Διαφημίσεις

1

Ο σύγχρονος προφήτης Benjamin Solari Parravinci, γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή,
όπως ο Πάπας Francis.

Το 1938 Ο Parravicini δημιούργησε ενα σχέδιο που βασικα ειναι μια τρομερή προφητεία για την εποχη που ο Παπας θα φυγει απο το βατικανο , δηλαδη η σημερινη εποχη οπου βιωνουμε την επίσκεψη του Πάπα στην Αμερική:

«Ο Πάπας θα αφήσει το Βατικανό στα ταξίδια του για να φτάσει την Αμερική, οταν η ανθρωπότητα θα πέφτει” (1938).

(“The Pope shall leave the Vatican in his travels and reach America whilst mankind falls” (1938).)

1

Μήπως αυτή η προφητεία εχει άμεση σχέση με τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα;

Στο σχέδιο του, παρατηρήστε το σκοτεινό κύκλο στην πάνω δεξιά γωνία με την επιγραφή, «Cataclisma.”

Πολλοί λένε ότι αντιπροσωπεύει την πτωση ενος μετεωριτη, αλλά δεν υπάρχουν γραμμές που να δειχνουν την κίνηση του αντικειμένου…

Αυτός σκοτεινός κύκλος κατα καποιο τροπο θα μπορουσε να αντιπροσωπεύει με μεγαλύτερη ακρίβεια μια έκλειψη Ηλίου ή Σελήνης…!!!!

Πίσω από την εικόνα απο φάντασμα με το σταυρό στο κεφαλι το σχέδιο περιλαμβάνει σύμβολα, ενα χάρτη, ένα ιστιοφόρο-ιστιοπλοΐα κάτα την ακτή ενός μακρύστενου κοματιου ξηράς.

Συγκρίνετε το σχήμα και τον προσανατολισμό του χάρτη αυτής της ξηράς που έχει ζωγραφισεί ο Parravicini με την ακτογραμμή βορειοανατολικά της Αμερικής…οπως και των καναδικων συνορων !

2

3

Το “ιερό φάντασμα” εικόνα στο σχέδιο του Parravinci του ευθυγραμμίζεται άμεσα με το γεωγραφικό πλάτος της Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια…

Την ημέρα αυτή. της τελευταία με το Ματωμένο φεγγάρι και την Σεληνιακή έκλειψη, την τελευταία ημέρα του ταξιδιου του στην Αμερική, ο Πάπας στη Φιλαδέλφεια εκπληρώνει την προφητεία Parravinci ….

“… ενώ η ανθρωπότητα πέφτει”

Μήπως ο WW III εχει αρχισει επίσης σήμερα στη Μέση Ανατολή;

Σε μια πιο ελαφρύτερη αναλυση, ίσως ο Benjamin Parravinci εχει απλώς προβλεψει τον τραγικό θάνατο του Buddy Holly και το μνημόσυνο απο το τραγουδι τού Don McLeon, το American Pie;

Τοσχέδιο του Parravinci περιλαμβάνει τον παπα (Πατέρα) τον Ήλιο (εκληψη), ένα φάντασμα με ένα σταυρό στο κεφάλι του – (Αγίο Πνεύμα) και ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος δίπλα στην ακτή…

Οι στιχοι απο το τραγουδι…

“Και οι τρεις άνδρες που θαυμάζω περισσοτερο
ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο φαντασμα..
Έπιασαν το τελευταίο τρένο για την ακτή..
Την ημέρα που η μουσική πέθανε ”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Μια προφητεία του 1938 για το σήμερα που σοκάρει…!”
  1. Δεν ξερω γιατι αλλα η σελιδα κολλαει και αργη πολυ,τοσο οσο να δυσκολευεται η μεταβαση η γραφη κειμενου.Επισης με πεταει εξω.

  2. Ο αποκεφαλισμενος με το κιπα τι μπορεί να σημαίνει;;;
    Το κεφάλι στον αέρα και το σώμα στη θάλασσα…;;;

  3. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ [ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕ ΑΝ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ, Η ΟΧΙ].
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ.

    1. τον προηγουμενο εννοει που παραιτηθηκε (τον υποχρεωσαν για να βγαλουν τον φραγκισκο)

    2. ΔΗΜΗΤΡΗ καλησπέρα, ελπίζω να φανεί χρήσιμο

      Ο 111ος πάπας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας (σύμφωνα με την προφητεία και 265ος από την αρχή της μέτρησης από τους καθολικούς) κατά τον Ιρλανδό καθολικό άγιο Μαλαχία ήταν ο Πάπας Βενέδικτος, η προφητεία τον αναφέρει ως “Gloria Olivae”, που σημαίνει “η δόξα της ελιάς.” Το Τάγμα του Αγίου Βενέδικτου είναι επίσης γνωστό ως οι Olivetans. (Ο Πάπας Βενέδικτος δεν ανήκε στο συγκεκριμένο Τάγμα, εντούτοις επέλεξε το όνομα του ιδρυτή του, Αγίου Βενέδικτου).
      Mετά από έξι αιώνες έχουμε την πρώτη παραίτηση Πάπα της Ρώμης.
      Nostradamus – Quatrains Century 2, Quatrain 41
      The great star will burn for seven days,
      The cloud will cause two suns to appear:
      The big mastiff will howl all night
      When the great pontiff will change country.

      ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

      https://youtu.be/0Si2MRc6Yiw

      Η προφητεία του Αγιου Μαλαχία αναφέρει ότι διάδοχός του Βενέδικτου, θα είναι ο Πέτρος ο Ρωμαίος (Petrus Romanus) , ο 268ος Πάπας.
      Χαρακτηριστικό είναι ότι η λίστα του Αγίου Μαλαχία αριθμεί 268 Πάπες, δύο παραπάνω από εκείνη του Βατικανού, πιθανότατα επειδή ο «προφήτης» συμπεριλαμβάνει και δύο «Αντιπάπες» στη λίστα του.
      «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων ( Ρώμη ) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους».
      Μάλιστα μερικοί μελετητές δίνουν βάση και σε μια άλλη πτυχή της προφητείας η οποία αναφέρει τον ερχομό του «μαύρου Πάπα».
      Το κείμενο αυτό του Αγιου Μαλαχία αμφισβητείται έντονα από μεγάλο μέρος της Καθολικής Εκκλησίας, ενώ το γεγονός ότι η καταγραφή των ονομάτων χάθηκε κάπου στα αρχεία του Βατικανού μέχρι την επανεμφάνισή της το 1590 δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Οι ερευνητές θεωρούν ότι είτε η προφητεία δεν ανήκει στον Άγιο Μαλαχία αλλά στον Νοστράδαμο, είτε ότι το κείμενο είναι πλαστό, είτε ότι προστέθηκε αργότερα και παραποιήθηκε.
      Ο Φραγκίσκος ο Αργεντινός Αρχιεπίσκοπος, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο του Τάγματος των Ιησουιτών, μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ο περίφημος «Μαύρος Πάπας» της προφητείας:
      Ανήκει στο Τάγμα των Ιησουιτών των οποίων ο ηγέτης αποκαλείται «Μαύρος Πάπας»

      https://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus

      Nostradamus, Quatrain 2.97 ~
      Romain Pontife garde de t’approcher,
      De la cité que deux fleuves arrouse,
      Ton sang viendras aupres de là cracher,
      Toi & les tiens quand fleurira la Rose.

      Roman Pontiff beware of your approaching,
      The city where two rivers arrouse,
      Your blood will come from the spitting,
      You and yours when the Rose will flourish.

      The Third Secret of Fatima (excerpt) ~
      And we saw in an immense light … a Bishop dressed in White. We had the impression that it was the Holy Father. Other Bishops, Priests, men and women Religious going up a steep mountain, at the top of which there was a big Cross of rough-hewn trunks as of a cork-tree with the bark; before reaching there the Holy Father passed through a big city half in ruins and half trembling with halting step, afflicted with pain and sorrow, he prayed for the souls of the corpses he met on his way; having reached the top of the mountain, on his knees at the foot of the big Cross he was killed by a group of soldiers who fired bullets and arrows at him, and in the same way there died one after another the other Bishops, Priests, men and women Religious, and various lay people of different ranks and positions.

      1. Το καλύτερο είπες φίλε… “ο οποίος θα ΒΟΣΚΗΣΕΙ το ποίμνιό του”! Όσο πιστεύουμε έστω και μεταφορικά, ότι ο σύγχρονος άνθρωπος παρομοιάζεται με… ΠΡΟΒΑΤΟ που ο… ΒΟΣΚΟΣ (ποιμένας) το πάει για ΒΟΣΚΗ, τότε πίστεψέ με ότι δεν υπάρχει σωτηρία για την ανθρωπότητα, σε όποια θρησκεία και αν ανήκει κανείς!

  4. τον αποκεφαλισμο του πάπα δείχνει απο τους στρατιωτες του Χριστου που αναμενεται να ερθουν για να αποδωσουν δικαιοσυνη

  5. O Benjamin Solari Parravicini (ή Pelon όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του) ποτέ δεν είπε ότι είχε «μυστικιστικά οράματα», ούτε ότι το μέλλον του παρουσιαζόταν ως μία καιόμενη βάτος θείας έμπνευσης. Τίποτα τέτοιο: διακατεχόταν ξαφνικά από ένα συναίσθημα, και ο φύλακα άγγελό του θα του έστελνε ένα από τα πολλά «μηνύματα» που ένιωθε υποχρεωμένος να ζωγραφίσει με μολύβι ή κάρβουνο στις απλούστερες μορφές, συνήθως ως μία μόνο συνεχή γραμμή δημιουργίας εικόνας μάλλον απλοϊκή, στην οποία θα προσέθετε τη γραπτή του “εξήγηση”.
    Με τον τρόπο αυτό, ο Parravicini διαμόρφωσε και σχημάτισε περισσότερα από 700 προφητικά “μηνύματα” που αφορούν κυρίως στα υπερβατικά και δραματικά γεγονότα που επηρεάζουν τον κόσμο πριν και μετά της εποχής του, πολλά από τα οποία επικεντρώνονται στην πατρίδα του, την Αργεντινή.
    Τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα – Ο ίδιος τα αποκαλούσε «ψυχογραφήματα» – αποκαλύφθηκαν σε αυτόν, κατά τη δεκαετία του 1940 και του 1950, αλλά συνέχισε να τα λαμβάνει μέχρι λίγο πριν το θάνατό του το 1970.
    Όσων αφορά την Αργεντινή οραματίστηκε αθλιότητες και ατυχίες σε εθνικό επίπεδο, είδε μια μεγάλη πτώση, και προχώρησε τόσο πολύ ώστε να προειδοποιήσει ότι η Αργεντινή θα υποστεί τη δική της αιματηρή «Γαλλική Επανάσταση» που μπορεί να τη βυθίσει σε σοβαρή κρίση, εκτός και αν οι Αργεντινοί αναγνωρίσουν και αποδεχτούν το “Γκρίζο Άνθρωπο” – “The Grey Man”, ο οποίος κάποια μέρα, ευελπιστούσε, θα επαναφέρει την Αργεντινή στο σωστό δρόμο από τον οποίο έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ μακριά. Αν αυτό συμβεί τελικά, οραματίζεται την Αργεντινή και γενικότερα τη Νότια Αμερική ως «φάρο για ολόκληρο τον κόσμο».
    Πολλά έχουν γραφτεί για το τι εννοεί με το «The Grey Man” – El Hombre Gris – Έναν άγνωστο κοινωνικό ή πολιτικό μεταρρυθμιστή; Μια αλληγορία για τη μεσαία τάξη; Τον κοινό εργαζόμενο άνδρα και γυναίκα; Κανείς δεν ξέρει αν και στη σημερινή παρακμιακή Αργεντινή ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτή η μεταρρυθμιστική πολιτική μορφή σίγουρα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα!
    Το σύμβολο του σταυρού
    Όσον αφορά την πηγή της γνώσης του, ο Parravicini μίλησε για «ανώτερα όντα» που του γνωστοποίησαν την σοβαρή ανησυχία τους για το μέλλον της ανθρωπότητας. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον José de Aragón, μία φιγούρα που έμοιαζε με μοναχό, τον οποίο θεωρούσε φύλακα άγγελό του, και που τον παρακινούσε να σχεδιάσει και να μιλήσει στις μελλοντικές γενιές. Του είπε ακόμη να σχεδιάσει ένα σύμβολο για να εμπνεύσει τη “Νέα Ανθρωπότητα”, που ακόμα και τώρα γεννιέται, και που θα μεταφέρει τον άνθρωπο σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης, σε μία υγιή ζωή, και σε αρμονική ευθυγράμμιση με τις εποικοδομητικές κοσμικές δυνάμεις. Ονόμασε αυτό το σύμβολο «Cruz Orlada», του οποίου τον μυστικιστικό συμβολισμό, του υπαγόρευσε ο Αδελφός Aragón ως εξής:
    “Πολύ απλά, αγαπητέ γιε, επειδή ο Θεός είναι το Σύμπαν και το σύμπαν είναι κυκλικό, έτσι και ο Θεός είναι ένας κύκλος. Έτσι και ο Θεός είναι Καθολικός. Ο σταυρός στο εσωτερικό του κύκλου που μπορεί να είναι απλός ή «στολισμένος» (Orlada) με φλόγες, το σύμβολο του ήλιου, καθώς επίσης και του Θεού – δηλαδή, ο Θεός-Χριστός – είναι Αγάπη, Πίστη, φως, φέρει τη καρδιά της Ένωσης … Στείλτο στον αδερφό μας Sigurd (von Wurmb), ο οποίος μπορεί να το εξαπλώσει μέσω της πένα του στον Τύπο εδώ και στο εξωτερικό …. Πες του η ώρα του «Cruz Orlada», έχει έρθει. ”
    http://1.bp.blogspot.com/-Wg1mu9De_j4/UVFo-o4Hk-I/AAAAAAAAAp0/oKvmAszaKKw/s1600/I.jpg
    Σχετικά με την παρακμή της Καθολικής Εκκλησίας, εξέδωσε αρκετές προειδοποιήσεις των κακών που έπονται:
    «Η Εκκλησία θα υποπέσει των βημάτων της και οι δικοί της ηγέτες θα παραποιούν τα πράγματα” (τέλη του 1930).
    “The Church shall err in its steps and its own leaders will falsify things” (late 1930s).
    Αναφερόμενος στο Βατικανό Συμβούλιο ΙΙ προειδοποίησε, «ο παπισμός έχει νέα πρότυπα. Ότι ήταν κακό μέχρι χθες παύει να είναι έτσι. Η (θρησκευτική) κοινότητα θα είναι προτεσταντική, χωρίς να την αποκαλούν συγκεκριμένα έτσι. Οι προτεστάντες θα είναι καθολικοί χωρίς να το δηλώνουν”.
    “The papacy shall have new norms. What was evil until yesterday shall cease to be so. Mass shall be protestant, without specifically saying so. Protestants shall be Catholics, without saying so.”
    Δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμα;
    Παρακάτω είναι ένα μικρό δείγμα των άλλων προφητειών του Benjamín Solari Parravicini οι οποίες δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη και αν αποδειχθούν αληθινές θα έχουν πρωτοφανείς επιπτώσεις για την ανθρωπότητα …
    “Η ασχήμια και η παραμόρφωση με την οποία εμφανίζονται οι « εξωγήινοι »είναι η ανθρώπινη φαντασία. Αυτό δεν υπάρχει “(1972).
    The ugliness and deformity with which ‘extraterrestrials’ are shown is human fantasy. That does not exist” (1972).
    “Οι Οβελίσκοι στη Σελήνη μια μέρα θα μιλήσουν και θα καταστρέψουν την φωνή του ανθρώπου» (1972).
    “Obelisks on the moon shall one day speak and shall destroy the voice of man” (1972).
    “Ο επτά- βαθμίδων-κυκλικός σεληνιακός κρατήρας θα αποκαλύψει το μυστικό του στην ανθρωπότητα” (τέλη της δεκαετίας του 30).
    “The seven-circular-step lunar crater shall reveal its secret to mankind” (late thirties).
    “Διαπλανητικά σκάφη έρχονται στη γη εν ΕΙΡΗΝΗ» (1960).
    “Interplanetary vessels come to earth in PEACE” (1960).
    ” Ο Γήινος πολιτισμός περιλαμβάνει ένα χαμένο πολιτισμό που ήταν πολύ ανώτερος αυτών που τον ακολούθησαν …” (1960).
    “Earthly civilisation includes a lost civilisation that was far superior to the ones that followed it…” (1960).
    «Τα διαπλανητικά αμφίβια σκάφη θα μας δείξουν την ύπαρξη κατοικήσιμων Καναλιών στο εσωτερικό της Γης. Θα βυθιστούν στο Νότιο Πόλο για να ξαναεμφανιστούν στο Βόρειο Πόλο σε λίγα δευτερόλεπτα !! “(1960).
    “The interplanetary amphibious vessels shall show us the existence of inhabitable Canals inside the Earth. They shall submerge in the South Pole only to reappear in the North Pole in a matter of seconds!!” (1960).
    “Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές επισκέψεις από εξωγήινα σκάφη, η επιστήμη αρχικά θα αρνηθεί, μετά θα αμφιβάλει, και τελικά θα πεί « Είναι αλήθεια! ” Και η σοφία μας θα μείνει πίσω. Μας παρακολουθούν και μας μελετούν για αιώνες “(1940).
    “In view of the many visits from extra-terrestrial vessels, science will first deny, then doubt, and finally shall say ‘It is true!’ And our wisdom shall stay behind. They have been watching and contemplating us for centuries” (1940).
    “θα εμφανιστούν πετώντας πάνω ψηλά σε κύκλους φωτός, φέρνοντας εξωγήινα όντα από άλλους πλανήτες. Ναι, είναι αυτοί που είχαν έρθει να οικίσουν τη Γη και θα πρέπει να ειπωθεί καλά. Ναι! Αυτοί οι αποκαλούμενοι άγγελοι της Παλαιάς Διαθήκης, ή η φωνή του Ιεχωβά, θα εμφανιστούν και πάλι, θα γίνουν αντιληπτοί και θα ακουστούν “(1938).
    “There shall appear flying high above in circles of light, bringing alien beings from other planets. Yes, they are the ones who came to populate Earth and it shall be well told. Yes! Those called angels in the Old Testament, or the voice of Jehovah, shall again appear and they shall be seen and Heard” (1938).
    Πηγή
    http://www.newdawnmagazine.com/articles/the-amazing-prophecies-of-benjamin-parravicini

  6. Υπάρχουν δύο ψυχογραφήματα του Benjamin Solari Parravicini τα οποία κάποιοι εξίσωσαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Το πρώτο έχει μια σειρά από εικόνες που δεν αφορούν μόνο τους Αγώνες, αλλά και ομοιότητες με ένα χάρτη των κύριων ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Λονδίνου.
    Αυτό το μήνυμα που καταγράφηκε το 1972 δείχνει το 114,5 μέτρων σε ύψος γλυπτό, με σχήμα σπείρας, σχεδιασμένο από τον Ινδό καλλιτέχνη Anish Kapoor και ονομάζεται «ArcelorMittal Orbit.”. Βρίσκεται στο Ολυμπιακό Πάρκο και σύμφωνα με το BBC είναι 22 μέτρα ψηλότερο από Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.
    Υπάρχει επίσης η Ολυμπιακή καμπάνα, καθώς και η Ολυμπιακή Φλόγα. Ανησυχητικά, στο σχέδιο φαίνεται ένα δρεπάνι, παραδοσιακά ένα Κρόνιο σύμβολο του Θανάτου. Το σχετικό κείμενο στο μήνυμα λέει,
    “Φωτιά, πείνα, πανούκλα, θάνατος ηχούν από την καμπάνα πλησιάζοντας τον κόσμο, αλλά ο κόσμος δεν έχει ακόμη δει ή ακούσει. Το σκοτάδι του δράκου που φαινόταν κοιμισμένο, είναι κοντά. Ο τρόμος της αρκούδας που χλεύασε την αγάπη και την αδελφοσύνη. Η ώρα του ταπεινού δημοκράτη που ποτέ δεν ήταν ταπεινός, και μαζί του έρχεται η φτώχεια, η έλλειψη στέγης και μαζί τους, όλες οι εκρήξεις της διάλυσης. Σκοτάδι έρχεται και, μετά από αυτό, το φως από το Νότο. Και ο Σταυρός! ”
    “Fire, Hunger, Plague, Death are rung by the bell nearing the world; but the world does not yet see or hear. The darkness of the dragon which seemed asleep, draws nigh. The terror of the bear that mocked love and brotherhood. The hour of the humble democrat who never was humble, and with him comes poverty, homelessness and, with them, all the explosions of dissolution. Darkness comes and, after that, Light from the South. And the Cross!”
    https://psicosi2012.files.wordpress.com/2013/07/parravicini.jpg?w=490&h=571
    http://i.ytimg.com/vi/Bt9XRmAfJOE/0.jpg
    http://www.the-big-picture.org.uk/wp/wp-content/uploads/2012/07/Olympic-opening-ceremony.jpg
    Η άλλη ψυχογραφία που θα μπορούσε να παραπέμπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου γράφτηκε το 1938 και προέρχεται από τον ιδιωτικό αρχείο της κας Bryson. Φαίνεται να δείχνει μια σειρά από σύμβολα και εικόνες του Λονδίνου, της Βρετανίας και των Ολυμπιακών Αγώνων, και φέρει ένα δυσοίωνο μήνυμα: “! Η ώρα της Μεγάλης Θλίψης έχει έρθει”
    Φαίνεται να δείχνει το Μπιγκ Μπεν, ένα οδοντωτό περίγραμμα του Ολυμπιακού Σταδίου, την αγγλική σημαία (έναν σταυρό) και ακόμη τη μονόφθαλμη Ολυμπιακή μασκότ.
    Πολλά έχουν γραφτεί για τη συγκεκριμένη καμπάνα που ήχησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 (επί 3 λεπτά, ταυτόχρονα με το Μπιγκ Μπεν ). Ήταν η δεύτερη καμπάνα η οποία χυτεύτηκε ειδικά για την έναρξη Ολυμπιακών αγώνων.
    Ένα άρθρο που είχε αναρτηθεί 4 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Λονδίνου http://www.the-big-picture.org.uk/wp/?page_id=4828
    μεταξύ άλλων αναφέρει…
    Η αποκρυφιστική τελετή του χτυπήματος της καμπάνας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012
    …………..Η προηγούμενη καμπάνα που είχε χυτευτεί ειδικά για την τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων ήταν εκείνη του 1936 για τους Αγώνες του Βερολίνου στη ναζιστική Γερμανία. Μήπως ο Χίτλερ χρησιμοποίησε τον ήχο της καμπάνας ως προάγγελο του επερχόμενου θανάτου και καταστροφής, το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;…………..
    ……..Οι Ελευθεροτέκτονες είναι λάτρεις του μότο τους Ordo Ab Chao (τάξης από το χάος). Μήπως το τελετουργικό του χτυπήματος της καμπάνας προαναγγέλλει την αυγή μιας νέας εποχής για την απόκρυφη ελίτ; Μήπως ένα false flag μιας τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενεργοποιήσουν το κατασκευασμένο χάος (Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο) και ως εκ τούτου να παράσχουν μια δικαιολογία για την εξάλειψη του πολέμου, μια για πάντα με τη συνένωση του παγκόσμιου πληθυσμού κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση; Μένει να το μάθουμε…………

    Βέβαια οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου εξελίχθηκαν χωρίς κάποιο ανησυχητικό περιστατικό, αλλά το ερώτημα παραμένει. Μήπως οι απαρχές του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου «αναγγέλθηκαν» το 2012, όπως έγινε στους αγώνες του Βερολίνου 77 Χρόνια πριν!!!! 1936 – 2012 (μετρώντας και το 36’);
    Το ενδεχόμενο ότι ο Parravicini ίσως είχε ψηχογρφίσει το «συγκεκριμένο» γεγονός , αποτελεί ένδειξη, ότι κάτι σημαντικό σηματοδοτήθηκε στους απόκρυφους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

    http://aamichael666.com/2015/01/24/77-the-inverse-pentagram-thelemic-calendar-ritual-gematria-flight-77-on-9-11/

    Ο Aleister Crowley έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καμπάνα, τον ήχο της καθώς και τον αριθμό 77. Επίσης οι Ισημερίες είναι πολύ σημαντικές στιγμές του έτους για τους αποκρυφιστές και νεο-παγανιστές: θεωρούνται ένα είδος αποκρυφιστικής χρονοπύλης που συμβαίνει δύο φορές το χρόνο. Η Ισημερία είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντική για τους οπαδούς της (Thelema) -της θρησκείας που δημιούργησε ο Aleister Crowley- η θεωρία του για τη τελετουργική μαγεία και τον αποκρυφισμό κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα ήταν δημοσιευμένη με τον τίτλο «Η Ισημερία» εν συντομία, με τον πλήρη τίτλο «Η Ισημερία των Θεών ». Λαμβάνοντας υπόψη πως η αρχή της «εξωτερικής ανάθεσης» του Crowley ήταν η εαρινή ισημερία του 1904, είναι λογικό ότι για να σφραγίσει τον Αιώνα/Εποχή του Ώρου, μία Μαζική τελετουργία του Φοίνικα θα εκτελούνταν στη Φθινοπωρινή (FALL) Ισημερία, με πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπινα θύματα, όλοι “Εν Αβρααμική πίστη ”.
    Σύμφωνα με τα λόγια του Crowley:
    …….”Μια τελευταία λέξη για το θέμα αυτό. Υπάρχει μία μαγική λειτουργία μέγιστης σημασίας: η έναρξη της νέας εποχής(new Aeon). Όταν καθίσταται αναγκαίο να αρθρωθεί ένας λόγος, ολόκληρος ο πλανήτης πρέπει να λουστεί στο αίμα. Πριν ο άνθρωπος είναι έτοιμος να δεχθεί το νόμο της Thelema (Θέλημα), ο Μεγάλος Πόλεμος, πρέπει να καταπολεμηθεί. Αυτή η αιματηρή θυσία είναι το κρίσιμο σημείο της Παγκόσμιας τελετής της ανακήρυξης του Horus (Ώρου), του Στεμμένου και κατακτημένου Παιδιού, ως Κύριος του Αιώνα/Εποχής.”………
    – Aleister Crowley. “Magick in Theory and Practice”
    CHAPTER XII: ‘OF THE BLOODY SACRIFICE: AND MATTERS COGNATE’

    Ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο
    http://www.imdleo.gr/diaf/2012/dark_olympics.html
    όπου γίνεται μία σύνδεση των Ολυμπιακών του Λονδίνου, το χάρτη από το εμπορικό κέντρο αναμνηστικών (pins) της Coca Cola στο Hyde Park όπου «απουσιάζει» η Ελλάδα, ενώ εστιάζεται στην γέννηση του μωρού που θα έχει χαρακτηριστικά “υπεράνθρωπου” και αργότερα την εμφάνιση έξω από το νοσοκομείο του πρίγκιπα Γουΐλιαμ και της δούκισσας, παρουσιάζοντας το γιο τους, στο ίδιο νοσοκομείο όπου η νοσοκόμα Jacintha Saldanha “αυτοκτόνησε” όταν νοσηλευόταν η δούκισσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *