσω της παπικής σφραγίδας είναι η τρίτη τελική πράξη διαθήκης για την βούληση ενός Trust διαθήκης, που to trust που έχει συσταθεί είναι για τη διεκδίκηση όλων των “χαμένων ψυχών “, χαμένοι στην θάλασσα -lost to the See. .

Οι Ενετοί βοήθησαν στην δημιουργία του 1ου cestui Que Vie Πράξη του 1540 για να χρησιμοποιηθεί αυτή η παπική βούλα ως βάση της εκκλησιαστικής αρχής του Ερρίκου Η ‘. Αυτό το στέμμα κρυφά χορηγήθηκε στην Αγγλία κατά τη συλλογή και «την αποκόμιση-ληστεια» των χαμένων ψυχών.

Το Crown χάθηκε το 1815 λόγω της σκόπιμης πτώχευσης της Αγγλίας και χορηγήθηκε στο Temple Bar, η οποία έγινε γνωστή ως Crown Bar, ή απλά το Στέμμα.

Οι Crown Bar-οργανισμός (ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) έχουν την ευθύνη από τότε να«καρπωθουν» των ψυχών, των χαμένων και των κολασμένων, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρισης και είσπραξης των πιστοποιητικών, βαφτίσια ,και ότι άλλο έγγραφο χρειάζεται (κονόμα) από όλες τις ψυχές που συλλέγονται από το Βατικανό και αποθηκεύονται στα θησαυροφυλάκιό της- πρωτόκολλο κοκ…!.

Αυτό το 3ο Crown εκπροσωπείται από τον 3ο cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί έχει βαπτιστεί ως η χορήγηση του πιστοποιητικού για βαφτίσια από τους γονείς στην εκκλησία !Με απλά λόγια αυτό το χαρτί είναι το δώρο του τίτλου της ψυχής σε έναν άνθρωπο .

Έτσι, όταν κάποιος δεν έχει νόμιμο τίτλο (βαφτιστεί και καταχωρηθεί στα κιτάπια των παπών) δεν έχει νόμιμο τίτλο επί της της ψυχής του, έτσι λοιπόν ένας άνδρας και μια γυναίκα μπορούν να έχουν”νόμιμα” το δικαίωμα να μην θεωρηθούν πρόσωπα αλλά πράγματα , δηλαδή να μπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα πλάσμα χωρίς νόμιμα να κατέχει μια ψυχή. Ως εκ τούτου, ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι σε θέση να επιβάλλει νομότυπα Ναυτικό Δίκαιο κατά αυτών των ανδρών και γυναικών- επειδή μπορούν να αντιμετωπίστουν σαν άψυχα αντίκειμενα-πράγματα σαν το φορτίο που δεν έχει ψυχή….

-Οτιδήποτε γίνεται με την αντίστροφη σειρά …, σημαίνει ότι έχει το νόημα του γύρισε ανάποδα! Ότι νομίζετε ότι είναι το σωστό νόημα …, αυτό το ίδιο νόημα μπορεί μαγικά να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!

Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί που δεν υπόκεινται στους ίδιους νόμους με εμάς τους ανθρώπους …γιατί απλά μπορούν να επιλέξουν αν είναι άνθρωπος η εμπόρευμα…!

Όποιος έχει φαντασία εδώ μπορεί να κατανοήσει την ύπαρξη τεράστιων εταιριών και ανθρώπων που δεν τους ακουμπά ποτέ ο νομος …των ανθρώπων!

Από την άλλη το θέμα ναυτικού δικαίου και ανθρώπου που είναι εμπόρευμα μπορείτε να το ψάξετε μόνοι σας και εσείς … κοιτάξτε πχ τα χαρτιά που σας δίνουν από την κάθε υπηρεσία … έχουν πάνω το όνομα σας με κεφαλαία ; ….

Είμαστε για το σύστημα δυο κεφάλαια (Capitals) ένα εμπορικό – πράγμα δηλαδή …και ένα Ψυχικό..ον δηλαδή … το εμπορικό δεν έχει καμία σχέση με το ον… και αν μάθεις τον τρόπο αυτό να το διεκδικήσεις πίστεψε με …μόλις ελευθερώθηκες !-Τώρα ίσως κατανοείς γιατί ο Πάπας έπρεπε να επισκεφθεί τις τρεις πρωτεύουσες με αντίστροφη σειρά …, έτσι ώστε να μας δείξει ότι το κεφάλαιο (Capital) δεν σημαίνει ό, τι νομίζετε ότι σημαίνει …, και χρησιμοποιείται εναντίον μας!.-Ψαχτειτε σε αυτή την κατευθηνση αν θελετε να έχετε εργαλεία αύριο οταν θα θελήσουν να σας σκλαβώσουν…που θα θελήσουν να σας επιβάλουν τρόπους και ηλεκτρονικά γκατζετακια…μέσα από νόμους που έρχονται καλπάζοντας…

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ ..

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ο Ιησούς είναι πάντα σε μια μάχη με το διάβολο, το όνομά του ΔΙΑΒΟΛΟΥ στις ξένες γλώσσες αλλά και στα ιερέα κείμενα είναι και το Apollyon…!

    Ο Rocky έδωσε την μάχη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας με το Σύμβολο της Πίστεως για τον διάολο …Απόλλωνα…. APPOLO …
    ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ..ΟΛΟΙ ΚΑΜΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ Apollyon ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΠΟΛΩΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ 500 ΛΕΞΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ 2-3 ΣΕΙΡΕΣ

    • Ανώνυμος 09/28/2015 @ 9:57 ΜΜ

      Είσαι τρομερά ασεβεις, εντάξει λοιπόν εφόσον εσύ όπως και όλοι οι υπόλοιποι πιστεύετε ότι μόνος εσείς οι χριστιανοί υπάρχετε και είσται οι μόνοι σωστοί στο σύμπαν..εμείς οι υπόλοιποι αποχορουμαι από την σελίδα. Και ο Απόλλων δεν έχει καμία σχέση με την έννοια διάβολος όπου μας διαβαλει.ξαφνικά με 5 λέξεις σου στα μάτια μου είσαι πιο μικρός και από το τίποτα.. Δεν πιστεύεις λοιπόν τα όσα λες ότι γνωρίζεις..και ναι θέλεις να μας κάνεις να σκεφτόμαστε μ ς τον δικό σου τρόπο.όμως δεν ήμαστε ίδιοι κάνεις από εμάς,αυτό είναι το ωραίο.Αντίο. Και βάλε σε παρακαλώ μια ενημέρωση στην αρχική σελίδα.απαγορεύεται η μη χριστιανοί..

      • ορθοδοξος ελληνας 09/28/2015 @ 10:47 ΜΜ

        Αδερφε μην βαζεις λογια στο στομα αλλων.κανεις δεν μονοπωλει στην συζητηση εδω μεσα.ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες.μην θιγεσαι απο μονος σου.δεν αγγιξε κανεις τα πιστευω σου.λιγη περισσοτερη προσοχη στο αρθρο δεν βλαπτει.

  2. ανωνυμος 09/28/2015 @ 9:54 ΜΜ

    “Οτιδήποτε γίνεται με την αντίστροφη σειρά …, σημαίνει ότι έχει το νόημα του γύρισε ανάποδα! Ότι νομίζετε ότι είναι το σωστό νόημα …, αυτό το ίδιο νόημα μπορεί μαγικά να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!” και
    “το εμπορικό δεν έχει καμία σχέση με το ον… και αν μάθεις τον τρόπο αυτό να το διεκδικήσεις πίστεψε με …μόλις ελευθερώθηκες !”
    Εδω, stranger, χαθηκα. Μπορεις να το εξηγησεις περισσοτερο?

  3. ορθοδοξος ελληνας 09/28/2015 @ 10:41 ΜΜ

    Και αν ολο αυτο εγινε για αντιπερισπασμο;;;;;και αν θελουν να τραβηξουν τα βλεμματα στην δυση ενω οι εξελιξεις τρεχουν στην ανατολη;;;;ας εχουμε ολες τις πιθανοτητες στο τραπεζι.ας εχουμε ματια ανοιχτα προς πασα κατευθυνση.ο πονηρος ειναι γυρω μας και πιο εμπειρος απο εμας.ας του κοψουμε την φορα και την ισχυ εχοντας στο νου μας το υπερ παν ονομα του Ιησου Χριστου.μην ξεχναμε,πως αυτη την στιγμη ΔΕΝ παλευει ο διαβολος με τον ΧΡΙΣΤΟ.ο διαβολος εχασε πριν 2.000 χρονια.ο Κυριος μας ετοιμαζεται για σκουπα και φαρασι για να ξεβρωμισει τον τοπο.ολα τα σχεδια της ντπ θα ανατραπουν.θα πει ο Θεος την τελευταια κουβεντα.ουτε παπας ουτε μπαμιας!!!

  4. Πως λεγανε 30 χρονια πριν;
    «Να σε τυλιξω σε μια κολλα χαρτι».
    Φαινεται πως μας εχουν ολους τυλιγμενους απο την στιγμη που γεννηθηκαμε.
    Αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλει καποιος νοημα με τα νομικιστικα κολπα τους.
    Οσοι τα βρισκουν ακατανοητα ολα αυτα που αναφερονται για ανθρωπους που θεωρουνται εμπορευμα, ας κρατησουν μονο δυο βασικα σημεια.
    Αλλο ατομο ειναι στα εγγραφα καποιος με μικρα γραμματα, και αλλο ατομο με κεφαλαια.
    Με κεφαλαια ειναι το εμπορευμα.
    Τα δικαστηρια χρησιμοποιουν ακομα το Δικαιο της θαλασσας.
    Αυτοι που ξερουν τα κολπα μπορουν να ελισσονται.
    Και ποιοι ειπαμε ξερουν τα κολπα;

  5. su paei to glipsimo

  6. Πυρσός Ελευθερίας 09/29/2015 @ 1:29 ΠΜ

    Αν και λίγο “ζαλισμένο” το κείμενο, είναι αρκετά χρήσιμο και διαφωτιστικό για να αντιληφθεί ο μέσος επισκέπτης του katohika.gr πως φτιάχτηκε ο κόσμος που ζούμε σήμερα. Πως δημιουργήθηκε ο Καπιταλισμός, ποιες είναι οι ρίζες του κτλ

    Εξαιρετικό κείμενο!

    Ο Πάπας είναι ο μεγαλύτερος φανερός αρχιερέας της Δυτικής Χριστιανοσύνης και καλώς ή κακώς συνδιοικεί τη Δύση – και κατεπέκταση τον πλανήτη – μαζί με το Βρετανικό Στέμμα και την Ουάσινγκτον. Μόνο εκείνος θα μπορούσε να κάνει μία τέτοιου μεγέθους Τελετή!

    “Καθαγίασε” την Πολιτική Εξουσία (Ουάσινγκτον), την Οικονομική (ΝΥ) και την Ιερατική (Φιλαδέλφεια) των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάποιοι τον ήθελαν για προστασία στις ΗΠΑ, το έγραψα και σε ένα σχόλιο εδώ πρόσφατα.

    Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο Πάπας ο συγκεκριμένος, είναι “Αντί-Παπας”!
    Είναι ψεύτικος… απατεώνας… Phony που λένε και οι Αμερικάνοι…

    Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει εκλεγεί κατά παράβαση του τυπικού του Βατικανού στον υψηλότερο φανερό αρχιερατικό ρόλο της Δύσης. Όσο υπάρχει ένας ακόμη Πάπας εν ζωή κλειδωμένος – κυριολεκτικά – σε έναν πύργο του Βατικανού, ο Φραγκίσκος λειτουργεί ως Αντί-Παπας που λειτουργεί δίχως την χάρη του Θεού. Δεν θέλω να μπω σε θεολογικές λεπτομέρειες – ίσως σε ένα πιο αναλυτικό άρθρο – αλλά μόνο τυχαίες δεν είναι οι “προοδευτικές” – Προτεσταντικές θα έλεγα εγώ – δηλώσεις του Παπα Φραγκίσκου.

    Εκείνος που εκλέγεται παράτυπα δεν βαρύνεται από εκείνους τους ιερούς όρκους που καθορίζουν μία Πίστη, μία Θρησκεία. Επομένως ο Φραγκίσκος μπορεί καταπαράβαση της Καθολικής Πίστης να ισχυρίζεται ότι κάνει λάθη, ότι οι γυναίκες μπορούν να γίνουν ιερείς, ότι η άμβλωση δεν είναι κάτι κακό, ότι τα εκτός γάμου τέκνα είναι ευλογημένα, ότι οι άθεοι μπορούν να ελπίζουν για μία θέση στον Παράδεισο και άλλα τέτοια “προοδευτικά”.

    Από την άλλη όμως δεν μπορεί και κάποιος να αναμένει από έναν αρχιερέα που δεν φέρει την χάρη του Θεού να μπορεί να καθαγιάσει μία χώρα ή μία οικονομία, σωστά; Περισσότερο γρουσουζιά και γκαντεμιά θα φέρει παρά καλό θα κάνει, σωστά;

    Άλλωστε μας το απέδειξε πριν από ένα χρόνο όταν ενώπιον Νετανιάχου και Αμπάς έκανε μία Προσευχή για την Ειρήνη στην Μ.Ανατολή στο Βατικανό και μετά από λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή της η ISIS που πετσόκοψε το μισό Ιράκ και τη μισή Συρία σε ένα καλοκαίρι…

    Πραγματικά δεν θέλω να ξέρω τι πρόκειται να πάθουν οι ΗΠΑ…

    ΥΓ. Stranger, σχετικά με την “Κύρβα” – αυτό που αποκαλείς Κορώνα του Βαάλ – θα σου στείλω κάποια στιγμή ένα αρθράκι για τα 4 ιερατεία που καθοδηγούν την ανθρωπότητα τουλάχιστον τα τελευταία 4500 χρόνια και την εκ περιτροπής εναλλαγή τους στην εξουσία, το οποίο ενδεχομένως να σου καλύψει πολλά κενά για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, αλλά και για την προκαθορισμένη εξέλιξη των πραγμάτων τα επόμενα 200-300 χρόνια.

  7. Εκατογχειρ 09/29/2015 @ 6:55 ΠΜ

    Το Ro-chi το γυρναμε αναποδα για να μας βγαλει το Chi-Ro.Το Baal-boa το κραταμε οπως εχει γιατι…ετσι μας βολευει!

  8. stranger wreos proxwra oi pio poloi katalavenoun ine pragmati poly dyskolo o aplos kosmos na ta katalavh ola auta prepei na enwsei ola auta ta komatia ke auto xreiazete polys xronos ke MIALO KE IREMIA EGW proswpika ta pisteuw ola auta ke tous parakolouthw apo para polla xronia POU tote prosexane ke ligo ALLA twra mas ta kanoun ola fanera PIA ke pali lew MAKARI NA KANAME LATHOS …GIASAS…

  9. Ενα ενδιαφερον βιβλιο σε μορφη pdf (online or download), για οσους μπορουν να διαβασουν Αγγλικα.

    Rulers of Evil-Useful Knowledge About Governing Bodies (Roman origins of USA) F.T Saussy

    https://app.box.com/s/hfgvcqg7gqh7i27at6sv53ywu87lwarp/1/4304160059/36714505874/1

  10. Απο την μια ειναι η κοσμικη εξουσια του Παπα που υποκαθιστα κατα καποιο τροπο την πνευματικη εξουσια του Κυριου Υμων Ιησου Χριστου και απο την αλλη μεσα απο το εγχειριδιο της μαυρης μαγειας του Crowley βλεπουμε μια λογικοφανη θεωρια που μας μιλαει για τους μαυρους αδελφους οπως λεει που προσπαθουν να φτιαξουν μια ψευτικη κορωνα-Keter και βγαζει νοημα αυτο που λεει σε σχεση με την πραγματικοτητα την θρησκευτικης εξουσιας. Εγω θα ελεγα οτι και οι δυο πλευρες λογιαριαζαν χωρις τον ξενοδοχο. Αλλωστε ο κοκορας που βαζει ταξη στο κοτετσι εχει εξουσια πανω στα δυο φιδια, καθως μπορει να διασταυρωσει τις πολικοτητες και να ανοιξει μια δινη ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω ειτε ταυτοχρονα και προς τα κατω και προς τα πανω.

    Ο Ηρακλης ειναι μια συμβολικη παρασταση του ενσακρωμενου Ηλιακου Σωτηρα που περνα μεσα απο δοκισμασιες και βρισκει την εξοδο απο την Σαμσαρα και γινεται ο πατερας του Χρονου-Αιωνα αυτο δηλαδη που ηθελε να γινει ο Crowley.

    Ερχομαι απο τα βαθη τους σκοτους σαν Ατσαλινος Δαιμονας και κατεβαινω απο την κορυφη του Εκουρ και οταν ανεβηκα στον Ολυμπο εριξα και μια πορδη στους παπαρελλανιους. Ερχομαι απο κατω απο πανω απο δεξια και απο αριστερα. Ερχομαι απο τον βορρα και απο τον νοτο και απο την δυση και απο την ανατολη. Ειμαι ο πατερας του Χρονου που κυκλωνει το ΠΑΝ και μιλαω ασφαλως συμβολικα γιατι ο αρχοντας του μαντειου των Δελφων ουτε λεγει ουτε κρυπτει απλα σημαινει και επισης κλανω για να μπορουν να συγχρονιστουν μαζι μου οι πορδες του Δια που επλασαν και τους Ναζι γιατι γνωριζω τον πραγματικο Ηρακλη που θεωρειτω ως ο πατερας του Χρονου-Aeon.

  11. Eida xthes afta pou shzhtate edw mesa.Sts eidhseis sto cnbc ths amerikhs.to pianw doryforika.to telos einai konta.Aytarneia

  12. Καπνιστε μερικους μπαφους να χαλαρωσετε και συντονιστειτε με τον Οδυσσεα που επεστρεψε στην Ιθακη και με τον σφαγεα των τερατων και τον γιγαντων Ηρακλη.

    Στρεψτε τους πολους προς τα μεσα για να ανοιξετε την πυλη των μυστηριων της ψυχης που καθρεφτιζει μεσα απο τα παιδια της αυτο που ειναι πραγματικο.

    Θυμηθειτε οτι η ψυχη του Ελληνα εχει προετοιμαστει μεσα στους αιωνες για αυτο το συμπαντικο γεγονος.

    Θυμηθειτε οτι στα θεοφανια οι ηρωες βουτανε στα βαθια νερα σε ενα αγωνισμα για το ποιος θα πιασει πρωτος τον ΣΤΑΥΡΟ.

    Θυμηθειτε ποιοι ειναι οι προγονοι μας και πως βασανιζαν και ξεφτυλιζαν τους δαιμονες και τα τερατα μεσα στους αιωνες.

    Ετοιμαστειτε να υποδεχθειτε τον πραγματικο Ηρακλη που επνιξε τα δυο φιδια.

    ‘Ηρακλες

    ”Ηρακλες ομβριμόθυμε, μεγασθενές, άλκιμε Τιτάν,
    καρτερόχειρ, αδάμαστε, βρύων άθλοισι κραταιοίς,
    αιολόμορφε, χρόνου πάτερ, † αίδιέ τε † εύφρων,
    άρρητ’, αγριόθυμε, πολύλλιτε, παντοδυνάστα,
    παγκρατές ήτορ έχων, κάρτος μέγα, τοξότα, μάντι,
    παμφάγε, παγγενέτωρ, πανυπέρτατε, πάσιν αρωγέ,
    ός θνητοίς κατέπαυσας ανήμερα φύλα διώξας,
    ειρήνην ποθέων κουροτρόφον, αγλαότιμ[ον],
    αυτοφυής, ακάμας, γαίης βλάστημα φέριστον,
    πρωτογόνοις στράψας βολίσιν, μεγαλώνυμε Παιών,
    ός περί κρατί φορείς ηώ καί νύκτα μέλαιναν,
    δώδεκ’ απ’ αντολιών άχρι δυσμών άθλα διέρπων,
    αθάνατος, πολύπειρος, απείριτος, αστυφέλικτος:
    ελθέ, μάκαρ, νούσων θελκτήρια πάντα κομίζων,
    εξέλασον δέ κακάς άτας κλάδον εν χερί πάλλων,
    πτηνοίς τ’ ιοβόλοις κήρας χαλεπάς επίπεμπε.

  13. Φυσικα μιλαμε για την συμβολικη γλωσσα των ανωτερων πεδιων. Μιλαμε για την Γλωσσα της Σοφιας την οποια γνωρισαν καλα οι Ελληνες μυστες και για αυτο αλλωστε οι Ελληνες εχουν υποχρεωση εναντι της ψυχης του κοσμου (Anima Mundi).

    Αυτοι που σας μιλανε για το εξω και για τους εξωγηινους και σας απομακρυνουν απο το μεσα σας ειναι απατεωνες καθαρα και ξαστερα καθως οι θεοι ειναι κοσμικες δυναμεις που καταβαινουν απο τις ουρανιες σφαιρες και δεν ταυτιζονται με καποιο συγκεκριμενο ειδωλο καποιας παραδοσης. Κατεβαινουν απο την Κοσμικη Ταξη και απο το Αρχετυπο που ειναι γνωστο στους Καμπαλιστες ως το Ein Sof και στους Ορθοδοξους ως το Ακτιστο και το Ανεσπερο Φως και ακριβως για αυτο επειδη οι θεοι υπαρχουν μεσα στις εσωτερικες διαστασεις εκφραζονται μεσα απο τον καθρεφτη του συλλογικου και επι του προκειμενου του εθνικου ασυνειδητου.

    Τα τραγουδια των δικων μας παιδιων του Αρτεμη και τους Ευθυμη εκφραζουν μια συγκεκριμενη κοσμικη συχνοτητα ακομα και αν η πιστη τους δεν ειναι αρκετα δυνατη για να τους οδηγησει στην βεβαιοτητα για αυτο που κανουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=P5h_etmmPxg

  14. Therefore, O Lord,we pray you that this candle, hallowed to the honor of your name, may persevere undimmed, to overcome the darkness of this night. Receive it as a pleasing fragrance, and let it mingle with the lights of heaven.May this flame be found still burning by the Morning Star: the one Morning Star who never sets, Christ your Son, who, coming back from death’s domain, has shed his peaceful light on humanity, and lives and reigns for ever and ever. Amen.

    Quote from: https://en.wikipedia.org/wiki/Paschal_candle

    Here is the warning of Apollo through Heraclitus about the light which NEVER SETS:

    “Πράγματι, ο Ηράκλειτος λέει ότι η φωτιά, όταν επέλθει, θα κρίνει και θα καταλάβει τα πάντα.”

    Translation: When the fire comes will judge and conquer everything.

    “Θα ξεφύγει ίσως κανείς από το αισθητό φως, αλλά είναι αδύνατο να ξεφύγει από το νοητό. Ή, όπως λέει ο Ηράκλειτος, πως κανείς να κρυφτεί απ’ αυτό που δεν δύει ποτέ;”

    Translation: Someone may escape from the sensible light of the soul but it is impossible to escape from the intelligible light which NEVER SETS.

    Note that Heraclitus believed himself to be the anointed (Christ) high priest of Apollo.

    Here is an important Gematria result of the Greek language in relation with the light which NEVER SETS:

    ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ (the ineligible light) = 2368

    2368 = Η ΥΠΕΡΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΙΣ (the hyper-mental perception)

    2368 = ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (Jesus Christ)

    2368 = Ο ΑΓΑθΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑθΩΝ (the just of the just)

    2368 = Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ (the saint of the saints)

    2368 = Ο θΕΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑθΩΝ (the god of the just)

    2368 = Ο θΕΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ (the god of the saints)

    2368 = Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (the god of the gods)

    2368 = ΗΛΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΩΣ (Sun of justice)

    2368 = ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΙΣΤΕΩΣ (justice of Faith)

    Since, according to the Orphic theology, there are two worlds, the intelligible and the sensible, the former of which is the source of the latter; so, according to the same theology, the first contains in a primary, causal, and intellectual manner, what the second comprehends secondarily and sensibly.

    Since the intelligible world, which, as we have already observed, was produced from Æther and Chaos, is nothing else than the comprehension of all the demiurgic ideas in the divine mind, which is, according to Orpheus, the God Phanes; it remains that the sensible world, which is but the image τυ Νοζτυ Παραδείγματοσ of an intelligible paradigm, should be produced according to its similitude, and filled with its proper divinities. Now Phanes, the author of the sensible world, is represented by Orpheus (for the purpose of symbolically representing the causal production of the universe) as adorned with the heads of various animals. According to Athenagoras, with the head of a dragon, of a lion, and the countenance of the God himself; but according to Proclus and others, in the words of Orpheus, with the countenance of a ram, a bull, a serpent and a lion. And this Phanes Athenagoras informs us is denominated by Orpheus, Hercules, and Time. Hence we see the reason why Hercules is said to shine with primogenial fires; since he is no other than Protogonos in the intelligible, and the Sun in the sensible world. Hence too the reason is apparent why Saturn who is the same with Time, is called in the following Hymn, τιτὰν i.e. Titan, or the Sun.

    Quotes from: http://www.sacred-texts.com/cla/hoo/hoo16.htm

    That is, “But Jupiter is the God of all, and the mingler of all things; whistling with the breathing winds and aerial voices.” And this perfectly agrees with Apollo, considered as Jupiter, or the sun of the intelligible world.

    Since Apollo in the intelligible world is the demiurgus of the universe, and consequently comprehends in his essence the archetypal ideas of all sensible forms, he may with great propriety be said to posses the figured seal, of which every visible species is nothing more than an impression. It is however necessary to observe, that in the great seal of ideas, all forms subsist in indivisible union and immaterial perfection: but in their imitative impressions in bodies, they are found full of boundless multitude, and material imperfection.

    Quotes from: http://www.sacred-texts.com/cla/hoo/hoo38.htm#fr_96

    2368 = Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ (the kingship of Apollo)

    Σε σχεση με την Χριστικη Συνειδηση που ηταν γνωστη στην Αρχαια Ελλαδα απο τους Πυθαγορειους μπορειτε να μελετησετε αυτο μεχρι να ετοιμασω τον κοσμικο καθρεφτη του Ερωτα (note that THE MIRROR = 744 can be a THE STARGATE = 744 but I am just joking, right?) και μετα θα σας μιλησω και για το Ακασικο Αρχειου του Μαρμαρωμενου βαισιλια που ειναι ποτισμενο με το αιμα των Αγιων και των Μαρτυρων κατευθειαν απο την Βιβλιοθηκη (Ακασικα Αρχεια) του Θωθ/Metatron:

    http://www.esophoria.org/the-cosmic-initiation-and-the-christ-illumination/

    Αντε να βαλω ακομα ενα τραγουδακι:

  15. Ενας από εσάς.... 10/01/2015 @ 2:10 ΜΜ

    Και όποιοι δεν το πρόσεξαν ο σταυρός στο φόντο, έτσι οπως έχουν καλύψει το κάτω μέρος του, με την έδρα ομιλίας, τον δείχνει σαν να είναι ανάποδα. Ανάποδος σταυρός κοινώς!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*