Διαφημίσεις

s4

Σκοπός του να στηρίξει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιοτεχνία και τα εργοστάσια!

Ο πρώτος ανταγωνιστής του ΙΚΕΑ είναι Έλληνας και είναι το γαλάζιο κτίριο του Κιφησού Seitanidis Home.

s01

Το εμπορικό Seitanidis Home άνοιξε σχεδόν απέναντι απο το ΙΚΕΑ Κηφισού και το χτυπάει στα ίσια. Είναι μια Ελληνική εταιρία με 30.000 κωδικούς, τα πάντα για το σπίτι.

Ξεχωρίζει για την πολύ καλή ποιότητα και τα περισσότερα είναι ελληνικής κατασκευής.

Ένας πολύ όμορφος χώρος 10.000 τ.μ. με εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας πάντα με φρέσκα υλικά, καφέ και παιδότοπο.

Μπορεί κάποιος να βρει χιλιάδες είδη όπως έπιπλα, λευκά είδη, ηλεκτρικές συσκευές, είδη κουζίνας, φωτιστικά, είδη μπάνιου, είδη κήπου, καθαριστικά,γραφεία, σερβίτσια. παιδικά έπιπλα, διακοσμητικά , σχολικά και εργαλεία.

Μέσα στους επόμενους μήνες έχει σκοπό να επεκταθεί με ακόμα 5 εμπορικά σε όλη την Ελλάδα. Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Γιάννενα και Λάρισα.

Σκοπός της εταιρίας να στηρίξει την ελληνική βιοτεχνία και τα ελληνικά εργοστάσια.
s7

s9

ΔΕΙΤΕ και φωτογραφίες με το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας πάντα με φρέσκα υλικά

s6

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “EΣΚΑΣΕ! Ο πρώτος ανταγωνιστής του ΙΚΕΑ είναι Έλληνας και το χτυπάει στα ίσια!”
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΟ ΙΚΕΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

    1. Κράτησε τὰ εὖγε σου γιὰ μετὰ ἀφοῦ πρῶτα πᾶς ἐκεῖ καὶ διαπιστώσης τὴν προέλευσιν τῶν πολουμένων προϊόντων. Ὅλα εἶναι Τούρκικα! Τὰ ὁποῖα ὅμως ἀπὸ τηλεοτικὲς διαφημίσεις παρουσιάζονται ὡς ἑλληνικά!

    1. Προειδοποιηση!!!!Εδω τριγυρο υπαρχει ενας φελλος.Ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θυγουμε.

  2. αχ τι ωραια που θα μας πηδαει ελληνικο αφεντικο τωρα

    αχ ποσο χαρουμενος ειμαι που ο βιαστης μου θα ειναι ελληνας

    1. Προφανώς, εννοείς πως το να παπαγαλίζουμε όλοι μαζί έννοιες όπως “ταξικό μίσος” θα μας λύσει καλύτερα το πρόβλημα…

  3. ΤΑ ΙΚΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΛΗ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ.

  4. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΙΚΕΑ ΚΑΙ LIDL.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ Η ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    1. ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

  5. εγω θα ψωνιζω το καλυτερο και φτηνοτερο όπου το βρισκω
    καιρος να γινουν οι ελληνικες βιοτεχνιες ανταγωνιστικες κι ας εχουν στην αρχη λιγοτερα κερδη
    η ποσοτητα αναπληρωνει το μειωμενο μερδος αλλα θελει λιγο εξυπνο και ριψοκινδυνο μυαλο να το κανεις

    1. Ναι γιατί αν εξετάσουμε τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει συσσώρευση πλούτου και στους Έλληνες. Πιστέω λίγο πολύ ξέρουμε ποιοι είναι αυτόι και πρέπει να μείνουμε μακριά….

      Αλλά δεν είναι και κανόνας σκεφτείτε μόνο και μόνο το τεβε που υποχρεούται να πληρώσει ο νέος επιχειρηματίας. Εγώ έχασα τη δουλειά μου λόγο αυτού.

      Θα φανεί και αυτός τι είναι, ο ένας κρύβονται πίσω απο τον άλλο πολλές φορες. μην είναι κανενας γνωστός και κρύβεται… κανένας απο λίστα λαγκαρντ

  6. Εάν έχει ελληνικά προϊόντα ,απο Έλληνες βιοτέχνες έχει καλώς ,αν τΑ προϊόντα ειναι made ότι ναναι ,καλα κρασια …

  7. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει από πού έρχονται και ποιος είναι ο επιχειρηματίας που τα φέρνει.

    Με ενδιαφέρουν όμως τα εξής: Τα προϊόντα που αγοράζω να είναι φτιαγμένα από χέρια ανθρώπων που δεν τους έχουν εκμεταλλευτεί. Να τα πουλάνε επίσης άνθρωποι με αξιοπρεπέστατο μισθό και να τα αγοράζω σε λογικές τιμές.

  8. Και επειδή όλοι εσείς οι παραπάνω που θα θέλατε θέλουμε ελληνικά, μην εκμεταλλεύονται και λοιπά και λοιπά, αλλά τελικά δεν μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια………μπεεεεεε ρε ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σιγά μη ξυπνήσει το ….μωρό!!!!

  9. ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ;
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο κ. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;
    ΕΠΗΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΦΥΓΑ ΩΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΩ ΕΚΕΙ.
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!

    1. Ἀπὸ τὸ ΙΚΕΑ οὔτε ἀπ’ ἔξω ἔχω περάσει. Ὅπως καὶ ἀπὸ κάθε ξένο κατάστημα ἐξ ἄλλου. Μία φορὰ ἐπεσκέφθην τὸ ἐν λόγῳ κατάστημα πρὸ ὀλίγων μηνῶν παρασυρθεὶς ἀπὸ τὴν τηλεοπτικὴν του διαφήμισι ὅτι εἶναι ἔνα ἑλληνικὸ κατάστημα καὶ ὅτι κατασκευάζει ὁ ἴδιος τὰ προϊόντα τὰ ὁποῖα πωλεῖ ἐκεῖ καὶ μπλά, μπλά, μπλά…!!
      Ἡ ἐπίσκεψίς μου ἦτο μία μεγάλη ἀπαγοήτευσις. Ὅ,τι ἐπωλεῖτο, πλὴν ἐλαχίστων ἀσημάντων, ἦταν κατασκευασμένα στὴν Τουρκία.
      Δὲν εἶπα λέξι καὶ ἔφυγα. Ἀπὸ τότε οὔτε ἐκεῖ πατάω τὸ πόδι μου. Εὐτυχῶς ὑπάρχουν ἀρκετὰ σωστὰ ἑλληνικὰ καταστήματα είς τὰ ὁποῖα στρέφομαι ὅταν χρειάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek