Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:43 - 28/09/2015

Σήμερα οι αποκαλύψεις της NASA για τον Άρη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα οι αποκαλύψεις της NASA για τον Άρη
Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη Άρη;

Λύθηκε ένα τεράστιο μυστήριο που κάλυπτε τον πλανήτη – Μπορεί να υπάρχει στον Άρη μικροβιακή ζωή;

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο των πλανήτη μέσω διαδικτύου
Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη Άρη;

Η NASA ανακοίνωσε πως σήμερα Δευτέρα θα αποκαλύψει ένα «σημαντικό επιστημονικό εύρημα» σχετικά με τον Κόκκινο Πλανήτη σε μια ειδική συνέντευξη Τύπου!

Το μυστήριο για τα ευρήματα που θα ανακοινωθούν έχει εξάψει τη φαντασία και ταυτοχρόνως έχει δημιουργήσει αναπάντητα ερωτήματα. Όχι όμως για πολύ…

Η ανακοίνωση και μόνο μιας τέτοιας συνέντευξης προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και ήταν αρκετή για να «φουντώσουν» διάφορα σενάρια για την αποκάλυψη.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ, θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου και στο χώρο θα βρίσκονται αρκετοί δημοσιογράφοι, ενώ το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει και να ρωτά μέσω του #AskNASA.

Η NASA γνωστοποίησε τη συνέντευξη Τύπου στο λογαριασμό που διατηρεί και στο Twitter με την εξής ανάρτηση:

«NASA ‏@NASA Mars mystery solved? Find out Monday at 11:30am ET at a live briefing on NASA TV: http://go.nasa.gov/1iR2VZU Q? #askNASA »

Μέρος στην συνέντευξη Τύπου θα λάβει ο Jim Green, διευθυντής του τμήματος Πλανητικής Επιστήμης στην έδρα της NASA, αλλά και ο Michael Meyer, επικεφαλής επιστήμονας για το πρόγραμμα Mars Exploration της NASA.

nasa

Τι θα μάθουμε άραγε σήμερα; Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ίσως η NASA να ανακοινώσει την ύπαρξη μικροβιακής ζωής στον πλανήτη. Αυτή είναι η μια θεωρία.

Ο άνθρωπος έχει εντοπίσει ροές αλμυρού νερού στον Κόκκινο πλανήτη κι αυτό έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι η ανακοίνωση έχει να κάνει με την ύπαρξη νερού κι άρα ζωής στον Άρη.

Τον Ιούλιο, η NASA συγκάλεσε μια παρόμοια διάσκεψη και ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πλανήτη Κέπλερ-452b . Πολλά επιστημονικά μπλογκς έχουν πάθει κυριολεκτικά φρενίτιδα με την ανακοίνωση και προσπαθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να συνθέσουν το παζλ των στοιχείων για να προβλέψουν τι ετοιμάζεται να ανακοινωθεί.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη Τύπου ζωντανά ΕΔΩ

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Αυτή η ανακοίνωση σε συνδυασμό με την επίσκεψη του πάπα στις ΗΠΑ λίγο ύποπτη μου φαίνεται, το λέω γιατί είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο πάπας θα ανακοινώσει την υπάρξει εξωγήινης ζωής στον κόσμο, μήπως ο πάπας απλώς έδωσε το οκ. για να το ανακοινώσει η ΝΑΣΑ…????? …όπως και να’χει βρωμάει η υπόθεση, άλλωστε τα τελευταία δυο χρόνια όλο φιγούρες, σκιές, και υπονοούμενα είναι με τις φώτο του Curiosity

  2. Μονιμως γελοίοι και ψεύτες οι κύριοι της NASA (Never A Straight Answer)
    Έχουν ήδη βάσεις στον Άρη και μας δουλεύουν κανονικά…

    • Εδώ δεν πατήσαμε ποτέ στο φεγγάρι και κατάφεραν να έχουν ήδη βάσεις στον Άρη, παράξενα πράγματα.

      • Ποιος σου είπε ότι δεν πατήσαμε ποτέ στο φεγγάρι;
        Είναι άλλο τα ψευτοπλάνα που δόθηκαν, και άλλο το ότι δεν πήγαν φεγγάρι.
        Μην τα μπερδεύεις. Απ’το 61 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είχαν πάει φεγγάρι.

  3. presstv.ir/Detail/2015/09/28/431069/Yemen-Saudi-Arabia-Saada-Sanaa-Marib

    presstv.ir/Detail/2015/09/27/431010/Saudi-Arabia-mercenaries-Yemen

    kai i agglia stelnei strato sto soudan ….

    presstv.ir/Detail/2015/09/26/430747/migrant-Manchester-UK-
    (wraia to ksekinane —xexexe—se ligo tha tous pisoun olous na gyrisoun pisw??)

    presstv.ir/Detail/2015/09/23/430461/Palestinian-student-Hadeel-Hashlamon-laid-to-rest

    presstv.ir/Detail/2015/09/27/431014/Putin-Assad-Syria-US-Paul-Craig-Roberts

    presstv.ir/Detail/2015/09/28/431049/Spain-Madrid-antimonarchy-protest-King-Felipe-Catalonia

    presstv.ir/Detail/2015/09/26/430795/Eastern-Europe-Baltic-states-USRussia-war-Ukrainian-conflict-NATO-Pentagon

    beforeitsnews.com/prophecy/2015/09/something-did-happen-in-september-2473296.html

    beforeitsnews.com/economy/2015/09/experts-warn-these-4-things-will-follow-the-collapse-of-the-dollar-2762966.html

    beforeitsnews.com/self-sufficiency/2015/09/its-the-end-of-the-worldblood-moon-overnight-will-bring-huge-earth-destroying-earthquakes-video-2494916.html

    beforeitsnews.com/prophecy/2015/09/just-released-have-we-just-witnessed-the-final-call-as-a-nation-to-repentance-gods-judgement-is-imminent-videos-2473338.html

    beforeitsnews.com/opinion-conservative/2015/09/watch-arabic-speaking-ukrainian-woman-tells-what-the-migrants-are-really-saying-about-infidels-3058778.html

    beforeitsnews.com/alternative/2015/09/russia-warns-global-chaos-to-follow-worst-winter-in-history-3220416.html

    beforeitsnews.com/alternative/2015/09/anonymous-2-urgent-3220478.html
    (ayto aksizei ke gono san kleidi se olo ayto to pazlle)

    beforeitsnews.com/eu/2015/09/germany-chaos-descends-2590664.html

    dutchsinse.com/

    περιεργο παζλ…..μοθ λειπουν καποια κομματια για να συμπληρωσω μιΑ αναλυση χρονου γεγονοτων

    οποιοσ θελει βοηθαει …
    …δεν ξερω για εσας αλλα εγω περιμενω μεγαλο γεγονος εως τισ 2-10….ετσι οπως παει ισως ειναι και ταχυτερα….

    ολα πανε γρηγορα…

  4. Τωρα αν σου πω οτι εγω παλι δεν πιστευω οτι εχουν κατι σπουδαιο να μας πουν!!!!
    Θα με πιστεψεις?
    Νομιζω οτι ολο αυτο ειναι για να μας αποπροσανατολισουν απο κατι που θελουν πολυ να κρυψουν.
    Δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη οτι και να μου πουν.
    Απο περιεργια παλι, θα παρακολουθησω οσα εχουν να ανακοινωσουν ,αλλα μεχρι εκει!!!

    • Για κάποιους θα είναι σπουδαία και ενδιαφέρουσα είδηση για άλλους θα είναι μια αδιάφορη άνευ σημασίας είδηση.

  5. Ανώνυμος 09/28/2015 @ 1:31 ΜΜ

    Μετά τα κόκκινα φεγγάρια, η, τι άλλο, σίγουρα κάτι θα μας έδειχναν η θα έκαναν.
    Μακάρι να είναι λάου-λάου οι καταστάσεις, γιατί από ΣΟΚ εμείς τουλάχιστον έχουμε 5ετη εμπειρία ….

    ΠΑΝΤΩΣ κ η γη δεν έχει λίγα, ας πούμε (το 1/1.000) πάρα πολύ περίεργες, πάρα πολλές … ‘ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τυχαίες κατασκευές ‘……. κ δεν ιδρώνει το αυτί κανενός ΤΑΧΑ … ειδικού.
    Ας δούμε λοιπόν τι θα μας πούνε οι ….. ‘ειδικοί’.
    Εμένα πάντως όλα αυτά μου θύμισαν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τον Χάρη κλιν … τα ούφο κ την πόρτα. https://www.youtube.com/watch?v=Pwk7zCFzzmo
    Να προσέξτε την … πόρτα.

    GUARD

  6. ανωνυμος 09/28/2015 @ 2:49 ΜΜ

    ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ…..
    ……….
    ΑΡΕΙΑΝΟΥΠΟΛΗ [ MARS CITY ]
    Πληθυσμος 64.349. βιοτικο επιπεδο .. Πολυ υψηλο/
    Μετα την πρωτη επανδρωμενη αποστολη στον Αρη το 2019 ο ΄΄ Κοκκινος Πλανητης ΄΄ φιλοξενησε την πρωτη μονιμη ανθρωπινη εγκατασταση το 2034. Στον αποικισμο του πρωτοστατησε η NASA και οι Η.Π.Α αλλα μετα τους Ασιατικο–αμερικανικους Πολεμους του 2041-2ο43 τη σκυταλη της εξερευνησης και του αποικισμου ανελαβε η Ευρασιατικη Συνομοσπονδια και κυριως η Ρωσια η Αλπικη Ομοσπονδια και η Βαλκανο-Ανατολικη Ομοσπονδια.Μεχρι το 2070 υπηρχαν περιπου 5.000 επιστημονες ερευνητες τεχνιτες και αφθονα ρομποτ που εργαζονταν πυρετωδως για την δημιουργια μιας αρειανης πολης κατω απο ενα ν ισχυρο προστατευτικο θολο.Η Αρειανουπολη που κτισθηκε κοντα στο βορειο πολο του πλανητη περατωθηκε το 2083 και αρχισε με λοταρια να γεμιζει με γηινους.Στον καθε τυχερο γηινο αποικο παραχωρονταν αυτοματως και 10 τετραγωνικα χιλιομετρα αρειανης γης για καλλιεργεια [ σε θερμοκηπια ] και εκμεταλευση..Με δικη τους χρηματοδοτηση οι Αρειανοι εχουν ξεκινησει ενα φιλοδοξο προγραμμα γεωδιαμορφωσης που θα καταστησει τον κοκκινο πλανητη κατοικησιμο χωρις σκαφανδρα ..δηλαδη θα κανει την αρειανη ατμοσφαιρα παρομοια με τη γηινη.Πολλοι αναλυτες προβλεπουν πως μεχρι τα τελη του 22 ου αιωνα ο ΑΡΗΣ θα εξελιχθει στη μεγαλυτερη δυναμη του ηλιακου συστηματος..
    [ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΟ–ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΙΓΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ–Πρωην ΕΛΛΑΔΑ και δυτικη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ] ……

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ STRANGE Τευχος 62 ιανουαριος 2004…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ 2104 Μ.Χ—ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…[ Πηγαμε–ειδαμε και επιστρεψαμε να σας πουμε τι ειδαμε…]

    ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ…….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    /

    ……

  7. Μην εκστασιάζεστε, η ανακοίνωση δεν θα αφορά την ανακάλυψη μικρών πράσινων Αρειανών, αλλά την πιθανή παρουσία θαλασσινού νερού.

  8. Aληθευει οτι βρεθηκε νερο στο Αρη?
    Μπραβο βρε!!
    Ας μας αδειασουν τη γωνια οι Σαταναδες τωρα!!
    Μιλαμε για τρομερη ανακοινωση.
    Ξυπνηστε κατι αλλο παιζεται, αλλα τι?
    Οπως πανα ομως, θα το μαθουμε τελευταιοι!!!!

  9. ορθοδοξος ελληνας 09/28/2015 @ 8:12 ΜΜ

    Τα κατοχικα δελτια των 8,το εχουν 1η ειδηση.προσπαθουν να μας το φυτεψουν στον εγκεφαλο,με καποιο σκοπο.για τους βομβαρδισμους στη Συρια,κουβεντα.για τον καλωδιωμενο τσιπρα τη νυχτα της διαπραγματευσης,τσιμουδια απο τα εντεταλμενα-φασιστικα-νεοταξιτικα-αποχαυνωτικα-απροπροσανατολιστικα-διεφθαρμενα-δουλικα-μνημονιακα καναλια.μας δειχνουν ξανα και ξανα την συζητηση μεταξυ τσιπρα-κλιντον και ξετρελαθηκαμε απο ενδιαφερον.λιποθυμησαμε απο χαρα.ευθυμησαμε και σημερα.απολαυσαμε αγκαλιες και λουλουδια.και για να σοβαρευτουμε,ας εστιασουμε στο γεγονος πως πηγε να παρει οδηγιες απο το big boss.μας περιμενει αγριος χειμωνας.καλα να παθουμε.ας οψονται μερικοι,μερικοι την ημερα των εκλογων.ερχεται αρμαγεδωνας στην χωρα μας.

    • Δεν απολαύσατε ολόκληρη τη φάση με Τσιπρα Κλίντον… Είχαμε και τη σπουδαία περσόνα ονόματι Γιάννα Αγγελοπούλου να κάνει την εισαγωγή… Τρελές χαρές. Και όοοοοοοοοοοοοοοχι, ο λαός μας δε σφάζεται στην ψύχρα, “τα μέτρα θα φέρουν ανακουφιση και επενδύσεις”… Απολαύστε τους

  10. Πρώτη είδηση στον ΑΝΤ1 , (μα πρώτη είδηση? ουάου! ) ότι βρέθηκε νερό στον Άρη…
    μέχρι και καταρράκτες!

    Δηλαδή, ένα κάρο οχήματα που έστελναν στον Άρη – αρχής γενομένης με τον Viking 1 το ’75,
    μέχρι και τελευταία με τον Curiosity αν δεν κάνω λάθος, δεν έβλεπαν και δε φωτογράφησαν
    τα νερά, ρε παιδί μου; ΤΩΡΑ το διαπίστωσαν ή τώρα κρίνουν σκόπιμο να μας το πουν?

    Ο δημοσιογράφος που ήξερε καλά το ποίημα, ανέλυε το θέμα αρκετή ώρα, λέγοντας
    σαν επίλογο ότι αφού βρέθηκε νερό, θα υπάρχουν και μορφές ζωής… Mάλιστα… Να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για… “μορφές ζωής” που θα μας επισκεφθούν προσεχώς…

  11. Μιχάλης 09/28/2015 @ 10:57 ΜΜ

    ΝΑSA και πρασινα ‘αλογα και λαγοί με πετραχείλια!

  12. Ανώνυμος 09/29/2015 @ 12:09 ΠΜ

    πολυ εμπιστοσυνη εχετε στη ΝΑΣΑ γενικοτερα και για μενα περα απο τις κατασκοπευτικες υπηρεσιες,δικτυα,δορυφοροι αλλα και την ερευνα για τα οπλα,πυραυλικη τεχνολογια,κατα τα αλλα ειναι κυριως μηχανισμος παραπληροφορησης…..
    αφου αποδειχτηκε οτι ολες οι ηρωικες αποστολες,οι επανδρωμενες,της δεκαετιας του ’70 ητανε μουφα τελειως γυρισμενες σε στουντιο,με απιθανες προχειροτητες που σημερα βλεπουμε και γελαμε( : απο τοτε κυκλοφορησε η εναλλακτικη λυση 3,οι πιο παλιοι θα θυμουνται,και απο τοτε μας εχουν φλομωσει με απιθανες ιστοριες για βασεις,για αρχαιους ελληνες,για μυθωδιες,για διαστημοπλοια,για ελ και πλειαδειους και ανδρομεδιους και διαστημικους πολεμους που γινονται στα ονειρα μας…… και ολα αυτα καλυπτουν τα καραγκιοζιλικια τους…αν εξετασετε τελικα τις “πηγες” σας για ολα αυτα τα εξωγηινα σεναρια,θα βρειτε απο πισω τα γνωστα ευαγη ιδρυματα,τα οποια χρηματοδοτουν και τη νασα,με απιθανους προυπολογισμους και στα οποια φοιτησαν υποχρεωτικα ολοι οι αστροναυτες,συντριπτικο ποσοστο των οποιων ειναι 30ου βαθμου και ανω………………………………….!
    αν αυριο ανακαλυψουμε οτι το κιουριοσιτυ ειναι τηλεκατευθυνομενο παιχνιδακι σε κανενα βαλτο στη νεβαδα,δεν θα προλαβουμε να ανυσηχησουμε ,γιατι θα εμφανιστουν εξωγηινοι και αλλα πιο απιθανα παραμυθακια ακομα…..
    τελικα καταληγω οτι ειμαστε η γενια του σπαιντερ μαν,των Χ-μεν,του μαιτυ θωρ,και των τρανσφορμερς…ετσι μας μεγαλωσανε,ετσι μας εκπαιδευσανε,και ετσι λειτουργει το φαντασιακο μας………αντι να επικεντρωθει στην ουτοπια επι της γης και στην αυτοβελτιωση γιατι ΑΥΤΟΣ ειναι ο μηχανισμος και οχι κατι αλλο,,,,,,,,,,,,,,,,βαδιζουμε ανεξελεγκτα μονοπατια αχαλινωτης φαντασιοπληξιας,που την ταιζουμε και τη φουσκωνουμε,και αυτοικανοποιουμαστε με ανθρωπινα και θεικα μεγαλεια,χωρις να κοιταμε στα ματια το βαλτο που ζουμε και την ανεπαρκεια μας………….!
    μηπως τελικα η ΝΑΣΑ καταριπτωντας επιστημονικα ολες τις δεισιδαιμονιες και τις μυθολογιες των θρησκειων,αφου καταριφθηκαν ετσι κι αλλιως απο την επιστημη,αυτο που δημιουργει ειναι ενα εννοιολογικο πλαισιο,μια νεα θρησκεια-μυθολογια που θα αποτελεσει την καινουργια σκλαβια του μελλοντικου καλωδιομενου mecha-ανθρωπου???….
    σας δινω ενα παραλογο ερωτημα,για να σκεφτητε μονοι σας,γιατι το βατικανο ασχολειται με πλανηταρια και ο παπας μας κανει ανακοινωσεις για εξωγηινους και ο λευκος οικος εχει εξωγηινα πετ που κυκλοφορουνε στα επισημα του βιντεο,,,,,,,
    μπορειτε να με κραζετε ελευθερα που σας χαλαω τη φαντασιωση,αλλα να μην ειστε καθολου σιγουροι οτι δεν τα εχω περπατησει πριν και περισσοτερο απο εσας αυτα τα μονοπατια,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,φιλακια!

  13. vrikan leei skoulikia ston ari…..axaxaxa

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*