Διαφημίσεις

13

..Η Συγχρονικοτητα μας αντάμειψε με μια ακόμα σκιά … ιδιαίτερη σκιά !

Τυχαίο θα πεις και εγώ έτσι θα πω… εκτός και αν περίμενες να σου μιλήσει μέσα από την σκιά όπως και εγώ….!

Περιμένοντας το επόμενο σημάδι από σκιά τουλάχιστον η ομάδα του κατοχικά νέα …πήρε το μήνυμα !

Ωραία και όμορφα τα κερατακια …μααα…μααα…και το προηγούμενο άρθρο με την σκιά έδειχνε κερατακια του ομπαμα…

Ε τώρα το πεδίο αφού σου έδειξε του Ομπαμα σου δείχνει και του πάπα …

Ποιος είναι στην διοίκηση της πραγματικότητας μας τελικά;

Πωωω είναι πολλά ρε αδερφέ…πολλά … άνοιξε το σαν αλεξίπτωτο .. είναι τεράστιο το ψέμα που ζει η στάνη!

Stranger..

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “Μιας και το πεδίο μας έκανε να ασχοληθούμε με τις σκιές ..”
    1. (Y) Μιά χαρά σε βρίσκω εγώ πάντως..Με το τσιγάρο απλά εμείς,μείναμε γκαβοί τόσο καιρό !! Αν και δε διστάζω να ομολογήσω, ότι το συγκεκριμένο δίδυμο το είχε ψυλλιαστεί μέχρι και ο σκύλος μου εδώ και χρόνια.
      Συνέχισε..και μην κουραστείς να μας ξυπνάς..

    2. Αυτά τα μανιτάρια που είπες τις προάλλες θα μου πεις που τα μαζεύεις? Θέλω κι εγώ !!

  1. με το συμπαθειο αλλα αυτες οι φωτο φαινονται φτιαχτες .πως μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι οριτζιναλε ? αν βεβαια ειναι αυθεντικες τοτε παμε αλλου . καπνισε οσο θες αλλα πετα τα σπορια στο χωμα…

    1. Δε καταλαβαίνω εφόσον δε σας αρέσει ότι διαβάζετε γιατί χάνετε το χρόνο σας με το να μπαίνετε στη σελίδα και να γράφετε και σχόλια ; Και από ότι παρατηρώ είναι τα ίδια τα σχόλια..Δεν έχετε να κάνετε τίποτα πιο αξιόλογο!! Stranger μια χαρά τα λες είσαι πολύ ενημερωμένος!! Συνέχισε γιατί υπάρχει κόσμος που πραγματικά ψάχνει,διαβάζει και προσπαθεί να ξεφύγει από όλο αυτό που έχουν κάνει με τελικό σκοπό τον έλεγχο του νου..

      1. Μα δεν καταλαβαίνεις ? πληρωμένα στρατιωτάκια της μασονίας είναι κάνουν αυτή τη δουλειά…… επιτίθενται σε ότι είναι αντίθετο στα σχέδια τους προσπαθώντας να το γελοιοποιήσουν να το χλευάσουν να το μηδενίσουν …..

        HASBARA …….

        Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

        http://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html

        1. Συμφωνώ απόλυτα άλλωστε φαίνεται αυτό,τα σχόλια τους είναι τα ίδια και τα ίδια σε επανάληψη..αλλά φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα,ποτέ δεν έγραφα την αποψή μου μόνο διάβαζα το άρθρο τώρα τη γράφω και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

    2. εμενα μπορεις να με πεις τωρα που θα κοψουν τις εθνικες γιορτες ποτε θα τα βαζω κ ποτε θα τα μαζευω?ως τωρα ηξερα 25η φυτεμα 28η μαζεμα!ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

    3. ορισμενα πραματα μονο οι ιδιοι τα καταλαβαινουμε και για να καταλαβουμε οτι οι αλλοι μας καταλαβαν πρεπει να τους ρωτησουμε προφανως . μου θυμιζεις τον ντον χουαν που περιμενε την δυναμη να του στειλει τον επομενο οιωνο για να κινηθει ,μηπως εισαι παραφυλαχτης ?.σε καταλαβα λοιπον μου φαινεται χααχαχααχ
      μου τα πε ο μεσκαλιτο !

  2. Το κακο strager ,
    ειναι οτι ….ΕΝΩ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ…..ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ….
    ‘Η…ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ;

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΙΛΕ !!!

  3. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ
    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ
    Ο ΔΙΑΟΛΟΣ …ΟΧΙ

  4. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ AL MADINAH ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ RIYADH, ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ….. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ” ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ…. -ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ) ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ AL MADINAH (MEDINA)….. ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 717 ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ….

    ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ…. ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ..

    ΙΩ

  5. ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΙΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΑΒΑ…

    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑ….

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ
    Υ.Γ
    ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ Ο ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ…..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ….

    1. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΔΩ Ή ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ… ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ….. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012…… . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ …. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015.. ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

      ΙΩ

  6. Photoshop. Τουλάχιστον στα κέρατα φαίνεται ξεκάθαρα οτι εχει γίνει Montaz και εχουν προστεθή.

  7. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  8. Φωτοσοπ ή αληθινή τι σημασία έχει? Αφού αυτό που δείχνει είναι έτσι όπως το δείχνει
    στην πραγματικότητα. Ούτως ή άλλως το ιερατικό του καπέλο με μισή στροφή οταν το φοράει σχήμα κεράτων έχει. Αφού είναι σατανιστές οι άνθρωποι εξ’άλλου. Ο θεός που πρεσβεύουν είναι ο λούσιφερ.
    Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

  9. ιω -μαριλενα συμφωνω για το χτυπημα καποιος μου ειπε οτι πρωτα θελουν να εξολοθρευσουν τους ισλαμιστες και μετα να προχωρησουν αλλα κανεις δεν παρατηρησε κατι που με ενοχλουσε αφανταστα στα βιντεο με τους νεκρους 1. η σταση των νεκρων ηταν γονατισμενοι κατω αρα δεν προσωρουσαν και δεν σπρωχνωνταν διοτι οταν φτασουν εκει ολοι γονατιζουν για προσευχη 2. ηταν πεσμενοι νεκροι ο ενας πανω στην πλατη του αλλου σαν να κουραστηκαν και κοιμοντουσαν ηταν γυμνοι απο την μεση και πανω κατι αδυνατον με τον ηλιο και την ζεστη που εχει δηλαδη νοιωθω οτι ηταν διαλεγμενοι ετοιμοι για την θυσια….και το 3, οτι στο αλλο βιντεο ορισμενοι εχουν σημαδι αιματος στον λαιμο χωρις αλλα αιματα ποδοπατημα σημαινει αλλο πραγμα.Πιστευω οτι ηταν ολα ετοιμα για την θυσια και ο οβελισκος σε συγκεκριμμενη ωρα ενεργοποιοταν για την ομαδικη θυσια θα δουμε τωρα εδω

    1. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΝΑ 7αρι ΑΚΟΜΗ Ή ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ LEVEL … ΔΗΛ. ΣΤΟ 8… ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ… ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.. ΑΚΟΜΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ…
      ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ :
      καὶ τελευτήσει πᾶν πρωτότοκον ἐν γῇ Αἰγύπτῳ, ἀπὸ πρωτοτόκου Φαραώ, ὃς κάθηται ἐπὶ τοῦ θρόνου, καὶ ἕως πρωτοτόκου τῆς θεραπαίνης τῆς παρὰ τὸν μύλον καὶ ἕως πρωτοτόκου παντὸς κτήνους,
      Εξ. 11,5 Και θα αποθάνη κάθε πρωτότοκον εις όλην την χώραν της Αιγύπτου, από το πρωτότοκον του Φαραώ, ο οποίος, κάθεται στον βασιλικόν θρόνον, έως το πρωτότοκον της δούλης η οποία κάθεται στον χειρόμυλόν της, και μέχρι το πρωτότοκον παντός ζώου.
      Εξ. 11,6 καὶ ἔσται κραυγὴ μεγάλη κατὰ πᾶσαν γῆν Αἰγύπτου, ἥτις τοιαύτη οὐ γέγονε καὶ τοιαύτη οὐκ ἔτι προστεθήσεται.
      Εξ. 11,6 Εξ αιτίας του θανάτου των πρωτοτόκων θα γίνη μεγάλη γοερά κραυγή καθ’ όλην την χώραν της Αιγύπτου, τέτοια, οποία δεν έγινε μέχρι τώρα και ούτε θα γίνη στο μέλλον.

      Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ… Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ==> Ο ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ… ΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΕΡΑ ΚΡΑΥΓΗ ΚΑΘ΄ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ (ΠΛΕΟΝ)

      ΙΩ

      1. θα ανεβει στο 8 αλλα δεν θα επιρρεασει την χριστιανοσυνη αντιθετα της εκανε ενα καλο ποιο δυσκολο να το πιστεψεθ ανθρωπος αλλα ετσι ειναι παροοτι ειμαστε δρασαμε παλι ……..

        1. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΣΥΝΗ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ… ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ “ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ?”……

          ΙΩ

  10. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΙΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΄΄ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΑΑ–25 ΝΕΚΡΟΙ ΄΄…..

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Η΄΄ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ…
    Π,Χ ΣΧΟΛΙΟ ΙΩ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΟΥ ΣΕΙΧΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ…ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ…..ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ…ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ…

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ[

  11. Φτιαχτή η φωτοργαφία ο αντίχειρ’ας του κάνει σκιά στην παλάμη του που διλώνει φωτησμό από δεξιά στην ίδια μερία με την σκιά με τα κέρατα. Πέρα από αυτό καλίτερα α΄θριο όλοι να κάνουμε θετικές σκέψεις για ειρήνη και αγάπη ξέρω ακο΄θγομαι σαν χίπης αλλά χρειαζόμαστε το αντίθετο από αυτο που πάνε να φέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek