Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:54 - 27/09/2015

Ναι ακόμα πιστεύω στις συμπτώσεις.. 33 μέρες πριν!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Screen-Shot-2015-08-26-at-10_15_26-AM-e1440598555960-620x350alisonpapas
Screen Shot 2015-08-28 at 8_52_22 AM

“Ναι ακόμα πιστεύω στις συμπτώσεις” 33 μέρες πριν!
Ας κοιτάξουμε πάλι μια φορά πίσω στο παρελθόν για να κατανοήσουμε το κοντινό μέλλον…η κύρια Πάρκερ πυροβολήθηκε 28 μέρες πριν τις 23/9…δηλαδή την ημέρα της συνάντησης του Πάπα με τον Ομπαμία και τα κέρατα…και έγινε ακριβώς -33- μέρες πριν τις 28/9!! Την μέρα του ματωμένου φεγγαριού.

Μιλάμε για την Σύμπτωση!!!

Προσέχτε τα χρώματα των ρούχων που φοράνε στις εικόνων με τις 2 θυσίες…και μέγα απάτες…με το κοριτσάκι του Σάντυ Χουκ σχολείου την Πάρκερ…της Αλίκης Πάρκερ…και του Καρδινάλιου με τον Πάπα Φραγκίσκο…
Έχουμε ακριβώς τα ίδια χρώματα ρούχων…και αυτό ίσως μπορεί να είναι μια σύμπτωση…για τους γραμμικούς συνανθρώπους είναι σίγουρα μια σύμπτωση.

Ας προσέξουμε και λίγο την αριθμοσοφία που πρν μερικά χρόνια θεωρούσα ένα λογικό τρόπο ερμηνείας ονομάτων και γεγονότων…αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν ένας τόσο αξιόπιστος τρόπος για την ερμηνεία προκαθορισμένων γεγονότων από αυτούς που μισούν την ανθρωπότητα και την κρατούν στον μεσαίωνα.

alison parker in English Gematria Equals: 834
alison parker in Simple Gematria Equals: 139
freemasonry in English Gematria Equals: 834
freemasonry in Simple Gematria Equals: 139



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Βασίλης 09/27/2015 @ 11:14 ΜΜ

    Ο Πάπας την γλύτωσε και έφυγε από την Αμερική αλώβητος. Η κυρία Σούζαν Σαράντον έχει κάποια ενημέρωση να μας κάνει;

  2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 09/27/2015 @ 11:19 ΜΜ

    ρε φίλε κόρακα….

    σπαστά σε κέρματα αυτά τα νούμερα να καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε μυημένοι σ’ αυτό άθλημα……

    άντε μπας και βγάλουμε κι εμείς άκρη μ’αυτους τους ενδιαφέροντες γρίφους που μας βάζετε….

  3. ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ !!!!! ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ !!!!
    ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ !!!

  4. Ανώνυμος 09/28/2015 @ 1:11 ΠΜ

    το να εχεις ενα χομπι μια μουρλια με αριθμουε κλπ. το καταλαβαινω αλλα το να μην δημοσιευεις επαννελημενα σχολια μου (χωρις να βριζω) που σε ρωταει τι σοφια αποκτας οταν αθροιζεις αυθαιρετα λεξεις που τους εχεις αντιστοιχισει παλι αυθαιρετα σε αριθμους, σε κανει απολυτο φασιστα. Αυτο δεν το καταλαβαινω. Η δικτατορια του παραλογου

    • Αειμαθίων 09/28/2015 @ 9:39 ΠΜ

      Δεν ξέρω αν κερδίζει κάτι, αλλά σκέψου και αυτό…απο το δικό σου σχόλιο τι ακριβώς κερδίζει? Τίποτα. Του κάνει μάλιστα και αντινόηση σε αυτα που θέλει να πει(ασχετο αν είναι αυτά σωστά η λάθος). Εχουμε πιστεύω κάνει μια τεράστια παρανόηση. Φασισμός δεν είναι η αναρχία. Να του πείς κάτι με επιχειρήματα, λογική, μια εμπεριστατωμένη άποψη και να κάνετε μη επιθετικό διάλογο να το καταλάβω…

      Να πιπιλίζουμε την καραμέλα του Φασισμού όμως, δεν το καταλαβαίνω με τίποτα. Εχεις μια ανάγκη. Ερχεσαι στο δικό ΤΟΥΣ χώρο και μιλάς για φασισμό επειδή δεν στην εκπληρώνει(και ενώ είσαι ανώνυμος). Με την ίδια λογική και όπως βλέπω ότι πάει το πράγμα, θα μας πείτε ότι το να πάει κάποιος κουκουλοφόρος στο σπίτι κάποιου, να ζητησει να κάνει την αναγκη του στη μοκέτα στη μέση του σαλονιού και να παραμείνουν εκεί τα περιττώματα του και να μην τον αφήσουν είναι φασισμός και καταπιέζεται η ελευθερία του να εκφραστει… Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε.

      Δεν είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν όλα τα σχόλια. Ούτε καν αυτά που αντιμάχονται σωστά και με ήθος τις απόψεις τους(αν και αυτά θα έπρεπε γιατί έτσι αναπτύσσεται η σκέψη, αλλά μπορώ να κατανοήσω και να μην το κάνουν γιατί δεν υπάρχει και ο χρόνος, όλου; λίγο πολύ μας έχει το σύστημα και τρέχουμε, ώστε να μην προλαβαίνουμε να σκεφτούμε ιδιαίτερα).

    • Μα τι λες! Αυτοί οι αριθμοί είναι ενσωματωμενοι στις διαστάσεις των πυραμίδων…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*