Διαφημίσεις

moon-28-sep 003

Εύβοια …why have a problem..!

Οι φώτο δεν δίνουν το μέγεθος του φαινoμενου για αυτό θα προσπαθήσω να περιγράψω!

Έχουμε απίστευτο βαμβάκι σύννεφο από πανω μας σαν σπασμένο μωσαϊκό…το οποίο κινειτε κυκλικά σαν δίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειλικρινά δεν μπόρεσα να αποθανατίσω πιο καλά το φαινόμενο…δεν πήρα βίντεο γιατί η κίνηση είναι πολύ αργη αλλά η γραμμές από το μωσαϊκό δείχνουν ξεκάθαρα την κυκλική κίνηση!

Το βαμβάκι σύννεφο έχουμε πει ότι δίνει σεισμούς… και μάλλον δημιουργείται αν το χαρπακι κοιτάζει με λαγνεία…

Συνήθως μετά την εμφάνιση από το βαμβάκι έχουμε δυο-τρεις μέρες με κατεύθυνση για το που θα γίνει την φορά που δείχνουν τα σύννεφα…τώρα που είναι κυκλικά …δεν γνωρίζω τι να πω..!!

Αυτά … φαινόμενο που πρώτη φορά βλέπω στην Ζωή μου!

Stranger…

moon-28-sep 001

moon-28-sep 002

moon-28-sep 003

moon-28-sep 004

moon-28-sep 005

moon-28-sep 006

moon-28-sep 007

moon-28-sep 008

moon-28-sep 009

moon-28-sep 010

moon-28-sep 011

moon-28-sep 012

moon-28-sep 013

moon-28-sep 014



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

62 σχόλια στο “Εύβοια …we have a problem..!”
    1. Εδώ στη Βοιωτία πάνω από την Κωπαϊδα από τις 23:00 περίπου το ίδιο φαινόμενο με συνεχόμενη τροφοδοσία αεροπορικών νεφών.

  1. πείραμα….

    Πάρε ένα φύλλο ζελατίνα διάφανη Α4…
    Φτιάξε μια πυραμίδα (διάφανη κόλλα για τις κολλήσεις)
    10εκ Χ 10 εκ Η βάση η όποιο μέγεθος θέλεις.
    Μόλις την φτιάξεις ψαλίδισε την κορυφή λίγο για να μπορεί να σταθεί ανάποδα… (κάτι σαν χωνί)

    Αν τα έχεις καταφέρει τότε μπορεί να σταθεί ανάποδα….
    Πάρε ένα tablet και βάλε ΄την πυραμίδα ανάποδα σαν χωνί επίπεδα στο γυαλί της οθόνης.

    Οριζοντιώσου με την επιφάνεια του tablet και κοίτα στα τοιχώματα της πυραμίδας
    διάλεξε ένα video με αργή κίνηση και θα εξηγήσεις πολλά από αυτά που βλέπουν τα μάτια μας …
    Αν τα έχεις καταφέρει το video προβάλετε στο πίσω τοίχωμα από αυτό που κοιτάς..
    Μπορείς επειδή έχεις κενές επιφάνειες να φτιάξεις και τρισδιάστατα πράγματα…

    Σήκω και άλλαξε γωνία στην οπτική σου …
    Σε καμιά άλλη γωνιά δεν είναι ίδια… Μετά πάρε το βίντεο της Κοστα Ρικα και βάλτο να παίζει στο ταμπλετ ένα φίλμ με σύννεφα μπροστά από το φεγγάρι … ότι μπορείς να φανταστείς..

    Έτσι μπορείς να νιώσεις την αίγλη ενός σκηνοθέτη παράξενων φαινομένων…
    Τώρα αν διαθέτεις χρήματα, δορυφόρους, κρατική αίγλη , στρατό , επιστημονικό προσωπικό, κοροϊδεύεις τον κόσμο που θέλεις να τρομάξεις…

    Δοκίμασε το αδελφέ … μου
    Θα πιάσει … .

  2. ετσι είναι και στιν καρδιτσα ,,,,,,,,,τα βλεπω πανο από 2 ωρες…….μετα τις 10 κ 30 περιπου αρχισανε και αρεονανε!!!

  3. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα,φίλε Νίκο…..άλλα θα είναι αληθινά και άλλα ψεύτικα η φτιαγμένα με τεχνικά μέσα….ο καθένας καλείται να κρίνει μόνος του τη είναι αληθινό…Καλή δύναμη σε όλους τους συνοδοιπόρους!

  4. Αυτο που επισης σχηματιζεται,ειναι ενα γιγαντιο δαχτυλιδι περιμετρικα απο το φεγγαρι.αυτο συνηθως δινει βροχη η σεισμο.

  5. Στην πατρα ειναι ποιο πυκνο κ στασιμο…δεν κανει κυκλους..λες να μαζευτηκαν εδω;να παρω δρομο..;;;

  6. Η επίδραση στη Γη
    Αν και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η Σελήνη προκαλεί παλίρροιες στη Γη, ο επίτιμος διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, Διονύσης Σιμόπουλος, απορρίπτει όλες τις θεωρίες καταστροφής. «Η απάντηση είναι ένα κατηγορηματικό όχι», αναφέρει και εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια μιας περιφοράς της γύρω από τη Γη η απόσταση της Σελήνης έχει διακυμάνσεις από τα 363.000 στα 405.000 χιλιόμετρα. «Αυτό σημαίνει ότι κάθε 14 ημέρες η διαφορά της επίδρασης της Σελήνης στη Γη είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από την επίδραση που προκαλείται απ’ όλους τους άλλους πλανήτες μαζί. Και όμως, η Γη μας δεν παθαίνει τίποτε», επισημαίνει. Η θεωρία ότι ένας τρομερός σεισμός που θα προκληθεί από την επίδραση της έκλειψης στη Γη μπορεί να φέρει την καταστροφή φαίνεται ότι διασκεδάζει τον κ. Σιμόπουλο.
    «Μήπως όλα αυτά σημαίνουν ότι τα χαράματα της 28ης Σεπτεμβρίου δεν θα συμβεί κάποιος καταστροφικός σεισμός; Οχι βέβαια, καθώς οι σεισμοί μπορεί να σημειωθούν οποιαδήποτε ώρα εξαιτίας των κινήσεων του φλοιού της Γης και των τεκτονικών της πλακών. Οταν κάποια στιγμή, σε πέντε ή έξι δισεκατομμύρια χρόνια, θα φτάσει πράγματι το τέλος της Γης μας, να είστε βέβαιοι ότι το τέλος αυτό θα έρθει με τρόπο που ούτε καν φαντάζονται οι διάφοροι ψευδοπροφήτες και αστρολόγοι της εποχής μας», καταλήγει. EEEEEEEEEE?????

  7. το ίδιο και στην Μεσσηνία,στην Φοινικούντα,μόνο που το βαμβάκι είναι στάσιμο.Παρεπιπτώντος από πάνω μας είναι αεροσκάφος που ΄΄ψεκάζει.

  8. Αττικη…. νοτια προαστεια 10 χιλ. απο Αθηνα…. πολυ Φωτεινο!!! ασπρο… με μια ελαφρια θολουρα…. κανενα ιχνος απο δακτυλιδι…..

  9. οτι θα υπαρξουν σεισμοι στην ελλαδα ειναι σιγουρο σημασια εχει το μεγεθος που θα ειναι πανω απο 5+

  10. Υποψηφιες περιοχες για χτυπημα του εγκελαδου: κεφαλλονια ευβοια αττικη πατρα κ δυτικη κρητη

  11. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ) ΤΑ ΕΞΗΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ 44 Κ ΤΟ 47 ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ HITMAN 47 ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑ ΤΟ ΕΠΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 71747 ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ 717 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΕΝΤΑΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ….. ΦΙΛΕ STRANGER ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Κ ΟΧΙ ΟΠΩς ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ……

  12. Στο δρόμο απο Αρτα προς Αγρίνιο , απο τις 21.00 έως και της 22.30 περιπου που εφθασα Αγρίνιο , έβλεπα τετοια σύννεφα (σε ολη τη διαδρομή). Αντε και καλο μας ψεκασμα

  13. ΝΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ, ΕΙΤΕ ΒΡΑΔΥ, ΕΙΤΕ ΠΡΩΪ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ

  14. Νεφος νεφελη συννεφο
    Nefes=ψυχη στα ιουδαικα

    απ το ταγκο της νεφελης, Αλεξιου
    ..μα ο καλος ο ..διας της παιρνει το νερο της εφηβειας την κανει συνεφο και την σκορπα για να μην την βρουν..
    Τωρα, αν δεν σκορπα, ειναι που οι μαγοι κανουν τους θεους

  15. Ξεκίνησαν τους ψεκασμούς από νωρίς το πρωί.. κάποια στιγμή είδα και 3 μαζί να ρίχνουν χιαστά! ΄Εχει καλυφθεί πλήρως ο ουρανός. Από Κηφισιά, βλέπω από Πάρνηθα μέχρι Πειραιά! Ειδικά το ‘αποτέλεσμα’ γύρω από το φεγγάρι, είναι ανατριχιαστικό!!!!!! (3.35 πμ)

  16. Κηφισιά ξεκίνησαν να ρίχνουν αβέρτα από νωρίς το πρωί της Κυριακής. Κάποια στιγμή έριχναν και 3 μαζί χιαστά! Έχει καλυφθεί πλήρως πλέον ο ουρανός.. από Πάρνηθα μέχρι Πειραιά μόνο ένα τεράστιο πάπλωμα ψηλά! Ειδικά κοντά στο φεγγάρι το ‘αποτέλεσμα’ είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!! (4.10 πμ)

  17. απίστευτα τα οσα διάβασα!!!!!!!!!!
    Απόψε, από τις 8.45 … βγάζω φωτογραφίες από το προαναφερθέν φαινόμενο της έκλιψης.Δηλαδή: 8.45 πανσέληνος. Κατακάθαρη.
    9.54: έχει αρχίσει η σκιά και μένει σχδόν μια “φέτα”
    10.14 έχει κοκκινίσει, λίγο μένει.
    10 .45 πολύ σκοτεινό κόκκινο σαν μαύρο ΔΕν βγαίνει φωτογραφία
    τώρα που γράφω αυτό είναι 12.04
    θα πεταχτώ απέξω να δω και θα επιστρέψω (ελπίζω να μη …χαθούν…
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ! τα δύο τρίτα της πανσελήνου έχουν καθαρίσει
    μόνο το ένα τρίτο είναι μαύρο σκοτάδι…
    Δεν έχω σύχρονη μηχανή,
    θα τις εμφανίσω ελπίζω αύριο… θα έχουν σκιές ή και σχήματα από μια πανήψιλη μαργαρίτα-δέντρο…
    που έχω στο πλάι του σπίτιου μας, ανθισμένη.
    Σας αφήνω να βγάλω την τελευταία φωτογραφία. Είναι 12.11 πρώτες ώρες της Δευτέρας…. 28 του μήνα
    … και θα πάω για ύπνο…. Καλημέρα Ελλάδα.
    Υιώτα Στρατή, Νέα Υόρκη

  18. καλημέρα !!!! όλη η Αθήνα έτσι είναι από χτες, δεν έχω ξαναδεί κι εγώ κάτι τέτοιο, δεν μπόρεσα δυστυχώς να βγάλω φωτογραφίες…..ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ……εύχομαι να είσαι καλά και δυνατός…..ευχαριστούμε για τις ημερομηνίες στο μπλογκ…καλή δύναμη σε όλους με ένα μεγάλο ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

  19. Το παίρνω όπως είναι και το στέλνω κατευθυνόμενο όλο πίσω στην πηγή, με διασπορά και ακριβώς απο πάνω απο καθέναν απο τους χειριστές και τους υπαίτιους αν δεν είναι συγκεντρωμένοι όλοι στην πηγή, όταν εκδηλωθεί.

  20. σε μια φώτο που έχεις βγάλει έχουν και δύο χρώματα ροζ – μωβ….κάτω από την πανσέληνο . η τρίτη πριν από το τέλος.

  21. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ”ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ” ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ΝΙΚΟΣ

  22. ΚΑΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

  23. Από Σίφνο που είμαι εγώ εχτές από το πρωί φαίνονταν οι ψεκασμοί και λόγο επαγγέλματος εχτές μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ ότι στην ηλεκτρολογία όταν θέλεις να κρατήσεις κάποια ηλεκτρομαγνητικά πεδία εντός των πεδίων ή να προστατεύσεις κάποιες επιφάνειες από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές δημιουργείς μία θωράκιση γνωστή και ως κλωβό Faradey. Τα τεχνικά νέφη που δημιουργούν αποτελούνται κυρίως από βαρέα μέταλλα τα οποία προκαλούν ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές ή τουλάχιστον έτσι αναφέρουν αυτοί που έχουν μελετήσει περισσότερο το φαινόμενο. Ποιος μου λέει ότι εν όψη την κόκκινης σελήνης δεν έχουν δημιουργήσει έναν τέτοιο κλωβό προκειμένου να μην μπορέσουν κάποιοι από έξω να στείλουν κάποια μηνύματα σε κάποιους από μέσα; Α και κάτι άλλο εχτές αν προσέξατε τα σύννεφα για πρώτη φορά δεν είχαν συνοχή και διαλύονταν γρήγορα δημιουργώντας διάφορα σχέδια. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι εχτές κάτι δεν τους βγήκε και τα μηνύματα πέρασαν προς τους παραλήπτες τους. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε …

  24. υπαρχουν ¨πραγματα” που σε μερικους δεν μπορουν να εξηγηθουν αυτο που βλεπουμε ομως ειναι ενα φυσικοτατο φαινομενο που το βλεπω εγω απο μικρη ειμαι 53

  25. Ψέκασμα και Haarp ισχύουν .Αλλα εγω θεωρώ οτι είναι Θυσανοσωρείτες (Cirrocumulus, Cc)!!!
    παρουσιάζονται με την μορφή μικρών, στρογγυλόμορφων στρωμάτων περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμμένων. Εμφανίζονται είτε μεμονωμένα, είτε σχηματίζοντας μεγάλες σειρές. Στη δεύτερη περίπτωση, η εμφάνιση των cirrocumulus δίνει την αίσθηση της παρουσίας ενός ελαφρού κυματισμού, σε αντίθεση με την πιο “απαλή” όψη των cirrus. Τα cirrocumulus σπάνια καλύπτουν μεγάλο μέρος του ουράνιου θόλου. Παρατηρούνται συχνότερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συνδέονται με καλό, αλλά ψυχρό καιρό.
    Είτε και Υψισωρείτες (Altocumulus, Ac)!!!
    εμφανίζονται με την μορφή εκτεταμένου λεπτού στρώματος, αποτελούμενα κυρίως από υδροσταγονίδια. Το “πάχος” τους σπάνια ξεπερνάει το 1km. Πολλές φορές παρουσιάζονται με την μορφή επιμήκων και παράλληλων κυλίνδρων που χωρίζονται μεταξύ τους από ευδιάκριτες λωρίδες ουρανού, δημιουργώντας την εντύπωση ενός νεφελώδους πλακόστρωτου. Τα altocumulus ξεχωρίζουν από τα παρόμοια σε όψη cirrocumulus κυρίως λόγω του μεγαλύτερού τους μεγέθους. Η εμφάνιση altostratus στον ουρανό κατά τη διάρκεια ζεστών και υγρών πρωινών του καλοκαιριού, προμηνύει την εκδήλωση καταιγίδων κατά τη διάρκεια του απογεύματος.

  26. ΛΑΜΙΑ-> ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ SHAPE ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ,..ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  27. μην τρελενομαστε ρε παιδια αυτα ειναι της φυσης ε λιγο μπορει και πειραγμενα απ τους τρελοεπιστιμονες εγω συχνα βλεπω αυτο το πραγμα στον ουρανο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *