01:10 - 25/09/2015

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!! ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΜΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ …

Διαφημίσεις

veto

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!!
ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΜΕ…

……ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ..

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ..

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

[www.newrussia.gr]

paradrasi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ.. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΗΤΟΙ… ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ… ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΙΩ

  2. Αειμαθίων 09/25/2015 @ 1:56 ΠΜ

    Αν ισχυει αναμενόμενο(βέβαια δεν περιμένεις να το κάνουν απροκάλυπτα). Περιμένω να δω τι αντίκτυπο θα έχει μια-δύο μέρες και το ξανασυζητάμε. Αν ισχυει και περάσει στο ντούκου πάντως, θα είναι επικίνδυνη εξέλιξη. Κανονικά πρέπει να γίνει σάλος διεθνώς.

    Παντως, αν πάντα ισχύει, έτσι θα εξαφανίσουν οι Ρώσσοι το ΙΣΙΣ??? 😮 :p

  3. Am den tha tous vgi, ohies dimousones.

  4. δημητρης 09/25/2015 @ 4:04 ΠΜ

    αυτα! τα εδειξε κανα φασιστοκαναλο?

    https://www.facebook.com/809838419111548/videos/854594961302560/

  5. Obama Top Worry: NUKE BOMB NYC
    https://youtu.be/tmpaQ_570g8

  6. δημητρης 09/25/2015 @ 4:29 ΠΜ

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ,ΡΩΣΣΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΗΣ 810ηςΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ,ΣΥΡΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΙΡΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ KWEIRES ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΑΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ..ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ (ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΤΗ)!!!ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΠΟΥ ΟΜΑΡ ΑΛ SHISANI,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟ(ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΗΚΩΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ).ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΡΩΣΣΟ-ΣΥΡΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 41 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΑΤΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ!!.

    ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ Μ.Π.

    • Γιώργος από Χανιά 09/25/2015 @ 10:09 ΠΜ

      Η συμμαχία έχει γεννηθεί και θα μεγαλώσει…………

      AXIS OF EVIL?3 days ago
      Pro-Hezbollah Paper: Russia, Iran, Syria, Hezbollah Form Alliance

      A prominent pro-Hezbollah newspaper in Lebanon reported Tuesday that Russia and the terrorist organization have formed an alliance and will fight together in Syria. “The parties to the alliance are the states of Russia, Iran, Syria, and Iraq, with Lebanon’s Hezbollah as the fifth party,” Al-Akhbar Editor in Chief Ibrahim al-Amin wrote. The pact would be called the “4+1 alliance”—a pun based on the P5+1 that negotiated the nuclear deal with Iran. Hezbollah is a proxy of Iran based in Lebanon and Moscow has been working with Tehran to save Bashar al-Assad’s regime, even sending men and weapons to Syria.

  7. ΔΙΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΒΑΒΥΛΩΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΜΠΗΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

  8. Δεν νομιζω οτι η ειδηση επιβεβαιωνεται προς το παρον. Δεν βρηκα αλλη πηγη να το αναφερει. Διαφωτιστε με…

  9. Ανώνυμος 09/25/2015 @ 9:16 ΠΜ

    debka.com/article/24902/Russian-marines-join-Hizballah-in-first-Syrian-battle-–-a-danger-signal-for-US-Israel

  10. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ… ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.

    ΙΩ

  11. κυριακος 09/25/2015 @ 9:13 ΜΜ

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*