Διαφημίσεις

ιερωνυμος - αναγνωστοπουλουΕπιτέλους μετά από 7 μήνες φαίνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος άρχισε να βγαίνει από το λήθαργο. Αφορμή οι δηλώσεις της Αναπληρώτριας Υπουργού (α)παιδείας κας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με τις ευκολίες απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  κάλεσε τους Έλληνες “να σοβαρευτούν επιτέλους και να μην ακούν τις ανοησίες του ενός και του άλλου” και σημείωσε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου τι και πως θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία.

“Δεν είναι του υπουργείου. Κάποια κυρία, η οποία έχει ορισμένες ιδέες, της ήρθε στο μυαλό της. Αρμόδιο είναι το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα κανονίζει ποια είναι η πορεία αυτού του κράτους. Και λέει λοιπόν ότι η Παιδεία μας πρέπει να είναι εθνική, ελληνοχριστιανική Παιδεία. Δε μπορεί να λέει ο καθένας ό, τι θέλει”, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

23 σχόλια στο “Ξύπνησε ο Ιερώνυμος”
  1. Nαι καλα και τοσα χρινια γιατι κοιμοταν με τα τσαρουχια?
    Δεν ξερω τι τον εκανε να μιλησει επιτελους.
    Αλλα δεν μας ειπε και τιποτα σπουδαιο.
    Αν ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος , να τους αφορησει ολους οσους εναντιωνονται στη Θρησκεια μας και στην πατριδα μας.
    Αλλιως ας σιωπησει οπως σιωπουσε τοσο καιρο.
    Και αν πραγματικα ηθελε ,θελει να βοηθησει να βγαινει καθε μερα οπως ο Χριστοδουλος και να καταγγελει ολα τα στραβα και τα αναποδα και ολα τα αντιχριστιανικα που γινονται σε βαρος των Ελληνων.
    Να μην τους αφησει σε χλωρο κλαρι.
    Αλλα δυστυχως δεν εχουμε ουτε Θρησκευτικους ηγετες.
    Πασχουμε απο παντου!!!!

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ Κ@ΒΛ@ΣΕΙ, ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ.

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ JERONYMO ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΙΕΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;;;;!!!!!!

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;; ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΣΟΥ;;;;; ΠΟΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ;;;; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΕΤΣΙΙΙΙ;;;;;;!!!!!

    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ;;;; ΕΕΕΕΕΕ;;;;; ΤΗ Ν ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ JERONYMO, ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ!!!!

    ή ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ή ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ….

  3. ΠΟΙΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ? ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ? ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑΪΖΕΙ ΚΟΣΜΟ….. ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ? ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ? ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ? ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε’….

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ «Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τη μαχαίρα του. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, παπάδες, μοναχούς!». ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ… ΔΕΝ ΗΕΞΕΡΕ ?

    ΙΩ

      1. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 33ου ΒΑΘΜΟΥ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΛΑΓΕ… ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ… ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ… ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ(ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ… Η ΜΑΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ) ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ… ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

        ΙΩ

      2. Και που τα ξέρεις όλα αυτά ρε μόρτη για τον Χριστόδουλο, σε έπαιρνε στο τηλέφωνό σε κάθε βαθμό?
        Έχουμε πήξει στους ειδήμονες και στους τυχάρπαστους γνώστες της οιασδήποτε κουτσομπολίστικης και χωρίς αποδείξεις “γνώσης”. Και ναι κύριε … Περαστικά σου , εύχομαι ο Θεός να μεριμνήσει και για σένα….

      3. Θα πρέπει να ντρέπεσαι.

        Ο Χριστόδουλος μασόνος ; Και μάλιστα 25ου βαθμού.

        Γι’αυτο ένωνε όλη την Ελλάδα σε κάθε ομιλία του, επειδή ήταν μασόνος.

        Γι’αυτο έκανε αντινεοταξικές ομιλίες όπου βρισκόταν επειδή ήταν μασόνος.

        Και γι’αυτό του φυτέψαν δύο καρκίνους, επειδή ήταν μασόνος.

        Ορισμένοι εδω μέσα είστε:
        ή πολύ ανόητοι
        ή πολύ αμόρφωτοι
        ή πολύ κακοί υπονομευτές

        Πιο εύκολο θα σου ήταν να πείσεις ότι ο κύκλος είναι τετράγωνος παρά ότι ο Χριστούδουλος ήταν μασόνος.

    1. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΝ ΘΑ …….ΤΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΜΕ ……ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΗΓΕ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ……ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΤΕ. ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ.

      1. ΕΓΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ …. ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ…. ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ … ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…

        ΙΩ

        1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΙΩ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ [ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ] ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ.
          ΑΞΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

  4. Ποιος είπε ότι κοιμόταν? Δεν το ξέρετε ότι είναι νεοταξίτης?

    Απλά πρεπει κάτι να πει κι αυτός τώρα για ξεκάρφωμα……

  5. Αφού η συντεχνία – επιχείρηση δεν τυγχάνει ανάλογης διαφήμισης ως είθιστε σε ένα τριτοκοσμικό κράτος όπως το δικό μας, φυσικό είναι να μιλήσει. Τι δεν καταλαβαίνετε. Όπου παραμένει ο σκοταδισμός μιάς θρησκείας που δεν έχει -πια τουλάχιστον, και αν ναι, μόνον κατ’εξαίρεσην- σχέση με τις ρίζες της και τον – υποτιθέμενο θα έλεγα πιά – προορισμό της, εκτός από τον να παίζει τον ρόλο του αρκούδου για μεγάλα παιδιά για να κοιμούνται σχετικά ήσυχα το βράδυ, και να βρίσκονται σε μια σχετική ισορροπία την ημέρα, δέν υπάρχει ανάπτυξη, δεν υπάρχει εξέλιξη, ο πολιτισμός φθίνει, οι δεισιδαιμονίες και ο φόβος παίρνουν την θέση της λογικής και η διαστροφή μετασχηματίζεται σε κάτι φυσικό. Αυτό ισχύει για όλες τις θρησκείες, σε όλο τον κόσμο, ειδικά στον Νότο.
    Είναι τόσο μεγάλο, βαθύ και πολυσχιδές το θέμα της θρησκείας που η παρουσία της είναι καταστροφική, εξίσου με την απουσία της δεδομένου της υπαρξής της ως αντικατοπτρισμός του ανθρώπινου ψυχισμού, εγγενώς, με την εκμετάλευση αυτού του ψυχισμού μέσω κατεύθυνσης του με γραμμές και ράγες και σύμβολα που χειρίζονται κατά το δοκούν για χειραγώγηση και σκλαβιά και όχι για απελευθέρωση και ανάταση, παρότι χρησιμοποιούνται αυτοί οι όροι ως προμετωπίδα, μια ασπίδα ιερότητας πίσω απο την οποία κρύβονται τα ιερατεία, η οποία είναι αδιαπέραστη, γιατί στηρίζεται σε Ιερές Αλήθειες,πίσω απο τις οποίες κρύβονται τα κόπρανα και η λάσπη, ή το τίμημα είναι πάρα μα πάρα πολύ υψηλό για την διαπερασή της(πραγματικά δεν συμβαίνει ποτέ με κοντράρισμα) και η όποια πραγματική διαπέραση θέλει γνώσεις μαεστρία τόλμη και μια φυσική έμφυτη κλίση. Όλα τα άλλα είναι για καθυστερημένους μωρόμυαλους που έχουν μπερδέψει την θρησκεία και την πίστη και την καλοσύνη με την δειλία και που είναι πολύ δειλοί να το παραδεχτούνε και να το αντιμετωπίσουν(όπως και αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό ένα πράγμα, και αυτοί τέτοιοι θρήσκοι ήταν…), ή για να το θέσω αλλοιώς έχουν μπερδέψει την ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ.(Μήπως ακούω ένα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι…………crusify him……………ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι).

  6. Μακάρι να γνωρίζατε έστω και λίγο τη σαπίλα και το αίσχος που καβαλάνε κάποιοι από αυτούς που έχουν και το θράσος να αποκαλούνται: Πατέρες της εκκλησίας.
    Είχα την τύχη ο ένας μου παππούς να είναι Ιερέας, αλλά όχι επειδή ήταν ο δικός μου παππούς,ήταν ένας αγωνιστής και υπερασπιστής της Χριστιανοσύνης. Τα λόγια του και τα έργα του δυσκόλευαν πολλούς από τους ανωτέρους του. Ήταν πολύ μορφωμένος και γνώριζε πραγματικά ποιος ήταν, τον θαύμαζα γιατί έκανε υπομονή και ανεχόταν τις προσβολές όταν τους έθιγε τα συμφέροντα και τα όργια , μεταφορικά και κυριολεκτικά ,αλλά την ίδια ώρα συνέχιζε ακάθεκτος το έργο του.
    Ας μη πω για τα πόσα έχουν ακούσει τα ώτα μου και έχουν δει τα μάτια μου.Θα με πιάσει οργή και σύμπτωση σαν σήμερα κοιμήθηκε ο παππούλης μου!
    Κρατάω έντονα στη μνήμη μου φράσεις του:
    1)Ο Θεός ,βλέπει -ακούει -γράφει!Μπορεί να αργεί αλλά δε θα λησμονήσει ποτέ.
    2)Οι κορώνες είναι μόνο για τους βασιλείς,τα χρυσά , τα φλουριά και τα πλουμιστά για τις αρχόντισσες , οι ιερείς πρέπει να είναι ταπεινοί.
    3) Θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα πρώτα απο τους ιερείς. Ο Χριστός άλλα τους δίδαξε και άφησε και αυτοί γίνανε εφημέριοι βασιλείς της χλιδής και του φαίνεστε.

  7. Οι ιερεις λενε ωραια παραμυθια που χαιδευουν τα αυτια και αποκτουν
    την εξ ους ια των ν ηπιων πολιτων.

  8. Για τα «ματια του κοσμου» ειπε να κανει και μια δηλωση για να μην τον φτυνουν και τα καντηλια καθε φορα που περνα απο διπλα τους.

  9. Δεν νομίζω να μίλησε ο ίδιος και με δική του επιθυμία. Μάλλον μπιλιετάκι θα του έστειλαν. Επίσης βλέπω και αλλαγή του, μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, με βάση τη σημερινή μέρα(θα μου πείτε μια χαρά εξυπηρετεί τα σχέδια τους. Ναι και μένα περίεργο μου φαίνεται).

  10. Υπάρχουν κάποιοι ιερομόναχοι παλικάρια που μάχονται χρόνια με όλους και με όλα, αλλά φαίνεται και ότι οι παραπάνω φίλοι μας επιλεκτικά τους ξεχάσανε.
    Γράφω για τους Εσφιγμενίτες!!!
    Παπαφλέσσες, Αθανάσιοι Διάκοι κλπ υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο. Όπως υπήρχαν και θα υπάρχουν και Εφιάλτες.
    Ο Ελληνισμός διέπεται τόσο από το Μηδέν άγαν, Ελεύθερον το έμψυχον, Μέτρον άριστον αλλά και από το Αγαπάτε Αλλήλους.
    ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ “ΚΑΝΕΝΑ”…. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

      ΙΩ

  11. ΜΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ
    Ι Σ Ο Ι Μ Ε Τ Α Ξ Υ Ι Σ Ω Ν !!!
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΦΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ‘’ΑΛΛΕΣ’’ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΤΑΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ
    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΘΡΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ

  12. ΜΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ
    Ι Σ Ο Ι Μ Ε Τ Α Ξ Υ Ι Σ Ω Ν !!!
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΦΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ‘’ΑΛΛΕΣ’’ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΤΑΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
    ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΘΡΑΚΗ
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *